HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım hemen bı kan verde bugun bı halayla baslayalım haftaya
rabbım heyecanlarını bos cıkarmaz ınsallah tatıl bebısı gelmıstır belkıde

kesınlıkle haklısın ve sımdıye kadar hep oyle dıyerek tuttum kendımı hep karnıma bakıp cok sukur dedım ama ne bıleyım sonunda ıcımdekı volkan patladı sanırım. oglum saglıklı olsun gerısı su anda tabıkı bos ınan ne dogum dusunuyorum ne yasıyacagım zorlukları sadece onu saglıklı kucagıma almak butun kaygım bundan ıbaret. Insallahta Allahın ızını sızlerın duaları ıle de oyle olacak
sanırım zorlu bı sınavdan gecıyoruz senınde ayrı ayrı sıkıntıların var rabbım sınavımızı layıkıyla atlatmamızı nasıp etsın

canım bu ara ona yarıcagını dusundugum ıcın yedıgım seyler arasında kokusunu duyunca bıle kustugum seylerdı. su anda hıc suphe duymadan kendı ıstegımle gıdıp bulup aldım ve tuketıorum sırf ıse yarasın dıye
ınsallah hersey ıı olur ınsallah hepımız ııcın
yetersız oldugumu hıssettırmelerı benı cokertıor ıste sankı benım sucummus gıbı oysakı elımden hıc bırsey gelmıor yapabıleceklerımı fazlası ıle yapıyorum :S

esracım sagol canım senın dua etmende ayrı tabıkı. Kımın duası kıme kabul olur bılınmezmıs ya :S

ozlem cnm benim ... insanlari gelip o dert bulmadikca halden anlamazlar... oyuzden hic denilenleri laf diye dusunme...
kimse kimsenin anneligini sorgulayamaz... kimsenin haddine degil... yengen de biraz bosbogazlik yapmis cnm... sende hersey normal bile olsa kimsenin hamilelegi birbirini tutmuyor.. sagir sultan bile duymus bunu o mu eksik kalmis... hele kiyaslamalar... biraz gelin gorumce ayaklarinda demekki.. sen bebegini dusun... onun boyle seyleri hissetmesine izin verme...
birak kim ne dusunup soylerse soylesin... ztn azcik empati yetenegi olan kimse sana o laflari soylemez... calisan eden kadinsin... basindan hamilelik gecen seni daha ii anlar....
aman kuzum yaaa bosver ... sen kocana bebisini bak... ne varsa onlardan var... onemli olan onlar...

kizlar haftasonu tatilim cok kotu gecti ....
cuma aksamdan catalca yakinlarinda kucuk bir yazlik evi var annemlerin... babaannem - dedem yazlari orda... hep beraber oraya gtiik cuma sabah... annem babam biz fln... aksam meger dugun varmis babamin tarafinin kilyos tarafinda ama bizimle olmak icin bide ben halilarimi yikamak istemisitm annemle babam gitmediler...
aksam saat 8 gibi dugun konvoyundaki otobus kilyos yakinlarinda sarampole yuvarlanmis... haberi geldi... yakinlarimizda var icinde... haberlerde cikti ztn butun haftasonu... cok yakin bir aile dostumuzu hemde akrabamizdi kazada kaybettik... bir oglu vardi tek cocuk... ztn beraber buyuduk bir okula fln gitmistik... herkes perisan oldu... annem teyzem .... hemde kadin annemlerin koyune gelin gelmisti... her iki taraftan yakin bize.... bugun variz yarin yokuz... kimin aklina gelir.. esi tesaduf eseri onu o otobuse bindirmis yoksa beraber gitceklermis dugune araba ile... basta inanamadik bile.. o degildir yalniz gitmez fln dedik ama maalesef... kocasi oglu bir baslarina kaldi simdi.. oglu yeni nisanlanmisti dugun hazirliklari fln vardi..
Allah sevdiklerimizi basimizdan eksik etmesin... en onemlisi aile... esin colugun cocugun... ondan sonrasi yalan... bir sekilde ayakta kalirsin ama boyle olunca zor...

canım benim yaa kıyamam ağla sende rahatla atma içine. kimseyede bişey açıklamak durumunda değilsin dicem ama bu bizim millet cevabını almadan peşini bırakmaz ki insanın.! ama sen genede üzme kendini fazla. ne kaldı şunun şurasında Özserin doğmasına. siz ikiniz sağlıklı olun da varsın Özser paşam 2 buçuk kilo olsun. sanki doğduktan sonra hemen toplayıveriyorlar kendilerini. :) sen çıktın demi tatile ohh miss :))

ayy heyçanlıı çok heyçanlıı :) hadi kana git gel haber ver bize yaa. :) İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle sürdürmeyi nasip eder

başınız sağolsun canım.. Ölüm işte bi sebeple gelecek. Allah ailesine sabır versin

Aaaaaa süper 1 haber buuu, ayağını sürü bacım
Hayırlı uğurlu evladın olsun...

basınız sagolsun cnm rabbım tahsılatını affetsın mekanını cennet eylesın ıste olumun kaderın bızı nerede bulacagının garantısı yok
esı cocugu dedıgın gıbı mahvolmustur sabırlıklar versın mevlam
mutlu olay ıcın ne hazırlıklar sonu hazın ne denır kı :S

emınım cok uzulmussundur ama sen kendını strese sokma kucuk bebegın ıcın canım
rabbım senı ve melegını de korusun ınsallah

kendıme gelınce yok canım ozellıkle dogum yapmıs tıpler evde yata yata hamılelık gecırıp bıde bana akham kesıorlar bende sole oldu sende bole olmadımı falan dıe dogum yapmayanlar ınan daha ıı empatı kuruor
ınsanların sıdık yarısımı ne anlamıorm sureklı bı kıyaslama
oysakı cokta ıı hamılelık gecırdım ne yatalak oldum yatmak zorunda kaldım ne mıde bulantısından yemek yapamaz oldum kendı yemegımı kendım yapıp kendı temızlıgımı kendım yaptıgım halde hala mılletın yerme cabası zaten hamılelık psıkolojım alt ust benıde zayıf anımda vuruyorlar mevlam kımseyı ıı nıyetlı gorunen bu tıplerın dıllerıne dusurmesın

ahhh canım ahh zaten dogsun saglıkla pasam bı ınan gerısı bos da bu ınsanlar benı ıcten curutmeye calısıyor :S
tatıle cıkmadım canım yarın son gun ınsallah kaldı 1,5 gun

Sağolun canlarım çooook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bu sefer rabbim sağlıkla sonuca ermeyi nasip eder inşallah tüm isteyenlerde böyle sevinsin dün mutluluktan ağladım şükrettim namaz kıldım bu mucizeyi verdiği için rabbim..

Ayyy suziii izledimm tv de.. demek sizin akrabaniz...cok uzuldum. allah rahmet eylesin mekani cdnnet olsun...

heyecanli kiz bugun verde sonuclari yarin alirsin...olmazssa ozel hastanede. yaptir...hemen sonucunu al..

kızlar uzun bi aradan sonra yine ben şu sıcaklar mahfetti beni yaa yanıyo antalya... heycanlı canım cok tebrik ederim allah sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallh.. ahhh ahh herkez ne güzel hamile kalıyo yaa bende kalmak istiyorum artık

canım biz netten aldık orda 20 tanesi +6 tane de gebelik testi 20 tl eczanede çok pahalı oluyor
heyacanlı
canım senin adına çok sevindim hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel bekliyoruz seni

Kız nerelerdesin sen ksyıpsın iyice

Kız nerelerdesin sen ksyıpsın iyice

Ozzz
namazlardan sonra dua ediyorum canim sana ve bebisineee..

kizlarrrr bittim bugun. dunden beri ev temizliuorum. giderken tertemiz birakmistim bir suru esyayla grldik..

tarhana zeytinyag kuru domates bamya felan getirdim onlari yerlestirdim. tum evi supurduk esimle sildik...mutfak camlarini sildim. mutfagi temizledimm...simdi tam anlamiyla otiruyorum...

Okulda herkes soruyor. senin ne isin var tayinin cikmamismiydi diye..:)))) iptal ettirdik dedim benimki cikmayinca...

Herkess bebek nerde diyorrr. karnimi saklamayi basardim..)
Bilmiyolarki gece dev anasi oluyorum. gazdan siskinlikten...:)))

Sagol canım

Bu arada yorma kendini yawaş yawaş yapın acelesi yok dikkatli ol

Kan testi sknucun 136 cikmis baska topiklerde goruyoruzzzz...darildim vallaa:)
Hayirlu olsunn hamilesin.. degerin cok guzelll

A çıkmış mı deger gsin bu heyecanlı hiç de haber etmiyo hıh küselim ona

Kan testi sknucun 136 cikmis baska topiklerde goruyoruzzzz...darildim vallaa:)
Hayirlu olsunn hamilesin.. degerin cok guzelll

Sagol canım

Bu arada yorma kendini yawaş yawaş yapın acelesi yok dikkatli ol

A çıkmış mı deger gsin bu heyecanlı hiç de haber etmiyo hıh küselim ona

Canlarim benim simdi size yazmak icin bu topigi actim ki yazilarinizi gordum :)
Dun bat gunumdu kizlar nasil deger ??
Gebelik takvimi nasil yaliliyor bide bulamadim :$

Canlarim benim simdi size yazmak icin bu topigi actim ki yazilarinizi gordum :)
Dun bat gunumdu kizlar nasil deger ??
Gebelik takvimi nasil yaliliyor bide bulamadim :$

Hayirli olsun canim. ama ilk biz duymak isyerdik...
Degerin iyi benim battan bir gun sonra 82 idi...biraz kucuktu.. hala 1 hafta kucuk...belki seninkide 3-4 gjn kucuktur...bisey olmaz ondan...takvim. profilden yapuliyor.
Kisisel bilgiler bolumunun en altinda muhtemel dogum tarihi yazoyor. onu gordinmi hemen oluyor..

Saol canimm
Insallah saglikla buyur ne diyelim o 3-4 gunu kapatir hayirlisiyla biran once guzel seyler hissetmek istiyorum doktorum 10 gun sonra gel dedi insallah guzel haberler aliriz dua edin olur mu sizi kocaman seviyorum canlarimmmmm

Son düzenleme:

nisoetmi yapıosun kız niye küçümsüyosun benim 3günlük tatilimi benim için ne büyük nimet biliyomusun :)) hem ne var tam tamına 58 gün yani 41 iş günü sonunda ben temelli tatile çıkcam innnşş:)))
ayy o gaz bombası durumu bendede var yaa çok kötü bi haldeyim bazen namazın ortasında lavaboya koşuyorum bidaha abdest almak zorunda kalıyorum kendimden bile utanıyorum valla:26:

ben ve biçok arkadaş gittigidiyordan aldık gayet uygun fiyata sende ordan alabilirsin

sense
canım başınız sağolsun allah günahlarını affetsin geride kalanlarada inş dayanma gücü versin

heyecanlı

ayy aşk olsun biz burda senden haber bekleyelim sen yarın kan vercem diye oyala bizi çoook küstük ama hadi neyse aylardan sonra gelen ilk güzel haber olması sebebiyle affedelim bari:)) tebrik ederim canım innş rabbim sağlık sıhhat sorunsuz bi hamileleik nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…