HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

selam kızlar.
dün burda size yazdıktan sonra öyle bir baş ağrısı tuttu ki...
mecburen parol içtim
inşş bugün ağrımaz.

özlem gelse de yazsa ne oldu acaba?merak içindeyim.

rüzgarözge canım geçmiş olsun.Allah şifa versin.

cimcimenin de bat yaklaştı,test falan yapmadı mı acaba?inş bebişi vardır.

esra valla ben de ne yemek yapsam bilemedim.
beşamel soslu tavukla yapıcam galiba.
bi de gece burnuma yayla çorbası kokusu gelmişti.yayla çorbası yapem bareee.
lütfen menüleri yazın hatunlar.
kopya çekiyorum ii oluyor.

kimse üzerine alınmasın ama herkes alınsın demişsin bunu pek anlamasamda ben üzerime aldığım kadarına cevap vereyim.
kürtajımdan sonra tam 4 kez burda tefriciye okumak istiyorum yardım edermisiniz dedim kimsenin gıkı çıkmadı önemli değil ama kalkıpta sıkıntım var diye söylemesi lazım dersen o zaman bi durup düşün geçmişi derim.
ha bu ne zaman oldu dersen eğer.
senin için meryem suresini okuduğum gün bunu rica etmiştim ama kimse oralı olmamıştı.
önemli değil dilim döndüğünce gücüm yettiğince kendim okumaya çalıştım ve hala çalışıyorum bunun için vay sen bana yardım etmedin vay hamilelere okunuyorda hamile olmayanlara neden okunmuyor diye kimseyi suçlayamam buna hakkım yok.
özlemciğime helal-i hoş olsun elbette sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor bebeğine kavuşması için dualarım her zaman olunla zaten bunu kendisiylede paylaşmıştım. diğer arkadaslarda dualarımda. sanırım şuan önce snn var sonra burcu var sonra esra var hepsi dualarımda her zaman.
ama rica ediyorum dua konusunu bari hamile olanlar ve olmayanlar diye bi ayrıma girme, girmeyin.
aramızdaki farkı böyle bir şekilde gözümüze sokarak dahada kırıcı olmayın.
bunu kendi adıma istiyorum sizden.

cimcimeeee

kiz birakma buralari anacimm...sensiz olmaz buralar. sen ara vericem azcik deyince sormadik seniii...opuldun...

canım benim ben seni takip ediyorum faceden. azcık ara verecem dedim ama ( sonuç ne olursa olsun ) temelli gitmeye karar verdim en doğrusu bu olacak sanırım. öpüyorum seni kendine iyi bak.

herhalde bu yazılardan sonra artık burada yazmak olmaz.
neyse ben herkesi çok sevip,tam da su828 in dediği gibi tanıdık olarak hissettiğim için buraya yazıyordum.
hepinizi dost bildiğim için...
çok şaşırdım ve üzüldüm.

Son düzenleme:

canım dün arkadaşının verdiği yasini okudum ben bi tane allah kabul etsin inşallah niyeti neyse nasip olsun hastaysa şifaya kavuşsun canım.. Başka olursa yine okur yine çekerim herzaman özlemin ki bitmiş yoksa yine çekerdim ona da burda birbirimize destek olmak için varız inşallah..

cimcimecim farkındaysan ben artık bu tarz konulara cevap vermemeye çalışıyorum bende kendi adıma çok kırılıyorum bazı sözlerine ve bazı arkadaşların sözlerine ama susuyorum hamile olanlar ve olmayanlar ayrımı benim başlattığım benim çıkardığım bişey değil inan artık topiğe bişey yazarken çekiniyorum yine neyim yanlış anlaşılacak diye sabahta özellikle yazdım o şekildeki kimse çıkıpta aa bak işte hamile olanlara dua okuyosunuz topikteki diğer kişiler kimsenin umrunda değil denilmesin diye yazdım şunu söyleyim tefriciyeye seninle ozman konuştuğumuzda ben okumaya başlamıştım bile ama senden daha sonra ses çıkmayınca bide zaten o konuşmamızda havada kalınca heralde vazgeçti dedim ha diğer kızlar niye bişey demedi yada ben sen sonra topiğe yazdığında niye bişey demedin yemin ederim hatırlamıyorum ama kasıtlı bi hareketim olmadığını bence en iyi senin bilmen gerekir diye düşünüyorum benim kimseyi kırmaya aa bak ben hamileyim ama siz değilsiniz şeklinde kimsenin herhangi bişeyi gözüne sokmaya niyetim yok benimde neler çektiğimi herkes biliyo bende zırt diye hamile kalmadım şuan hamile olmayanlarında neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ha evet biz özserle yada burcuyla topikte fazla konuşuyoruz ve zamanla konu sadece bebeklerimiz oluyo ama topikte başka kimse olmadığı için konu oraya dönüyo eğer topiğe birisi geldiyse ve başka bi konudan bahsettiyse yada bişey sorduysa elimden geldiğincede yardımcı olmaya cevap vermeye çalışıyorum burda şuna şunu yazdım buna bunu yazdım dicek değilim herşey ayan beyan ortada zaten
yanlış anlaşılmalarla kırdığım üzdüğüm yada gözüne soktuğumu düşünen biri varsa gerçekten özürdilerim hakkınızı helal edin ben artık gerçekten hiç bişey yazmıcam sizleri yine takip ederim ama yazmıcam topiğe ben olmayınca çok konuştuğumu sürekli sürekli bebeklerimden bahsettiğimi ve topiğin tadını kaçırdığımı düşünerek topiği terkedip başka topiklere giden arkadaşlarda geri gelir bu sayede herkes eski haline döner

tekrar söylüyorum kimseyi kırmak üzmek için kasıtlı bişey yazmadım şimdiye kadar ve yanlış anlaşılmaktan şimdiye kadar hep korkmuşumdur ve ben artık burda yanlış anlaşılmaya başladım hakkınızı helal edin hepinizi gerçekten ayrı ayrı kardeş gibi seviyorum

Kızlar noluyoruz yaa nerdeyse 1 yıllık yopik burası hepimiz birbirimizi takip ede ede tanıdık artık
neler yaşadığımızı biz biliyoruz ben de başka topikte takılıyorum bu sıra eylül ayı topiğiydi oda artık hamiş olayım diye ortak şeyler yaşayan arkadaşlarla paylaşımlarım olsun diye gittim yinede yazmasam da bizim topiği uzaktan takip ediyorum hep in cin top oynuyor oluyordu geri çıkıyordum dediğiniz gibi genelede hülya ve özlemin sohbeti oluyordu baktım gizem yok hesabı pasi onu bile merak ettim hatta ddim hep dağılmış bizim topik dedim eski sohbetler kalmamış yinerde kimseye atamayız suçu ve hamile veya hamile değil diye ayrım yapmak kimsenin haddi olamaz hepimiz ne yollardan geçtik en iyi biz anlamalıyız birbirimizi..

Kırıcı olmadan azmak lazım bende çok alınırdım önceleri söylemedim çoğu zaman yazdıklarım hep araya kaynıyordu çok sıkı sohbeti olan bir kaç kişi arasında gidiyordu sohbet bende diyordum sallamıyor kimse diye ama yinede yazmaya devam ettim..

Herkes hayırlısıyla evladına kavuşsun sağlıkla sıhatle inşallah..

canim benim.. eminim o tefriciye konusu o siralar topik cok hizli ilerliyordu..
Gozden kacmistir..ki ben bilmiyorum bile okumasini. namazlarimi kiliyorum ardindan dua ediyorumm...tum isteyenlere topikteki diyede belirtiyorum ::)

Ben o zamanlari hatirliyorum hulya fazla girmiyordu arada giriyodu...gozden kacmistir.
Inanki hamile ve degil ayrimi yapilmiyor... kimse bu karalterde degil
lutfenn boyle darginliklar girmesin aramiza. birbirimizin sevinci ve uzuntusuyle sevindik.uzulduk hep birlikte...

Sanada bisey yazacaktim. ne yazacami unuttum kiz..allima gelince aartik.

Biz geldik teyzoslar

1700 gram olmuşuz 30+4 güne eşsiz yani 10 günlük fark var ama saglıklıyız çok şükür kilo az alıyoruz ama alıyoruz buna da binlerce şükür. Poz vermiyo artık fotograf almadık basımızı iyice sokmuşuz araya :) 8 cm bas cevresi doktor ii çok büyük değil normal dogum için ideal dedi. Ve yine kum döküyoruz tasın var büyük olasılıkla dedi arada hareket edip kristal bırakıyor doğumdan sonra baktır mutlaka ama şimdilik sık dişini dedi.

Nst çok farklı geldi bana ya oğlum durmadı bi kalp atışı alamadık bi hemşire uğrastı yapamadı gitti digeri sureklı hareketli oynuyor bi kalp atışı yakalıyo sonra hop hareket ediyor bozuluyor :) neyse sonunda halletti 15 20 dk durduk sancı çıkmadı çok sukur 15 gün sonra tekrar giricez

Şimdilik bizden haberler böyle
Dua eden merak eden herkeslere cok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

ya nasıl dr lar var anlamıyorum...

yalnış ölçüm yapmış. herşey yolundaymış.

Ayy ikinizede diyorum
binlerce sukurr..
ozge ve ozlemmm..

canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bundan sonrada herşey böyle yolunda gitsin belki şu son haftada birden kilo alır benim kuzenimin bebişi de yavas alıyordu son ayda bir kilo aldı :) seninde öyle olur inşallah canım sende iyi ol bebişte iyi olsun güzelce doğsun resimlerini görelim inşallah :) maşallah size.

Oh ohh maşallah ÖZSER paşaya herşey yolundaymış ne güzel. Özserde yoluna koyulmuş :)
Allah sonuna kadar sağlık versin inşallah

Allah senden de razı olsun kuzum, oh beee rahatladım walla. Oğluşun hop oturtup hop kaldırıyo bizi...

tatlim gozun aydin ... artik rahat bir soluk alip izninin tadini cikar...
normal dogum bile konusulduna gore hersey guzel
dr a gidicem 3 e kadar gelip yazsan diyrdum... merak ettik valla...

Canım ii olda kalsın İstanbul sorun degil tabi gelirsen görüşelim diye sordum haber ver plan değişirse mutlaka

Âmin canım cumlemızden

Bencede canım derdi üzüntüsü dileği olan olmayan herkese çekebiliriz ne mutlu bak 1 hafta da yaptık yine yaparız duaların gücü herzaman için paha biçilemez. İnşallah birbirimize destek olarak güzel günleri göreceğiz hep birlikte

:) Âmin cnm aminnn

Nasıl ya bukadarr arada nasıl anlamamışlar

Geldim şekerim geldim :)
Karnıyarık en sevdiğimden :)

Bizde doguma kadar menü standart 2 ay sonra menülere katılırım inş :)

Sagol canım düşünmen yeter sagolun

ya nasıl dr lar var anlamıyorum...

yalnış ölçüm yapmış. herşey yolundaymış.

Ay çok sukur ya ii haberin gelmiş

Ayy ikinizede diyorum
binlerce sukurr..
ozge ve ozlemmm..

Sagolasın canım

İnşallaj canım çok sagolasın :)

Oh ohh maşallah ÖZSER paşaya herşey yolundaymış ne güzel. Özserde yoluna koyulmuş :)
Allah sonuna kadar sağlık versin inşallah

Âmin canım âmin teşekkür ederiz

Allah senden de razı olsun kuzum, oh beee rahatladım walla. Oğluşun hop oturtup hop kaldırıyo bizi...

Ay yeli z valla aynen öle dün akşam aynı seyı konuştuk bir hafta kötü bir hafta ii haber alıyoruz dedimdi :)

Kızlar biraz havalar gerilmiş gibi ama yapmayın lütfen böyle kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum topkte yanlış anlaşılmalar olmuş belliki bence kırgınlıklar yapmayalım birlikte üzüldük birlikte sevindik yapmayalım böyle kardeşliğimiz baki kalsın

Kızlar uykum gelior gün ortası yaa daha erken değil mi akşam 11 de uyuyoru koltukta eşim kaldırıyor gündüzleri de geliyor.. Tembel oldum bir sürü işim var yaa :)

çok sevindim canım...

yola koyulmuş paşa maşallah ....

istanbula gelirsem inşallah görüşürüz canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…