- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.881
Senin bı kozalakta küme güvreniuor anlamıyorum 8,5 aylık hamilesin yaAllah korusun sancı gelir suyu gelir anası babası desen dünya yansa bı kasık su faydaları olmaz off valla Allah sabırlık versin tatlım
Sagol tatlım sagol şimdi yatış zamanı bana geçti bayrağı devraldım senden :)
canım cok tesekkür ederim arastırmıssın bide cok mutlu oldum kuzumCanim gunaydin, amn ins sabahimiz kotu basladi burda aa gunumuz iyi gecer ins..
Ben anlamiyorum bu hormon islerinlerdenama nette buldum bisiler Estradiol diye geciyormus kadinin ureme yillarinda menapoz yada hamillik donemlerinden daha yuksek oluyormus. Erkeklerde de bununuyormus ve testosterone olusumuna katkisi varmis. erkeklede en dusuk 14 en yuksek 55 mis normal seviye , kadinlarda 35 ten dusuk oluyormus genelde.. Valla wikipedianin yalancisiyim :)
Canim baska bir yerdede okudum kist olusumu varsada yukseliyormus bu hormon, doktor ne dedi,Seninki kac cikti?
canım cok tesekkür ederim arastırmıssın bide cok mutlu oldum kuzumdr smear de aldı 11.de cıkıcak o zaman görücek ben netten baktım 278,1 benimki:26:bende biraz arastırdım da dra yazanlar olmus yüksek olunca pko olabilir yazmıs dr artık haftaya gidince ögrenicez bakalım insallah hamilelige engel bişey degildir diye endiselendim bende
temaaaammmm içicemSoğan suyu iiiiiiiiiiç!
Her derde deva...
canım cok tesekkür ederim arastırmıssın bide cok mutlu oldum kuzumdr smear de aldı 11.de cıkıcak o zaman görücek ben netten baktım 278,1 benimki:26:bende biraz arastırdım da dra yazanlar olmus yüksek olunca pko olabilir yazmıs dr artık haftaya gidince ögrenicez bakalım insallah hamilelige engel bişey degildir diye endiselendim bende
bu arada kuzum 15 kilo verdinn yaa masallah sanaSoğan suyu iiiiiiiiiiç!
Her derde deva...
öyle tabii tatlım insallah sadece pko olsunins canim birde diger hormonlarlada ilgiliymis yani tek olarak ele almak yanlis olabilir, bakalim doktor ne dicek, pkoda olsa sonucta tedavisi var birsuru pkolu hamis kaldi burda da .. Haftaya guzel haberlerle gelirsin ins..
bu arada kuzum 15 kilo verdinn yaa masallah sana
kızlar bu arada suzan da 4 eyülde dr a gidicekti yazdı da benmi kacırdım merak ettim :26:
Daha 8 Kilo varbu arada kuzum 15 kilo verdinn yaa masallah sana
Dimi kis hirsli hatun, hemde tatillerde gezerken verdi , kebablari yiyerek :)))
Oda yok iki gundur, belkide cisiyeti ogrenmistir kozalaga direniyordur soylemicen kimseye diye
Canim bende gormedim bisi yazdigini..
Daha 8 Kilo var
Valla hirsli hatunum benim o cok basarili buluyorum :))ogrenmek istemedi ya suzan inadina belli olmustur valla :))meryem bebisimiz nasil annesi??
günaydın kızlarrcok güzel bi gün olsun inşallahhh dün dra gitmiştim hormonlara bakalım diye kan tahlili yapmıstı e2 hormonu yüksek cıkmıs anlayan var mı ne demek??biraz araştırdım ama çok da bişey bulamadım :26:
Aglama gebertirim valla:))63 olmussun daha ne olsun 60 ol yeter bence zaten bebis olsun dogsun istemesende vericeksin pesinde kosarken :))benim dayimin oglu da 2.5 yasinda su an nasil hareketli nasil tatli onun yaninda hic anlamiyorum zaman nasil geciyo bide nasil konusuyo bicir bicir surekli benim annecim nerde babacim nerde halacim nerde ananem onun bananesi manini diyo ona da ama cim eki olmadan konusmuyo maninicim yani :))koca insan gibi yaa allah hepimize nasip etsin onu her gordugumde hepimize tekrar tekra dua ediyorum bizede boyle cocuklar nasip etsin diye :)) dun yemekte konusuyo yine durmaksizin annesi de kizdi firat bi sus artik yeter diye balik burcu cok hisli hemen sesini yukseltti diye uzuldu surati aglamakli oldu dedim bizimde olsun da 24 saat konussun :))
iyi cok sukur napsin, yeri daraldi ama oynasip duruyor hala :)) Siki siki tembihliyom bak kizim erken gelmek yok anneanneyi beklicez biseyimiz hazir degil diye bakalim artik :))
iyi cok sukur napsin, yeri daraldi ama oynasip duruyor hala :)) Siki siki tembihliyom bak kizim erken gelmek yok anneanneyi beklicez biseyimiz hazir degil diye bakalim artik :))
günaydın kızlarrcok güzel bi gün olsun inşallahhh dün dra gitmiştim hormonlara bakalım diye kan tahlili yapmıstı e2 hormonu yüksek cıkmıs anlayan var mı ne demek??biraz araştırdım ama çok da bişey bulamadım :26:
canım anladıgım bısı degıl ama yerınde olsam netten bakmam yoksa bı deger yuksek cıksa oleceksın sonuncuna kadar cıkarabılıorlar dıger sonuclarında cıksın doktor ınsallah guzel yrumlar
hem ıı doktora gıdıcen ınsallah artık
ayy amınnn ınsallah bıcır bıcır bır oglun olur kız :)
yesınler yegenını de :) balık burcu mınnak
aman aman dınlesın annenı kucuk meryem
oyle annanesı gelmeden gelırse anane kuser
Canim kadınlık hormonu o ben pko luyim benim ki besin altında aslinda yuksek olmasi daha iyi çünki siniri 400 o yuzden pek yuksek değil bence seninki hatta bendeki isteksizligi buna bagliyorum
Poff bizim eylulde nasil yapicagimiz da belirsiz 17 sinde edirneye gidicez 1 hafta kalicaz sonrada kusadasina gidicez 10 gun yokuz hep ailelerleyiz yumurtlama ne alemde bilmiyorum hep gunum gecse hic farketmesem test yapsam da ciksa diyodum ya belki de allah gonlume gore verir bu ay farkinda olmasan olur :))hadi eylul ayi hepimize ugurlu gelsin en az 5 kisi hamile kalsin :))
Ağzından bal damlıyo kuzuuuum....
Amin amin amin...
Bu arada belki yarın gidip bayramdan beri sonuçları çıkmış bulunan genetik sonuçlarımı alcam. Benden hiçbişi olmaz varyaa. Kızıyorum bugün kendime. Hayatta hala herşeyi erteliyorum.
sonunda ızıne cıktım kızlar cok sukur
bugun nıhayet paydos ettım ama bıraz da kızdım ıstekılere ya :S
ınsan bı gıdıorum dıe ufak bı veda partısı yapar ne bılım bı cop alır demı
hıc bısıcık yapmadılar ya sınır oldum
Hastayım yaaa, rakıda kar etmedi bu sefer, fena üşütmüşüm öksürük hırıltı burun akması hepsi mevcut, amaaan geçer elbet. 1 ölüme çare yok, herşeye çare var!
Aman ne insaati be canim duvarlar oruldu kaldi, elektrikci cati yapilmadan olmaz akiyor dedi bu hafta sonu degil bir dahaki hafta sonuna yagmur yagmazsa ins gelcek dayisi yapcaklar catiyi.. bu hafta bir su tesisatcisi bakiyor kozalak bakalim elektrik su isi hallolsa fayas isleri baslicak.. Mutfak siparisi vermek lazim , bir yandan kozalak e-mail hazirladi pencere sirketlerine gonderdim cevap yok henuz.. Aman be canm agir vasita gidiyoz iste napiyim ..
Izinde olmak hic iyi degilmis dusun dusun cikamiyom icinden, otekilerin danasi sulalesi hergun burdalar sabahtan aksama, aman ayni terane bende..
Sende ne guzel izine cikmissin herseyinde hazir zaten dinlen keyfine bak valla, benim daha cok eksigim var , yerlescez canta hazirlicaz ooo, temizlik yapcak kimsede yok anca bir supurge yemek yoruluyorum, yerlerin pencerelerin silinmesi lazim bakalim hergun bir tane bir tane yapcaz artik ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?