HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hamilelikle ilgili sıkıntının olmaması ne güzel olmuş ama diğerleri hiç peşini bırakmamış. bundan sonra hiç bi sıkıntı aksilik çıkmaz inşallah. :) ne güzel hazırlıkların tamamlanmış :) kaçıncı haftada başladın hazırlanmaya? bende çok heves ediyorum. alayım bişeyler artık koyayım diye ama daha 3 ay var önümüzde

cnm et kemikliyse barbunya da güsel olur kurufasulye nohut flnda harika olurrrr
off canm çekti beeeeeeeee olsada yesekkk

deme kız öle. bak bide hamilesin dert ettirme içime. yap sende yarın :)
ama büyük parçalı kemikli iyi olur mu ki sen kurufasulye nohut içinde pişir mi diyosun yoksa etin yanında mı pişireyim onlardan birini :26:

28. haftanı tammladıktan snra başla derim cnm
hemen oda yapmayı düşünmüosan bi yatak bi şifonyer bide hastane çıkışı banyo seti fln hepsini 1 haftada halledersin
uzun sürmüo ztn..

ama oda yapmak epey meşakkatli oluo halısı perdesi fln hatta şmdiden başlasan anca tamamlanr çnkü son ay sen çıkamıcaksın çok yoruluo insan...ama çok zevkli yaaa

kalktım buzluktan barbunyayla eti çıkarttırdn bana yanii iice pis boğazlık benmkidee
içnde pişir cnm içnde lezzetli oluo yarnda yanına pilav yaparsınnn cacık falnn ohhhh missss

yok oda yapmıycaz henüz. ozaman 28. haftadan sonra başlarız yavaş yavaş :) şimdi örgü yelek patik filn yapıyorum onlar bile başka zevk veriyo insana :)

kalktım buzluktan barbunyayla eti çıkarttırdn bana yanii iice pis boğazlık benmkidee
içnde pişir cnm içnde lezzetli oluo yarnda yanına pilav yaparsınnn cacık falnn ohhhh missss

o zaman nohut ıslatayım bende ne yapayım :) peki bana nasıl pişireceğini de yaz ozaman :) düdüklüde mi yapayım. Önce eti haşlayıp sonra nohutu kavurup içine etleri atıp sonra hepsini mi pişireyim :)
yaşım genç ya benim daha her yemeğin metodunu bilmiyorum ama çocuk yapmaya gelince yaşa başa bakmıyorum işte

telefon geldi de muhabbette daldım cnm ya k. bakma
etli nohut tarifini bnde çok iyi bilmiom ama düdüklüde yapıo annemde genelde. bi internetten yapılışına bak bakalımm

canım sanırım kum hamilelikte yükselen birşey ben ikincidir döküyorum. Diğer şeyler biraz tatlı biraz acı ama zamnı su gibi geçiren şeyler olmuş inş son 2 ayında hemen geçer bebiş ku ağına gelir
allah saglık versin sizlere

doktorun da ne ii imiş bakmış uzun uzun rahatlatmış seni me güzel
kıpırdanmalar ne hoş zaten sonrası daha keyifli oluyo pimpiriklilik aazalıyor

Kızlar hadi şimdi bide yemek fikri verin bakalım :)
Buzluktan kemikli dana eti çıkarttım yarına pişireyim diyorum ama nasıl pişirsem karar veremedim. var mı sizden gelecek güzel lezzetli fikirler

gece gece ne menü ama :)
anne. Patatesle pişirir. Ben sevmez yemezdim ama evdeki herkes yerdi :)

telefon geldi de muhabbette daldım cnm ya k. bakma
etli nohut tarifini bnde çok iyi bilmiom ama düdüklüde yapıo annemde genelde. bi internetten yapılışına bak bakalımm

önemli değil canım benim netten baktım bi tane tarif buldum bakalım inşallah güzel olur :)

gece gece ne menü ama :)
anne. Patatesle pişirir. Ben sevmez yemezdim ama evdeki herkes yerdi :)

patatesli de güzel oluyo da bende pek sevmiyorum etli patatesi. netten bi tarif buldum onu yapıcam bakalım inşallah güzel olur.

benim herifim midesine pek düşkündür. herşeyi de hemen bilir anası öle yetiştirmiş :)
salçayı az koy yerken anlar bunu salçası az buna sonradan su katmışsın filn diye o yüzden ben başlarda çok kasılıyodum yemek pişirirken.
e haliyle kasılınca da bi şeye benzemiyodu yemek.
bide bana demezmiydi anamın yemeği gibi olsun diye ben iyice yapamazdım.
inşallah yarınki yemeğim güzel olur da tam not alırım.
haftasonu Ankaraya kaynanamlara gitcez güzel olursa ozaman söyler irem bi etli nohut yapmış ne güzel olmuştu diye.
tabi onu duyan kaynanam hemen surat değiştirir. beni sorguya alır nasıl yaptın ne koydun diye
bakma çok kıskanç. ben bi kaymaklı börek pişirmiştim eşim bundan bahsetti annesine oda almış kaymağı yaptığım börekten yapacakmış. ama yapmadı öle kaldı kaymak. geçende kek yapmıştım tabi benim herif bunu da dilinden düşürmüyo annesine söledi. kaynanam geçen misafirlere yaparken dikildi tepeme ne koyuyon nasıl yapıyon filn diyo :)
Ah ahh.. bizde böle mi olacaz ki acebaa :))
biraz uzun mu yazdım ne

sabah sabah maaşallahh büyük bi iştahla uyandmmm üşenmedm de bi kahvaltı hazrladm 1 saat yedim yaniii kndime şaşıorm ben bu hamilelikte yaa ahh bu bebişler neler yaptrıolar annelerinee yiyemicem die ödüm kopmuş sanki günlerdr aç kalmışımm tipp oldum heeee hep senn yüzündeenn

Selam

Sezggi cnm benim dun kontrol varmis .... okudum ama ozamn yazamamistim... hadi gecmis olsun.. Masallah size seker testinde guzel cikicaktir insallah...
bu arada esinede iyi olmus... herseye bir fikirleri var masallah.. hep dr lar onlari desteklemicek ya

pufff daha cok varmis yaa hissetmeye ozmna kadar pimpiriklenmeye devam

bu arada yemek muhabbeti almis basini gitmis .... 2 gundur nohutlar dolapta beni bekliyor pisirmek icin.. bu aksamda yalan oldu annemlere gidicez kismetsek ancak yarin aksam bnmde menum belli nohut pilva cacik tursu........
aman kayinvalideler oyle azcik... bnmkinin herkes yemeklerini over ama bi kendi cocuklari begenemz .. hele kayinbirader bize gelince ne yaparsam ertesi gun annesine anlata anlata bitiremez sonra kayinvalide bnde yapiyorum evde ama yemez diye kendini savunur huy iste... belki bizde oyle olcaz...

Gunaydin kizlar,

Aksam dokturmusunuz ayy ben ne yemek yapsam bgn acep.. Bir dus alip gitcem alisverise kozalakta isten cikinca gelir alir tasiyamam iki otobus poset, hem deterjan alis verisi flnda yaparim bebisin kiyafetleri yikamak lazim :))

Eee napiyorsunuz bakalim bgn kizlar ?

ayy burcu dun gece seni ruyamda gordum... hayirolsun insallah... saat 12yide gecti bozulmustur artik anlatim bari...
bnm kozalakla evde hazirlaniyoruz dugun mu ne bir yere gidicez...
bu arada senle yazisiyoruz fln... sonra senin esin geliyor ama istanbul da yasiyorsunuz.... ( bu arada esin cemal hunal - issiz adamda ki)
neyse aradan 1 saat geciyor... esin ariyor burcu doguma girdi.... sancilari tuttu fln diye... bide hic bisey hazir degil annesi daha gelmedi fln diye panik halde... hemen hastaneye gelin diyip location atiyor ama ara ara bulamiyoruz hastaneyi...
yaa ama nasil garipti anlatamam... bnm kozalakla arabada dolaniyoruz garip yerlerden yollarsan fln geciyoruz...

okadar konusmusuz ki ruyama bile girdi ... :18:

OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM

Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?

kızlar farkındayım regliyken yapmamam gerekiyodu benim ögrenmek istediğim regli oldugum için mi böyle yoksa hep 2.çizgi çıkarmı ayyyy bu test hamilelik testi gibi değil demek ki yumurtlamasanda çizgi hep var desenize işim çok zor ( öyle mi yoksa regliden sonrat çizgisi çıkmazmıydı merak ettim.Kullanan yok mu??

Ben kulkandim. regliyken kullanmamistim..

hergun yaptim ilk ay 16. Gunde cift cizgi gordum..ikinci ayda hergun yaptim hergun silik cikti. Yumurtlamadim zannettim o ay. ama oay hamile kaldim.

Regl bitince hergun yap muhakkak cikacaltir cift cizgi. cikmasada sen kki gune bir nolur nolmaz diye iliskiye devam et..

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben 2 aydır falan girmiyorum ama bazı kopukluklar olmuş galiba üzüldüm yazmasamda okuyup seviniyordum hallerinize bazende üzülüyordum sizinle beraber

maşallah sizin iştahınıza :) ne güzel işte bol bol ye canın ne isterse :) barbunyanı da yedin mi yapıp :))

teşekkür ederim canım sağol.. darısı sizlerinde başına inşallah hepimiz böle güzel haberlerle gelelim :) daha hissetmene var. ama sen gene ara ara kendini dinlemeye devam et. belki erkenden hissediverirsin. böle sanki miden de dolaşan gaz gibi bişey ama gaz olmadığını anlayabiliyosun :)
yarın akşam pişir sen de nohutunu afiyetle ye :) kayınvalideler bi acaip işte yaa. inşallah biz böle olmayız ama zor bi durum :)

canım. sen reglin biter bitmez bi test daha yap. eğer kopkoyu bi çizgi görürsen ilişki 2 gün boyunca. görmesende sen ilişkini yaşa. çünkü herkes farklı zamanlarda yumurtluyo belki sen adet bitiminde yumurtluyo olabilirsin.. inşallah Rabbim gönlüne göre verir :)

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben 2 aydır falan girmiyorum ama bazı kopukluklar olmuş galiba üzüldüm yazmasamda okuyup seviniyordum hallerinize bazende üzülüyordum sizinle beraber

canım benim arada yaz sende :) her ne tatsızlık olursa olsun inşallah zamanla düzelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…