- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.961
merhaba hanımlar 2 senedir o umudum hiç sönmedi benimde Rabbim tüm evlat isteyenlere eli ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah
Kızlarrrrrrr ben geldim hemde yorgunlukta tawan yapmış şekilde
Sabah kalktım kahvaltı sonra baby shower için alışverişe kapı süsü tül hastanede dağıtılacak çikolata ve süsleri renkli tabak bardak mutfin kalıpları masa örtüleri falan aldım Mevlüt şekeri sipariş verdim
Ewe geldik komşular geldi annem falan çay içtik sonra komşular gidince annem camı sileyim dedi bende tülleri yıkadım ütüledim salon takımlarını yıkadım sandalyeleri kapıları sildim
Sonra eşim geldi yemek yaptım yedik sonra kıyafet kalmamış tshirti falan ütüledim şimdi bitti işlerim oturdum
Evde daha cok yorulur oldum :) inş haftaya ama boşa cıkıcam bu hafta Baby shower için temizlik yapıyorum bidaha Bayram öncesi bi kadın gelir genel temizlik bitti gitti inş
İnşallah canım Rabbim büyük inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz .. Daha çantamız odamız hazır değil hauırlısıyla biran önce onları da bitireydim çok iyi olacaktı..
Gunaydin canim, nasilsin napmis Cagan ilk gun okulda neler anlatiyo :)Gunaydin kizlarrr..
Kizlar nerelerdesiniz yahu ozledim sizleri
Sorma canim valla evdeyken sanki daha cok yoruluyor insan, sende daha ne temizlicen herseyinde hazir cok sukur dinlen artik zaten gelen gidenin eksik olmuyor..
Sorma hayatim benimkilerde hazir degil, yetisicek ins hepsi ..
Gunaydin canim, nasilsin napmis Cagan ilk gun okulda neler anlatiyo :)
selammm
valla bugun nefes almaya zamanim yok gibi... ofise gelen giden hic bitmedi hastayim yaa ona inat sanki...
bnm kozalaginda ofis disinda bugun isleri...
ozlemcim babyshower olayi cok guzel .... ama burda tam anlami ile yapilmiyor maalesef hani anne ve bebegin ihtiyac listesini gelen misafirlere postalayamiyorsungelirlen alip gelsinler diye ...
ama hazirliklar o tatlilar ufak tabak kasik renler susler hersey harika oluyor...
senin temizlik ve hazirlik isi nerdeyse bitmis gibi ama anacim sanada gelen giden bitmiyor... o da buyuk dert bence...
gerci senin elin pratik hemen hallediveriyorsun...
esra
cnm oglusunun okulu hayirli olsun... insallah severek gider okula...
ayy insan duygulanmaz mi hic evladi okula baslamis kocaman adam olmus artik...
sabah ise gelirken bir kac okulun yanindan geciyoruz... 1inci siniflar ztn kucucukler... nasil masum masum oyle gidiyolar okula... biraz huzunlu boyle.. kocaman cantalar yine... insanin ici gidiyor valla..
artik darisi kizinin basina insallah....
Insallah en yakin zamanda bebek sahibi olursun.. dr a gittinmi peki
haklısın cnm kı bu evımde mısafır o kadar cok degıl dıger evde ben mısafır olmadan belkı bı gun anca gecırıordum haftada buraada uzak kaldık bırazcık zor oluyor gelmelerı
ay bıtsın temızlıgım gecsın partı yatcam ya daha da bısı yapmıcam kararlıyım kesın
haklısın eksık lıstesı postalamıyoruz ama eglencesını yasıyoruz cok sukur oda guzel oluyor oda bırsey :)
anı kalıcak ıste fotograflar
ay bugun ıcımde kızım dıyesım geldı gobegımı severken ıcımı korku saldı dıorm mevlut sekerını bıle sıparıs ettık mavı mavı ay cok kotu olur dıe
sonra dıorum anı dıye fotograflara bakıcak baby shower her yer mavı tuller
Burcu Canım Allah yardımcın olsun yaa. yüklü halinle ne çok şeylerle uğraşıyosun. fazla yorma kendini ve kızını :)
ÖZlem. hadi hayırlı olsun işlerini yarıladın sayılır. ne güzel şeyler demi tatlı hazırlıklar :) artık tamamen bittiğinde bizde fotolarını görürüz.
gelgelelim bize :) Dün dr. a gittik. oğlum 635 gr 30 cmmiş.Dr. haftasına göre gayet iyi herşey yolunda dedi. Elini ayağını parmaklarını herşeyi gösterdi. kendiside ben tüm organlarına baktım dedi. çok şükür herşey yolundaymış. bugün sabahta şeker yüklemesi için kan verdim başka şeyler içinde yine kan ve idrara verdim. herşey güzelmiş. idrar yolu enfeksiyonu için bi toz verdi kullan 10 gün ilişki yasak bol su iç dedi. bide kan ilacı verdi. :)
doğuma kadar kan ilacı ve vitamine devam :)
benim kozalakta göya beni şikayet etti tavuk yemiyorum diye. dr. yemiyosa zorlama kırmızı et ve balık tüketsin özellikle somon dedi. hehe dumur oldu kaldı canım yaa..
valla cnm iste en guzeli oyuzden dogumda net olarak ogrenip ilk zamanlar icin gerekli olanlari unisex almak... benide cok korkutuyor o durum... bide daha gecen yil yasandi yani sen hep kiz kiz de erkek dogsun bebek bide pembe battaniyeler icinde cikart hastaneden...
bebisin hareketlerini nezaman hissetmeye baslarim sizce? sizde asagi yukari nezamanda Burcu ve Ozlem...
esracim okuduklarima gore ikinci hamilelikte ilkine gore daha erken hissediliyormus... sende nasil oldu peki??
yoksa bu anne adayi bu bebegi pimpirikli yapicak ...
Ayyy Ozos keske bende gelsem, valla cok ozendim.. Burda yapsamda kimi cagricam ki Kozalak cuma gunu sehir disinda cumartesi sabah doncek o yokken eve cagircak arkadasim bile yok(
Hayatim fotolari bekliyoruz :))
SUzi canim ben ilk 17 haftada bole kelebek cirpintisi gibi tuaf bisiler hissettim, yada hissettigimi sandim :) Ama net olarak ilk 19 haftadaydi 21 haftada fln dahada kesindi , simdi firlicak sanki valla
Burcu Canım Allah yardımcın olsun yaa. yüklü halinle ne çok şeylerle uğraşıyosun. fazla yorma kendini ve kızını :)
ÖZlem. hadi hayırlı olsun işlerini yarıladın sayılır. ne güzel şeyler demi tatlı hazırlıklar :) artık tamamen bittiğinde bizde fotolarını görürüz.
gelgelelim bize :) Dün dr. a gittik. oğlum 635 gr 30 cmmiş.Dr. haftasına göre gayet iyi herşey yolunda dedi. Elini ayağını parmaklarını herşeyi gösterdi. kendiside ben tüm organlarına baktım dedi. çok şükür herşey yolundaymış. bugün sabahta şeker yüklemesi için kan verdim başka şeyler içinde yine kan ve idrara verdim. herşey güzelmiş. idrar yolu enfeksiyonu için bi toz verdi kullan 10 gün ilişki yasak bol su iç dedi. bide kan ilacı verdi. :)
doğuma kadar kan ilacı ve vitamine devam :)
benim kozalakta göya beni şikayet etti tavuk yemiyorum diye. dr. yemiyosa zorlama kırmızı et ve balık tüketsin özellikle somon dedi. hehe dumur oldu kaldı canım yaa..
canım sıradaki arkadaşımız için ben 11000 tevhid okudum allahım kabul etsin
inşallah canım Allah razı olsun sende saglıcakla al kucagına ınsallah
gittim canım gitmediğim doktor kalmadı bi sorun yok cok sukur en son artık asılmaya gecıcez galıba
Canim Masallah size, seker yuklemende guzel cikar eminim .. Zaman geciyor sende yolun sonuna yaklastin bak bundan sonrasi cok daha hizli geciyor valla alis veris fln baslayinca :))
Ohh senin kozalagada iyi olmus seni sikayetmi eder
ayy masallah oglusuna doktor hersey yolunda demıs daha ne olsun
sekerınde ıı cıkar ınsallah
tavuk etı onermıor doktorlar zaten en cok genetıgı ıle oynanmıs besın turu dıolar saglıklı tavuk bulmak zor kırmızı et ve balık dıorlar
ye sende etnı sutunu bak et bıze cok yaradı emınım sızler ıcınde yararlıdır yıyın bolca oglunla :)
fotolarımızda gelecek sekerlersuslemelerım bıtsın ınsallah
temızlıkte bıttı sayılır hakıkaten gercı tam bıtse rahatlıcam
Kızlar hadi şimdi bide yemek fikri verin bakalım :)
Buzluktan kemikli dana eti çıkarttım yarına pişireyim diyorum ama nasıl pişirsem karar veremedim. var mı sizden gelecek güzel lezzetli fikirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?