HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Hamile kalamayanlar hamilelerle problemli gibi bir izlenim oluşmuş sanırım herkeste..
İlk ben yazdım eski muhabbetin kalmadığını ki hala da aynı şeyi söylüyorum..
Doğumu yaklaşanlar birbirilerine beşikle ilgili sorular soruyor, yeni hamile kalanlar bulantılarından bahsediyor, ee haliyle bizim ilgi alanımızda olmayan şeyler bunlar..Birkaç defa da sorduklarımız ya da yazdıklarımız cevapsız kalıp havada kalınca girmiyoruz.. Bunun kötü niyetle, art niyetle ilişkilendirilmesini anlamıyorum.. Hülya'nın da Seval'e bu kadar tepki göstermesinin sebebini bilmiyorum.. Topiği bırakmak istedi ve en çok girenlerden birisi olduğu için Hülya'ya devretmiştir.. Yoksa saygısızlık, haddini aşmak gibi bir durum yok ortada..
Sanki biz hamile kalanları çekemiyoruz da, onların muhabbetlerini istemiyoruz gibi konuşmayın Allah aşkına.. Kim ne isterse yazsın konuşsun.. Eğer insanın hamile kalanları görüp kendi durumuna üzülmesi, onlara imrenmesi de suçsa yapacak birşey yok..
Ayrıca Özlem için, Hülya için dua edenlerin başında Seval geliyordu.. Şu an bebeği kalsaydı o da beşik muhabbetleri edecekti.. Onun ne hissettiğini anlayamayız hiçbirimiz.. Bu psikolojide olan birisine de kötü niyetli diyen birisinin niyetinden şüphe edilir..
Kazen çok doğru söylemiş burada birbirimizi yemenin anlamı yok, biz Eylül Ekim ayında hamile olmayı bekleyenlere takılırız, siz kendi ayınızın topiklerine.. Bu topik de silinir gider yapacak birşey yok..

Burda kasten kimse cevap vermemezlik yapmaz..dedigin gibi arada kaynamistir. gprulmemistir..sahsen kendi adima bazen bi bakiyorum cvp yazim diyorum o arada ya csgan yada baska bi is oluveriyor gidiypr..

heyecanli89 da ilk zamanlar sorilar soruyodi kayniyodu arada..bize hatirlatoyordu kendi..hemen konuyla ilgisi olan cvp veriyordu...

bence tamamen iletisim bozuklugu oldu.
Hamile ve degiller gibi bi ayrim yapilmak da istenmiyor oyle lanse edilmiyor..dedigim gibi. belki fazlaca sohbetini edip abartmis olabiliriz..bunun icin cok kere affiniza sigindik..fakat yaz aylarinda ben dahil cok fazla giremedik. hamile kalmayalarda topik kafamiza daha cok kafamiza takmamiza neden oluyor diye girmediler. kimi tatile kimi memlekete gitti...boyle oluncada hamileler kaldi girebilen...e knlarda ortak noktalarindan bahsetti...ebdanin mervenin kan sonucunu bebeekin kan sonucunuu az beklemedik heyecanli..kardes gibi heyecanla bekledim inaninkiii...

bu olayin buralara gelmesi brni cok uzduu...
Mesela su anda topige gitmeyen sonbaharimi merak ediyorummm ne yaptii. hayat merrak ediyodum geldi nihayet.. seni merak ediyorummm...bat ne zamann diye...ama dedigin gibi giren olmayinca mecburen bebek lafi oluyor..

lutfen yanlis anlamayinn...

Canim eski muhabbet neydi de ne kalmadi ne sordunuz da askida kaldi yada askida kalmis olabilir mutlaka herkesin 1-2 sorusu askida kalmistir tekrar sorulabilir bence icte tutupta kin yapmaya gerek yok.hamile kalanlarla hamile kalmayanlarin ne gibi problemi olabilir tabikii olamaz allah istedigine verir istemedigine vermez zamani gelmemistir vs...hamile kalanlarin besik konusmasi yeni hamilelerin bulanti konusmasi kalmayanlarin bat konusmasi kadar dogal bisey olamaz hulya ve seval arasinda olan gerginlik fazla uzadi sevalin durumunu cok iyi anliyorum ayni durumdayim cunku ama hulyayi da anliyorum cunku 1 sene o cocuga kavusmayi bekledi neden bunu hic dusunmuyoruz bende bu kadar bekledikten sonra olunca bebegimden bahsetmek isterim tabiki bundan dogali yok..cok komik olmaya basladi artik bu mesele biran once kapansin mevzu isteyen de istedigi yerde yazabilir herkes ozgur

Canim cok guxel anlatmissin...imzami atiyoprum altinaaa...

aaaah ah biz kadınlar ne yaşasak psikolojimiz bozuluyor...bir kısmımız hamilelikten alıngan,diğer kısmımız yaşadıkalrından dolayı bir kısmımız kayıplarından dolayı ,bir kısmımızda henüz hiç o haberi alamayışından bi garip halde,

evet ilk önce konu hepimiz için ortaktı amaç şubat ayında hamile kalmaktı..kalan kaldı sevindik halaylar çektik,ertesi ay motive ettik birbirimiz martta kalanlar oldu ama biz her ay motive ettik kendimizi derken topicin adı her ay anne olmayı umutla bekleyenler olarak değişti ,çünkü umutlar ortaktı,hamile olanlar sağlıklı doğum,olmayanlar hamile olmayı umut ediyorlardı..o saatten sonra önemli olan hamile kalmış olmak değil hamile kalamamakta değil kim ne hissediyosa buraya yazıp rahatlamaktı..çünkü her aşamadan geçti burdaki herkes ve burda bizi birbirimizden daha iyi kimse anlamaz...
hala umutlar ortak,topic evet hamile kalmayı bekleyen topicinden çıktı bat tarihleri listelenmiyor çünkü artık çok azımız bu haberi alamadı listeye gerek yok ama kızlar hep soruyor ellerinden geldiğince merak ediyor..kimin ne derdi varsa anlatıyor..kayınvalideler,görümceler,kayınlar,gurbet duygusu,kozalak kocalar....bize dert mi yok :)))
kısacası arkadaşlar iş anne olmayı beklemekten çok derteşmeye döndü ki buranın en sevdiğim yeri bu, hamile arkadaşlarımız burayı bırakıp başka konulara yönlenebilirdi ama onlar burda bizimle kalmayı bize destek olmayı tercih etti..çünkü burası samimi bir ortam..yalan yok..art niyet yok..hala da yok..sade ve sadece mevcut durumumuzla ilgili hafif kadınsal psikolojık etkiler var...
ben yine bi derdim bi sevincim olduğunda paylaşıcam burda..küslük alınganlık bize yakışmaz..8 aydır birbirimizi dinliyor dualarından güç alıyoruz..
güzel meleklerimizi sağlıcakla bekliyor resimlerini merak ediyorum çünkü yapım aşamalarına şahit olduk hepsinin, bizlere de en hayırlı zamanda bu müjdeyi almayı diliyorum
hepinizi seviyor ve allahtan hepimiz için güzel şeyler diliyorum..

slm kızlar,k.bakmayın ama bu topik daha önce çok çok güzeldi,herkes tanıdık tanımadık birbirinin sevincini üzüntüsünü paylaşıyordu,ama şimdi herkes kendi derdine düşmüş,hamile olan kendi derdinde,kalamayan yine kendi derdinde,ben hamile kaldıgımda ilk buraya geldim yazdım sizlerle paylaşmak istedim ama saolsunlar bir iki tanımadıgım kişi hayırlı olsun dedi,burda sürekli yazılarını okudugum kişiler ise bi hayırlı olsunu çok gördüler,en kötüsüde arkadaşlarının sorularına cvb yazıpda beni görmemezlikten gelmeleri,topikte bazı sorunlar olmuş sanırım biraz okudum,bende bunu dile getirmek istedim,içimde kalmasın

Aynennn burasi aslinda hamilelikde degil..burda kimse birbirini tanimadigi icin hic umarsizca icimizi actik birbirimize...

dertlerimizi anlattik paylastik...bu kadar kolay yikmayalimmm..

sevaaaal sende gir su topigede hulyaaa sanada diyorummm...pisi pisine kac aylik sohbetlerimuzin hatrrinaa halledin suu problemiii. dahada anlamis degilim mevzunun neden kaynaklandigini.. ikiniizin birbiriniz icin dualarini heycanli bekleyisleriniziii arsivden buldurtmayin banaaa.. aaa. ..valla haa ablaniz olarak kizcaaammm haaa..burda en buyuk yasta olan benimm...yrlizi saymazssak tabiii))

Gercelten ben cooook uzuluyorummm.. beni uzmek mi istiyorsunuzzzz.((

En. son duygu somurisune gidecemmmm haaa... hamile bi kadini uzuyosunuzzz...

Yok kizzz yaz mevsimi sebebiyleee oluyor bunlarr...boluk porcuk girebildim ben kendi adima duzenli internetim yoktu.. bazen cekiyor bazen cekiyor.du. komsunun interneti bu kadar olur..kv dede kaldim ben 1 ay.orda komsudan aldim neti. tam giremedim .1 ay da annemde kaldim ordada hic knternet yokk.. bazen girdim girebildim yerden.. ama okudum ciktim biraz cvp yazdim bazen yazamadim..herkes bu durumdaydi bence ...

bu arada hayorli olsun bebehin canim.telden giriuptum hamilelik takvimlerini goremiyorum o yuzden..

yrlizi benim di mi?

Bat yok kuzum ya bilmiyorum ne zaman hastalandigimi hic ( bu ay kanli akinti seklindw basladigi icin malum :))senin ne zaman ??

Ohoooo benim daha çok, yumurtlicaz önceeeee, sonra belki dölleyebilcez, belki dölleyemicez.
Yani durum buna bağlı. Ya 9 ay sonra yada 22 Eylül

Ohoooo benim daha çok, yumurtlicaz önceeeee, sonra belki dölleyebilcez, belki dölleyemicez.
Yani durum buna bağlı. Ya 9 ay sonra yada 22 Eylül

Poff bizim eylulde nasil yapicagimiz da belirsiz 17 sinde edirneye gidicez 1 hafta kalicaz sonrada kusadasina gidicez 10 gun yokuz hep ailelerleyiz yumurtlama ne alemde bilmiyorum hep gunum gecse hic farketmesem test yapsam da ciksa diyodum ya belki de allah gonlume gore verir bu ay farkinda olmasan olur :))hadi eylul ayi hepimize ugurlu gelsin en az 5 kisi hamile kalsin :))

Ağzından bal damlıyo kuzuuuum....
Amin amin amin...
Bu arada belki yarın gidip bayramdan beri sonuçları çıkmış bulunan genetik sonuçlarımı alcam. Benden hiçbişi olmaz varyaa. Kızıyorum bugün kendime. Hayatta hala herşeyi erteliyorum.

Ahh bebegim yaa niye ihmal ediyosun ( gerci bisey cikmicak sorun teskil edicek icini ferah tut ama olsun ihmal etme yinede ne guzel olmazmi yaa hamile kalmayan kalmasin sloganiyla ilerleriz hepbirlikte :))

Ahh bebegim yaa niye ihmal ediyosun ( gerci bisey cikmicak sorun teskil edicek icini ferah tut ama olsun ihmal etme yinede ne guzel olmazmi yaa hamile kalmayan kalmasin sloganiyla ilerleriz hepbirlikte :))

Olur hemde süper olur, kalan sağlar bizimdir!

Hayatimizda yolunda gitmeyen sikinti duydugumuz bi cok seyi burda paylasip rahatliyoruz gerilmeden eskisi gibi empati kurarak devam edelim insallah yolumuza :))

Bana sevgili arkadaşlarımın zoruyla TEYZE diyen çocuklar var artık
Alışamadım, alışılmıyo yaw :/

Son düzenleme:
sonunda ızıne cıktım kızlar cok sukur
bugun nıhayet paydos ettım ama bıraz da kızdım ıstekılere ya :S
ınsan bı gıdıorum dıe ufak bı veda partısı yapar ne bılım bı cop alır demı
hıc bısıcık yapmadılar ya sınır oldum

Kizlar alemsiniz, Teyze anne yarisi derler, simdi teyze yarin anne ins :))

Ohh bee su cimcime ve hulyada gelse gene muhatbetlere dualara devam etsek, bugun bayagi gergin gecti topigiiz icin olsun varsin biz hep beraberiz hep birlikteyiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…