HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar tesbih cekiyorduk noldu, valla bugun ben biraz cektim sonra yine cekebilirsem yazarim toplamini. Sanirim Belgin sirada onun dogum en yakin, birde Mervenin bat ayin 10nuymus daha erken olan varmi? Ikiside bebislerine kavussunlar ins biri kucagina biri gobisine , sonra sirayla devam ederiz yine .. Hulu gelse bu isleri o organize ediyor :)

Hosgeldin pinpirikli hatun ohh ne gezel buyuyormus bebisimiz .. Aman sakin bu %70lere fln guvenme benim doktor hep %70 erkek dedi sonra bir baktik ki prenses yolda :)) Ozosla kiz bakiyorduk bir dugun yapcaktik ama dugun gene bir oldu dunur olduk

Hosgeldin pinpirikli hatun ohh ne gezel buyuyormus bebisimiz .. Aman sakin bu %70lere fln guvenme benim doktor hep %70 erkek dedi sonra bir baktik ki prenses yolda :)) Ozosla kiz bakiyorduk bir dugun yapcaktik ama dugun gene bir oldu dunur olduk

valla yaa o kadar cok 16 haftada farkli oldugunu ogrenen varki..
herkes merak icinde ama kimse sesini cikaramiyor simdi... kesin degil diye... boyle boyle oyalarim artk ben onlari...

ohh neguzel Allah gonlunuze gore vermis bari... cocuklar kayin valide derdi cekmezler...
kimse kimseden sikayetlenemez malum anneler arkadas olunca...
kiz saka maka senin kizi buraya gelin almak iyi olur...

Kiz ben gonderemem kizimi uzaklara ( Damat gelsin buraya, cok sukur ev kalcak yer bol, o zamana kadar ben hayirlisiyla dayar doserim hic merak emesin dunurum, benim kaynana gibi yapmam ..

Kis Suzi hep sorcam unutuyorum senin su oteki hamislik takvimi nasil ekleniyor , dogurmadan icimde kalmasin

profil ayarlari - cizelge orda bir kac site ismi veriyorlar o sitelerden birine girip kendi bilgilerini giriyorsun
sonra olusan linki cizelgedeki yere copy ediyorsun...
ben birkac kere deneyip ancak olustura bildim

bu arada sizce bizim kozalaklar gun gelir boyle olur mu

Kis Suzi hep sorcam unutuyorum senin su oteki hamislik takvimi nasil ekleniyor , dogurmadan icimde kalmasin

Kiz ben gonderemem kizimi uzaklara ( Damat gelsin buraya, cok sukur ev kalcak yer bol, o zamana kadar ben hayirlisiyla dayar doserim hic merak emesin dunurum, benim kaynana gibi yapmam ..

tamam bnmde oglum olursa sende ikinciyi yaparsan yada ozlem ben oglusumu gondermem fln derse bunu birkere daha konusalim...

Sagol canim bakiyim denerim bende bir ara..
Yok kiz bizim kozalaklar nerde, kirmizi kar yagarda bu is gene olmaz, birak bana pedikur yapcak baksana sabah 2 de geldi eve
Ama ne diyelim allahtan umut kesilmez

Benimde bi fikrim yok canim. hormondan.

senin adetler gecikiyordu kist mi llustu acaba.. dr randevun ne zamannnn...iyice dr a sorularini hazirlaa..

yaaa kuzlar suan bi suproz oldu..
tayinim nigdenin ucra bi yerine cikmis. hemdeb ben isyedigim halde. tercihlerimde bile ypktu...son tercihimide. Burdan baska yere ISTEMIYORUM sikki vatr onu isaretlemistim...ona ragmen tercih disi bi yer geldi.. pzt itiraz edecemm..ben boyle bi yer yazmadim. dicem...

Amaann bi bok yedik temizleyemiyoruzzz((

Suzan hersey yoljndaymis csnim cok sevindim...cinsiyeti neymisss ogrendinizii..

yelizz

anam sen ne rakisi iciyon belki hamile kalcan bu ayyyy aaaa kizicammm

Bende istiyom o ısırmalıktan hemde 1 kaç taneeee....

Ziyan miyan denerim kuzum saol, ben 1 sürü kız doğurcam, oğlan anaları dizlin bakem şöööle :)

yelizz

anam sen ne rakisi iciyon belki hamile kalcan bu ayyyy aaaa kizicammm
Ay mutlu çocuk olur işte fena mı? :)

Kizlar bu aksam meyva ziyafetimiz vardi ohhh , en degerli meyvamiz ise incir:)) Ayy markette gordum sasirdim hemen aldim son 6 tane kalmis hepsni aldik , yarim kavun, bir seftali , bir mango ve 6 incir en fazla 10 dk da bitti :)) gerci hos tatlari tuzlari yoktu hele kavunun incirlerde kuruydu ole balli balli degildi ama olsun nefsimiz koreldi iste simdi meyva prensesim dansa basladi :)))

Suzan hersey yolunda imiş ne güzel çok şükür bebişin iyi haberler verdi bizlere ee /%70 neymiş anlamadım erkek mi

Buaçrada kozalaklara Pedikür yaptırma formülünü bulursan paylaşmayı unutma :)))

Burcu afiyet bal olsun kızına gelinime ii bakıyorsun ohh miss
Senden kötü kaynana olmaz zati sekerim bal gibi hatunsun

Esra nasıl iş bu ya iyice sarpa sardı ya hakkınızda inş hayırlısı olur

Bizde bugün annem geldi menüde değişiklik yapıp balık çıkmış balık yedim et yememiş oldum :) sonra genelde boş boş gecırdık gunü Baby shower için plan yaptık eksik listesi falan haftaya yapıcaz inş sonra komşu geldi oturduk tutturdu bi hayrım dokunsun birşey yapayım diye 2 saat boş boş oturttum ama dayanamadı kalktı yine de mutfak camını sildi Allah razı olsun
Sonra annemde gaza geldi yatak odası camını sildi akşam yemeğe de elitime gittik yeni geldik
Bugün ilk izinli gün böyle geçti tek yaptıgım şey koltuk kirlent yüzlerini yıkadım yarında silebilirsem yawaş yawaş silip kirlentkeri yerleştiricem bide kayıncalıdenin kocaman terası var storları getirip yıkıcam orada sonrası kısmet :)

Şimdi uyku zamNı ii geceler canlarım

hala inanamııormm yaaa... daha dün gbi burda ilk testlerimzn resmlerini paylaşmamızzzz..
şimdi bakıormda 30lu haftalara gelmişiz... vuslata az kalmışşşş..
rabbim sağlıkla sıhhatle ve afiyetle kucağımıza almak nasip etsinn..
diğer arkadaşlarıda en kısazamanda müjdelesinn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kiss sende yoktun uzun suredir. nerelerdesin. anlat bakimm tatilde neler yaptin..

Günaydın kızlarr :))

DÜn arkadaşlarım vardı giremedim doru dürüst sizlerde yazmış gitmişsiniz :)

Bebekk.. Canım inşallah sonuçların güzeldir sen hiç araştırma yapıp aklını bulandırma. Yelizin dediği gibi soğan suyu iç

Yelizz.. Canparem sende öyle Rakı filan ne oluyoor.. fazla alıştırma bünyeni bak hamile kalırsın bida içemez 24 ay ararsın

Esraa..
Canım senin tayin işlerde karışmış. İnşallah hallolur. Bu ara göbeğin ne alemde. senin kız dik durmaktan vazgeçti mi

Burcuu.. Tatlım yarasın kızına meyve şöleni maşallah.. bende de bu aralar çikolatalı yiyecekler çok tüketiyorum :)

Özleem.. Öncelikle tatilin hayırlı olsun canikom.. arkadaşlarının sana bir kutlama yapmamış olmaları bence de çok ayıp. hiç olmadı bi pasta keselerdi demi. neyse boşver takma :) evdesin diye gezmelere gidip boşlama buraları :)

Sensee.. canım gözün aydın ne güzel haberler almışsın. bizde pazartesi gidicez inşallah güzel haberler getirebilirim. nerdeyse 1 ay oldu görüşmeyeli Cinsiyetinizde sır gibi saklanıyo. İnşallah bidaki kontrole netleşir :)

Bisoluukk.. Hoşgeldin canıım.. sende de sayılı günler kalmış maşallah. Rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah.. artık doğumdan sonrada bebeklerinizin fotosunu paylaşırsınız bizlerle. :)
Rabbim tüm isteyen herkeslerede nasip etsin AMİN

Gelgelelim bana.. :)) bugün kayınvalidemler gelicek Ankaradan. aslında onlar bizi çağırmıştı. görümcemin nişanlısı ailesi filan geleceklermiş. ama benim eşim inat ben haftaya gelicem Ankara'ya bu hafta gelemem siz gelin onlarda buraya gelsinler dedi. o yüzden bugün kayınvalidemler yarında diğer misafirler gelecekler.. hep geriliyorum kaynanamla görümcem geleceği zaman. niye bilmiyorum sinirim bi bozuluyo. kaynanamda dü telefonda diyo ee sen ne hazırlayacaksın şimdi onlara. ne hazırlıycam sen gel bakarız dedim. sen kendi evine geleceklerinde ne vereceksen onları al gel demi ama. ben zaten ayakta 15 dk dan fazla duramıyorum benden iş bekliyo.. şimdi kalkayım da yarın için tatlı bişeyler hazırlayayım..
İnşallah sorunsuz hallederim şu iki günü. Dualar edin e mi canikolarım

oo canım sen nerelerdesın yaa ozlettın kendını sorma canım burcu ıle ben ızıne bıle cıktık
artık ıyıce gun sayıyoruz ve dıger rabbımın mujdesını bekleyenlere bol bol dua edıoruz senın bebıs nasıl hersey yolunda degılmı nasıl gıdıor bakalım

esının kıde ayrı ıskence ımıs he mısfır gıbı gıtmek varken 6 aylık hamılesın sana mısafır cagırıo :s
neyse rabbım guc kuvvet versın gercı ben 5 6 7 ayımda delı gucu gelmıstı herseyı yapabılecek kadar enerjım vardı
artık gucum azaldı ıumarım sende alnının akı ıle cıkarsın bu zorlu mısafırlık maceasından

kendını cok yorma olmadı geldıklerınde onlara yaptır gıtsın benım adım hıdır elımden gelen budur dersın

ve gelelım bana bugun kayınvalıdeye gıdıcem storları yıkamaya tullerı attım yıkanıor esıme astırıcam bırazdan
koltuk yuzlerını dun yıkamıstım bugunde koltukları sılıorum esımde sagolasun koltuk altlarını cekıp vıledalaıyor
sonra camları acıp gıdıcem kurusunlar aksama kadar

Kizlarr nasilsinizz :))dun arkadasimin bebisini gormeye gittim daha 2 aylik bahsetmistim ya bagarsak problemi vardi 2 kere ameliyat oldu ama simdi cok sukur cok iyi gulmeye baslamis gozuyle takip ediyo :))zaman nasil gecti hic anlamadim ama nasil yorulmusum alt tarafi arkadasim makyaj yaparken kucagimda gezdirdim yanii anne olunca deli kuvveti geliyo kesin herseyi ayni anda yapip yorulmuyosun:)) Bisoluk canim hosgeldin :))yaa zaman nasil hemen geciyo dimi bende dun gibi hatirliyorum hamile oldugunu ogrendigin gunu :) Ozlemm canim su gibi bitsin islerin insallah da dinlenme faslina gec kuzum İremcim ozleme katiliyorum yapabildigin kadar artik gerisini kv yapsin yorma kendini dinlene dinlene:)) Esracim hakkinizda hayirlisi olsun tatlim allah gonlune gore versin insallah tayin konusunda :))suzancim cok sevindim herseyin yolunda olmasina herzaman boyle guzel haberlerle gelelim insallah hepimiz:))burcucum kafana takma kozalagi sen bosver son gezmeleri olucak zaten bence prensesiniz bi gelsin sizi birakip hicbi yere gitmek istemicek simdi de erken gelse iyi olur tabii ama bosver artik kafana takip uzulmeyin ana kiz :))

Öyle dicem artık. cidden fazla ayakta duramıyorum. bana da bi gelince geliyo ama sonra yine kendim çekiyorum. sırt ağrım çok fazla bu aralar uyku bile uyuyamıyorum doğru düzgün.
Amin canım inşallah geçer gider :)
Sende maşallahh. tatile çıktın doğum hazırlıkları başladı. :) bende bayramdan sonra atıcam tülleri. aslında şimdiye kadar atıcaktım da annemler bekle doğuma yakın atarsın dediler bekledim bende. şimdilik yorgan kılıflarını yıkıyorum :) Kolay gelsin sana sende pek yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…