- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.821
Hülyacım bunda kasıtlı bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece sen ve özlem burada daha çok takılıyosunuz ya ondan sana devretmiştir.. dünden beri sendeydi topik yanlış görmediysem. uzatıp kırgınlık yaratmayın lütfen. burada uzun zamanlar bir arada detlerimizi paylaştık daha da paylaşmaya devam edicez. Sizden ricam uzatmayın artık bu meseleyi.
hoşgeldin canıım :) ÖzSerin kilosu geriydi haftasına göre annesi yedi yedi katkıda bulundu ona bizde manevi açıdan katkıda bulunalım demiştik öyle okuduk dualarımızı. Sen nasılsın. nerelerdeydin ?
Selam kızlaaaar,uzuuun bir aradan sonra merhaba,nasılsın ? topikte değişiklikler var sanırım,yeni hamişlere hayırlı olsun, Dua mı okuyoruz,benide bilgilendirirseniz sevinirimm
Burcuuu
ozlettin kendiniiii...olur bazen boyle sıkıntilar..ise gitmeye alisinca evde durmsk zor oluyor.. caganin dogum iznindeyken hergun serdarla kavga ediyodum. okul bi baslafi. ne kavga ne bisey..adam diyor sen evde durma ikimiZDE rahat edelim :))))
Hülyacım bunda kasıtlı bişey olduğunu sanmıyorum. Sadece sen ve özlem burada daha çok takılıyosunuz ya ondan sana devretmiştir.. dünden beri sendeydi topik yanlış görmediysem. uzatıp kırgınlık yaratmayın lütfen. burada uzun zamanlar bir arada detlerimizi paylaştık daha da paylaşmaya devam edicez. Sizden ricam uzatmayın artık bu meseleyi.
hoşgeldin canıım :) ÖzSerin kilosu geriydi haftasına göre annesi yedi yedi katkıda bulundu ona bizde manevi açıdan katkıda bulunalım demiştik öyle okuduk dualarımızı. Sen nasılsın. nerelerdeydin ?
canım ben eğer topiğin baan devredilmesini isteseydim zaten günler önce devretcem dediğinde bana devredebilirsin derdim yada gider kendim bi topik açarım çok topiik sahibi olma yanlısı olsam kasıtlı bişey olmadığını bende düşünmek istiyorum ama niçin bana sorulmuyor ben dün hiç bişekilde dikkat etmedim bukadarınıda yapacağını aklımın ucuna getirmedim bişeyler yazmak konuşmak istediğim kişilerle de özelden mesajlaştım dün gece girdiğimde burcunun hayırlı olsun topik sana geçmiş yazısını görünce ne olduğumu bilemedim tamamen haddini aşmak bu böyle bişeyi yapacaksa sorardı bende istemiyorum derdim isteyen birine devrederdi.
şuanki durumdan dolayı bende inan çok üzgünüm özelliklede cimcime benim burda belkide en çok değer verdiğim her konuda en çok yardımcı olmaya çalıştığım kişilerden biriydi durduk yerde birdenbire bana karşı aldığı bu tepkiye gerçekten anlam veremiyorum bu dünlük bi olayda değil uzun süredir bi saldırma durumuna geçmiş durumda zaten şunu söyleyim ben hamile olmadan öncede arkadaşlar beşik resimleri kıyafetler paylaşıyolardı ben kimseye saldırmadım aksine onlarla mutlu oldum kimsede kızmadı kızlara ama şimdi ben bi beşik sordum kızlarda sağolsunlar resimleri gönderdiler anaaam olay çıktı topikte nedir bu yaa ben insanları kırmayım incitmeyim diye dikkat ettikçe kasıtlı bi şekilde laflarımı cımbızla çekip herkeside bana karşı kışkırtmaya çalışmalar özellikle sustukça bu yaptıkları manasız topik yönetiminede mesaj attım zaten topik benden alınır alınmaz hesabımıda kapatıcam mutlu olsunlar göğüslerini gere gere ohh diye diye yazsınlar heryere artık zaferlerini
Durun yaa ne hesap kapatmasi...ofkeyle kalkip zararla oturmayalim....topik icin en uygun sendin. ozlemin gunu az kaldi benimde oyle.. sende hergun giriyosun diye sana devretmistir. haa sorsa iyi olurdu ama bence boyle dusunerek devretmistir..
biz burda herkese destek olduk yapmayalim boyle..cimcime ilk kurtajoldu...hep uzulduk dualar okuduk..patalojide aslinda bos olmadigini gebeliginjn duyduk ayni anda dr a lanet ettik..
hulya ya mol gebelik dediler. hep birlikte sabirla bekledik...ikinizde birbirinize yapmadiniz mi bu seyleri.. YAPTINIZZZZ..eee.
cimcimemm kasitli yapilan bisey yok heleki hulya cok daha dusunceli bu kknuda. sende biliyorsun...inaninki diger topiklerde bu kadar rahat olamiyoruzzz. ilk surecten itibaren burda oldugjmuz icin herseyi burayla paylasmak istiyoruz..
suan cok gereksiz bi tartisma icindeyiz...
tatlım izindeydik,önce memlekete anneme gittik,sonra sinoba kayınvalideler,finalide anneme gidip bu seneyi kapattık :) denize gitmekten nete pek giremediğim için topikten uzak kaldım özledim sizleri
Bende iyiyim. cagan hasta oksuruyor..gece kustu. dun sabahta kusmustu...usuttu mu bilmiyorum. biraz evde tedavi edecem olmazssa dr a gotururum..
okul basladi bizimde hergun ona gidiyorum . iki hafta sonra da egitim ogretim yili basliyor..bu sene 2 ye gectik..
Ohh valla sende esra gibi bi gezmişsin bi gezmişsin tadını çıkarmışsın tatilin. yarasın :)
hava değişimi mi kötü etti yine çocuğu kıyamam yaa. inşallah mühim bişey yoktur geçer gider.
Elim alismis hep ilk once bu topige giriyorum. aralik annelerine coook daha az ugriyorum...bura bizim topigimizdi...boyle olmamaliydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?