HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar kizlar oglen oldu ama gunaydinlar topigimize..

Dun isten erken ayrildim kendi doktorumda kontrolum vardi 3 hafta sonraya bir randevu daha verdi ve son randevumuz olucak ondan sonra hep hastaneye gidiceksin dedi. Kizimiz buyumus Pazartesi sabahtan persembe aksama kadar 30 gr almis , doktorumuz niye ole demisler anlamadim olcumler gayet normal erken gelmek istemezse 3.5 kilo gibi dogar dedi, budas kiz icin gayet guzel bir kilo dedi icim rahatladi. Doctor amcasi kizimizin isminide cok begendi onunda karisinin ismiymis. Cinsel iliskiyi ysaklamadi ama olmasa iyi olur ozellikle onumuzdeki 3 hafta fln dedi 36-37 haftalarda cinsel iliski oneriliyor rahim doguma formada gismis oluyor orgazmdan kaynaklanan kasilmalardan dolayi dedi ..

Bugun is yerinde son gunum, stresliyim baya 3 koca sene issiz bakalim zaman ne gostericek valla isimi severek yapiyordum sirketim guzel rahatti butun duzen degisicek bugun bunu daha iyi anliyorum.. Hakkimizda hayirlisi diyelim ..

Hulyacim naptin, ins izinlisindir bgn ..

Tazebaharim, bak gor cumartesi bahar gelicek ins guzel haberlerle donucen ..

Suzi bask hareketlerini daha cok hissetmeye baladikca daha guzel gelce ultrasona gerek kalmicak, bebis buyunce zaten pek net biside goremiyorsun parca parca.. Pinpiriklenme bos yere hersey yolunda hayirlisiyla ma ozlediysen git gor tabi aklinda kalmasin, bos yere kurmazsin :)

Cimcimem sana gelince oncelikle kendi adima bildigim halde bebek esyalari dogum hazirliklari fln konusurken ozellikle dikkat etmeye calisiyorum sizleri uzucek birsey yapmamak dememk icin.. Ama inan bana sadece burda hepiniz ban cok yakinsiniz kendi kardesimle oturup konusmuyorum sizlerle paylastigim kadar, samimiyetimi bagislayin amacim sizleri uzmek degil. Ne derdim ne heyecanim varsa hep sizlerle paylasiyorum . Eger sen inaniyorsan kendini piskolojikme daha rahat hissediceksin tabiki uzulurum ama sen daha onemlisin. Ins bebisinde gelicek ben buna inaniyorum topigimizde evlat sahibi olmayan kalmicak. Bizi birakma arada da olsa girer bakarsin ..

selam arkadaşlar adetim tammmm 5 gün gecikti. tam adet olacağım gün yani 25inde test yaptım negatifti aha dedim bugün yarın gelir ama ne gelen var ne giden. adetlerim de düzenliydi hep ayın 25-26 gibi gelirdi. acaba geç döllenme mi hiç bir belirtim de yok ama şimdi eşim eczaneden test getirecek inşallahhhh çifti görürümmmm çok heyecanlıyım çok

Hayirlisi olsun canim, ins bebisin seninledir.
Ama negatif cikarsada uzulme idrar testleri gec sonuc verebiliyor, bence en sagliklisi gidip kan testi yaptirmak ..

Bak sen gelinime :) ne de güzel haberler almışınız maşallah canım :) son iş gününde bitiyor biraz buruk biraz mutlu /)))

Bak sen gelinime :) ne de güzel haberler almışınız maşallah canım :) son iş gününde bitiyor biraz buruk biraz mutlu /)))

Kis Ozos nerdesiniz sabahtan beri kimsecikler yok, yapcak isimde yok elimdekileri temizledim bitti baskada ellemiyorum yarim kalmasin diye.. Uff valla cok karisik duygular icindeyim bgn 3 sene dile kolay , issiz issiz evde kesin piskolojik tedaviye baslarim, oyle gitcek kimsemde yok sosyallesiyim arada.. :18:

Kizima panda kostumu almislar cok komik iste biberon emzik ceket , bebek bezi bir suru hediyemiz var :)) Birde muhasebedeki turk cocugun esi hamileymis bgn doktora gitmis kalp atisi duymuslar 7 haftalikmis , kismet yarinda onlar TR'ye gidiyorlar, cok sevindim onlarda yaklasik 8 aydir deniyorlarmis ..

Sen naptin bgn hayatim senin carsamba mi son ?

bende bu ara cok sıkılıorum vakıt cakılıor sureklı gecmıor sankı gıbıme gelıorr off puff modundayım valla
evde oturuyorum bos bos

ay panda kostumu mu almıslar ne tatlı gıydırıp gıydırıp ceker atarsın ınsallah guzell gunlerde kullansın yenı cıcılerını
cok sevındım arkadasın ıcın ayagını suruyorsun bak sen gıtmeden onlarada bebıs haberı gelmıs cok sukur kalp atısınıda duymuslar
rabbım korusun o yenı melegı de

ayy sorma bızım evde ugras bulmamız sart zaman gecmez valla

bu arada dun aksam besıgımız geldı bende cok garıp uyudum odaya kurduk sımdılık gecıcı koydum ıcıne uyku setlerını falan 15 20 gun sonra falan yıkıcam tozlanmasın dıye

benım de salı son cnm carsamba doktora gıdıcez ınsallh

Sorma hayatim son bekleyis donemleri endise mutluluk korku hepsi bir arada, asma ins hersey guzel olcak ..
Sizde besiginizi iyi gunlerde saglik huzurla kullanin ins. misil misil uyusun Ozer Pasa'miz.. Bende bu hafta pazartesi eve bir gittim koalak yok ama besigi kurmus odaya koymus isten erken gelince o gelene kadar agladim, Allahim mutluluk versin uzun omurler versin ins meleklerimize.. Pazartesi temizlige baslicam yavas yavas , dedigin gibi herseyi yikayip utuleyip hazir tutucam biz doguma gidince ins annem hemen hazirlar yatagini fln toz olmasin dedigin gibi, gerci bir aydan fazla var biz gene kirk kere temizleriz :)

Hadi bakalim seninde son iki is gunun, son gun insan cok tuaf olur biraz bunalim havasinda , ama sen guzel haberlerle gelcen eminim carsamba gunu ohh o zaman baslicak bizde bayram evde ohhh .. :))

merhaba canım hamilesin galiba

Merhabalar kızlar. Yeni Üyeyim burada geçirdiğim saatlerin haddi hesabı yok her ay kendımız gebe gibi hissetmekten yoruldum sizler iyiki varsınız

ınsallah bu ayda senınde bebısın gelıp gobusune konar :)
hakkınızda hayırlısı ınsallah cnm
doktor takıbındemısın?

salı gunu bende dedıgın gıbı ıs yerınde buruk olurum herhalde bakalım nasıl gecıcek
ayy ben aglamadım ama cok garıp oldum cok duygulandım cok garıp bı havaya gırdım besıklı bır odada uyuyup uyanmak bıle garıbıme gıttı :) bıde uyanır uyanmaz bıze bakan boncuk gozler olunca ıcınde emınım cok daha baska duygularımız olacak :)

meleklerımızı Allah bızlere bagıslasın ve tum ısteyen dostlarımızada tez zamanda nasıp eylesın

selam canlarım.
hepinizi çok özledim.
geçmişi az çok okumaya çalıştım.
ama kozalak her zamanki gibi buralarda.huzur yok.
öpüldünüz.girerim artık.

Gunaydin kizlarrr..

oncelikle tayinim nigdeye cikmadi...serdarin tayinini iptal ettirecez artik..
persembe aurintili ultrason ve seker yuklemesi vardi hersey yolunda cok sukur...

yarin antepe donuyorum. pzt. okul basliyorrr...

ebdaa kocanin siralamasi belli oldu muuu

cimcimeee bizi birakip nerelere gidiyorsunnn...

burcuuu masallah canim kizimizaaa buyuyorr..

taze baharr sonuclariniz guzelmiss cok sevindim..

ozosumm senden ne haberrr...

selam canlarım.
hepinizi çok özledim.
geçmişi az çok okumaya çalıştım.
ama kozalak her zamanki gibi buralarda.huzur yok.
öpüldünüz.girerim artık.

Hoşgeldin canım dondun anneciğinin yanından sanırım kozalak. Özlemiş mi seni bebişi :)

Günaydın canım tayin için hayırlısı olsun diyelim.

Bebiş için çok sevindim herşey çok şükür yolunda ne kadar olmuş meleğin söyledimi doktor

Benden haberleri Çarşamba alacaksınız cnm sabırla çarşambayı bekliyorum bu arada et süt devam hatta pekmez çok faydalı diye okudum ili gündür pekmez içiyorum ama aglYarK
Sütü içerkende ineği yalıyormusum gibi de iğrenç tat alıyorum neden nefret etsem oğluma faydalı

Bu arada arkadas hamile 28 hafta bebeği 1480 gram çıkmış doktor kilolu bebek çokmu tatlı yedin demiş tatlının böyle etkileri var mı Acaba sen duydun mu hiç böyle birşey

slm kızlar,daha önce bu topikte yazıyordum,uzun bir süre bazı nedenlerden gelemedim,listedende silinmişim zaten az önce hamile oldugumu ögrendim,sizlerlede paylaşmak istedim,Allahım inş olmayanlarada bu duyguyu en kısa zamanda yaşatır.(AMİİİİİİİİİİİNNNNN)

canım tayinin hayırlı olsun.
zaten çok da istekli değildin.nasip böyleymiş.
Allah gönlüne göre verdi.
kozalağın sıralaması 51
istediği yer gelecek büyük ihtimal,2450 kişi alıyorlar çünkü.
bizim için de tayin meselesi iyi sonuçlanır inş...

Hoşgeldin canım dondun anneciğinin yanından sanırım kozalak. Özlemiş mi seni bebişi :)
zaten gelmeyecektim de sürekli mesaj attı :
ben yalnız yaşayamıyorum.gel artık falan diye
bari çocuğu götürmeseydin,çok sıkılıyorum diyordu
zaten p.tesi toplantı var.tembelliğe de iyi alışmıştım.
4 Eylül de ne olacak canım?kontrol mu var?geçmişi pek okuyamadım.
ama sizin için en iyisi olur inş.

tebrik ederim kaçıncı denemenizdi acaba?

Canım inş 4 Eylül de oğlumu görücem kaç kilo almışız öğrenicez.
Ay ii olmuş kozalağa özlemiş kıymetin tawan yapar şimdi oh oh :) doktora ne zaman gidicen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…