HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sorma canim valla evdeyken sanki daha cok yoruluyor insan, sende daha ne temizlicen herseyinde hazir cok sukur dinlen artik zaten gelen gidenin eksik olmuyor..

İnşallah canım Rabbim büyük inşallah vaktinde gelir bebişlerimiz .. Daha çantamız odamız hazır değil hauırlısıyla biran önce onları da bitireydim çok iyi olacaktı..

Sorma hayatim benimkilerde hazir degil, yetisicek ins hepsi ..

Gunaydin kizlarrr..
Gunaydin canim, nasilsin napmis Cagan ilk gun okulda neler anlatiyo :)

selammm

valla bugun nefes almaya zamanim yok gibi... ofise gelen giden hic bitmedi hastayim yaa ona inat sanki...
bnm kozalaginda ofis disinda bugun isleri...

ozlemcim babyshower olayi cok guzel .... ama burda tam anlami ile yapilmiyor maalesef hani anne ve bebegin ihtiyac listesini gelen misafirlere postalayamiyorsun gelirlen alip gelsinler diye ...

ama hazirliklar o tatlilar ufak tabak kasik renler susler hersey harika oluyor...
senin temizlik ve hazirlik isi nerdeyse bitmis gibi ama anacim sanada gelen giden bitmiyor... o da buyuk dert bence...
gerci senin elin pratik hemen hallediveriyorsun...

esra
cnm oglusunun okulu hayirli olsun... insallah severek gider okula...
ayy insan duygulanmaz mi hic evladi okula baslamis kocaman adam olmus artik...
sabah ise gelirken bir kac okulun yanindan geciyoruz... 1inci siniflar ztn kucucukler... nasil masum masum oyle gidiyolar okula... biraz huzunlu boyle.. kocaman cantalar yine... insanin ici gidiyor valla..

artik darisi kizinin basina insallah....

haklısın cnm kı bu evımde mısafır o kadar cok degıl dıger evde ben mısafır olmadan belkı bı gun anca gecırıordum haftada buraada uzak kaldık bırazcık zor oluyor gelmelerı
ay bıtsın temızlıgım gecsın partı yatcam ya daha da bısı yapmıcam kararlıyım kesın

haklısın eksık lıstesı postalamıyoruz ama eglencesını yasıyoruz cok sukur oda guzel oluyor oda bırsey :)
anı kalıcak ıste fotograflar
ay bugun ıcımde kızım dıyesım geldı gobegımı severken ıcımı korku saldı dıorm mevlut sekerını bıle sıparıs ettık mavı mavı ay cok kotu olur dıe
sonra dıorum anı dıye fotograflara bakıcak baby shower her yer mavı tuller

valla cnm iste en guzeli oyuzden dogumda net olarak ogrenip ilk zamanlar icin gerekli olanlari unisex almak... benide cok korkutuyor o durum... bide daha gecen yil yasandi yani sen hep kiz kiz de erkek dogsun bebek bide pembe battaniyeler icinde cikart hastaneden...

bebisin hareketlerini nezaman hissetmeye baslarim sizce? sizde asagi yukari nezamanda Burcu ve Ozlem...
esracim okuduklarima gore ikinci hamilelikte ilkine gore daha erken hissediliyormus... sende nasil oldu peki??
yoksa bu anne adayi bu bebegi pimpirikli yapicak ...

Ayyy Ozos keske bende gelsem, valla cok ozendim.. Burda yapsamda kimi cagricam ki Kozalak cuma gunu sehir disinda cumartesi sabah doncek o yokken eve cagircak arkadasim bile yok (

Hayatim fotolari bekliyoruz :))

SUzi canim ben ilk 17 haftada bole kelebek cirpintisi gibi tuaf bisiler hissettim, yada hissettigimi sandim :) Ama net olarak ilk 19 haftadaydi 21 haftada fln dahada kesindi , simdi firlicak sanki valla

Burcu Canım Allah yardımcın olsun yaa. yüklü halinle ne çok şeylerle uğraşıyosun. fazla yorma kendini ve kızını :)
ÖZlem. hadi hayırlı olsun işlerini yarıladın sayılır. ne güzel şeyler demi tatlı hazırlıklar :) artık tamamen bittiğinde bizde fotolarını görürüz.

gelgelelim bize :) Dün dr. a gittik. oğlum 635 gr 30 cmmiş. Dr. haftasına göre gayet iyi herşey yolunda dedi. Elini ayağını parmaklarını herşeyi gösterdi. kendiside ben tüm organlarına baktım dedi. çok şükür herşey yolundaymış. bugün sabahta şeker yüklemesi için kan verdim başka şeyler içinde yine kan ve idrara verdim. herşey güzelmiş. idrar yolu enfeksiyonu için bi toz verdi kullan 10 gün ilişki yasak bol su iç dedi. bide kan ilacı verdi. :)
doğuma kadar kan ilacı ve vitamine devam :)
benim kozalakta göya beni şikayet etti tavuk yemiyorum diye. dr. yemiyosa zorlama kırmızı et ve balık tüketsin özellikle somon dedi. hehe dumur oldu kaldı canım yaa..

Canim Masallah size, seker yuklemende guzel cikar eminim .. Zaman geciyor sende yolun sonuna yaklastin bak bundan sonrasi cok daha hizli geciyor valla alis veris fln baslayinca :))
Ohh senin kozalagada iyi olmus seni sikayetmi eder

canım ben 17 de falan hıssetmeye basladım ama anlamadım yanı emın olamadım bebek mı degıl mı dıye ama asıl 18 19 dan sonra anlıyorsun fakat 23 24 lerden sonrada baya baya sıddet gormeye baslıyorsun hele sımdılerde yamuk karınla dolasıyoruz hatta bazı hareketlerı ıle ben bıle sallanıyorum

dogduktan sonra bebek kucuk malum kıs gelıyor dısaırı cıkamayız alısverıse ee baskalarının zevkıne gore gıyınsın ıstemem bebegım o yuzdende halıyle dogmadan hersey hazırlanıor ben dogmadan mevlut sekerını bıle hazırlattım yoksa bıde onlar suprız olacaktı belkıde hıc begenmeyecegım seyler olacaktı :S o yuzden cınsıyet bılmek bana ıı gelıor acıkcası
ama tabıkı senın kararın sekerım

keske burada olsan da gelebılsen tatlım
tabıkı paylasıırım fotoları ne demek demınde dagıtılacak kutular hazırladık 8 adet kocacanla fotografta cekıldık ugrasırkenkı halımız ıle ılerde anılarımız olacak ınsallah :)

ayy masallah oglusuna doktor hersey yolunda demıs daha ne olsun
sekerınde ıı cıkar ınsallah
tavuk etı onermıor doktorlar zaten en cok genetıgı ıle oynanmıs besın turu dıolar saglıklı tavuk bulmak zor kırmızı et ve balık dıorlar
ye sende etnı sutunu bak et bıze cok yaradı emınım sızler ıcınde yararlıdır yıyın bolca oglunla :)

fotolarımızda gelecek sekerler suslemelerım bıtsın ınsallah
temızlıkte bıttı sayılır hakıkaten gercı tam bıtse rahatlıcam

canım sıradaki arkadaşımız için ben 11000 tevhid okudum allahım kabul etsin

oo supersın canım Allah kabul etsın ınsallah Belgın ıcın (snn) topluyoruz su anda
tesekkur ederız

inşallah canım Allah razı olsun sende saglıcakla al kucagına ınsallah
gittim canım gitmediğim doktor kalmadı bi sorun yok cok sukur en son artık asılmaya gecıcez galıba

Cok sevindim bi sorunun yokmus...esjn hic gorundu mu dr a.. bide o gorunse eger dr hic gitmediyse..

Skmdi ikinizdede saglik sorjnu yoksa stres cok etkili stresi yeneceksiniz canin..

bütün yazz nasıl geçti bende anlamadım vallaa.. hamileliğimi unuttm resmenn..en yakın arkadaşım 3 aylık hamileyken ani bi şekilde abisini kaybetti....
kayınvalidemler evi komple tadilata soktu
ayağı kırıldı geldi bnde kaldıı
gece vardiyalarnda eşimn ben hep annemde kaldım
ramazan geldi bayram geldi
abimn düğününü yaptık ...
kıyafet ara bul..
gelen giden misafir bi sürüü geçir geçirr..
snra kuyruk sokumum ağrıo die kıl dönmesinden korktuk çok şükür değilmişş o geçtii böbrek ağrısıı ağla sızlaa kum döküomuşum nese şükür oda geçti çok sürmeden
şimdide alerjik nezleyle başetmeye çalışıom...
anlicanızz hamilelikle ilgli bi skıntm olmadı şükürler olsn ama hep başka başka şeyler çıktı.
her işte bi hayır var belkide kafaya takıcaktım bi takım şeyleri rabbim başka şeyler verip oyaladı beni die düşünüorm
koca yaz böle geçti işte.... çok özledm ama burdaki ortamımıı muhabbetleri fln....yazmaya fırsatm olmasada hep gelip okuyup çıktım... güzel haberlerinizi okudumhep... çok şükür kızlar buğünlerimizee fotolarımızıda paylaşıcaz inşallahhhh. bnde doğum çantamı hazrladım.. park yatağımızı aldk banyo setini pusetini flnn rabbm hepsini ve dahasını kullanmak nasip etsin inşallahhhepimize ve isteyen tüm arkadaşlarımaaaa....

Canim Masallah size, seker yuklemende guzel cikar eminim .. Zaman geciyor sende yolun sonuna yaklastin bak bundan sonrasi cok daha hizli geciyor valla alis veris fln baslayinca :))
Ohh senin kozalagada iyi olmus seni sikayetmi eder

İnşallah canım teşekkür ederim :) evet yaa öyle böyle derken 6ayı geride bıraktık. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsiin inşallah. :) hemde ne iyi oldu gerçi şimdi de balık ye et ye diyo zorla halbusi ben severim ikisinide illa ısrarcı olacak ya kozalak işte :))

evet valla yolunda dedi herşeyi. ben ayrıntılı ultrason yapıyomuydunuz dedim aslında bakmıyoruz ama istersen içinde kalmasın git dedi. ama ben gördüm burada idrar torbasına kadar herşeyi dedi. parmaklarını filn hep saydı :) içim rahatladı yani ne yalan söliim.
fotolarınızı da merakla bekliyoruz .. İnsan hevesleniyo valla siz böle hazırlanırken :)

Sensee.. ben 15 haftalıkken hissetmiştim. hatta özleme yazmıştım çook hafif bi kıpırdanma var diye.. :)

Kızlar hadi şimdi bide yemek fikri verin bakalım :)
Buzluktan kemikli dana eti çıkarttım yarına pişireyim diyorum ama nasıl pişirsem karar veremedim. var mı sizden gelecek güzel lezzetli fikirler

Kızlar hadi şimdi bide yemek fikri verin bakalım :)
Buzluktan kemikli dana eti çıkarttım yarına pişireyim diyorum ama nasıl pişirsem karar veremedim. var mı sizden gelecek güzel lezzetli fikirler

cnm et kemikliyse barbunya da güsel olur kurufasulye nohut flnda harika olurrrr
off canm çekti beeeeeeeee olsada yesekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…