HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ozlem canim ben 6500 tane daha tesbih cektim geriye 6000 kaldi sabah 10a kadarda 3000 felan cekerim ins. Geriye 3000 kaliyo sende okuyabilirsen biter ins

Özlem cim 10000 bin tevhid daha çektik onu da ekleyin .. Eksik varsa söyleyin Elimden geldiğince tamamlama ya çalışayım..

Kız kaçla hamile kalmıştın ki ay bende aldım epey salla vercez yakında kiloya takılma bebişler sağlıklı olsun bende baslarım yakında öğlene kadar uyumaya inşallah

selam kizlar

ozlem cnm yarin insallah guzel haberlerle geliceksin...

İnşallah canım inşallah

Benimde yuzumde karaliklar olustuuu..dun gordum ilk.. denizden oldu galiba.. cok ginese maruz kalirsam kalici bile olabiliyomuss....cok canim sıkıldi....

Bende korkumdan hiç güneşe çıkmadım sayılır gözlük çfakan hep taktım Deniz'de şemsiye altında durdum inş geçer seninde

ozlem canim ben 6500 tane daha tesbih cektim geriye 6000 kaldi sabah 10a kadarda 3000 felan cekerim ins. Geriye 3000 kaliyo sende okuyabilirsen biter ins

Canım Belgin 10 bin daha çekmiş bı yüzden su anda gerek kalmadı ama çekelim böle artık her doğacak bebişe mevlitlerinde bağışlayalom hayırlı evlat olsunlar ahlaklı olsunlar diye me dersin

62 kiloydum hamileliğe başlarken. aslında öyle çok belirgin bi kilo artışımda yok biliyomusun :)
benim yüzümde filn oluşmadı hiç lekeler sonradan sonraya oluşur mu ki ? geçen eczecı kadın krem kullan diyodu. gerek var mı ki ? :26:

1 ay denize gittim ya ben..ondan oldu. bazen gjnes kremi surmeyi ihmal ettim..cunku ikindiden sonra gidip aksam ezanina dogru gidiyodukk...yanmam herhalde dedim.. of cok gicik oldum. caganda hiiic olmamisti....

Gunaydinnn kizlarrr

ozz bugin buyuk gun heyecanla haberini beklicez canim.....guzel haberle doneceksin onsallah...hala dua ediyorum ikinizede...

Canım Belgin 10 bin daha çekmiş bı yüzden su anda gerek kalmadı ama çekelim böle artık her doğacak bebişe mevlitlerinde bağışlayalom hayırlı evlat olsunlar ahlaklı olsunlar diye me dersin

canım sabah bende 1500tane çekmiştim ozaman şuanda 5500tane fazlamız var okumaya devam edelim diğer kızlarda kabul ederse sıradaki bebeişlere bağışlayalım sırada snnn arkasındanda burcu var sanırsam

Çok almamızın be canım takılma sen kılolara :)
Krem bence artık gerekmez yaz da bitiyo aha denize tatile gidiceksen işe yarar ama artık leke yapıcak güneş kalmadı
Esranın tatil uzadı hem kızı kıskandı annesinin güzelliğini alıyo :) doğsun esradada bişi kalmaz

Gunaydinnn kizlarrr

ozz bugin buyuk gun heyecanla haberini beklicez canim.....guzel haberle doneceksin onsallah...hala dua ediyorum ikinizede...

Günaydın çok heyecanlıyım :) :/

canım sabah bende 1500tane çekmiştim ozaman şuanda 5500tane fazlamız var okumaya devam edelim diğer kızlarda kabul ederse sıradaki bebeişlere bağışlayalım sırada snnn arkasındanda burcu var sanırsam

Evet cnm fazlamız kalsın çekmeye devam edip her bek için hazırda tutalım önce Belgin sonra burcu irem Esra sen ve arkasından gelen tüm bebişler. Şimdi Belgin için yapalım bence haftada bir elimizde ne topladık bakarız 70 bin olunca hediye ederiz oda oğluşu Doğunca okutturur Rabbim hayırlı ahlaklı evlatlar nasip eylesin cümlemize

Adet niye olmadı ki ameliyatın etkiler miymiş acep

sanırım ameliyattan dolayı.

beklicem artık.

canım Ameliyat dolayısıyla istanbul şuan askıda. bugün bile ameliyat yerim ağrıyor. sürekli oturmaktan.

bu arada sana tesbih cekmişler haberim yoktu keşke söyleseydin evde boş boş yatarken bende dua ederdim

sağol canım inşallah daha cok kilo vericem. bi 70 falan olsam. ben normal herkesin bildiği düz diyeti uyguluyorum. akşamları az yemeğe çalışıyorum sadece.

Suziiii
hosgeldin sekerimmm...

ozgeeee

calismalara ne zan baslicannn.

su8

)kiz senin adet ne zamandiii

canım biz hiç ara vermedik hala devam ediyor ama bi haber yok

canım hoşgeldin geçmiş olsun allah şifa versin inş hemencecik geçsin sıkıntıların
özlemin tesbih işi canım biranda çııktı benden çıktı aslında dua edelim derken tevhid çekelim oldu olay ben özlemin muayeneyi ne akla hizmetse 7'si diye koşullamışım kafama ve 7sine kadar kim ne kadar çekerse söylesin toplayalım dedik meğer 4'ündeymiş doktor muayenesi allaha şükür oda yetişti fazla fazla ama sıradaki hamişlere ve ihtiyacı olan hamile olsun olmasın herkese okuyalım diyoruz yani özel bi duyurma olmadı bikaç günlük bi olay bu şimdi belgin(snnn) için okuyalım dedik onun için okuyabilirsin sende

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun sırayla hepimizin bebişi için çekelim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah .. Olmayan arkadaşlar a da biran önce nasip eyler inşallah ..

kızlar bu arada söylemek istediğim bişey var kimse şahsi olarak üzerine alınmasın ama herkes alınsın lütfen kimse bu dua konusunda da alınganlık yapıp hamilelere dua ediliyor hamile olmayanlar göz ardı ediliyor die düşünmesinmesin şahsen ben kendi adıma herkes için elimden geldiğince her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum manevi olaark dua ile yada yaşadıklarımdan bunu bilen biliyor ama böyle olmadığını düşünenlere de saygı duyuyorum kendi fikirleridir ve burdaki her bir arkadaşında başka bi arkadaşın küçük yada büyük her sıkıntısında hiçbi art niyet gözetmeksizin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum kimse söylemezse derdini bilemeyiz tekrar söylüyorum hamile olsun olmasın herkes için dua da edebiliriz kuranda okuyabilirz tesbihte çekebiliriz topluca ama bunun için ihtiyacı olanın benim için okuyalım demesi yada ihtiyacı olduğunu benim şöyle bi sıkıntım var diye söylemesi lazım yoksa zaten şahi olarak hepimiz, hepimiz için dualar ediyoruz sürekli

bende herkes için kuran okumaya ve tesbih çekmeye varım.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Rabbim benim gibi evlat isteyen herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün.

hamile arkadaşlarında sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirmelerini bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

kızlar o kadar çok moralim bozuk ki şuanda....

kuzenimin eşi hamile 37 haftalık normalde...

bugün kontrole gitmişler. dr bebek gelişmemiş hiç demiş 1 aydır. kafası ve ayakları normal boyutta değilmiş.

bide belki ultrason bozuk olabilir bilmem ne demiş nasıl canım sıkıldı. inşallah bir şey yoktur yanılmıştır.

şimdi buraya geliyorlar özel hastaneye ....

1 ay denize gittim ya ben..ondan oldu. bazen gjnes kremi surmeyi ihmal ettim..cunku ikindiden sonra gidip aksam ezanina dogru gidiyodukk...yanmam herhalde dedim.. of cok gicik oldum. caganda hiiic olmamisti....

geçer canım benim geçer :) o kadar tatil yaptın olcak bunlar. Özlemin dediği gibi kızın güzelliğini alıyo senden :)

ne bilem ya her yanımda çatlaklar oluşunca çok aldım gibi geliyo. Şu çatlaklarda bi gideydi
senden de güzel haberler bekliyoruz İnşallah

bende hülüye katılıyorum.. Her namazımın sonunda buradaki herkesin ismini biliyim bilmeyeyim geçiriyorum.. Dualarımız herkes için. Rabbim kabul etsin İnşallah.

Özgecim İnşallah hayırlı haberler gelir. Allah yardımcıları olsun.

nasıl yaa dur üzülme canım benim 1 aydır gelişmemişse doktor bunu nasıl farkedememiş bu aylarda kontroller 1aydan daha sık yapılıyor diye biliyorum ki nasıl bi doktormuş o yaa makine bozuk olabilirse başka bi makinede baksın allala koca hastanede tek makinemi varmış dediği gibi makinede sıkıntı vardır inş canım rabbim kuzeninin de beebğininde sizlerinde yardımcısı olsun inş sorun çıkmaz

Gelmedin mii dahaa...

ay kuzlar eve geldim...birazdan yemek hazirlicam karniyarik yapim diyorum. aksa hazir dursunnn...

cimcimeeee

kiz birakma buralari anacimm...sensiz olmaz buralar. sen ara vericem azcik deyince sormadik seniii...opuldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…