HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın inşallah esracım inatlar kırılır herşey düzelir

bu arada biri bana sabah uykusunu öğretsin lütfen :) bu ne ya daha alışamadım bi türlü

dün piknikte cok zorla dım oturamadım kalmamadı. Belim çok ağrıdı eve geldik duş aldım. Belginin tesbihlerini çekeyim dedim pat misafir geldi kalktım üstümü değiştim gecelikle basıldım :) çay falan derken 1 e yakın gittiler yatmam nerdeyse 2 idi ama onca yorgunluk uykusuzluk demedim sabah köründe uyandım :) acil uyumayı öğrenmem lazım

birde kızlar Belgin için tesbih çekmek isteyen yada çeken varsa ben toplayayım birde belginin bebişine sonrada kimin ihtiyacınvadsa ona çekeriz

hepinizi öpüyorum musmutlu bir hafta olsun

gunaydin hanimlar,

ozlemcim o uykuya vucut yavas yavas alisiyor... senelerdir kurulu saat gibi vucut alismis nolursa olsun erken kalkmaya...
simdi nasil hopp diye uyuyuversin....

bu arada bence cokta alisma uykuya... nasilsa cok uzun surmicek o fasilda

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Topikte eskisi gibi bir muhabbet yok artık inşallah eski haline en kısa zamanda döner

özlemcim teş ederim tekrar ilgin için. bende çekmeye daha başlayamadım inşallah bu akşam başlarım. daha izne ayrılmadım işlerde aksine o kadar çok yoğunlaştı ki sorma bebeğime ayıracak fırsat bile bulamıyorum.. daha eksikliklerimizi bile tamamyamadık. dün işte odasını beşiğini felan halletik çok şükür.. odasının boyası felan halen yapılmadı inşallah biran önce bitirebilirim.. inşallah teşbih çekmeye akşam itibariyle başlarım..

Gunaydin kizlar,

Uff cok yorucu bir hafta sonu daha geride kaldi derken bu sabah yine bombayla uyandim..
Tek tek fotografli olarak anlatcam size sinirlrim cok gergin ..

Ama oncelikle cuma gunu ben 2000 tane tesbih cekebildim, firsat buldugumda yine cekicem ama su abdest isi beni deniyor valla yoksa dahada cekicektim :))

Simdi Cumartesi kalktik kahvaltimizi yaptik, kozalak gitti arkadasindan minibus gibi bisi aldi geldi, gitcez banyo fayanslar almaya..
Kaynana dedi bende gelcem merak ediyorum iyi guzel gittik hep beraber, eve gelirken bizi yemege cagirdi somon aldim aksama beraber yiyelim diye iyi dedim benimde isime geldi, gitmeden butun dolaplari sepetlere cocugun besinin icine fln bosaltmistim ki gelince kozalakla bizim dolabi antreye cikarip Meryemin dolabina bebsine yer acicaktik.. Demesinmi ama Burcu guzel salata yapiyor oda salata yapariki cesit salata siparisi verdi aman dedim somon pisirmeye ne kaldi at firina 20 dk hazir, neyse salatayi yaptim bizim dolabi soktuk antreye monte ettik kozalakla fln, koca gun ayakta yoruldum yemekten geldik , yatagin ustundekileri olesine tiktim dolaba yastigi gorur gormez uyumusum ..

Aldigimiz fayans modeli mozaikli dekorasyonu aldik..
Lazio RAKO HOME

Buda lavabomuz, onuda aldik ona gore su tesisati gerekiyormus fln filan,
GODMORGON/BRÅVIKEN Umyvadlová sk

Pazar gunu oldu kozalagin bisiklet yarisi vardi , kalk kahvalti yap sabah 8 yaris yerindeydik fln kozalak 1. geldi yaklasik 2000tl`lik bisiklet magazasinda alisveris voucher kazandi , eve geldik oglen 2 gibi . Kozalak dedi hadi kazandigimiz sampanyayi acalim kutlama gibi kardesiyle kayinpederide orda insaatta calisiyorlarmis onlarida cagirdi sampanya actilar muhabet fln onlar ise dondu annesi dedi aksamdan somon var yermisiniz diye, aslinda tomasla kiz arkadasina pisirip giderlerken yollucaktim ama zaten kayinpederiyle kardesin oglen yemeginde yediler, sizde yiyin ben gider torunuma tazesini alir pisisr yollarim lafa bak hele.. Zor tutm kendimi surat asmamak icin dedim kozalak mutlu yaris kazanmis , sustum yedik eve geldik biraz uyumusuz sonra gittik Osmana mama fln aldik eve gel aksam yemegi hazirla ye derken uyku vakti geldi..

Bu arad biz yaristayken babasida ustayla catinin kiremitleri indirmisler fln Allah kismet ederse cumartesi pazar cati tadilatina gelcekler hazirlik olsun diye..

Bu sabah bir kalktik kozalak ise gitti ben kalkmadim uycam azcik daha dedim, ise gitti 10dk olmadi beni ariyor disarda cok yagmur var, babami ariyorum sana yardim etsin hadi yanda cati akiyor aksama kadar yerler nemlenir kutular islanmasin en azindan mobilyayi baska tarafa tasisin dedi, ok dedim kalktim gittim bide ne goriyim su basmis her yeri en az 5-6 cm su odada ..

Akil var mantik vr koca adamsin memleketinin mevsimini biliyon televizyonlar bangir bangir yagmur geliyor butun hafta diyor, catida kremit onun altinda iste bir suru plastik fln filan ve varsa cikarmis sadece tahtalari kalmis, tamam tahtalar zaten islakti curumust degiscen hepside hic yoktan uc bes yerden damlatiyordu tutuyordu yani , ustunu actin hemde daha kac gun varken tadilata bari musamba fln ger bisi yap yok ole acik birakmis bildigin sabah 5 ten `7ye kadar iki saatte dolmus su heryer , fayans mobilya kutulari islanmis banyoya yurumus su ..

Kozalaga dedim bole bole hemen geldi gelirken buyuk musambalardan almis iki tane 60m2 musamba alt tarafi 250 tl odemis gelmis napsin, babasiyla birde kavga etti, ustayla musambalari gerdiler catiya , bende saat 10`a kadar sulari disari fircaladim kovayla esikten ittirerek fln canim cikti valla, anasida evde oturuyor neymis bgn beli agriyormus yuruyemiyormus , babasida tartisinca yardim etmedi is bitince geldi konusmaya , deli oldum deli .. Neyse kahvaltimizi yaptik kozalakla evde o ise gitti tekrar , simdide evdeki isler dolaplar beni bekler ama belim agriyor valla (

Kozalak ise gitti konsolosluktan aradilar, kimlikle universite kartim bulunmus polis konsolosluga gondermis, gunun tek iyi haberi, birde dun Osmana mama alirken kartla odedik kozalak karti almadan cikmisiz, adam musambalari odeyememis ustunde para yok diye yarisini vermis gelmis gittim ben odedim kalani, Allahtan aradik pet shopu kart ordaymis kaybetmemis ..

Fotograflari ekliyorum temizledikten sonra aklima geldi cekmek ama catinin tahtalara bakin yazik yaaa.. 14:

burcucum banyo fayans ve lavabo secimini cok begendim... ikili lavabolar cok sIk duruyor bence...
yalniz baya olayli bir sabah gecirmissin arkadasim.... insallah su evin tadilati bitince gonlunce keyfini surersin...

bu arada senin kaynana akillara zarar... ben olsam simdiye kac kere kavga edip terslemistim...
utanmaz kadin... insan gelini degil o durumda komsusu olsa yardim eder karnin burnunda...
ama Allah'in sopasi yok bunlar gun gelir onun karsisina cikar...

insallah haftasonuda hemencecik hallediverirler cati isinide... birdaha evin ici daha kolay olur...

meryem nasil asil annesi? kendini birak onuda yormussun gibi ....

Sorma canim yaa adam 12 de gitti saat 3.30 oldu uzaniyorum koltukta bulasik makinesini yerlestiremedim bgn ole haftada bir iki kez giren sanci saat basi geliyor kasigim degilde hani sert iliski olunca agri olur yaa onun gibi boyle ani agri giriyor ( bugunku hedefim mutfagi toplayip bari aksam yemegi yapabilmek napcan bize yemek hazirlayip gonderen bir kaynanamiz yok, simdi dogursam kim hazirlicak odayi dolaplari hastane cantasini bilmem, bu isleri halletmem lazim bir an once..

Sen nasilsin bakalim naptin haftasonu calisiyorsunda gerci dinlenebilmisindir ins..

aman diyim kuzum dikkat et kendine... yat dinlen bugun aksam yemekte hafif bisilerle gecistiriverin bu defalik....
cnm merak etme prenses anneannesini bekler o gelmeden sana supriz yapmaya kalkmaz...

valla haftasonu fena gecmedi.. cuma aksamdan arkadaslarin yazliga gittik... son mangal kapanisi icin.... kozalak ve digerleri havuzda bolbol eglendi ben parmagimin ucunu bile sokamadim... soguk su dediler cesaret edemedim girmeye...
ztn daha cumartesi sabahtan bogaz ve genizler gitmisti... hafif bir mikrobik durum var anladigim onu gecirmeye calisiyorum... burnum akiyor genizler yaniyor... ama guzeldi yinede... stress atmis olduk...
annecigimde ben gezerken evimi toparladi kadin gelmisti onun basinda durdu...

oyle yani durumlar bizdede....

Ins canim cok korkuyorum annem gelmeden hazir olmadan dogcak diye, bakalim kismet ..

Ohh iyi yapmissin, dinlenmisindir degisik ortam rahatlamisindir biraz .. Hamisligin bu zamanlari insanin direnci kirik oluyor bende senelerdir hasta olmazdim ama hamislikte iki kere grip oldum ikincide antibiyotik bile kullanmak zorunda kaldim, aman dikkat et kendine limon portakal bal , bolbol tuket direncini yuksek tutmaya calis,Allah sifa versin, ins hemen toparlarsin..

Ohh ne guzel sen dinlenmisin anneciginde evini temizletmis toplamis valla anne gibisi yok, iyiki varlar cok sukur..

Kizlar hic iyi degilim bugun, adet agrisi gibi agrim var ve akintim fazlalasti, arada sanki sert iliskiden sonra olur yaa oyle agri giriyor .. Korkuyorumm ((18:

canım sitres yapma ister istemez oluyor bendede aynı belirtiler var dr umu aradım sordum normal dedi yalancı doğum ağrıları bunlar dedi. haftaya pazartesi randevum var bakalım o zamana kadar ne olacak.. alt taraftada ağrım oluyor benim hatta dün doğum yapıcam sandım bir ara .. ağrı belimden kasıklarıma doğru inmeye başladı ara ara giriyordu ama adet ağrısı gibi ama çokk şükür geçti rahatım bugün..

Ayy ins benimde gecer bugun cok korktum cidden, Allahim vaktine gelsinler nolur daha bir ay var

Ayy bugun cok yorucuydu...sabah milli egitime gittim ordan okula gittim. tayinimi iptal ettirdim...

esim pzts i iptal etmisti kendininkini. benimki cikmadi diye. hic habetsoz cuma gunu benim tayinimi yapmislar hemde ucra bi ilceye..bu sefer serdar amtepte ben nigdede olmus olacaktim. o yuzden iptal ettik..

okul cikisi arkadaslar bizdeydi.. herkeste birer ikiser cocuk.. ooo evi talan ettiler hepsi caganla birlikte..

haaa caganin anasinifindali ilk gunuydu.. biz bile gotiredik yavrumu. milli egitime gittigimiz icin..bakicisi goturdu...cok heyecanlanmis. sessiz sessiz otururken oksuruk krizine yakalais..canimin icii yaa...bakicida biraz durup eve getirmiss...bir suru ihtiyac listesi vermis ogretmenn...

ayy bende cok heyecanliyim yavrucum kadarrr. cok duygulaniyorum....

Canim hadi hayirli ugurlu olsun, Allah basarilarinin devamini versin Cagan`imizin ins..

merhaba hanımlar 2 senedir o umudum hiç sönmedi benimde Rabbim tüm evlat isteyenlere eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

Canım fayanslar cok güzel benim fayanslarıma benziyor lavaboda cok şık güle güle kullanın

ya bu kaynanan da insanlık hiç mi yok torununa yeni taze yapıyormuş bide
çay ne manyak karı hele kayınpederin yazdık günah knca para vermişiniz sonuçta
düşüncesix insanlar ya

beliği hazırlamanız da bir adım tatlım inş boyanız da bi an önce biter
bugün de çektim biraz çekelim tabi küçük adam için
ne demek canım

ay bir aylık alışsam uyumaya ya sonra yine uyumam herhalde :)

sorma kurulu saat gibiyim

Kizlar hic iyi degilim bugun, adet agrisi gibi agrim var ve akintim fazlalasti, arada sanki sert iliskiden sonra olur yaa oyle agri giriyor .. Korkuyorumm ((18:

Canım dikkat et dinlenmene bak yoruldun tabi yalancı sancılara da kulak asma :)

maşallah caganımıza kocaman olmuş
abi de oldu okula da başlıyor :) bencede cok duygulu

merhaba hanımlar 2 senedir o umudum hiç sönmedi benimde Rabbim tüm evlat isteyenlere eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah

amin inşallah tez zamanda mevlam sizlere de yaşatsın

Kızlarrrrrrr ben geldim hemde yorgunlukta tawan yapmış şekilde

Sabah kalktım kahvaltı sonra baby shower için alışverişe kapı süsü tül hastanede dağıtılacak çikolata ve süsleri renkli tabak bardak mutfin kalıpları masa örtüleri falan aldım Mevlüt şekeri sipariş verdim

Ewe geldik komşular geldi annem falan çay içtik sonra komşular gidince annem camı sileyim dedi bende tülleri yıkadım ütüledim salon takımlarını yıkadım sandalyeleri kapıları sildim

Sonra eşim geldi yemek yaptım yedik sonra kıyafet kalmamış tshirti falan ütüledim şimdi bitti işlerim oturdum
Evde daha cok yorulur oldum :) inş haftaya ama boşa cıkıcam bu hafta Baby shower için temizlik yapıyorum bidaha Bayram öncesi bi kadın gelir genel temizlik bitti gitti inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…