- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.921
Kizlarr nasilsinizz :))dun arkadasimin bebisini gormeye gittim daha 2 aylik bahsetmistim ya bagarsak problemi vardi 2 kere ameliyat oldu ama simdi cok sukur cok iyi gulmeye baslamis gozuyle takip ediyo :))zaman nasil gecti hic anlamadim ama nasil yorulmusum alt tarafi arkadasim makyaj yaparken kucagimda gezdirdim yanii anne olunca deli kuvveti geliyo kesin herseyi ayni anda yapip yorulmuyosun:)) Bisoluk canim hosgeldin :))yaa zaman nasil hemen geciyo dimi bende dun gibi hatirliyorum hamile oldugunu ogrendigin gunu :) Ozlemm canim su gibi bitsin islerin insallah da dinlenme faslina gec kuzum İremcim ozleme katiliyorum yapabildigin kadar artik gerisini kv yapsin yorma kendini dinlene dinlene:)) Esracim hakkinizda hayirlisi olsun tatlim allah gonlune gore versin insallah tayin konusunda :))suzancim cok sevindim herseyin yolunda olmasina herzaman boyle guzel haberlerle gelelim insallah hepimiz:))burcucum kafana takma kozalagi sen bosver son gezmeleri olucak zaten bence prensesiniz bi gelsin sizi birakip hicbi yere gitmek istemicek simdi de erken gelse iyi olur tabii ama bosver artik kafana takip uzulmeyin ana kiz :))
hoşgeldin canıımm :) ayy maşallah bebişe.sana katılıyorum kesinlikle Allah o zaman farklı bi güç veriyo insana :) yada o senin bi parçan olduğu için bi şekilde hiç sıkıntı çekmeden katlanıyosun kimbilir :) Ama analar kadar güçlü kimse daha yok. :)
Selam kizlarr
sezgii
allah kolaylik versin canim.. benim de yarin aksam misafirim.var...ev temizliyorum guya.ama bi camasir serdim dinlendim. namz kildim dinlendim...kendimi cok hslsiz hissediyorum. kanim az cikmisti ondan olbilir..
bebeekk
ilk aylar bi depresyona giriyosun zate. sana muhtac biri var artik hayatinda. bu dusunce bileknsani yoriypr..bide uc saate bir gece emzirmesiii...uykusuz geceler. zorr ama inan knunlada basa cikiliyor. basa cikilmasa ben cikamazdim...
ozz
sende cok yormussun be kuzum kendini...bende bi delilik yapip. orta haliyi silmek iatiyorum...ama koca kizarr yikamaya verincede tam temizlenmiyor...
Sen hangi gun gidiyosun dr a..
bak sogan kurunude uygula tavsiye ederim..
Öyle dicem artık. cidden fazla ayakta duramıyorum. bana da bi gelince geliyo ama sonra yine kendim çekiyorum. sırt ağrım çok fazla bu aralar uyku bile uyuyamıyorum doğru düzgün.
Amin canım inşallah geçer gider :)
Sende maşallahh.tatile çıktın doğum hazırlıkları başladı. :) bende bayramdan sonra atıcam tülleri. aslında şimdiye kadar atıcaktım da annemler bekle doğuma yakın atarsın dediler bekledim bende. şimdilik yorgan kılıflarını yıkıyorum :) Kolay gelsin sana sende pek yorma kendini.
Kesinlikle anne olmak da annelerimiz de bambaska severken guzelde herzaman yaninda olmak bambaska sanirim :))aksam yatagima yattim nasil yorgunum bi an dusundum butun gece emzirmeye uyan sabah 6 dan beri ayaktalarmis zaten onunla oyna ilgilen altini al emzir gece yine yat ama tetikte tabii bide bebekler daha sik emiyo allahim sen yardim et guc ver butun annelere dedim yani ben yattim deliksiz uyudum sabaha kadar :)bide ilk dogdugunda 2.5 saatte bir uyandirin emzirin demis hemsireler o uyanmasa da uyandirmak gerekirmis kan sekerleri dusuyomus uyuyo olsa bile kendi uyandiriyodu simdi kendisi isteyince emsin artik demisler 4 saatte bir uyaniyo diyo kizcagaz o bile iyi geliyo yani:)annelik bambaska bisey allah hepimize gostersin bu guzel gunleri siz saglikla kucaginiza alin bizde hamile kalalim cook saglikli olsunlar :)ayri bi enerji geliyo eminim yoksa mumkun degil yigilir kalir insan :))
Selam kizlarr
sezgii
allah kolaylik versin canim.. benim de yarin aksam misafirim.var...ev temizliyorum guya.ama bi camasir serdim dinlendim. namz kildim dinlendim...kendimi cok hslsiz hissediyorum. kanim az cikmisti ondan olbilir..
bebeekk
ilk aylar bi depresyona giriyosun zate. sana muhtac biri var artik hayatinda. bu dusunce bileknsani yoriypr..bide uc saate bir gece emzirmesiii...uykusuz geceler. zorr ama inan knunlada basa cikiliyor. basa cikilmasa ben cikamazdim...
ozz
sende cok yormussun be kuzum kendini...bende bi delilik yapip. orta haliyi silmek iatiyorum...ama koca kizarr yikamaya verincede tam temizlenmiyor...
Bencede erken tatlım şimdi yapcan tam kirlenmicek sonra yıkamaya değmez olacak bebekle yıkamaya kalkmam en erken 3 aylıktan sonra oo bekle sen bekle 1,5 ay en az
Bende Baby shower yapıcam ondan şimdi yapıyorum yoksa daha 15 gün yapasım yoktu inş barmaz bidaha
Kesinlikle öyle canım bi güç bi sabır geldiğine bende katılıyorum inş Rabbim bizlere de verir o gücünü kuvvetini. Ne bileyim biraz sorunlar oldu ondan mı bilmem çok kıymetli geliyo öylesine tedirginim ki birşeyler eksik yapacagım beceremeyeceğim diye. Basta vurucam popona falan diye seriyordum şimdi kıyamam diyorum
Dah birşey başlanmadı ki tatlım daha küçük oda ve asıl cam salon var'. Salon da bi Fransız bi normal bide balkon camı var
Mutfak dolapları yağ içinde kapılar var ve diğer ufak tefekler neyse inş yawaş yawaş yapacagım
Bence de ver yıkansın iki buklum halı silmek zor iş bence
canım geçmiş olsun.kizlar slm,
herkesi bir temizlik almis gitmis... bende de ayni durum vardi fakat olaylar farkli gelisti...
gecen hafta bnem kozalagin arkadasi aradi eylulde son haftasonumuz olucak bu...sonra dugunler fln en iyisi bu haftasonu mangal kapanisini yapalim dedi... onlarin yazliga geldik cuma aksamdan... tabii benm gecen haftadan bu cumartesi icin evde buyuk temizlik programim vardi... kadini bile ayarlamistim... annemde gelcekti... uzun lafin kisasi annem kadinla kaldi ben keyif yapmalara geldim... gerci evim cok buyuk degil 2+1 kadin ztn sabah 8den aksam 7ye herseyi tek halledebiliyor annem dursun basinda dedim... Annemde ayaginin altinda olmicamm diye sevindi... cok mahcup oldum ona iptal etcektim hatta sonraki haftalar yapariz diye ama olmaz dedi... vallahi annelerin hakki odenmez... bugun piril piril temizcecik evime gidicem direk
bu arada bide bogazim sisti burda...genizlerim yaniyor... buyuk ihtimal mikrobik bisey...
ne tavsiye edersiniz... bal- limon- zenfecil cay seklinde icicem ama.... okadr vitamin iciyoruz nerden cikiyor bu hastaliklar anlamiyorum... ki bn hic hasta olmam boyle kolay kolay
ozlemcim bu arada cinsiyet suan net degil doktorun tahmini var sadece... daha soylemedim kimseye burdada yazmadim...
ay sonu yine kontrol var ozaman net soylerim dedi ama ben sormaam buyuk ihtimal. kozalaga bir cemkirdim kimseye bisey diyemiyor garibim...
kizlar slm,
herkesi bir temizlik almis gitmis... bende de ayni durum vardi fakat olaylar farkli gelisti...
gecen hafta bnem kozalagin arkadasi aradi eylulde son haftasonumuz olucak bu...sonra dugunler fln en iyisi bu haftasonu mangal kapanisini yapalim dedi... onlarin yazliga geldik cuma aksamdan... tabii benm gecen haftadan bu cumartesi icin evde buyuk temizlik programim vardi... kadini bile ayarlamistim... annemde gelcekti... uzun lafin kisasi annem kadinla kaldi ben keyif yapmalara geldim... gerci evim cok buyuk degil 2+1 kadin ztn sabah 8den aksam 7ye herseyi tek halledebiliyor annem dursun basinda dedim... Annemde ayaginin altinda olmicamm diye sevindi... cok mahcup oldum ona iptal etcektim hatta sonraki haftalar yapariz diye ama olmaz dedi... vallahi annelerin hakki odenmez... bugun piril piril temizcecik evime gidicem direk
bu arada bide bogazim sisti burda...genizlerim yaniyor... buyuk ihtimal mikrobik bisey...
ne tavsiye edersiniz... bal- limon- zenfecil cay seklinde icicem ama.... okadr vitamin iciyoruz nerden cikiyor bu hastaliklar anlamiyorum... ki bn hic hasta olmam boyle kolay kolay
ozlemcim bu arada cinsiyet suan net degil doktorun tahmini var sadece... daha soylemedim kimseye burdada yazmadim...
ay sonu yine kontrol var ozaman net soylerim dedi ama ben sormaam buyuk ihtimal. kozalaga bir cemkirdim kimseye bisey diyemiyor garibim...
Ozzz
iyi yapmissin canim uyu dinlen. bende geceleri cok kere uyaniyorum...
suziii
ohh evin piril piril..gule gule kirlet...cok ketumsun cinsiyeti bize de bari...)
Hastalik icin nane limon karabiber karisimi iyidir...benimde esjm ayni sekilde. cagan oksuruyor..benim maasallahkm var okuz gibiyimm:))
kızlar kızlar gelemmii :)) misafirlerim gitti çok şükür. bugün olmasa da dün çook yorulmuşum. tee 2de yattım ama nasıl deliksiz uyumuşum yorgunluktan. normalde her saat başı kalkan ben hiç uyanmadım. sabah 6 da eşimi işe gönderdikten sonra yine yattım bu sefer 11 buçukta kalktım. :) sizler neler yaptınız. ?
bu hülü nerde hiç girmiyo hayır mı ?
Sense geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Esra sana da maşallah iki hastanın içinde hasta olmamışsın ama yine de dikkat et...
Ebdaa bi ara girdiğinde şu beşamel soslu tavuğunun tarifini yazsana nasıl pişiriyosun ben hiç yapmadım aslında netten bulurum da yapan kişinin kendi usulüyle anlatması çok başka oluyo :)
Hulu girmiyor artik..ee diger kizlarda hep diger topiklrrde...biz variz sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?