HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayy içim parçalandı, çok üzüldüm..belki diğer bebeğin kalbinin durdurulmasını istemesydi böyle olmazdı..,allah ın verdiğine razı olmak lazım sanırım..
inanmayacaksınız ama benim ablamın ark hmaileyken dr neredeyse 9 ay boyunca bebeğinin engelli olduğunu söylemiş hatta başka dr lrada alalım demişler kabul etmemiş..bebek bir doğmuş sapasağlam..şaka gibi değilmi inanılmaz allah ın hikmeti işte

Kızlar merhaba.. Haftaya cuma doktora gidiyorum ara ara beta hcg yi tekrar yaptırıyorum sma doktor ve hastane konusunda kararsızım Ankara'da olup doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz bana.??

Canım benim doktorum akropol hastanesinde bülent alp aydın biraz araştırma yaparsan mukemmel oldugunu gorursun zaten ama tek sıkıntısı daha onceden hastası degılsen randevu alman o kadar zor aylar sonrasına alabiliyosun ama bi şansını dene istersen muhteşem bi doktor şiddetle tavsiye ederim aylar sonraına randevu verseler bile al en azından kalan kısmını onunla geçirirsin

Allah verirse hayırlısını versin,sağlıklısını versin bizleri böyle şeylerle imtihan etmesin.Allah rahmet etsin,bebekleriyle cennette buluşsun inşallah.

okudum demın bende
off ne dıyımkı hep korkarım yanlıs kararlardan
rabbımın sınavımı dıe belkıde onun sınavıda buydu ve basaramadı

var tabiki canım benim. hem onlar daha kımetli oluyor canım. tecrübeyle sabit.

ben alalhımdan hep huzurum olsun geçnecegişm kadar param olsun istedim dünyalar kadar eşyan paran olsa bir ekmeği huzurla yiyemedikden sonra hiç önemi yok allahım hayırlısını versin

Amin canım. ben de öyle düşünenlerdenim. evlenirken hiç bi şey istemedim. arkamdan beddua edeceklerine dua etsinler istedim. sadece bi sürü şey isteyenlerin de kıymetli olduğunu gçrdüm haytaımda ondan dedim oyle. yoksa ben yine evlensem yine aynı olurum. azıcık aşım ağrısız başım misali.

valla sezgi de en sonunda tırstı. kızım olsun diyodu en son okuduğumda. korktu anacım. sezgim şaka yapıyom canım kızmıyon dimi sevdiğimden yani.insan sevdiğini yerden yere vurumuş misali

yok canım kızmıyorumm

gir ortalarına yat ozaman canım ala alal olurmu kız onlar mutlu olsun gerisi boş sende mutlu olun

orası öle tabi nesrinim ama işte düşününce insan bi kötü oluyo.. Rabbim hayılısını versin tabi bende iyi bi anne iyi bi kayınvalide olurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…