HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

teşk ederim cnm,darısı senin başına,tam 1 yıl oldu bebek isteyeli,ama ben 5 ay idrar yollarındaki iltihapla uğraştım,3 ayda yumurtlama günlerini kaçırmıştık..

idrar yollarındaki iltihapın belirtilerini yazabilir misin benim adet gunlerimin ortasına denk gelen zamanlarda 3 aydır yaklaşık 10 gun süren sag yumurtalık bölümümde sızlama agrı şişkinlik hissi veren aşırı değil ama bu şekilde bir seyler oluyo korunmayı bıraktıgımdan beri bu şekilde bu ayda yıne oldu hatta 9 gun oldu azalmaya başladı ama var hissediyorum ultrasonda kist falan cıkmadı iltihap var dedi hap ve fitil verdi kontrole gittim tmm bayagı azalmıs yumurtlama agrısı olabilir dedi bana gecen ay ama ben bunu sıkıntı yapıyorum cunku olmazdı hiç böyle seyler sende de bu belirtiler varmıydı onu ögrenmek istiyorum canım

teşk ederim cnm,darısı senin başına,tam 1 yıl oldu bebek isteyeli,ama ben 5 ay idrar yollarındaki iltihapla uğraştım,3 ayda yumurtlama günlerini kaçırmıştık..

idrar yollarındaki iltihapın belirtilerini yazabilir misin benim adet gunlerimin ortasına denk gelen zamanlarda 3 aydır yaklaşık 10 gun süren sag yumurtalık bölümümde sızlama agrı şişkinlik hissi veren aşırı değil ama bu şekilde bir seyler oluyo korunmayı bıraktıgımdan beri bu şekilde bu ayda yıne oldu hatta 9 gun oldu azalmaya başladı ama var hissediyorum ultrasonda kist falan cıkmadı iltihap var dedi hap ve fitil verdi kontrole gittim tmm bayagı azalmıs yumurtlama agrısı olabilir dedi bana gecen ay ama ben bunu sıkıntı yapıyorum cunku olmazdı hiç böyle seyler sende de bu belirtiler varmıydı onu ögrenmek istiyorum canım

cnm bende böyle şikayetler değilde,idrar yaparken ve yaptıktan sonra yanma oluyordu,birde iltihap yüksek oldugunda böbreklerim agrıyordu,sendeki bence yumurtlama ağrısı,çünkü bendede son aylarda yumurtlama ağrısı oluyordu,hatta bir kere sağ yumurtalıgım adetin 14. günü öle bir ağrıdıki apandisit ağrısı sanıp acile gitmiştik,yumurtamın çatladığını öğrenmiştim,bu ayda 1 ağustosda adet oldum 12. günde pembe lekelenme oldu,14. günde kahverengi lekelenme oldu,19 ağustosda doktora gittim gebelik testi yaptılar negatif çıktı,adetim tahminime göre 3 4 gün geçti,tam tarihini bilmiyorum çünkü son aylarda düzenli olan adetim erken olmaya başlamıştı,bugün idrar testi yaptım anında kopkoyu çıktı çizgi,size tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın zamanı gelince oluyor,ben 2 aydır hiçbirşey düşünmedim,gittim tatilimi yaptım,kafam çok rahattı bu ayda oldu sonunda,adet gecikmesinden önceki olan belirtilerinde psikolojik oldugunu düşünüyorum,ben hiçbişi yaşamadım sadece adetimin geçtigi şu 3 günde mide yanmam oldu ve hala var,hep adet olcakmış gibiydim halada öle adet agrıları oluyo,çok uzun yazdım k.bakmayın,Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin

cnm bende böyle şikayetler değilde,idrar yaparken ve yaptıktan sonra yanma oluyordu,birde iltihap yüksek oldugunda böbreklerim agrıyordu,sendeki bence yumurtlama ağrısı,çünkü bendede son aylarda yumurtlama ağrısı oluyordu,hatta bir kere sağ yumurtalıgım adetin 14. günü öle bir ağrıdıki apandisit ağrısı sanıp acile gitmiştik,yumurtamın çatladığını öğrenmiştim,bu ayda 1 ağustosda adet oldum 12. günde pembe lekelenme oldu,14. günde kahverengi lekelenme oldu,19 ağustosda doktora gittim gebelik testi yaptılar negatif çıktı,adetim tahminime göre 3 4 gün geçti,tam tarihini bilmiyorum çünkü son aylarda düzenli olan adetim erken olmaya başlamıştı,bugün idrar testi yaptım anında kopkoyu çıktı çizgi,size tavsiyem hiçbirşeyi kafanıza takmayın zamanı gelince oluyor,ben 2 aydır hiçbirşey düşünmedim,gittim tatilimi yaptım,kafam çok rahattı bu ayda oldu sonunda,adet gecikmesinden önceki olan belirtilerinde psikolojik oldugunu düşünüyorum,ben hiçbişi yaşamadım sadece adetimin geçtigi şu 3 günde mide yanmam oldu ve hala var,hep adet olcakmış gibiydim halada öle adet agrıları oluyo,çok uzun yazdım k.bakmayın,Allah en kısa zamanda sizede nasip etsin

napıyosunuz kızlarr :) evde 3 gündür net yoktu ay çatladım valla.. Gündüzleri anneme gidip geliyorum başkada yaptığım bişey yok :)
ne var ne yok. geçmişe bakmadan geldim. neler yaptınız. var mı haber filan.
bu arada Özser paşaya bi Yasin okudum 2000 kelime-i tevhid. artık bunları da eklersiniz.
topik gene sessizleşmiş gündüz giren yok hiç nerdeyse.

Canım inş 4 Eylül de oğlumu görücem kaç kilo almışız öğrenicez.
Ay ii olmuş kozalağa özlemiş kıymetin tawan yapar şimdi oh oh :) doktora ne zaman gidicen canım
anladım canım.
kesin şişmanlamıştır paşacık
iyi olacak merak etme tatlım..
ben yarın 15te doktora gidicem.
umarım her şey yolundadır.

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederiz oğlumla.

Selam kızlar nasılsınız kimse yok bugün özlem için 10000 kelime i tevhid de benim için ekleyin ..

:) belgincim sendende Allah razı olsun Rabbim yavrularımıza saglık yuvalarımıza huzur versin inş

anladım canım.
kesin şişmanlamıştır paşacık
iyi olacak merak etme tatlım..
ben yarın 15te doktora gidicem.
umarım her şey yolundadır.

İnş güzel haber alırız yarın senden git bakalım fasulyen ne kadar büyümüş :))

Kizlarrr 2 aydan sonra nihayet evdeyim. yarin okul aciliyorrrr

Hadi gözün Aydın canım insanın ewi gibi olmaz şimdi oh dinlen

Selam kızlar nasıldınız.
Nihayet annemler geldi de Abi'm hastaneye yattığı için eşi ile kalmak durumundan yırttım. Gidip yeğen sewdim birazcık bizim sopa kocaman olmuş nasıl sewdiriyo kendini sarı şebek olmuş.

Sonunda bugün sinir boşalmamı yaşayıp hıçkıra hıçkıra ağladım. Burcu seni İnan ii anladım ağlayıp ağlayıp rahatlıyorum diyorsun ya. Şnsanların beni anlamaması üstüne birde rahat rahat takılması çok rahatsız ediyor. Bugün abimin eşi özlemde hamilelik sinir yapmış bende yoktu deyince içimde tutamadım saydım valla. Rahat hamilelik geçirdin sorunlu hamilelik geçiyorumç. 8 ayımda sıcaklarda 3 vesairt git 3 vesairt dön ayakta yolculuk yapıyorum. Sense öğrenlere kadar uyuyordun üstelik bahardı bu aylarında dedim. Ayaklarım bütün gün sandalyede pturmaktan şişiyor ewe gidip yemek yap ye yat diyene kadar canım çıkıyor. Tiksindim herşeyi günde 3 öğün yiyorum. Her doktora gidişim de korkuyla gidiyorum senin gibi mutlu heyecanlı değilim endişeliyim dedim. Sonra da çok kalmadan kalktık eve gelincede dayanamadım hüngür hüngür eşime sarılıp ağladım. Yok ben böyleydim yok sen böylesinler. Yok hamile olanlardan da benim bebeğim şu kiloda seninki nasıl öyle olur sormalarından. Tek tek açıklamamdan. Sanki ben bebeğime bakarmıyormuşum gibi olmasından. Yetersiz bir anne oldugumu hissettirmelerinden yoruldum. Bana kilo sorulmasından bıktım artık. Saatlerce daha aglayabilirim öyle zoruma gidiyor ki en yakınlarım annem bile beni anlamıyor

Kuzum kıyamam sana, takma dicem elde değil dicen biliyom.
Bu arda geçenlerde bi yerde okudum, peynir karpuz süper ii geliyomuş bebeğe, kilo yapıyomuş bebeğe, denesen 1 he kuzum?

Kuzum kıyamam sana, takma dicem elde değil dicen biliyom.
Bu arda geçenlerde bi yerde okudum, peynir karpuz süper ii geliyomuş bebeğe, kilo yapıyomuş bebeğe, denesen 1 he kuzum?

Canım su ara denemediğim şey yok onu da denerim. Günde 2 kaşık pekmez yiyorum hasta iken Boğaz'ım yumuşatsın diye verdiklerinde kusardım oysa bide yediklerim digerlerini etkilemesin diye saat saat yiyorum. Sabah haşlanmış yumurta peynir süt ara ile yiyorum. Sonra bi muz yiyorum öğlen et kesin sonra bi puding gibi birşey tatlı kilo yapıyo dediler daha sonra arada yoğurt aksam evde et sonra bi bardak süt meyva ve ilaçlarım kim ne ii dese yer oldum. Şnşallah işe yarıyordur keske içeriyi görebilsem

Canlarim tatilden gelmistim 15 gun sivas rize trabzon gezmistik oradan evime geldim bir hafta donrada canakkaleye gittim bugun geldik nihayet ve gunum gecti bu aksam test yaprim az once cizgim cikti direk :))) cok mutyum kizlar yaaa rabbim hayirlisiyla butun guzel duygulari yasatir insallah :)) saglikla.. aylar sonra nihayet rabbimm sukurler olsun..

özlemcim canım Rabbim hepimizden razı olsun..
akrabalarının arkadaşlarının sözlerine takılma lütfen sen sadece paşamızı düşün .. onu kucağına sağlıklı sıhhatli alacağın günleri düşün sen çok iyi bir annesin ve öyle olmaya da devam edeceksin kim ne derse desin.. unutma sen ne hissedersen bebişinde onu hissedecek lütfen kendini yıpratma ağlama.. ben de zor günler geçiriyorum ama aklımda tek şey yavrumun sağlığı üzülmemeye düşünmemeye çalışıyorum .. sen de öyle yap kim ne derse desin duyma boşver annen bile olsa seni anlayamaz anlamasını bekleme herkes kendi yaşadığı dertleri sıkıntıları bilir.. sen kendini ve bebeğini düşün tek gerçek sizsiniz...

günaydın herkese koskoca 3 gün tatilin ardından işteyim perşembe çok uğraştım ama allaha şükür yetiştirdim bitti bende tatili hakettim:)) ama ne tatil işe gelsem bukadar yorulmazdım neyse

esra
hoşgeldin canım tayin olayınızda hayırlı olsun hakınızda hayırlısı demekki buymuş gözün aydın :))

ebda
sende hoşgeldin canım ohh kozalakta anlamış özlemiş bidaha huysuzluk yapmaz inş doktor haberini bekliyorum napıyomuş bakalım minik melek bizlerdende selam söyle pıtırcığa

heyecanlı
canım çok sevindim yaa hadi kan testine git hemen inş rabbim bu kez sağlıkla sıhhatle devamını getirir

özser
kuzum sen takıyosun o herkesi bizim burda parolamız neydi hamile kalmak için uğraşanlar yumurtlama döneminde koca kutsaldır ne dese haklıdır ayaklarımı yıka dese yıkanılır sırf ondaki emanetleri almak için ve ikincisi herkes ne derse desin kulakları tıkıyoruz elalemin ağzı torba değilki büzesin kimse kimsenin ne çektiğini bilmiyo anlamıyo taki başına gelene kadar allah kimseye kötü günler sıkıntılar yaşatmasın tabikide amaan ne bileyim işte sen anladın beni takma kimseyi ağzı olan konuşuyo inş paşamız koskoca delikanlı olacak ve sen eğer iyi bi anne olmasan çocuğum iyi olsun diye bukadar yemeği yemezsin sırf göğüslerim bozulmasın diye bebeğini emzirmeyen anneler var aman kilo alırım yiyemem edemem tiksiniyorum nasılsa kilo dışında diğer gelişimi iyi kiloyuda doğunca alır deyip umursamayadabilirdin

kızlar özser için okuduğumuz tesbihler
cimcime
sezgi
snnn
başka sayı yazan varmı benim atladığım eğer sayısını yazmayıpta okuyan varsa bi yazsında toplayım

Gunaydinnnn kizlarr.
hazirlandim okula gidecemmm..

hulyaa sen uc gunluk tatilden biz iki aylik tatilden sonra baslicazz...:))))

Okul yoluunu unuttuk nerdeyse...

Ben ozser pasaya okuyamadim...okuyabilirsemm soylerim.. ama namazlardan sonra dua edicemmmm..olur mu...daha tam yerlesemedim eve...bide gaz bombasi gibi dolasiyorumm. Aksamlari oturamiyorum bileee...

kızlar az önce eczaneye gittim ovülasyon testi sordum 25 tl dedi içinde kaç tane var dedim tek bir tane olması gerekiyo dedi elinde yoktu sonra emin olamadı depoyu aradı onlarda içinde tek var dediler ama ben anlamadım şimdi kutuda tek mi satılıyo bunlar eğer öyleyse biraz maliyetli demek oluyo bu yani en az beş tane almak lazım ki yumurtlamaya denk getirelim öyle değil mi?hiç ovülasyon testi kulanan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…