- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.781
kızlar bu arada söylemek istediğim bişey var kimse şahsi olarak üzerine alınmasın ama herkes alınsın lütfen kimse bu dua konusunda da alınganlık yapıp hamilelere dua ediliyor hamile olmayanlar göz ardı ediliyor die düşünmesinmesin şahsen ben kendi adıma herkes için elimden geldiğince her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum manevi olaark dua ile yada yaşadıklarımdan bunu bilen biliyor ama böyle olmadığını düşünenlere de saygı duyuyorum kendi fikirleridir ve burdaki her bir arkadaşında başka bi arkadaşın küçük yada büyük her sıkıntısında hiçbi art niyet gözetmeksizin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum kimse söylemezse derdini bilemeyiz tekrar söylüyorum hamile olsun olmasın herkes için dua da edebiliriz kuranda okuyabilirz tesbihte çekebiliriz topluca ama bunun için ihtiyacı olanın benim için okuyalım demesi yada ihtiyacı olduğunu benim şöyle bi sıkıntım var diye söylemesi lazım yoksa zaten şahi olarak hepimiz, hepimiz için dualar ediyoruz sürekli
cimcimeeee
kiz birakma buralari anacimm...sensiz olmaz buralar. sen ara vericem azcik deyince sormadik seniii...opuldun...
kızlar bu arada söylemek istediğim bişey var kimse şahsi olarak üzerine alınmasın ama herkes alınsın lütfen kimse bu dua konusunda da alınganlık yapıp hamilelere dua ediliyor hamile olmayanlar göz ardı ediliyor die düşünmesinmesin şahsen ben kendi adıma herkes için elimden geldiğince her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum manevi olaark dua ile yada yaşadıklarımdan bunu bilen biliyor ama böyle olmadığını düşünenlere de saygı duyuyorum kendi fikirleridir ve burdaki her bir arkadaşında başka bi arkadaşın küçük yada büyük her sıkıntısında hiçbi art niyet gözetmeksizin ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum kimse söylemezse derdini bilemeyiz tekrar söylüyorum hamile olsun olmasın herkes için dua da edebiliriz kuranda okuyabilirz tesbihte çekebiliriz topluca ama bunun için ihtiyacı olanın benim için okuyalım demesi yada ihtiyacı olduğunu benim şöyle bi sıkıntım var diye söylemesi lazım yoksa zaten şahi olarak hepimiz, hepimiz için dualar ediyoruz sürekli
kimse üzerine alınmasın ama herkes alınsın demişsin bunu pek anlamasamda ben üzerime aldığım kadarına cevap vereyim.
kürtajımdan sonra tam 4 kez burda tefriciye okumak istiyorum yardım edermisiniz dedim kimsenin gıkı çıkmadı önemli değil ama kalkıpta sıkıntım var diye söylemesi lazım dersen o zaman bi durup düşün geçmişi derim.
ha bu ne zaman oldu dersen eğer.
senin için meryem suresini okuduğum gün bunu rica etmiştim ama kimse oralı olmamıştı.
önemli değil dilim döndüğünce gücüm yettiğince kendim okumaya çalıştım ve hala çalışıyorum bunun için vay sen bana yardım etmedin vay hamilelere okunuyorda hamile olmayanlara neden okunmuyor diye kimseyi suçlayamam buna hakkım yok.
özlemciğime helal-i hoş olsun elbette sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor bebeğine kavuşması için dualarım her zaman olunla zaten bunu kendisiylede paylaşmıştım. diğer arkadaslarda dualarımda. sanırım şuan önce snn var sonra burcu var sonra esra var hepsi dualarımda her zaman.
ama rica ediyorum dua konusunu bari hamile olanlar ve olmayanlar diye bi ayrıma girme, girmeyin.
aramızdaki farkı böyle bir şekilde gözümüze sokarak dahada kırıcı olmayın.
bunu kendi adıma istiyorum sizden.
canım benim ben seni takip ediyorum faceden. azcık ara verecem dedim ama ( sonuç ne olursa olsun ) temelli gitmeye karar verdim en doğrusu bu olacak sanırım. öpüyorum seni kendine iyi bak.
kimse üzerine alınmasın ama herkes alınsın demişsin bunu pek anlamasamda ben üzerime aldığım kadarına cevap vereyim.
kürtajımdan sonra tam 4 kez burda tefriciye okumak istiyorum yardım edermisiniz dedim kimsenin gıkı çıkmadı önemli değil ama kalkıpta sıkıntım var diye söylemesi lazım dersen o zaman bi durup düşün geçmişi derim.
ha bu ne zaman oldu dersen eğer.
senin için meryem suresini okuduğum gün bunu rica etmiştim ama kimse oralı olmamıştı.
önemli değil dilim döndüğünce gücüm yettiğince kendim okumaya çalıştım ve hala çalışıyorum bunun için vay sen bana yardım etmedin vay hamilelere okunuyorda hamile olmayanlara neden okunmuyor diye kimseyi suçlayamam buna hakkım yok.
özlemciğime helal-i hoş olsun elbette sıkıntılı bir hamilelik geçiriyor bebeğine kavuşması için dualarım her zaman olunla zaten bunu kendisiylede paylaşmıştım. diğer arkadaslarda dualarımda. sanırım şuan önce snn var sonra burcu var sonra esra var hepsi dualarımda her zaman.
ama rica ediyorum dua konusunu bari hamile olanlar ve olmayanlar diye bi ayrıma girme, girmeyin.
aramızdaki farkı böyle bir şekilde gözümüze sokarak dahada kırıcı olmayın.
bunu kendi adıma istiyorum sizden.
canım benim ben seni takip ediyorum faceden. azcık ara verecem dedim ama ( sonuç ne olursa olsun ) temelli gitmeye karar verdim en doğrusu bu olacak sanırım. öpüyorum seni kendine iyi bak.
Sanada bisey yazacaktim. ne yazacami unuttum kiz..allima gelince aartik.cimcimecim farkındaysan ben artık bu tarz konulara cevap vermemeye çalışıyorum bende kendi adıma çok kırılıyorum bazı sözlerine ve bazı arkadaşların sözlerine ama susuyorum hamile olanlar ve olmayanlar ayrımı benim başlattığım benim çıkardığım bişey değil inan artık topiğe bişey yazarken çekiniyorum yine neyim yanlış anlaşılacak diye sabahta özellikle yazdım o şekildeki kimse çıkıpta aa bak işte hamile olanlara dua okuyosunuz topikteki diğer kişiler kimsenin umrunda değil denilmesin diye yazdım şunu söyleyim tefriciyeye seninle ozman konuştuğumuzda ben okumaya başlamıştım bile ama senden daha sonra ses çıkmayınca bide zaten o konuşmamızda havada kalınca heralde vazgeçti dedim ha diğer kızlar niye bişey demedi yada ben sen sonra topiğe yazdığında niye bişey demedin yemin ederim hatırlamıyorum ama kasıtlı bi hareketim olmadığını bence en iyi senin bilmen gerekir diye düşünüyorum benim kimseyi kırmaya aa bak ben hamileyim ama siz değilsiniz şeklinde kimsenin herhangi bişeyi gözüne sokmaya niyetim yok benimde neler çektiğimi herkes biliyo bende zırt diye hamile kalmadım şuan hamile olmayanlarında neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ha evet biz özserle yada burcuyla topikte fazla konuşuyoruz ve zamanla konu sadece bebeklerimiz oluyo ama topikte başka kimse olmadığı için konu oraya dönüyo eğer topiğe birisi geldiyse ve başka bi konudan bahsettiyse yada bişey sorduysa elimden geldiğincede yardımcı olmaya cevap vermeye çalışıyorum burda şuna şunu yazdım buna bunu yazdım dicek değilim herşey ayan beyan ortada zaten
yanlış anlaşılmalarla kırdığım üzdüğüm yada gözüne soktuğumu düşünen biri varsa gerçekten özürdilerim hakkınızı helal edin ben artık gerçekten hiç bişey yazmıcam sizleri yine takip ederim ama yazmıcam topiğe ben olmayınca çok konuştuğumu sürekli sürekli bebeklerimden bahsettiğimi ve topiğin tadını kaçırdığımı düşünerek topiği terkedip başka topiklere giden arkadaşlarda geri gelir bu sayede herkes eski haline döner
tekrar söylüyorum kimseyi kırmak üzmek için kasıtlı bişey yazmadım şimdiye kadar ve yanlış anlaşılmaktan şimdiye kadar hep korkmuşumdur ve ben artık burda yanlış anlaşılmaya başladım hakkınızı helal edin hepinizi gerçekten ayrı ayrı kardeş gibi seviyorum
ya nasıl dr lar var anlamıyorum...
yalnış ölçüm yapmış. herşey yolundaymış.
Biz geldik teyzoslar
1700 gram olmuşuz 30+4 güne eşsiz yani 10 günlük fark var ama saglıklıyız çok şükür kilo az alıyoruz ama alıyoruz buna da binlerce şükür. Poz vermiyo artık fotograf almadık basımızı iyice sokmuşuz araya :) 8 cm bas cevresi doktor ii çok büyük değil normal dogum için ideal dedi. Ve yine kum döküyoruztasın var büyük olasılıkla dedi arada hareket edip kristal bırakıyor doğumdan sonra baktır mutlaka ama şimdilik sık dişini dedi.
Nst çok farklı geldi bana ya oğlum durmadı bi kalp atışı alamadık bi hemşire uğrastı yapamadı gitti digeri sureklı hareketli oynuyor bi kalp atışı yakalıyo sonra hop hareket ediyor bozuluyor :) neyse sonunda halletti 15 20 dk durduk sancı çıkmadı çok sukur 15 gün sonra tekrar giricez
Şimdilik bizden haberler böyle
Dua eden merak eden herkeslere cok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
biz geldik teyzoslar
1700 gram olmuşuz 30+4 güne eşsiz yani 10 günlük fark var ama saglıklıyız çok şükür kilo az alıyoruz ama alıyoruz buna da binlerce şükür. Poz vermiyo artık fotograf almadık basımızı iyice sokmuşuz araya :) 8 cm bas cevresi doktor ii çok büyük değil normal dogum için ideal dedi. Ve yine kum döküyoruztasın var büyük olasılıkla dedi arada hareket edip kristal bırakıyor doğumdan sonra baktır mutlaka ama şimdilik sık dişini dedi.
Nst çok farklı geldi bana ya oğlum durmadı bi kalp atışı alamadık bi hemşire uğrastı yapamadı gitti digeri sureklı hareketli oynuyor bi kalp atışı yakalıyo sonra hop hareket ediyor bozuluyor :) neyse sonunda halletti 15 20 dk durduk sancı çıkmadı çok sukur 15 gün sonra tekrar giricez
şimdilik bizden haberler böyle
dua eden merak eden herkeslere cok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Biz geldik teyzoslar
Dua eden merak eden herkeslere cok teşekkür ederiz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Biz geldik teyzoslar
Biz geldik teyzoslar
sanırım ameliyattan dolayı.
beklicem artık.
canım Ameliyat dolayısıyla istanbul şuan askıda. bugün bile ameliyat yerim ağrıyor. sürekli oturmaktan.
bu arada sana tesbih cekmişler haberim yoktu keşke söyleseydin evde boş boş yatarken bende dua ederdimp
sağol canım inşallah daha cok kilo vericem. bi 70 falan olsam. ben normal herkesin bildiği düz diyeti uyguluyorum. akşamları az yemeğe çalışıyorum sadece.
canım biz hiç ara vermedik hala devam ediyor ama bi haber yok
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun sırayla hepimizin bebişi için çekelim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder inşallah .. Olmayan arkadaşlar a da biran önce nasip eyler inşallah ..
bende herkes için kuran okumaya ve tesbih çekmeye varım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Rabbim benim gibi evlat isteyen herkesin yüzünü tez zamanda güldürsün.
hamile arkadaşlarında sağlıklı huzurlu bi hamilelik geçirmelerini bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar o kadar çok moralim bozuk ki şuanda....
kuzenimin eşi hamile 37 haftalık normalde...
bugün kontrole gitmişler. dr bebek gelişmemiş hiç demiş 1 aydır. kafası ve ayakları normal boyutta değilmiş.
bide belki ultrason bozuk olabilir bilmem ne demiş nasıl canım sıkıldı. inşallah bir şey yoktur yanılmıştır.
şimdi buraya geliyorlar özel hastaneye ....
Gelmedin mii dahaa...
ay kuzlar eve geldim...birazdan yemek hazirlicam karniyarik yapim diyorum. aksa hazir dursunnn...
cimcimeeee
kiz birakma buralari anacimm...sensiz olmaz buralar. sen ara vericem azcik deyince sormadik seniii...opuldun...
selam kızlar.
dün burda size yazdıktan sonra öyle bir baş ağrısı tuttu ki...
mecburen parol içtim
inşş bugün ağrımaz.
özlem gelse de yazsa ne oldu acaba?merak içindeyim.
rüzgarözge canım geçmiş olsun.Allah şifa versin.
cimcimenin de bat yaklaştı,test falan yapmadı mı acaba?inş bebişi vardır.
esra valla ben de ne yemek yapsam bilemedim.
beşamel soslu tavukla yapıcam galiba.
bi de gece burnuma yayla çorbası kokusu gelmişti.yayla çorbası yapem bareee.
lütfen menüleri yazın hatunlar.
kopya çekiyorum ii oluyor.
canım dün arkadaşının verdiği yasini okudum ben bi tane allah kabul etsin inşallah niyeti neyse nasip olsun hastaysa şifaya kavuşsun canım.. Başka olursa yine okur yine çekerim herzaman özlemin ki bitmiş yoksa yine çekerdim ona da burda birbirimize destek olmak için varız inşallah..
Ayy ikinizede diyorum
binlerce sukurr..
ozge ve ozlemmm..
canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bundan sonrada herşey böyle yolunda gitsin belki şu son haftada birden kilo alır benim kuzenimin bebişi de yavas alıyordu son ayda bir kilo aldı :) seninde öyle olur inşallah canım sende iyi ol bebişte iyi olsun güzelce doğsun resimlerini görelim inşallah :) maşallah size.
Oh ohh maşallah ÖZSER paşayaherşey yolundaymış ne güzel. Özserde yoluna koyulmuş :)
Allah sonuna kadar sağlık versin inşallah
Allah senden de razı olsun kuzum, oh beee rahatladım walla. Oğluşun hop oturtup hop kaldırıyo bizi...
tatlim gozun aydin ... artik rahat bir soluk alip izninin tadini cikar...
normal dogum bile konusulduna gore hersey guzel
dr a gidicem 3 e kadar gelip yazsan diyrdum... merak ettik valla...
Biz geldik teyzoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?