HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bi oturup bi kalkıp temizlik yapıyorum. bi yandan yemek pişiriyorum. yiyecek adam yok ben yemek yapıyorum :) Ay insan ne yapacağını da bilmiyo. kuru fasulye yapayım dedim pişiyo şimdi.
höff.. evde de canım sıkılıyo yaa.. bugün de serin burası sabah yağmur yağdı şimdi bi güneş açıp kapanıyo :)
çalıştığım zaman herkes bi gelmek isterdi evime şimdi çalışmıyorum kimse gelmiyo yaa.. :) anlamadım gitti valla.
Ya özlem bu vajinada mantar sende mi vardı yoksa iltihapmıydı ?

Kızlar uykum gelior gün ortası yaa daha erken değil mi akşam 11 de uyuyoru koltukta eşim kaldırıyor gündüzleri de geliyor.. Tembel oldum bir sürü işim var yaa :)

Normal canım normal ilk 3 ay uyku en çok yaşanan şey 8 lerde ıyuyordum ben

çok sevindim canım...

yola koyulmuş paşa maşallah ....

istanbula gelirsem inşallah görüşürüz canım....

Sagol canım inşallah
:)

Canım iltihap enfeksiyon bakteri hepsi vardı bende mantarında bugün söyledi :) hamilelikte olur mutlaka dedi doktor hayırdır

Misafirde gelecek yarin :)
Bide ayaklarim isinmiyor buz buz.. bebisle ilgisi varmi acaba ??

kalk ozaman yavaş yavaş iş tut :)
benimde ilk zamanlarda buz gibiydi canım. gerçi ben bu sene yaz kış çıkarmadım çorabı ayağımdan desem yeridir. şimdi bide havalar soğumaya başladıya sende giy çorabını ne kaparsan ayaktan kaparsın sıcak tut.

Canım iltihap enfeksiyon bakteri hepsi vardı bende mantarında bugün söyledi :) hamilelikte olur mutlaka dedi doktor hayırdır

bende mantar mı var bilemiyorum ki. arada böle kaşıntı oluyo. hatta geçen hafta olmuştu bepanten sürdüm geçti. şimdi arada oluyo. bide kokulu akıntı geliyo bazen. mantar mı iltihap mı ki bu? pazartesi doktora söylesem mi sence bu şikayetlerimi ?

Amaan karniyarigi yapiyodum tüp bittii...ilk defa misafir yokken bitti.:)))

ben o karnıyarığı bi pişiremedim gitti. beceremiyorum hiç :) artık yavaş yavaş denemeye başlasam olur aslında :)

Kızlar uykum gelior gün ortası yaa daha erken değil mi akşam 11 de uyuyoru koltukta eşim kaldırıyor gündüzleri de geliyor.. Tembel oldum bir sürü işim var yaa :)

Ooo ooo artik tavuk gibi erkenden uyursun. :))))

Menumm

karniyarik
piric pilavi
cacik

yeter artar bileee...yarinada artar iyi olurr

Amaan karniyarigi yapiyodum tüp bittii...ilk defa misafir yokken bitti.:)))

Esra kız ev için Mevlüt okuturken binanın gazı kesilmişti pilav yapılacak duruyordu deyince öyle aklıma geldi sinir krizinden ağlıyordum Mevlüt'e 4 saat kala annemde sıcak sıcak dağıtırız demişti son 2 saatte yaparız demişti ara ara doğalgazcı bulup yaptırmıştım

Söyle canım söyle enfeksiyon falan ise riskli erken doguma sebep oluyor çünkü amam Allah korusun

Ooo ooo artik tavuk gibi erkenden uyursun. :))))

Menumm

karniyarik
piric pilavi
cacik

yeter artar bileee...yarinada artar iyi olurr

ohh mis gibi daha ne olsun:)

Söyle canım söyle enfeksiyon falan ise riskli erken doguma sebep oluyor çünkü amam Allah korusun

söyleyim de nasıl sölicem ben şimdi. erkek dr. utanırım ki direk bende iltihap yada mantar var sanırım mı desem :26:

Amannn o da ne kotu olmussss...

Sezgiii

travazil krem kullanacan canim... dun arkadasla saglik oc. gityik ayni sikayetten travazol lrem verdi....

ohh mis gibi daha ne olsun:)

söyleyim de nasıl sölicem ben şimdi. erkek dr. utanırım ki direk bende iltihap yada mantar var sanırım mı desem :26:

canım akıntı sorunum var bı ıdrar tahlılı yaptırmak ıstıroum yaza bılırmısınız de sonucta ozel adamların ısıne gelıor senın tahlıl yaptırman bakarsın ıltıhap enfeksıyon cıkmıor sonucta dersın ozaman kasıntı sorunumda var dıe o bakalım der zaten

enfeksyon rısklı cunku
bugn benım doktorda ılkkez alttan baktı su kacagı varmı dıe
ay ne garıbıme gıdıo onceden acyorduk hep ama hamıle kalalı bı garıp oluyo

Amannn o da ne kotu olmussss...

Sezgiii

travazil krem kullanacan canim... dun arkadasla saglik oc. gityik ayni sikayetten travazol lrem verdi....

sorma kız ne kotu olmustu

bu arada o kremı bana hamılelıgın basında vermıstı ama ıcerıye dogru sakın surme demıstı rısklı demıstı yarım nohut tanesı kadar demıstı
bıde fıtıl vermıstı

tamam canım öle diyeyim. bakalım derken alttan mı bakıcak :18: valla benim hep garibime gidiyodu. ama doğumda hep açık olucak alıştır kendini :)))

Yemegimi yaptim yedik bileee...serdar cik begwndii...bayadir karniyarik yapmamistim ..ee tatilde iki ay hic yemek yapmadim hep annemler
ve k.v yaptii..ovgu aldim anlicanizz....
ozzz mervede girmiyor artik...o ne alemde merak ediyorum...

Merhaba Kizlar,

Ozledim sizleri 5 gundur giremedim. Bugun evdeki 3. gunum ve fena halde depresyondayim galiba, cok skliyorum surekli dusunup dusunup hic biseyin icinden cikamiyorum. Kozalaklada bu aksam tartistik.. Aman neyse iste bos bos bir ise yaramaz olarak bekliyorum..

Sizler nasilsiniz neler yaptiniz , gecmisi okuyamadim.
Hulyacim hayirli olsun topik sana gecmis .

Buson davranisini tamamen bana yapilmis bisaygsizlik olarak kabul ediyorum nasil bana sormadan benden izin almadan topigi bana devredebilirsin illa devredeceksen topigi asil sahibine devredersin yada topic sahibine sormadan sana devreden kimse ona soylersin ytopigi sana verdigi gibi geri alir asil hakedene yani nesrine devreder gerrcekten cizgiyi astigina ve cok ama cok ayip ettigine inaniyorum ve yaptigini lutfen geri al rica ediyorum senden okadarda hatirim olduguna inaniyorum ne beni nede topicteki kimseyi daha fazla germeye ne senin ne benim nede bi baskasinin hakki olduguna inanmiyorum uzatma bu olayi daha fazla ben topic sahibi felan olmak istemiyorum

Selam kızlaaaar,uzuuun bir aradan sonra merhaba,nasılsın ? topikte değişiklikler var sanırım,yeni hamişlere hayırlı olsun, Dua mı okuyoruz,benide bilgilendirirseniz sevinirimm

Hülyacım bunda kasıtlı bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece sen ve özlem burada daha çok takılıyosunuz ya ondan sana devretmiştir.. dünden beri sendeydi topik yanlış görmediysem. uzatıp kırgınlık yaratmayın lütfen. burada uzun zamanlar bir arada detlerimizi paylaştık daha da paylaşmaya devam edicez. Sizden ricam uzatmayın artık bu meseleyi.

Selam kızlaaaar,uzuuun bir aradan sonra merhaba,nasılsın ? topikte değişiklikler var sanırım,yeni hamişlere hayırlı olsun, Dua mı okuyoruz,benide bilgilendirirseniz sevinirimm

hoşgeldin canıım :) ÖzSerin kilosu geriydi haftasına göre annesi yedi yedi katkıda bulundu ona bizde manevi açıdan katkıda bulunalım demiştik öyle okuduk dualarımızı. Sen nasılsın. nerelerdeydin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…