- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.901
Tesekkur ederim canim icimde rahatladi valla diger degerler normal cunku bu yuksek sadece :))
cnm bakarsin seninki kacamak bebisi olur... edirne kusadasi fln hop diye bi bakmissin gelmis.... hadi bakalim sen yinede sIkma kendini calisma yapabiliyorsaniz yapin bence... bunlarla ilgili yazilar bile var... fantazi yapin degisiklik yapin heyecan katin diye
tatlim boyle seyleri niye ihmal ediyorsun
temiz cikicaktir butun sonuclar insallah ama erteleme boyle seyleri ki bekledikce stress yapmasin sende... :18:
aman kuzum yaa bosver... insanlara bazen boyle kal geliyor... belkide onlar bile hala inanamiyor izne ciktigina
sen dua et zirt pirt arayip isle gucle zamanini yemesinler durmadan... verilecek en guzel hediye o olur...
cnm raki degil sicak sarap yada raki en iyisi... gerci biraz sert oluyor ama insanin icini dagliyor valla...
biraz kaynay ic... bide annem kulaklara 20 dakka rakiya batirilmis pamuk koyar... ates enfeksiyon fln varsa ii gelirmis...
biraz ziyanlik oluyor ama dene derim...
kiz dur daha hemen temizlik temizlik diyip kasma... once 3-4 gun tatile adapte ol... gec kalk bolbol uyu tembellik yap....
simdi temizlik yapcan sonra yine baticak... hersey hallolur... tozu topragi gitsin en kotu bir kadin bulamazmisin... en azindan agir isleri yapar... boyle onu yapmam lazim fln diye kendini sIkma bakim.... kizinla vakit gecir biraz
simdi sira bende galiba..... carsamba gittim doktora ama sonrasinda islerden giremedim
hersey iyiymis masallah... buyumusuz... eller ayaklar parmaklar... bas-topuk 13cm olmusuz...
hersey guzel dedi dr. bu arada gel gelelim cinsiyet konusuna........
malumunuz benm inadimi biliyorsunuz.... dr %70lik bir tahmin yapti... yani benm dusuncem ama tam emin degilim dedi...
ay sonunda yine cagirdi iste ozamn kesinlesir dedi... bakalim nolucak...
Hosgeldin pinpirikli hatun ohh ne gezel buyuyormus bebisimiz .. Aman sakin bu %70lere fln guvenme benim doktor hep %70 erkek dedi sonra bir baktik ki prenses yolda :)) Ozosla kiz bakiyorduk bir dugun yapcaktik ama dugun gene bir oldu dunur olduk
valla yaa o kadar cok 16 haftada farkli oldugunu ogrenen varki..
herkes merak icinde ama kimse sesini cikaramiyor simdi... kesin degil diye... boyle boyle oyalarim artk ben onlari...
ohh neguzel Allah gonlunuze gore vermis bari... cocuklar kayin valide derdi cekmezler...
kimse kimseden sikayetlenemez malum anneler arkadas olunca...
kiz saka maka senin kizi buraya gelin almak iyi olur...
Kis Suzi hep sorcam unutuyorum senin su oteki hamislik takvimi nasil ekleniyor , dogurmadan icimde kalmasin
Kis Suzi hep sorcam unutuyorum senin su oteki hamislik takvimi nasil ekleniyor , dogurmadan icimde kalmasin
Kiz ben gonderemem kizimi uzaklara( Damat gelsin buraya, cok sukur ev kalcak yer bol, o zamana kadar ben hayirlisiyla dayar doserim hic merak emesin dunurum, benim kaynana gibi yapmam ..
profil ayarlari - cizelge orda bir kac site ismi veriyorlar o sitelerden birine girip kendi bilgilerini giriyorsun
sonra olusan linki cizelgedeki yere copy ediyorsun...
ben birkac kere deneyip ancak olustura bildim
bu arada sizce bizim kozalaklar gun gelir boyle olur muEki Görüntüle 795733
günaydın kızlarrcok güzel bi gün olsun inşallahhh dün dra gitmiştim hormonlara bakalım diye kan tahlili yapmıstı e2 hormonu yüksek cıkmıs anlayan var mı ne demek??biraz araştırdım ama çok da bişey bulamadım :26:
Bende istiyom o ısırmalıktan hemde 1 kaç taneeee....Aglama gebertirim valla:))63 olmussun daha ne olsun 60 ol yeter bence zaten bebis olsun dogsun istemesende vericeksin pesinde kosarken :))benim dayimin oglu da 2.5 yasinda su an nasil hareketli nasil tatli onun yaninda hic anlamiyorum zaman nasil geciyo bide nasil konusuyo bicir bicir surekli benim annecim nerde babacim nerde halacim nerde ananem onun bananesi manini diyo ona da ama cim eki olmadan konusmuyo maninicim yani :))koca insan gibi yaa allah hepimize nasip etsin onu her gordugumde hepimize tekrar tekra dua ediyorum bizede boyle cocuklar nasip etsin diye :)) dun yemekte konusuyo yine durmaksizin annesi de kizdi firat bi sus artik yeter diye balik burcu cok hisli hemen sesini yukseltti diye uzuldu surati aglamakli oldu dedim bizimde olsun da 24 saat konussun :))
Ziyan miyan denerim kuzum saol, ben 1 sürü kız doğurcam, oğlan anaları dizlin bakem şöööle :)cnm raki degil sicak sarap yada raki en iyisi... gerci biraz sert oluyor ama insanin icini dagliyor valla...
biraz kaynay ic... bide annem kulaklara 20 dakka rakiya batirilmis pamuk koyar... ates enfeksiyon fln varsa ii gelirmis...
biraz ziyanlik oluyor ama dene derim....
Ay mutlu çocuk olur işte fena mı? :)yelizz
anam sen ne rakisi iciyon belki hamile kalcan bu ayyyy aaaa kizicammm
hala inanamııormm yaaa... daha dün gbi burda ilk testlerimzn resmlerini paylaşmamızzzz..
şimdi bakıormda 30lu haftalara gelmişiz... vuslata az kalmışşşş..
rabbim sağlıkla sıhhatle ve afiyetle kucağımıza almak nasip etsinn..
diğer arkadaşlarıda en kısazamanda müjdelesinn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hala inanamııormm yaaa... daha dün gbi burda ilk testlerimzn resmlerini paylaşmamızzzz..
şimdi bakıormda 30lu haftalara gelmişiz... vuslata az kalmışşşş..
rabbim sağlıkla sıhhatle ve afiyetle kucağımıza almak nasip etsinn..
diğer arkadaşlarıda en kısazamanda müjdelesinn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
Gelgelelim bana.. :)) bugün kayınvalidemler gelicek Ankaradan. aslında onlar bizi çağırmıştı. görümcemin nişanlısı ailesi filan geleceklermiş. ama benim eşim inat ben haftaya gelicem Ankara'ya bu hafta gelemem siz gelin onlarda buraya gelsinler dedi. o yüzden bugün kayınvalidemler yarında diğer misafirler gelecekler.. hep geriliyorum kaynanamla görümcem geleceği zaman. niye bilmiyorum sinirim bi bozuluyo. kaynanamda dü telefonda diyo ee sen ne hazırlayacaksın şimdi onlara. ne hazırlıycam sen gel bakarız dedim. sen kendi evine geleceklerinde ne vereceksen onları al gel demi ama. ben zaten ayakta 15 dk dan fazla duramıyorum benden iş bekliyo..şimdi kalkayım da yarın için tatlı bişeyler hazırlayayım..
İnşallah sorunsuz hallederim şu iki günü. Dualar edin e mi canikolarım
esının kıde ayrı ıskence ımıs he mısfır gıbı gıtmek varken 6 aylık hamılesın sana mısafır cagırıo :s
neyse rabbım guc kuvvet versın gercı ben 5 6 7 ayımda delı gucu gelmıstı herseyı yapabılecek kadar enerjım vardı
artık gucum azaldı ıumarım sende alnının akı ıle cıkarsın bu zorlu mısafırlık maceasından
kendını cok yorma olmadı geldıklerınde onlara yaptır gıtsın benım adım hıdır elımden gelen budur dersın
ve gelelım bana bugun kayınvalıdeye gıdıcem storları yıkamaya tullerı attım yıkanıor esıme astırıcam bırazdan
koltuk yuzlerını dun yıkamıstım bugunde koltukları sılıorum esımde sagolasun koltuk altlarını cekıp vıledalaıyor
sonra camları acıp gıdıcem kurusunlar aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?