HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

esracım izindeyim seni takip ediyorum kocaman olsuk maşallah az kaldı sen bekle ben sana yetişcem:))

canım en guzelı stres olmaması mevlam nasıp edecek ınsallah sızlere de
benım tercıhm normal dogum epıdurel ıle ama bebegımın keyfı bu konuda cok onemlı erken gelmek ıcın dıretırse mecburı sezeryan olacak bakalım bızlerı neler beklıor doktor catı muayenesını son haftalara bırakıor

inşallah.bencede doğru tercih inşallah bi sorun cıkmazda normali uygun görür doktorun.. bebiş nasıl yaramazlık yapıyomu sağlığı iyi demi

inşallah.bencede doğru tercih inşallah bi sorun cıkmazda normali uygun görür doktorun.. bebiş nasıl yaramazlık yapıyomu sağlığı iyi demi

Çok şükür canım kılo alması su anda tek sıkıntımız kılo alırsa hıc sorunumuz yok
ınsallah yarın kılo alıp almadıgını ogrenıcez umarım bebegımı beslıyebılıyorumdur

ay inşallah bi sorun cıkmaz ya güzel haberle dönersin inşallah :)

ınsallah canım

selam kızlar nasılsınız ?

dün işe başladım. 1 ay sonra cok zor geldi

ay ne zor gelmıstır sımdı sana neyse erken cıkmaya falan calıs zorlama kendını cok canım
aksamları da dınlenmene bak

ıstanbul planı bellı oldu mu?

bu arda benım ızın sanırım su anda pert ya
persembe gelırmısınız toplantı yapalım dedıler persembede ıs yolu gozuktu bana

bence de uykucu olucak. gece geç yatıp sabah geç kalkacak :) valla yatakta tek yatınca çook rahat uyuyorum. sabah 6:30 da işe gidiyo herifim ben bi yatıyom tee 11 de kalkıyom:)
ben 67 kilo olmuşum :18: herkese 64 kiloyum diyodum ama dün bi bindim tartıya 67
çatlaklarım desen moralimi alt üst ediyolar kilolarımamı üzüleyim çatlaklarımamı bilemedim. bebeğim ne kadar oldu ama onu bilmiyorum. kısmet olursa pazartesi gidicez kontrole öğrenicez ozaman. :)

selam kızlar nasılsınız ?

dün işe başladım. 1 ay sonra cok zor geldi

Hoşgeldin canıımm.. :) gelmez mi ya. sıcakta çalışması bi dert hele bide kışta yağmur da kar da çalışması bi dert. benim hava kapalı olduğu zamanlarda hiç çalışasım gelmezdi..
Diyet çizelgende harika kilo gitmiş bile :) ne diyeti uyguluyon bakim sen . yelizin karbonhidrat diyetinden mi ?

selam kizlar

bugun hic giremedim masallah topikte sayfalar ucmus...
bu istanbul sicaklarimi yoksa eylul ayinin pastirma sicaklarimi nedir boyle ofiste serin yerde bile etkiliyor... kafam kalmiyor bugun uyku hali... dogru duzgun tatil yapamayinca vucut hala kendine gelemedi....

ozlem cnm yarin insallah guzel haberlerle geliceksin...

hulyacim sende hic kasma millete bisey ogreticem diye... birak ogrenmek isteyen ztn ogreniyor... azcik onlar kafa patlatsin...
densiz kizin dedigine bak sen... bide laf diye konusmus saygisiz...

heyecanli tatlim hayirli olsun... Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bebisini...

esra cnm temizlik fln kasma o kadar yavas yavas yaparsin... evde sende biryere kacmiyorsunuz sonucta... tayin meseleside gonlunce sonuclandi galiba... esininki belli olunca pek sevinememistin....

ebda ohh masallah bebise ... gitmis gormus ancak yazmis ...
bas agrisi bu zamanlar olabilir diyolar ztn... bolbol isiktan kacin bence serin yerde dur... arada bende de boyle kendini gosteriyor ama cok surmuyo ...

Son düzenleme:
Benimde yuzumde karaliklar olustuuu..dun gordum ilk.. denizden oldu galiba.. cok ginese maruz kalirsam kalici bile olabiliyomuss....cok canim sıkıldi....

Aminn canim sagol bu mutlulugu tekrar yasatti rabbim sonunda

Cok iyi canim maaallah hep boyle guzel haberlerini al meleginin insallah :)
Evet azmin sonucunu Rabbim gonderdi cok sukur hepimizin gobusunu doldurdu sirayla darisi keseyi bebisi ve pit pitlari gormeye duymaya artik :))
Saglikli sihatli olsun bebislerimiz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…