HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Amaan takma be güzelim, kimbilir ne sorunları vardır. Düşünememişlerdir belki çekinmişlerdir. Boşver şen paşamızı düşün, ooooh bundan sonra yan gel yat, tatil başladı sevindim senin adına hayatım...

Kizlar alemsiniz, Teyze anne yarisi derler, simdi teyze yarin anne ins :))

Ohh bee su cimcime ve hulyada gelse gene muhatbetlere dualara devam etsek, bugun bayagi gergin gecti topigiiz icin olsun varsin biz hep beraberiz hep birlikteyiz ..

Di mi , bizde anne olcaz, bizimde yarımız olan teyzeler olcak sooora onlara dua etcez, anne olsunlar diyeeee Kızlar 1 kaç güne dönerleeeer, bakma herkesin huysuzluğu üstünde, geçer 1 kaç güne.

ne bılım ya daha once bır arkadasa yapmıstık bırılerı de keske benım ıcıın dusunseydı
gercı benım hayatım hep boyle oldu ben cok dusuncelı olmakla kaybedıorum etrafıdmdakı tum ınsanları dusunme derdınden kurtarıyorum ee ıs bana gelınce dusunmemeye alıstıklaı ıcın kımse aklına getırmıor
dogum gunlerı dugunler ve tum ozel gunlerde bu boyle olmustur

bundada aynı oldu yanı

neyse haklısın yatıs zaman ı baslasın

sen nasıl oldun hastayım dıordun toparladın mı?

Hastayım yaaa, rakıda kar etmedi bu sefer, fena üşütmüşüm öksürük hırıltı burun akması hepsi mevcut, amaaan geçer elbet. 1 ölüme çare yok, herşeye çare var!

Aman aman uzulmus mu benim dunurum, napcan bazilari boyle benim kaynana gibi
Ozer pasa hayirlisiyla dogsun, biz ona pastalar keser halaylar cekeriz ins..

Hastayım yaaa, rakıda kar etmedi bu sefer, fena üşütmüşüm öksürük hırıltı burun akması hepsi mevcut, amaaan geçer elbet. 1 ölüme çare yok, herşeye çare var!

aman aman agzından yel alsın kız
sıcak tutmaya calıs gogsunu canım ınsallah cabucak gecer
nane lımon da ıc ıı gelır

Aman aman uzulmus mu benim dunurum, napcan bazilari boyle benim kaynana gibi
Ozer pasa hayirlisiyla dogsun, biz ona pastalar keser halaylar cekeriz ins..

anlaştık :) bak hemen pastaya kandım
ne tatlıcı oldum bu ara kasık kasık cıkolata yıyesım var ya
doktorda cok kılo almıssın dedı hıh haın doktor

merhaba kızlar.
öncelikle şunu belirteyim bugün burada yazılanları okumadım asla tek kelimesini okumadım çünkü okumama gerek kalmadı. sağolsunlar birkaç arkadaş bana neler olup bittiğini anlattı ve ben hayretler içerisinde, şaşkınlıkla dinledim olanları.
hülya arkadasım haddimi aştığımı söylemiş ve içindekini kusmuş resmen. sabahtan beri düşünüyorum haddimi aşmak için ne yapmışım kalkıp anasınamı küfretmişim kendisine mi hakaret etmişim. sadece hergün burada olduğu için benden daha iyi sahip çıkacağını düşündüğüm için ona devretmeyi düşündüm. açıkçası bu kadar âfâki tepki verebileceğini düşünmediğim için kendisine sorma gereği duymadım. ben ona saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Sağolsun bir arkadas benim artniyetle yapmadığımı belirtmiş kendisine. beni tek anlayan o arkadaş sağolsun tekrar. ismini veremiyorum çünkü hakikaten geçmişi okumadım. topiğin kapatılması söz konusuymuş eğer böyle bişeye sebep olduysam hepinizden haklarınızı helal etmesini rica etmekten başka bişey yapamam şu durumda.
aramızda gerginlik olduğunu söylemiş bazı arkadaslar ama ben tekrar üstüne basa basa söylüyorum benim Hülya ile hiçbir gerginliğim olamaz. bana zor zamanlarımda yanında çalışan bir kadından öğrendiklerini anlatarak yardımcı olmaya çalıştığı için kendisine her zaman duacı oldum. aynı şekilde hamile olduğunu öğrendiğimde çok sevindim o günü dün gibi hatırlıyorum kendiside inanamamıştı hamile olduğuna. doktorun kürtaj olması gerektiğini söylediğinde defalarca kendimi örnek göstererek lütfen tek doktora güvenme dediğimi ve tatile çıktığında döndüğü güne kadar meraktan ölüp hergün ona doktorun yanılmış olması için dua ettiğimide çok net hatırlıyorum. tekrar söylüyorum benim kimseyle aramda bir kırgınlık yok herkes hakkını helal etsin ama hakikaten içimde bir artniyet olsa bu düşündüğüm kişi hülya olmazdı. neden bana bu kadar tepki gösterdiğini anlamış değilim. aslında önce burcuyu düşündüm ama onun tadilat sıkıntısı var giremiyor özlemin stresi çok birde bununla ilgilenmesin diye hem en fazla burada olan hemde şuan için bir problem yaşamayan biri olsun istedim

ben hiçbir zaman direk onu kastederek bir konuşma yapmadım burda. ve her ne dediysem bunu sadece kendi adıma değil topiğe girmeyen ama bizim sürekli irtibat halinde olduğumuz diğer arkadaslarımında duygularına tercüman olarak yazdım.
her seferinde yada konuşulan herhangi bir konuda rahatsız olduysam zaten bunu açık bir şekilde ifade ettim. kimbilir belkide bu yüzden suçlu ben oldum bilemiyorum.

hamilelere karşı bir artniyetim olsaydı bu forumda değil diğer forumlarda takılırdım. ben hepinizin heyecanını paylaşıp üzüntüsüne ortak olduğumu düşünüyorum en azından bir doktor kontrolünüzde bile acaba ne oldu diye düşünüp iyi haber gelene kadar dua ediyorum herbiriniz için ve bu böyle devam edecek emin olun. çünkü bebek sahibi olmanın ne demek olduğunu bilmesemde Rabbim hiçkimseye göstermesin kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. evet ben kalp atışını duymadım kesemi göremedim onu taşıdığımdan emin olamadım ama rabbim onu rahmine yerleştirdiği an annelik duygusunun başladığını çok iyi biliyorum ve bendeki bir kan pıhtısıyken bile eşimin arabyı hızlı kullanmasına karnımı tutarak nasıl tepki gösterdiğimi çok net hatırlıyorum. yani günde 5 vakit herkes için dua ederken gece yatmadan tek tek isim sayıp dua ediyorum kim olurs olsun.

ben topiğe bir süre ara vermek istediğim için devretmek istediğimi belirtmiştim.bunun kesinlikle hamilelerle veya aramızda geçen konuşmalarla alakası yok zaten bunu merve, fatma, esra, özlem yani beni merak edip hatırımı soran kızlar biliyor. ben bu sene kpss ye hazırlanmaya karar verdim hem bu arada biraz olsun kafamı dağıtabilirim diye düşündüm bu yüzden ara vermek istemiştim.
yalnız okunan dualarda bile bizim aramızdaki ince çizgi belirtilince haliyle tepki verdim belki aşırı bir tepkiydi ama bu konunun -ki tekrar söylüyorum hiçkimseye karşı bir artniyetim yok herkese her namazdan sonra isimle dua ediyorum buna benimle konuşmayanlarda dahil- temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp ortaya koyulması canımı sıktı. bu yüzden tepkim sert olmuş olabilir.
ama yinede bu konuda neden başka kimsenin üzerine alınmamasına rağmen hülyanın alındığına anlam vermekte zorlanıyorum.
ha herkes gibi onunda bazı mesajlarında garibime giden yerler olmadı değil ama bunları sessiz kalarak atlamayı tercih ettim.yada bir arkadaşla paylaştım ve makul bir yol bulup anlaştık benim göremediğim şeyi arkadas görüp söylediğinde hak verdim kendisine.
hatta kendisi bana dün veya bugün bilmiyorum özel mesaj göndermiş az önce şaşkınlıktan küçük dilimi yutarak okudum ama cevap vermedim. evet cevap vermedim çünkü neden olduğunu anlamadığım şekilde sinirli ve ben üzerine gitmek istemedim. eğer okursa buradan okur ve anlayışla karşılayıp karşılamamak yine onun inisiyatifinde olan bir durumdur.

sohbetlere girmeme konusuna gelince ortak konu olmayınca kimse sohbetlere giremiyor ama merak eden insan bir şekilde merak ettiği kişiye ulaşıyor. bakın özge ameliyat oldu neredeyse 1 ay olacak ameliayt olduğu dönemde hiç girmedi giremedi kimse sormadı nerede bu kız diye. tatilde olduğunu düşünenlere ufak bir hatırlatma o kız facedeydi hergün. gizem ev taşıdı sonrasında grip oldu hasta yattı bir kişid çıkıp gizem nerelerde demedi. fatma önceki gün ameliyat oldu kimse bilmiyor neden olduğunu ne zaman olduğunu. haa belki bu kişileri soranlar olmuşturda ben görmemişimdir orasıda ayrı bi konu ama hiç denk gelmedi bana eğer soran olduysada özür dilerim şimdiden.

kızlar ben şeytan değilim. sadece başkalarıyla konuştuğumuzda hepimizin ortak fikri olan bazı düşünceleri beyan ettim yeri geldiğinde. oldum olası böyleydim hemen atlarım ortaya ben söylerim ben ederim diye sonra ihale hep bana kalır.
ama bu durumda günah keçisi ben ilan edildiysem bunun sorumlusu yine benim.
tekrar söylüyorum kimseye karşı (özelliklede hülyaya karşı) bir artniyetim yada saldırım asla olmadı olamaz. saldırmak istersem zaten bu her kim olursa olsun buradan değil özel mesajla kendisine bildirir konunun buralara gelmesini engellemiş olurum.

şimdi umarım yeterli bir açıklama olmuştur bana cevap hakkı doğuracak mesaj yazanlar olduysa kusura bakmasınlar okumadım hiçbirini ama önce bu şaşkınlığımı üzerimden atayım sonra külahımı önüme koyup düşünmek istiyorum gerçekten çok mu kötü biriyim diye.

burcu tatlım ne yaptın nasıl gıdıor ınsaat ıslerı baslarında asayıs berkemal mı

Aman ne insaati be canim duvarlar oruldu kaldi, elektrikci cati yapilmadan olmaz akiyor dedi bu hafta sonu degil bir dahaki hafta sonuna yagmur yagmazsa ins gelcek dayisi yapcaklar catiyi.. bu hafta bir su tesisatcisi bakiyor kozalak bakalim elektrik su isi hallolsa fayas isleri baslicak.. Mutfak siparisi vermek lazim , bir yandan kozalak e-mail hazirladi pencere sirketlerine gonderdim cevap yok henuz.. Aman be canm agir vasita gidiyoz iste napiyim ..

Izinde olmak hic iyi degilmis dusun dusun cikamiyom icinden, otekilerin danasi sulalesi hergun burdalar sabahtan aksama, aman ayni terane bende..

Sende ne guzel izine cikmissin herseyinde hazir zaten dinlen keyfine bak valla, benim daha cok eksigim var , yerlescez canta hazirlicaz ooo, temizlik yapcak kimsede yok anca bir supurge yemek yoruluyorum, yerlerin pencerelerin silinmesi lazim bakalim hergun bir tane bir tane yapcaz artik ..

yapılır hepsi canım sıkma canını yola gırmek bıle buyuk adım cunku sız buyuk adımı attınız cok sukur
aman sakın evdeyım dıe bunalıma gırmeye kalkma he aman aman dıyeyım
hergun ufak ufak yormadan kendını yapmaya bak ıslerı acele etme evdesın sende daha da var doguma ınsallah acele etmez melegımız

bende daha bır bardagı alıp suradan suraya koyasım yok umaım yavas yavas ıcımden gelmeye baslar :)

yrlizi benim di mi?

Ta kendisisin...

Ozzz
hayirli olsun canim iznin...

cimcimemmmmm

cok guzel kendini ifafe etmissin canim..iste hersey iletisimsizlikte...hulyada direkt kendine devredilince ustune alindi bence...senin biraz ara vermek istedigini bildigimiz icin sormadik biliyoduk ara verdigini...gizosun tasindigini netinin olmadiginida biliyoruzz giremiyor oncagizda...ama fatmanin ameliyat olcani bilmiyodum.. soyleyip soylemedogini bilmiyorum. soylediyse bile kacirmisim...

Hulya ile olan iletisimini ne guzelde anlatmissin...sende cok dua ettin ona ..o da sana ayni sekilde...ikizde bos birakmayin en azindan ugrayin buralara....

Benim kozalak eve daha yeni giriyor
En gec 11 evdeyim dedi soz verdi dedim ozellikle bak yarin gelmek yok eve diye yeminler etti ve sonuc saat 2 olmus yeni geldi ((

Senin bı kozalakta küme güvreniuor anlamıyorum 8,5 aylık hamilesin ya Allah korusun sancı gelir suyu gelir anası babası desen dünya yansa bı kasık su faydaları olmaz off valla Allah sabırlık versin tatlım

Sagol tatlım sagol şimdi yatış zamanı bana geçti bayrağı devraldım senden :)

günaydın kızlarr cok güzel bi gün olsun inşallahhh dün dra gitmiştim hormonlara bakalım diye kan tahlili yapmıstı e2 hormonu yüksek cıkmıs anlayan var mı ne demek??biraz araştırdım ama çok da bişey bulamadım :26:

Canim gunaydin, amn ins sabahimiz kotu basladi burda aa gunumuz iyi gecer ins..
Ben anlamiyorum bu hormon islerinlerdenama nette buldum bisiler Estradiol diye geciyormus kadinin ureme yillarinda menapoz yada hamillik donemlerinden daha yuksek oluyormus. Erkeklerde de bununuyormus ve testosterone olusumuna katkisi varmis. erkeklede en dusuk 14 en yuksek 55 mis normal seviye , kadinlarda 35 ten dusuk oluyormus genelde.. Valla wikipedianin yalancisiyim :)

Canim baska bir yerdede okudum kist olusumu varsada yukseliyormus bu hormon, doktor ne dedi,Seninki kac cikti?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…