HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sorma hayatim napiyim iste, asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik ..

Cimcimemmm canim biz seni yasadiklarini bilmiyormuyuz, arada yanlis anlaslma olmus ikinizinde ters gunune gelmis diyelim bitsin gitsin yine sohbetlerimize devam, sende dinlen kafani dagit ama arada gel ozletme kendini bize...

canım cok tesekkür ederim arastırmıssın bide cok mutlu oldum kuzumdr smear de aldı 11.de cıkıcak o zaman görücek ben netten baktım 278,1 benimki:26:bende biraz arastırdım da dra yazanlar olmus yüksek olunca pko olabilir yazmıs dr artık haftaya gidince ögrenicez bakalım insallah hamilelige engel bişey degildir diye endiselendim bende

Soğan suyu iiiiiiiiiiç!
Her derde deva...

ins canim birde diger hormonlarlada ilgiliymis yani tek olarak ele almak yanlis olabilir, bakalim doktor ne dicek, pkoda olsa sonucta tedavisi var birsuru pkolu hamis kaldi burda da .. Haftaya guzel haberlerle gelirsin ins..

ins canim birde diger hormonlarlada ilgiliymis yani tek olarak ele almak yanlis olabilir, bakalim doktor ne dicek, pkoda olsa sonucta tedavisi var birsuru pkolu hamis kaldi burda da .. Haftaya guzel haberlerle gelirsin ins..
öyle tabii tatlım insallah sadece pko olsun zaten 1 tane dr bana daha önce de pko var demişti sonraki gittigim yok diyince heralde yok demiştim hayırlısı artık

Dimi kis hirsli hatun, hemde tatillerde gezerken verdi , kebablari yiyerek :)))

Oda yok iki gundur, belkide cisiyeti ogrenmistir kozalaga direniyordur soylemicen kimseye diye
Canim bende gormedim bisi yazdigini..

Valla hirsli hatunum benim o cok basarili buluyorum :))ogrenmek istemedi ya suzan inadina belli olmustur valla :))meryem bebisimiz nasil annesi??

Aglama gebertirim valla:))63 olmussun daha ne olsun 60 ol yeter bence zaten bebis olsun dogsun istemesende vericeksin pesinde kosarken :))benim dayimin oglu da 2.5 yasinda su an nasil hareketli nasil tatli onun yaninda hic anlamiyorum zaman nasil geciyo bide nasil konusuyo bicir bicir surekli benim annecim nerde babacim nerde halacim nerde ananem onun bananesi manini diyo ona da ama cim eki olmadan konusmuyo maninicim yani :))koca insan gibi yaa allah hepimize nasip etsin onu her gordugumde hepimize tekrar tekra dua ediyorum bizede boyle cocuklar nasip etsin diye :)) dun yemekte konusuyo yine durmaksizin annesi de kizdi firat bi sus artik yeter diye balik burcu cok hisli hemen sesini yukseltti diye uzuldu surati aglamakli oldu dedim bizimde olsun da 24 saat konussun :))

Son düzenleme:
Valla hirsli hatunum benim o cok basarili buluyorum :))ogrenmek istemedi ya suzan inadina belli olmustur valla :))meryem bebisimiz nasil annesi??

iyi cok sukur napsin, yeri daraldi ama oynasip duruyor hala :)) Siki siki tembihliyom bak kizim erken gelmek yok anneanneyi beklicez biseyimiz hazir degil diye bakalim artik :))

canım anladıgım bısı degıl ama yerınde olsam netten bakmam yoksa bı deger yuksek cıksa oleceksın sonuncuna kadar cıkarabılıorlar dıger sonuclarında cıksın doktor ınsallah guzel yrumlar
hem ıı doktora gıdıcen ınsallah artık

ayy amınnn ınsallah bıcır bıcır bır oglun olur kız :)
yesınler yegenını de :) balık burcu mınnak

iyi cok sukur napsin, yeri daraldi ama oynasip duruyor hala :)) Siki siki tembihliyom bak kizim erken gelmek yok anneanneyi beklicez biseyimiz hazir degil diye bakalim artik :))

aman aman dınlesın annenı kucuk meryem
oyle annanesı gelmeden gelırse anane kuser

Canim kadınlık hormonu o ben pko luyim benim ki besin altında aslinda yuksek olmasi daha iyi çünki siniri 400 o yuzden pek yuksek değil bence seninki hatta bendeki isteksizligi buna bagliyorum

Haklisin valla kuzum internet oldurur insani :)) diger sonuclarla beraber baksin bakalim ne dicek aminn canim yaa bicir bicir olsun konussun dursun dinlerim ben :))

Canim kadınlık hormonu o ben pko luyim benim ki besin altında aslinda yuksek olmasi daha iyi çünki siniri 400 o yuzden pek yuksek değil bence seninki hatta bendeki isteksizligi buna bagliyorum

Tesekkur ederim canim icimde rahatladi valla diger degerler normal cunku bu yuksek sadece :))

cnm bakarsin seninki kacamak bebisi olur... edirne kusadasi fln hop diye bi bakmissin gelmis.... hadi bakalim sen yinede sIkma kendini calisma yapabiliyorsaniz yapin bence... bunlarla ilgili yazilar bile var... fantazi yapin degisiklik yapin heyecan katin diye

tatlim boyle seyleri niye ihmal ediyorsun
temiz cikicaktir butun sonuclar insallah ama erteleme boyle seyleri ki bekledikce stress yapmasin sende... :18:

aman kuzum yaa bosver... insanlara bazen boyle kal geliyor... belkide onlar bile hala inanamiyor izne ciktigina
sen dua et zirt pirt arayip isle gucle zamanini yemesinler durmadan... verilecek en guzel hediye o olur...

Hastayım yaaa, rakıda kar etmedi bu sefer, fena üşütmüşüm öksürük hırıltı burun akması hepsi mevcut, amaaan geçer elbet. 1 ölüme çare yok, herşeye çare var!

cnm raki degil sicak sarap yada raki en iyisi... gerci biraz sert oluyor ama insanin icini dagliyor valla...
biraz kaynay ic... bide annem kulaklara 20 dakka rakiya batirilmis pamuk koyar... ates enfeksiyon fln varsa ii gelirmis...
biraz ziyanlik oluyor ama dene derim...

kiz dur daha hemen temizlik temizlik diyip kasma... once 3-4 gun tatile adapte ol... gec kalk bolbol uyu tembellik yap....
simdi temizlik yapcan sonra yine baticak... hersey hallolur... tozu topragi gitsin en kotu bir kadin bulamazmisin... en azindan agir isleri yapar... boyle onu yapmam lazim fln diye kendini sIkma bakim.... kizinla vakit gecir biraz

simdi sira bende galiba..... carsamba gittim doktora ama sonrasinda islerden giremedim
hersey iyiymis masallah... buyumusuz... eller ayaklar parmaklar... bas-topuk 13cm olmusuz...
hersey guzel dedi dr. bu arada gel gelelim cinsiyet konusuna........
malumunuz benm inadimi biliyorsunuz.... dr %70lik bir tahmin yapti... yani benm dusuncem ama tam emin degilim dedi...
ay sonunda yine cagirdi iste ozamn kesinlesir dedi... bakalim nolucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…