- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.621
ya niye heryere aynı şeyleri yazıyosun arkadasım burda tüp bebek yaptıran yok tüp bebek için özel topikler var araştırmanı oralarda yapabilirsin
Aman erken gelmesinler tabi kesinlikle anacim geliyor 10 ekimde en az uc bes gun temizlik fln yapariz onla 15inden once olmaz
Uff valla benim ev Allahlik aksam 8 gibi evde oluyorum bazen yemek yapip yemege bile useniyorum, hemen yatip uyuyorum.. Gece 2 -3 kere tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum sanki ama onun disinda agrim fln yok cok sukur, birtek sabaha karsi bacagimi uzatirken bazen ole bir kramp girikorki bacagima anlatamam ..
Yaa kozalakta yaklasmaz oldu 3 haftayi gecti artik ruyalarima giriyor abuk subuk seyler, bugun doktora sorcam ama nettede 33 haftadan sonra yapmayin kasilmalar erkek dogumu tetikler yaziyor.. Ama sanki kozalakla birlikte degilmisiz gibi bir sogukluk varmis kavga ettigimiz zamanlardaki gibi hissediyorum sinir yapiyorum bos yere bagiriyorum bazen adama..
tüp bebek yaptırmadığın ve hiç çaresiz kalmadığın belli arkadaşım. sana acemiyim demiştim o yüzden her yere yazdım ayrıca bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim. bir sorunum var kafam karışık ve bu yüzden yardım bekledim ne var bunda
burcu&ozlem
iki dunur aldiniz odalari simdi dekorasyon zamani geldi desenize...
en guzel zamanlari simdi hicc yorulmak telas yapmak yok...
yavas yavas herseyi halledersiniz...
burcucum sende stress yapma golet olcak fln diye... cagresi bulunur mutlaka...
ozlem cnm sende is yapicam derken yorma kendini...
birak daginik kalsin ev annenler sen hastanede iken 1 saate toparlarlar bide daha doguma cok var sanki bugun toplasan yarin dagilmicak.... is yapicam diye bahane uretme kendine...
bu arada haklisin haftasonu yagmur geliyorms... gelsin yoksa ben bu havada olcem kalcam bir yerde...
bu arada az once resmen kriz gecirdim... ellerim ve ayaklarim karincalandi nefesim gitti bir aglama istegi geldi resmen bogazima yumru oturdu... carpinti tuttu... bugun nedense bir acayip icim... doktora gitmemek icin zor tutuyorum kendimi... yine geldiler bana pimprikler...
Allah'im su gunu sagsaglim cikartmami nasip etsin... aklima hep kotu kotu seyler geliyor Allah korusun.... :18:
kızlar site yöneticisi yada bu bölümle kim ilgileniyo bilen varmı
kız ben sancı vurunca kalkıp topluyorum evı bı kac saate dogurursam dıye gecınce yıne dagınıklıga devam .D
kız sızde 3 5 gun sonra aynı seylerı yapcanız ınsallah odalar esyalar hepsı hayırlısı ıle dızılecek merak etme:)
bu arada kotu kotu dusunup pımpırıklenmenı gerektırecek hıc bırsey yok sıkıntı yapma kendıne sadece bebısını ozledın kendıne bahne arıorsun en kotu gıt yarın falan acıle bı gor bebısı sonra yıne 4 unde gıt oda kontrol sayılır hem :)
ozel hastane sonucta nıye geldın mı dıcek
bosver ugrasma canım ya
bende bılmorum acıkcası kımle nasıl ıletısım kuruluor
cimcime cnm sen naptin ocak isini fln ? misafir fln diyordun halledebildin mi?
bu arada tahmini yumurtlamanin ustunden ne kdar gecti senin?
ocak işi duruyo canım eşim modelini söylemiş burdaki mağazaya getirtebilirlerse aynısını alcaz getirtemezlerse farklı modele bakcaz kullanıyorum öylede ama fazla değil yemeği pişene kadar beklemiyorum biraz kapatıp 10-15 dk sonra tekrar açıyorum
Allahtan o akşam misafirlerin başka işi çıkmış iptal ettik dün akşam geleceklerdi dünde bütün gün sular kesikti gelmediler bakalım hafta içi bigün alcam artık
yumurtlama bilşmemde iğneden sonraki 9. gün bugün
bide agziyla soyluyo sanci vurunca diye ... yatip dinlenicegine... tam sopaliksin ....
daginiklik iyidir... neyin nerde oldugunu bildigin surece o daginiklik degil farkli bir duzen sadece
oda esya fln bahane siz once saglikla su yavrularinizi kucaginizi alin sirayi yavas yavas arkadakilere birakin ...
daha cimcime fln gelicek arkamizdan... sira uzun...
ayy bendeki hamileligin yan etkisi pimpirik... donem donem yokluyor beni...
harbi ozledim galiba... ama dayanicam valla.. bak hulyaya o da beklemis... sabretmeyi ogrenmek lazim yoksa benm isim yas...
cimcime cnm sen naptin ocak isini fln ? misafir fln diyordun halledebildin mi?
bu arada tahmini yumurtlamanin ustunden ne kdar gecti senin?
ay yok kız onunla uğraşmıcam ben 3 defa nereye bakması gerektiğini söyledim ona kendi keyfi bilir gerisini
ben topiği devretmek istiyorum birine. ilgilenemiyorum artık ve eğer bu ay da tutmadıysa ki adet belirtilerim ortaya çıkmaya başladı ben bi süre topiğe girmeyi düşünmüyorum.
beni yanlış anlamayın sakın ama inanın burada olmak farkında olmadan stres yapmama neden oluyo.
hepinizin bebeklerine Allah sağlık versin hepiniz kucaklarınıza alın ama sizler beşik telaşlarınızı bebek kıyafetlerinizi paylaşırken mutlu olsamda hep bir yanım boynu bükük kalıyo canım yanıyo.
lütfen beni yanlış anlamayın hakkınızı helal edin
Dua edin 1 saat içinde yükleme evraklarını halledebiirsem cumarteside tatil lüütfen bitsn
yetişsin
ÖZSER için 10.000 adet kelime-i tevhid i tamamladım listeye ekleyin
Kizlar bu ayda olmadi bugun hastalandim
Ozlemcim senin icin dua etmek cok istiyorum ama bu halde edilebliyir mu bilmiyorum
Kızlaaaaar 4 eylülde olan doktro randevum 31 Ağustos Cumartesi olarak değiştiçok mutluyum cumartesi doktoruma gidicem ak koyun kara koyun belli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?