- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.861
sonunda ızıne cıktım kızlar cok sukur
bugun nıhayet paydos ettım ama bıraz da kızdım ıstekılere ya :S
ınsan bı gıdıorum dıe ufak bı veda partısı yapar ne bılım bı cop alır demı
hıc bısıcık yapmadılar ya sınır oldum
Kizlar alemsiniz, Teyze anne yarisi derler, simdi teyze yarin anne ins :))
Ohh bee su cimcime ve hulyada gelse gene muhatbetlere dualara devam etsek, bugun bayagi gergin gecti topigiiz icin olsun varsin biz hep beraberiz hep birlikteyiz ..
Amaan takma be güzelim, kimbilir ne sorunları vardır. Düşünememişlerdir belki çekinmişlerdir. Boşver şen paşamızı düşün, ooooh bundan sonra yan gel yat, tatil başladı sevindim senin adına hayatım...
ne bılım ya daha once bır arkadasa yapmıstık bırılerı de keske benım ıcıın dusunseydı
gercı benım hayatım hep boyle oldu ben cok dusuncelı olmakla kaybedıorum etrafıdmdakı tum ınsanları dusunme derdınden kurtarıyorum ee ıs bana gelınce dusunmemeye alıstıklaı ıcın kımse aklına getırmıor
dogum gunlerı dugunler ve tum ozel gunlerde bu boyle olmustur
bundada aynı oldu yanı
neyse haklısın yatıs zaman ı baslasın
sen nasıl oldun hastayım dıordun toparladın mı?
sonunda ızıne cıktım kızlar cok sukur
bugun nıhayet paydos ettım ama bıraz da kızdım ıstekılere ya :S
ınsan bı gıdıorum dıe ufak bı veda partısı yapar ne bılım bı cop alır demı
hıc bısıcık yapmadılar ya sınır oldum
Hastayım yaaa, rakıda kar etmedi bu sefer, fena üşütmüşüm öksürük hırıltı burun akması hepsi mevcut, amaaan geçer elbet. 1 ölüme çare yok, herşeye çare var!
Aman aman uzulmus mu benim dunurum, napcan bazilari boyle benim kaynana gibi
Ozer pasa hayirlisiyla dogsun, biz ona pastalar keser halaylar cekeriz ins..
burcu tatlım ne yaptın nasıl gıdıor ınsaat ıslerı baslarında asayıs berkemal mı
Selam canimmm naber.. sende iyi gezfin benim gibi..:)))
Eee naptin bat ne zamannn
Aman ne insaati be canim duvarlar oruldu kaldi, elektrikci cati yapilmadan olmaz akiyor dedi bu hafta sonu degil bir dahaki hafta sonuna yagmur yagmazsa ins gelcek dayisi yapcaklar catiyi.. bu hafta bir su tesisatcisi bakiyor kozalak bakalim elektrik su isi hallolsa fayas isleri baslicak.. Mutfak siparisi vermek lazim , bir yandan kozalak e-mail hazirladi pencere sirketlerine gonderdim cevap yok henuz.. Aman be canm agir vasita gidiyoz iste napiyim ..
Izinde olmak hic iyi degilmis dusun dusun cikamiyom icinden, otekilerin danasi sulalesi hergun burdalar sabahtan aksama, aman ayni terane bende..
Sende ne guzel izine cikmissin herseyinde hazir zaten dinlen keyfine bak valla, benim daha cok eksigim var , yerlescez canta hazirlicaz ooo, temizlik yapcak kimsede yok anca bir supurge yemek yoruluyorum, yerlerin pencerelerin silinmesi lazim bakalim hergun bir tane bir tane yapcaz artik ..
tatlımmm aynen öyle olduu,valla ağustos batım 10 gün kadar önceye geldi,yeni bat 19 veya 20 eylül tabi bir sürpriz olup öne yada arkaya kaymazsa :)
hadı bakalım ınsallah batn suprız yapıp hıc gelmez
aaamiiiiiiiiiiiiiiin,ağzın bal yesin tatlımm
yrlizi benim di mi?
Benim kozalak eve daha yeni giriyor
En gec 11 evdeyim dedi soz verdi dedim ozellikle bak yarin gelmek yok eve diye yeminler etti ve sonuc saat 2 olmus yeni geldi((
Ta kendisisin...
Ozzz
hayirli olsun canim iznin...
cimcimemmmmm
cok guzel kendini ifafe etmissin canim..iste hersey iletisimsizlikte...hulyada direkt kendine devredilince ustune alindi bence...senin biraz ara vermek istedigini bildigimiz icin sormadik biliyoduk ara verdigini...gizosun tasindigini netinin olmadiginida biliyoruzz giremiyor oncagizda...ama fatmanin ameliyat olcani bilmiyodum.. soyleyip soylemedogini bilmiyorum. soylediyse bile kacirmisim...
Hulya ile olan iletisimini ne guzelde anlatmissin...sende cok dua ettin ona ..o da sana ayni sekilde...ikizde bos birakmayin en azindan ugrayin buralara....
günaydın kızlarrcok güzel bi gün olsun inşallahhh dün dra gitmiştim hormonlara bakalım diye kan tahlili yapmıstı e2 hormonu yüksek cıkmıs anlayan var mı ne demek??biraz araştırdım ama çok da bişey bulamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?