- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.761
bence de uykucu olucak. gece geç yatıp sabah geç kalkacak :) valla yatakta tek yatınca çook rahat uyuyorum. sabah 6:30 da işe gidiyo herifim ben bi yatıyom tee 11 de kalkıyom:)
ben 67 kilo olmuşum :18: herkese 64 kiloyum diyodum ama dün bi bindim tartıya 67
çatlaklarım desen moralimi alt üst ediyolar kilolarımamı üzüleyim çatlaklarımamı bilemedim. bebeğim ne kadar oldu ama onu bilmiyorum. kısmet olursa pazartesi gidicez kontrole öğrenicez ozaman. :)
Hoşgeldin canıımm.. :) gelmez mi ya. sıcakta çalışması bi dert hele bide kışta yağmur da kar da çalışması bi dert. benim hava kapalı olduğu zamanlarda hiç çalışasım gelmezdi..
Diyet çizelgende harika kilo gitmiş bile :) ne diyeti uyguluyon bakim sen . yelizin karbonhidrat diyetinden mi ?
selam kizlar
ozlem cnm yarin insallah guzel haberlerle geliceksin...
Benimde yuzumde karaliklar olustuuu..dun gordum ilk.. denizden oldu galiba.. cok ginese maruz kalirsam kalici bile olabiliyomuss....cok canim sıkıldi....
ozlem canim ben 6500 tane daha tesbih cektim geriye 6000 kaldi sabah 10a kadarda 3000 felan cekerim ins. Geriye 3000 kaliyo sende okuyabilirsen biter ins
Özlem cim 10000 bin tevhid daha çektik onu da ekleyin .. Eksik varsa söyleyin Elimden geldiğince tamamlama ya çalışayım..
Kız kaçla hamile kalmıştın ki ay bende aldım epey salla vercez yakında kiloya takılma bebişler sağlıklı olsun bende baslarım yakında öğlene kadar uyumaya inşallah
İnşallah canım inşallah
Bende korkumdan hiç güneşe çıkmadım sayılır gözlük çfakan hep taktım Deniz'de şemsiye altında durdum inş geçer seninde
Canım Belgin 10 bin daha çekmiş bı yüzden su anda gerek kalmadı ama çekelim böle artık her doğacak bebişe mevlitlerinde bağışlayalom hayırlı evlat olsunlar ahlaklı olsunlar diye me dersin
62 kiloydum hamileliğe başlarken. aslında öyle çok belirgin bi kilo artışımda yok biliyomusun :)
benim yüzümde filn oluşmadı hiç lekeler sonradan sonraya oluşur mu ki ? geçen eczecı kadın krem kullan diyodu. gerek var mı ki ? :26:
Canım Belgin 10 bin daha çekmiş bı yüzden su anda gerek kalmadı ama çekelim böle artık her doğacak bebişe mevlitlerinde bağışlayalom hayırlı evlat olsunlar ahlaklı olsunlar diye me dersin
62 kiloydum hamileliğe başlarken. aslında öyle çok belirgin bi kilo artışımda yok biliyomusun :)
benim yüzümde filn oluşmadı hiç lekeler sonradan sonraya oluşur mu ki ? geçen eczecı kadın krem kullan diyodu. gerek var mı ki ? :26:
Gunaydinnn kizlarrr
ozz bugin buyuk gun heyecanla haberini beklicez canim.....guzel haberle doneceksin onsallah...hala dua ediyorum ikinizede...
canım sabah bende 1500tane çekmiştim ozaman şuanda 5500tane fazlamız var okumaya devam edelim diğer kızlarda kabul ederse sıradaki bebeişlere bağışlayalım sırada snnn arkasındanda burcu var sanırsam
Adet niye olmadı ki ameliyatın etkiler miymiş acep
ınsallah canım
ay ne zor gelmıstır sımdı sana neyse erken cıkmaya falan calıs zorlama kendını cok canım
aksamları da dınlenmene bak
ıstanbul planı bellı oldu mu?
bu arda benım ızın sanırım su anda pert ya
persembe gelırmısınız toplantı yapalım dedıler persembede ıs yolu gozuktu bana
Hoşgeldin canıımm.. :) gelmez mi ya. sıcakta çalışması bi dert hele bide kışta yağmur da kar da çalışması bi dert. benim hava kapalı olduğu zamanlarda hiç çalışasım gelmezdi..
Diyet çizelgende harika kilo gitmiş bile :) ne diyeti uyguluyon bakim sen . yelizin karbonhidrat diyetinden mi ?
Suziiii
hosgeldin sekerimmm...
ozgeeee
calismalara ne zan baslicannn.
su8
)kiz senin adet ne zamandiii
sanırım ameliyattan dolayı.
beklicem artık.
canım Ameliyat dolayısıyla istanbul şuan askıda. bugün bile ameliyat yerim ağrıyor. sürekli oturmaktan.
bu arada sana tesbih cekmişler haberim yoktu keşke söyleseydin evde boş boş yatarken bende dua ederdim
sağol canım inşallah daha cok kilo vericem. bi 70 falan olsam. ben normal herkesin bildiği düz diyeti uyguluyorum. akşamları az yemeğe çalışıyorum sadece.
canım biz hiç ara vermedik hala devam ediyor ama bi haber yok
canım sabah bende 1500tane çekmiştim ozaman şuanda 5500tane fazlamız var okumaya devam edelim diğer kızlarda kabul ederse sıradaki bebeişlere bağışlayalım sırada snnn arkasındanda burcu var sanırsam
Çok almamızın be canım takılma sen kılolara :)
Krem bence artık gerekmez yaz da bitiyo aha denize tatile gidiceksen işe yarar ama artık leke yapıcak güneş kalmadı
Esranın tatil uzadı hem kızı kıskandı annesinin güzelliğini alıyo :) doğsun esradada bişi kalmaz
Günaydın çok heyecanlıyım :) :/
Evet cnm fazlamız kalsın çekmeye devam edip her bek için hazırda tutalım önce Belgin sonra burcu irem Esra sen ve arkasından gelen tüm bebişler. Şimdi Belgin için yapalım bence haftada bir elimizde ne topladık bakarız 70 bin olunca hediye ederiz oda oğluşu Doğunca okutturur Rabbim hayırlı ahlaklı evlatlar nasip eylesin cümlemize
1 ay denize gittim ya ben..ondan oldu. bazen gjnes kremi surmeyi ihmal ettim..cunku ikindiden sonra gidip aksam ezanina dogru gidiyodukk...yanmam herhalde dedim.. of cok gicik oldum. caganda hiiic olmamisti....
Çok almamızın be canım takılma sen kılolara :)
Krem bence artık gerekmez yaz da bitiyo aha denize tatile gidiceksen işe yarar ama artık leke yapıcak güneş kalmadı
Esranın tatil uzadı hem kızı kıskandı annesinin güzelliğini alıyo :) doğsun esradada bişi kalmaz
kızlar o kadar çok moralim bozuk ki şuanda....
kuzenimin eşi hamile 37 haftalık normalde...
bugün kontrole gitmişler. dr bebek gelişmemiş hiç demiş 1 aydır. kafası ve ayakları normal boyutta değilmiş.
bide belki ultrason bozuk olabilir bilmem ne demiş nasıl canım sıkıldı. inşallah bir şey yoktur yanılmıştır.
şimdi buraya geliyorlar özel hastaneye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?