HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Aslinda gercekten bu sabah gidecektim ama aksam esim gelince dayanamadim gittik :)) biranda karar verdim orasi eylul gurubu diye ilk oraya yazdim siz benim ilk goz agrimsiniz hem :) ama aylar sonda hala inanamiyorum canim amin insallah saglikli bir sekilde gecer hepimizinki sonuna kadar :119:

hulyacım merhaba
ben bugun ıtıbarı ıle 22 bın cektm
10 bın belgın
10 bın seval
2 bın ıremden geldı sanırım

sende baska varmıydı cnm

bugün sabah kalktım kalkalı lavabodayım çok kötüyüm yien geldi benim mide bulantılarım allahım kimseye mide bulantılı bi hamilelik geçirttirmesin böyle hamile olduğunu bile anlamadan geçireceği bi hamilelik nasip etsin herkese

dün benim yerime bi sekreter bide patronun oğlunun nişanlısı geldi birine teklifleri yurtdışı işlerini öğretcekmişim birinede sekreterlik öğretcekmişim tabi ben deli oldum sekreter olacak kız güya daha önce çalışmış ve ebn bilirim havalarında geziyo diğeri bilgisayar müh. 3. sınıfa geçmiş neyse benim bi işim vardı ustabaşı fotokopi istemiş ikiside maiknenin başına dikilmişler orasını burasını karıştırıyolar napıyo bunlar dedim bilmemki uğraşıyolar diyo adamcağız hayır ikiside bilen insanlar bilmiyo olsalar bile orda evrensel geçerliliği olan bi açma kapama işareti var ona basmayı akıl edememişler heryerini karıştırmışlar ve bu insanlarda bi özgüven bi özgüven ben nekadar salakmışım diyorum okadar yıldır dış ticaret yapıorum hala daha ingilizce biliyorum derken çekinirim ama millet herşeyi bilirm diye diye geliyo neyseki o sekreter olmamış diğer kızda gelmedi ohh kaldım bi başıma rahat rahat
ayy bide ne var sigara içen arkadaşlar alınmasın ama sigara çok iğrenç bişey yaaa kız sigara içiyodu ve ben normaldede sevmem sigara kokusunu hamileleikten beri eşimi bile yanaştırmıyorum yanıma aynı odada bile duramıyorum sigara içtiğinde direk bana o zehir kokusu geliyo kız habire sigara içip içip yanıma geliyo oturuyo ben rahatsız oluyorum buna bi çözüm bulmamız lazım dedim bana demezmi sen zaten kaç gün burdasında güldüm sadece:)))

takılıyoruz canım tekrar tekrar gözün aydın hamilelik takvimide ne kadar çok yakışmış öyle:))

hulyacım merhaba
ben bugun ıtıbarı ıle 22 bın cektm
10 bın belgın
10 bın seval
2 bın ıremden geldı sanırım

sende baska varmıydı cnm
22000sen 22000de kızlar bendede 13500var toplam 57.500 oldu geriye 12.500 kaldı ayy hadi sıkalım dişimizide yarına yetiştirelim ben senin kontrolü niyeyse 7si diye hatırlıyodum hep o yüzden 7sine kadar okıyalım demiştim ama inş yarınada bitcek :))

Canim bu tesbihler ne icin acaba ?

özser paşamız için canım kontrole gidecek özlem paşamıza annesin yedikleri yanında bu tesbihlerde doping olsun diye 70.000 kelime-i tevhid çekiyoruz

kızlar bu arada benim bi arkadaş yasin dağıtıyormuş farklı farklı kişilere okutması gerekiyormuş okuyabilecek olan varmı

Anladim canim Allah kabul etsin özser pasamiz saglikla buyusun insallah.. bende cekip destek olurum insallah.. okurum bir yasin ben canim Rabbim herkesi dilegine hastalari sifaya kavustursun iinsallah AMINN

günaydın kızlar...
baş ağrısı sorunum var.
pc ,tv ye bakınca daha kötü oluyor.fazla giremiyorum.
heyecanlı
canım hayırlı olsun.iş keseyi,kalp atışlarını da duyarsın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
azmin zaferi....
darısı isteyen herkese olsun.Rabbim aratmasın.

sense
başınız sağolsun canım.
kader işte.ölüm ne zaman kimi bulur belli değil.
mekanı cennet olsun inş.

hsstt
Allah'tan midem bulanmıyor.valla çok zor.
sana kolaylıklar diliyorum bacım.
inşş bu mide bulantısının son haftası olur,kurtulursun.
benim kardeşimin 4.5. aylarda midesi bulanmış,şaşırdım valla.
ben de heveslenmeyeyim.ona benzememişimdir umarım.

özser

canım hep aklımdasın,dualarımdasın.
iyi haberlerle geleceksin inş.

kızlar bu arada dün tayinler açıklandı...
açılan iller o kadar az ki çok şaşırdık.
şok olduk.izmiri geçtim,ne ankara ne aydın ne muğla...
çok az seçenek var.en çok istanbul da.
hııı bu arada bursa da açılmadı.sinir olduk.
dün moralimiz çok bozuldu.
kozalak kesin gidiyor ;ama nereye gidceğini bilmiyoruz.
istanbul zor şehir bence.
hakkımızda hayırlısı...

ay tıpe bak ya sen kac gun buradasın kı demıs bıde ukala ya :S
aman takılma sen tıplere ama sıgara konusunda sole mıdem bulanııor kusura bakma bu sekılde calısamıcam dıp dıbe de bıraz uzak oturmak gerek olede nasıl anlatıcam de ve bulanmasada bulanıyor de gosterme uyuza

mıde bulantıda kotu olmus cnm ya rabbım sıfa versın bebısler bız buradayız dıolar ama ıste tabı sana zorluk
ınsallah tez zamanda gecer

ıcımde nasıl bır korku heyecan endıse umut var anlatamam
yarın bı gtsek dese 1800 gram olmus dunyalar benım olur herhalde
yarın saat 10 da ıste canım randevum nts ye de gırıcem galıba topıkte ılk ben gırıcem sıze yarın bol bol anlatıcak seyım olacak anlatırım nts nasıl bırseymıs dıe cok merak edıorum onu da herkes guzel dıo bebegın kalp atıslarının cızelgesını verıolar demıstı sancı falan kontrol etcekler

ben ısyerınde cekemıorum sabah aksam cekebılıorum ınsallah yapıcaz az kaldı tamamlanır herhalde

kızlar bu arada benim bi arkadaş yasin dağıtıyormuş farklı farklı kişilere okutması gerekiyormuş okuyabilecek olan varmı

bende okunmus bır yasın vardı bı yere bagıslamamıstım ver arkadasa yasını canım
Allah dualarını kabul etsın

bu arada bu bızım burcu nerelerde ustaların basında zabıt mı tutuyor acaba

canım aman bas agrısı kotu mıgren de varmıydı snde oncden tv pc dıyınce mıgren mı dıe dusundum
rabbım sıfa versın ınsallah tez vakıtte

tayınler ıcınde hayırlısı olsun sıkmayın canınızı ıstanbul olursa da buyuk stres tabı ama yaparsınız sıkma canını sen
ınsallah ayrılmazsnız esınden bır arada gelın yada baska sehırde olsa gıdın

bence sen o kokuşan kızın üstüne kusssss
durumun ciddiyetini anlatayım dedim dersin sonra.
ya daaa dün akşam kuru fasulye yemiştim,belki merak etmişsindir dersin.
bak bi daha içebiliyor mu yanında

canım benim sanada geçmiş olsun yaa ağrı sızının hepsi çok kötü yaa baş ağrısıda çok zor allahım kimseye vermesin çok iyi bilirim valla bu mide bulantısı çok garip bişey canım tam tamam geçti bitti o dönem diyorum hadi hoop bidaha neyse inş bugünlerim mükafatı çook güzel olcak bi hamile oluyum hiç şikayet etmicem diyodum şikayet edenlerede kızıyodum ama valla öyle değilmiş insan dayanamıyomuş:))
ee sizdemi ayrılcanız şimdi kızzz anaam neyse artık ikimiz şen dullar koca yok bişey yok tüm gün topikte büyütürüz çocukları:)) rabbim hakkınızda en hayırlısı en güzeli neyse onu versin canım

hakkaten haaa,ikimizde ayrı kalıcaz.
kesin ayrı şehirlerde olucaz bu sene.
seneye eş durumu tayinleri açılana kadar.
o kadar çalıştı,derece yaptı gene işe yaramadı yaf.
gerçi atandı,şükürler olsun...
biz her yere razıydık,şimdi de bunu beğenmiyoruz.
nefis ne kadar nankör...

ay zaten sinir oldum o ukala tavırlarına göstermedim ufak tefek şeylerin dışında bişey alemin kerizi benmiyim bana kim gösterdi ben geldiğimde burda adam bile yoktu kendi kendime öğrendim diye çok umursamadım iyikide öyle yapmışım gitti olmaz demişler kıza
yasin için sağol canım allah kabul etsin
burcu için aynı şeyi düşünüyodum bend acaba işler yetişmicek diye kolları sıvayıp inşaatçılarla birlikte çalışmayamı başladı

bence sen o kokuşan kızın üstüne kusssss
durumun ciddiyetini anlatayım dedim dersin sonra.
ya daaa dün akşam kuru fasulye yemiştim,belki merak etmişsindir dersin.
bak bi daha içebiliyor mu yanında

hahahay güzel fikirmiş valla çok beğendim kız gitti ama sanırım bu fikri serviste arkamda oturan eleman üzerinde uygulamaya koyabilirim adama servise binmeden önce sigara içme içeceksende arkaya otur dedim dediğim günden beri parfüm fıçısına girip geliyo akıllı ya güya sigara kokusunu bastıracak saftirik haberi yokki ikisi karışınca daha kötü oluyo ve her kokoyu ince ince analiz ederek ayırt edebiliyorum:))

canım migren mi bilmiyorum ama eskiden de başım tuttumu tutardı.
öyle en etkili ilaçla bile geçmediği olurdu,çıkarınca rahatlardım biraz.
bugün gene kafamın arkasında geliyorlar.
herkesin derdi ayrı işte.
bebişlerimiz sağlıklı olsun da dayanıcaz mecburen..
hıı bu arada dün bebişi gördüm.
ya el salladı resmen bize.
eli ayağı nasıl da belli olmuş,çok şaşırdık.maşallah kuzuma.
larvalıktan bebekliğe terfi etmiş.
10+4 günlük,tam gününde gidiyor,iyi dedi doktor.
15gün sonra 2li test yapıcakmış.

özlemcim inş yarın bize güle oynaya gel sevinçli sevinçli heyecanlı heyecanlı hangisini anlatacağını bilemeyecek durumda ol canım benim dualarımız seninle tam o saatte senin için kuran okuycam canım hepimiz sana dua edicez paşamızda utanıcak bizden kocaman olmuş olcak inş:))

kızlar bu arada ne dicem hani sitede reklam ilanları varya milupaya üye olun süpriz hediyeler gelsin felan diyodu bende üye oldum tabi ozaman hamile felan değildim sırf hevesten üye oldum uyduruk bide hamileleik tarihi yazdım sonra neyseki kısa bi süre sonra hamile oldum o tarihi düzelttim üye olduktan 2 ay sonra hediyeler gönderilir yazıyordu gelmeyince mail atmıştım gelmedi hediyeler göndermiyomusunuz diye ve ikiz olduğunuda belirtmiştim dün hediyelerim geldi:)) hemde 1 değil 3 tane:)) çanta içinde biri 4. aydan sonra biri 1yaştan sonra kullanılan bebek maması devam maması ek gıda yzıyodu snaırım ıslak mendil sanırım bir pakette 5tane var pişik kremi şampuan ve indirim kuponları geldi hepsi tek kullanımlık küçük küçük şeyler ama ne biliyim insan mutlu oluyo sizde üye olun isterseniz:))

sorma bak bnde 29/07 de gırdı bugun 03/09 hala hata var anlattıgım seylerı 3er 4 er anlattıgım oluyo
bıde sankı bıze bırılerı ogretmıs gıbı :S

neyse en azından anlamıslar kızdan bı cacık olmayacagını
sen planını anlatabıldınmı patrona sıgortanı devam ettırecek mı kıl patronun

belkıde mıgrendır cnm sıkayetlerın ona benzıor sanırım mıgren ısıgı beyazı sevmez
yanı karanlıkta kalmak ıı gelmelı sana gozlerını kapatıp yatmayı falan denesen belkı ıse yarar
ayy yerım o kucuk elı haklısın basta gıdıorsun mınıcık mılım lerı konusurken bı anda cm lere cıkınca ınsan cok sasırıo hele sen bı sonrakı gıttıgınde kı saskınlıgın cok buyuk olacak tum organları bellı olacak annesı

Allah bın kere razı olsun cnm ınsallah ya
heyecanla sevıncle gelmek olesıne ıstıyorum kı
naza cok cektı zaten pasam ınsallah nazlanması bıtmıstır artık bak 8 aylık tam yarın
nereden nereye ya zaman nasılda gecıyor
rabbım tum ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp etsın
basta topıkte kı can arkadaslarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…