- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.721
kızlar bu arada ne dicem hani sitede reklam ilanları varya milupaya üye olun süpriz hediyeler gelsin felan diyodu bende üye oldum tabi ozaman hamile felan değildim sırf hevesten üye oldum uyduruk bide hamileleik tarihi yazdım sonra neyseki kısa bi süre sonra hamile oldum o tarihi düzelttim üye olduktan 2 ay sonra hediyeler gönderilir yazıyordu gelmeyince mail atmıştım gelmedi hediyeler göndermiyomusunuz diye ve ikiz olduğunuda belirtmiştim dün hediyelerim geldi:)) hemde 1 değil 3 tane:)) çanta içinde biri 4. aydan sonra biri 1yaştan sonra kullanılan bebek maması devam maması ek gıda yzıyodu snaırım ıslak mendil sanırım bir pakette 5tane var pişik kremi şampuan ve indirim kuponları geldi hepsi tek kullanımlık küçük küçük şeyler ama ne biliyim insan mutlu oluyo sizde üye olun isterseniz:))
sorma bak bnde 29/07 de gırdı bugun 03/09 hala hata var anlattıgım seylerı 3er 4 er anlattıgım oluyo
bıde sankı bıze bırılerı ogretmıs gıbı :S
neyse en azından anlamıslar kızdan bı cacık olmayacagını
sen planını anlatabıldınmı patrona sıgortanı devam ettırecek mı kıl patronun
belkıde mıgrendır cnm sıkayetlerın ona benzıor sanırım mıgren ısıgı beyazı sevmez
yanı karanlıkta kalmak ıı gelmelı sana gozlerını kapatıp yatmayı falan denesen belkı ıse yarar
ayy yerım o kucuk elı haklısın basta gıdıorsun mınıcık mılım lerı konusurken bı anda cm lere cıkınca ınsan cok sasırıo hele sen bı sonrakı gıttıgınde kı saskınlıgın cok buyuk olacak tum organları bellı olacak annesı
Allah bın kere razı olsun cnm ınsallah ya
heyecanla sevıncle gelmek olesıne ıstıyorum kı
naza cok cektı zaten pasam ınsallah nazlanması bıtmıstır artık bak 8 aylık tam yarın
nereden nereye ya zaman nasılda gecıyor
rabbım tum ısteyenlere saglıklı evlatlar nasıp etsın
basta topıkte kı can arkadaslarıma
banada geldı cnm hugıesden bez :) oglusuma gore mavı bı bebek bezı 2 numara yollamıslar
bız yegenım ıcın yapmıstık onada ole numuneler gelıordu ben henuz daha o kadar yapmadım kendıme evde can sıkıntısına yaparım ınsallah
valla yaa alemin zekisi benim sanki anamın karnında öğretiyolar niye kimse bana bişey öğretmiyoda ben herkese öğretiyorum anlamadım bide işte sinir olduğum nokta o okadar anlatıyosun gösteriyosun ona rağmen yanlış yapıolar ama hala dahada ukalalıklarından geçilmiyo hiç yanlışlarından dolayı suçluluk yok amaan neyse ne boşverelim
konuştum ben patronumla canım geçen hafta pazartesi ekim sonuna kadar çalışayım kalan 1 yada 1.5 aylık sigortamı ya siz yatırın yada ben size ödeyim dedim tamam dediler hatta peki siz ekim sonundan daha önce bi tarihte işi bırkmak durumunda kalırsanız yine devam etsinmi istiyosunuz dediler bende evet şirket için sıkıntı olmucaksa istiyorum dedim tamam dediler ama bakalım çokta anlayışlı karşıladılar yeni biri gelince siz yine istediğiniz zamana kadar devam edersiniz sadece göreviniz değişir daha hafif işlere bakarsınız isterseniz arada gelmeyebilirsiniz yada yukarıya dinlenme odasına çıkıp dinlenebilirsiniz felan dediler zaten arada namaz kıldığım yere geçip uzanıyodum onu söyledim zaten ben dinleniyorum kötü olduğumda geçiyorum dedim aa olmaz öyle yukarıda yatak var temiz çarşaf var oraya geçin dediler:))
o elleri ayakları ben en son gittiğimde şok oldum yaa en çokta omurga kemiklerine şaşırdım tabi doktor hepsini görüyo söylüyo iç organları tam felan diye onları göremediğim için o elleri ayakları allah herkese nasip etsin inşş
allah hepimizden razı olsun canım benim benim bile 3 ay bitti 4. aya girdik koşuyo zaman adeta
ne güzel oluyo dimi öyle hediyeler ben çok seviyroum cinsiyetleri belli olsun fisher price'a üye olcam bildiğin başka siteelr varsa banada söyle canım:))
ayy bana da söyleyin siteleri.ben evde basvururken tek tek solerım sanada suraya suraya dıe sende basvurursun cnm
neredyse tum bebek sıtelerı gonderıo numune
patrona da sasırdım kız arada ıyılıge gelıor bu adam arada kotuluge yanar doner mı ne
ben evde basvururken tek tek solerım sanada suraya suraya dıe sende basvurursun cnm
neredyse tum bebek sıtelerı gonderıo numune
patrona da sasırdım kız arada ıyılıge gelıor bu adam arada kotuluge yanar doner mı ne
ayy bana da söyleyin siteleri.
milupayı yaptım.
çok eğlenceli..
AMAAN boşver ben alıştım bu patronların hepsi böyle hepsinde başka gıcık bi huy benimki şeker hastası şurda söylediğini öbür tarafta unutur bugün izin verir yarın unutur niye gelmedi diye kızar o yüzden ebnde böyle önemli şeyleri hem damadıyla hem kendisiyle konuşuyorum
Günaydın Kızlarr :)
yahu bendeki bu uykulu hal ne olacak. hiiç kalkasım gelmiyo. yataktan zorla atıyom kendimi. birazdan kahvaltı yapıcam tek başıma yapasımda gelmiyo hiçsizler napıyosunuz bakiimm. site site dolanıp üye olup hediye mi alıyonuz :) bunu biri daha demişti yaa Özlem senmiydin ki acaba. varsa öle yerler bizde olalım gelsin hediyeler mutlu olalım :)
Özser paşayı görüş günü yarın saaat 10daymış inşallah güzel haberlerle geliceksin. Dualarımız sizinle
Hülüü canımm İnşallah tez zamanda geçer mide bulantıların. ikiz olunca şimdi sen daha şiddetli yaşıyosundur demi :26:
anaa ben size hafta sonu başıma geelnleri anlatmadııım tüh nasıl atladım malum 3 gün tatildim cuma günü annem bi tandıığımızı ve kızını davet etmiş ananemde geldi birlikte mangal yaptık annemlerin bahçede orasıda 3 katlı biyer ben akıllı aman iyiymişim diye bahçeden o en üst kata inidm çıktım 4-5 kez akşam oldu bulduğum yerde sızdım kaldım nasıl yorulmuşum cumartesi günüde bizim bi türlü görüşemediğimiz sadıcımız gelcekti anlatmıştım size hatırlıyosanız çozuk problemleri vardı onlarında ve sırf konuşalım bildikleirmizi anlatalım diye görüşmek istiyoduk ve bi türlü ne geliyolardı nede bizi kabul ediyolardı en son işte bir hafta öncesinden cumartesi için söz verdi cuma akşamıda ara sor buna belli olmaz hazırlık yaparım boşa gider dedim eşim aradı gelcez tabi dedi neyse zaten niyeyse bi gönülsüzdüm istemedim gelmelerini sürekli ektikleri için sanırım zorla evi sildim süpürdüm pasta börek yaptım çayı felan demledim bisürü yoruldum saat 7oldu yoklar 8 oldu yoklar en son 8buçukta ben namaz kılıp uzancam dedim eşime neyseki uzanmışım saat 10da uyandım eşime kızdım bisürü sana çağırma arayıp sorma şunu dedim dinlemedin beni bisürü yoruldum boşu boşuna diye bide arıyoruz telefonu kapalı neyse 10buçuğa doğru beyfendi aradı neymiş organizedeymiş şarzı bitmiş arayamamış sanki mahrumiyet bölgesinde geliyomuşmuş daha eve gitcek eşini alcak bize gelcek saat en az 11 olur zaten eşimde dei gelme bu saatten sonra ben sabah sınava gitcem dedi bozulmuş bide bende ertesi gün o pastaları anneme götürdüm ohh mis gibi yedi kardeşlerim :))) öğlende eşim sınavdan çıkınca kaynvalideme geçti bende annemden gittim oraya oda sağolsun mangal yaptı terasta ben sadece yarım köfte ve yarım tavuk yedim eve kendimi zor attım senmisin onları yiyen sanki kilolarca et yemişim gibi et kokuyodum mide ağrısı ve mide bulantısıyla kapıyı açıp lavaboya nasıl yetiştim bilmiyorum
solemezmıyız kız canlı yayın yapcaz ısteyen herkescıkler basvurur gelır kucuk kucuk hedıyeler ınsallah
ay mantıklı ımıs cıft cıft yapmak yoksa ısın ıs yanı adam ısten cıktıgını unutup arkandan ısede gelmıor dıe ddıkodunu yapar :d
uykucu sırın bu cocuk senın ıcınde en cok uyumayı ogrendı :d
saka bı yana tadını cıkar uyuyabılıorsan ne mutlu sekerım
bak sıstıkce yatmak kalkmak bıle zor :s
bu arda kac kılo oldunuz bakım sız?
Bence bıdaha gelcez falan dedıklerınde sende malum hamılelık zor gecıor falan de kabul etme cagırdıklarında gelcem de sonrada arama kotu oldum haberde vermedım de ogrensın anya konya
ay sınır ınsanlar
ıı mangal falan sevıorsun ben oldum olası et sevmezdım olunca ılac nıyetıne ufak parcalar alırdım sımdı mecbur kalınca ıdamlık koyun gıbı hıssedıorum kendımı sen alıskınsın bebıslere bı sekılde yarıordur az yıyo olsanda
Kız nerelerdesin sen ksyıpsın iyice
ben normalde etobur ve fast foodcuydum canım amma velakin nolduysa italyada oldu pizzadan nefret ediyorum şuan duymaya bile tahmmül edemiyorum ve et yiyemiyorum her et görüşümde sen aklıma geliyosun nolur allahım et yad tiksindiğim şeyleri yemek zorunda bırakma diye dua ediyorum şuan ben hiç et yiyemiyorum yediğimdede işte malum şeyler oluyo dün akşamda canım döner istedi yedim bugün bu haldeyim inş o etin midemde durduğu bikaç saatte alacağı vitamini alıyodur
bidaha ne çağırırım nede gelmek istiyoruz derim zaten ne halleri varsa görsünler milletin iyiliğini düşünende kabahat zaten hani bizimle görüşmek istemiyoda o yüzdenmi yapıyo biz yüzsüzlükmü yapıyoruz desem eşim sadece erkekler olarak arkadaşlarıyla dışarda buluştuklarında da gelcem diye söz veriyomuş gelmiyomuş sonra gecenin 12snde arayıp ee işim uzadı ben geliyorum nerdesiniz diyomuş sanki sabancı oldu başıma
iş yerinde de canımbikaç kez söylediği şeyleri unutup arkamdan kızdığını duyunca yada söylemedim ben öylebişey deyip tartışmaya kadar gidince artık akıllandım eşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum
tatlım yaz malum evde pek durmuyorum bi oraya bi buraya gece geliyoruz eve bilgisyarı pek acmıyorum normalde giriyorum ama bakıp çıkıyorum pek kimsede olmayınca yazmıyorum öyle işte. sen naptın doğuma az kaldı :)
Topikte eski muhabbetler kalmamış artık.. Eskiden herkes.girer ortak muhabbetler ederdik ama şimdi özlemle hülyadan başka giren yok pek... Gerçi hamile kalmayanlar da uğramıyor pek benim gibi.. Bulantim yok, beşik almıyorum dolayısıyla ortak muhabbetimiz kalmadı artık..
Bu arada Ozlemcim canım benim inşallah paşaya yediklerin yarıyordur da kilo almıştır..
Topikte eski muhabbetler kalmamış artık.. Eskiden herkes.girer ortak muhabbetler ederdik ama şimdi özlemle hülyadan başka giren yok pek... Gerçi hamile kalmayanlar da uğramıyor pek benim gibi.. Bulantim yok, beşik almıyorum dolayısıyla ortak muhabbetimiz kalmadı artık..
Bu arada Ozlemcim canım benim inşallah paşaya yediklerin yarıyordur da kilo almıştır..
sanırım hamılelıkte tum yararlılardan tıksınıyoruz :S
ınsallah hıc bırınız benım gıbı boyle et yemek zornda kalmazsınız haftada bır yada on gunde bır vıtamın olsun dıe yeersınız yanındada ıstedıgınız seylerle bırlıkte benım gıbı yavan et yemek zorunda kalınca daha da tıksınıyor ınsan
gercı cok sukur mevlama alabılıyoruz bunları yemek zorunda kalıp bırde alım gucu olmaması ne acı olurdu
cok sukurler olsun
aman esınde ııce ogrenmıstır dengesızlıklerını sen hamıle hamıle hazırladın ettın
bıdaha da derse bozar en azından kesın
ohh hayat sıze guzel valla bı orada bı burada
sorma kuzum yaklasıyoruz artık sona dogru hadı calısmalara devam sızlerde bayragı sızlere devredıcez
aynen bende katılıyorum sana.
artık sadece hamilelerin topiği oldu yada tanıdıkların topiği oldu.
yabancı geldiğinde bazı soruları askıda kalıyor.
hamile kalmayan çoğu kişi buraya kasten girmiyor çünkü her girdiklerinde daha fazla üzülüyorlar.
şuan hamile olan herkes doğum yapınca bu topik arşivlerde yerini alacak.
eskiden her konu ortak olurdu sohbetler bir günde 100 sayfayı bulurdu
ama artık bizim yokluğumuzu farkeden bile olmuyor
neden yok olduğumuzu farkedende.....
nisoetmi yapıosun kız niye küçümsüyosun benim 3günlük tatilimi benim için ne büyük nimet biliyomusun :)) hem ne var tam tamına 58 gün yani 41 iş günü sonunda ben temelli tatile çıkcam innnşş:)))
ayy o gaz bombası durumu bendede var yaa çok kötü bi haldeyim bazen namazın ortasında lavaboya koşuyorum bidaha abdest almak zorunda kalıyorum kendimden bile utanıyorum valla:26:
ben ve biçok arkadaş gittigidiyordan aldık gayet uygun fiyata sende ordan alabilirsin
sense
canım başınız sağolsun allah günahlarını affetsin geride kalanlarada inş dayanma gücü versin
heyecanlı
ayy aşk olsun biz burda senden haber bekleyelim sen yarın kan vercem diye oyala bizi çoook küstük ama hadi neyse aylardan sonra gelen ilk güzel haber olması sebebiyle affedelim bari:)) tebrik ederim canım innş rabbim sağlık sıhhat sorunsuz bi hamileleik nasip eder
günaydın kızlar...
baş ağrısı sorunum var.
pc ,tv ye bakınca daha kötü oluyor.fazla giremiyorum.
heyecanlı
canım hayırlı olsun.iş keseyi,kalp atışlarını da duyarsın.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
azmin zaferi....
darısı isteyen herkese olsun.Rabbim aratmasın.
sense
başınız sağolsun canım.
kader işte.ölüm ne zaman kimi bulur belli değil.
mekanı cennet olsun inş.
hsstt
Allah'tan midem bulanmıyor.valla çok zor.
sana kolaylıklar diliyorum bacım.
inşş bu mide bulantısının son haftası olur,kurtulursun.
benim kardeşimin 4.5. aylarda midesi bulanmış,şaşırdım valla.
ben de heveslenmeyeyim.ona benzememişimdir umarım.
özser
canım hep aklımdasın,dualarımdasın.
iyi haberlerle geleceksin inş.
kızlar bu arada dün tayinler açıklandı...
açılan iller o kadar az ki çok şaşırdık.
şok olduk.izmiri geçtim,ne ankara ne aydın ne muğla...
çok az seçenek var.en çok istanbul da.
hııı bu arada bursa da açılmadı.sinir olduk.
dün moralimiz çok bozuldu.
kozalak kesin gidiyor ;ama nereye gidceğini bilmiyoruz.
istanbul zor şehir bence.
hakkımızda hayırlısı...
hamile kalmayan çoğu kişi buraya kasten girmiyor çünkü her girdiklerinde daha fazla üzülüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?