- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #30.981
bütün yazz nasıl geçti bende anlamadım vallaa.. hamileliğimi unuttm resmenn..en yakın arkadaşım 3 aylık hamileyken ani bi şekilde abisini kaybetti....
kayınvalidemler evi komple tadilata soktu
ayağı kırıldı geldi bnde kaldıı
gece vardiyalarnda eşimn ben hep annemde kaldım
ramazan geldi bayram geldi
abimn düğününü yaptık ...
kıyafet ara bul..
gelen giden misafir bi sürüü geçir geçirr..
snra kuyruk sokumum ağrıo die kıl dönmesinden korktuk çok şükür değilmişş o geçtii böbrek ağrısıı ağla sızlaa kum döküomuşum nese şükür oda geçti çok sürmeden
şimdide alerjik nezleyle başetmeye çalışıom...
anlicanızz hamilelikle ilgli bi skıntm olmadı şükürler olsn ama hep başka başka şeyler çıktı.
her işte bi hayır var belkide kafaya takıcaktım bi takım şeyleri rabbim başka şeyler verip oyaladı beni die düşünüorm
koca yaz böle geçti işte.... çok özledm ama burdaki ortamımıı muhabbetleri fln....yazmaya fırsatm olmasada hep gelip okuyup çıktım... güzel haberlerinizi okudumhep... çok şükür kızlar buğünlerimizee fotolarımızıda paylaşıcaz inşallahhhh. bnde doğum çantamı hazrladım.. park yatağımızı aldk banyo setini pusetini flnn rabbm hepsini ve dahasını kullanmak nasip etsin inşallahhhepimize ve isteyen tüm arkadaşlarımaaaa....
cnm et kemikliyse barbunya da güsel olur kurufasulye nohut flnda harika olurrrr
off canm çekti beeeeeeeeeolsada yesekkk
hamilelikle ilgili sıkıntının olmaması ne güzel olmuş ama diğerleri hiç peşini bırakmamış. bundan sonra hiç bi sıkıntı aksilik çıkmaz inşallah. :) ne güzel hazırlıkların tamamlanmış :) kaçıncı haftada başladın hazırlanmaya? bende çok heves ediyorum. alayım bişeyler artık koyayım diye ama daha 3 ay var önümüzde
deme kız öle. bak bide hamilesin dert ettirme içime. yap sende yarın :)
ama büyük parçalı kemikli iyi olur mu ki sen kurufasulye nohut içinde pişir mi diyosun yoksa etin yanında mı pişireyim onlardan birini :26:
28. haftanı tammladıktan snra başla derim cnm
hemen oda yapmayı düşünmüosan bi yatak bi şifonyer bide hastane çıkışı banyo seti fln hepsini 1 haftada halledersin
uzun sürmüo ztn..
ama oda yapmak epey meşakkatli oluo halısı perdesi fln hatta şmdiden başlasan anca tamamlanr çnkü son ay sen çıkamıcaksın çok yoruluo insan...ama çok zevkli yaaa
kalktım buzluktan barbunyayla eti çıkarttırdn bana yaniiiice pis boğazlık benmkidee
içnde pişir cnm içnde lezzetli oluo yarnda yanına pilav yaparsınnn cacık falnn ohhhh missss
yok oda yapmıycaz henüz. ozaman 28. haftadan sonra başlarız yavaş yavaş :) şimdi örgü yelek patik filn yapıyorum onlar bile başka zevk veriyo insana :)
o zaman nohut ıslatayım bende ne yapayım :) peki bana nasıl pişireceğini de yaz ozaman :) düdüklüde mi yapayım. Önce eti haşlayıp sonra nohutu kavurup içine etleri atıp sonra hepsini mi pişireyim :)
yaşım genç ya benim daha her yemeğin metodunu bilmiyorumama çocuk yapmaya gelince yaşa başa bakmıyorum işte
bütün yazz nasıl geçti bende anlamadım vallaa.. hamileliğimi unuttm resmenn..en yakın arkadaşım 3 aylık hamileyken ani bi şekilde abisini kaybetti....
kayınvalidemler evi komple tadilata soktu
ayağı kırıldı geldi bnde kaldıı
gece vardiyalarnda eşimn ben hep annemde kaldım
ramazan geldi bayram geldi
abimn düğününü yaptık ...
kıyafet ara bul..
gelen giden misafir bi sürüü geçir geçirr..
snra kuyruk sokumum ağrıo die kıl dönmesinden korktuk çok şükür değilmişş o geçtii böbrek ağrısıı ağla sızlaa kum döküomuşum nese şükür oda geçti çok sürmeden
şimdide alerjik nezleyle başetmeye çalışıom...
anlicanızz hamilelikle ilgli bi skıntm olmadı şükürler olsn ama hep başka başka şeyler çıktı.
her işte bi hayır var belkide kafaya takıcaktım bi takım şeyleri rabbim başka şeyler verip oyaladı beni die düşünüorm
koca yaz böle geçti işte.... çok özledm ama burdaki ortamımıı muhabbetleri fln....yazmaya fırsatm olmasada hep gelip okuyup çıktım... güzel haberlerinizi okudumhep... çok şükür kızlar buğünlerimizee fotolarımızıda paylaşıcaz inşallahhhh. bnde doğum çantamı hazrladım.. park yatağımızı aldk banyo setini pusetini flnn rabbm hepsini ve dahasını kullanmak nasip etsin inşallahhhepimize ve isteyen tüm arkadaşlarımaaaa....
İnşallah canım teşekkür ederim :) evet yaa öyle böyle derken 6ayı geride bıraktık. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsiin inşallah. :) hemde ne iyi oldu gerçi şimdi de balık ye et ye diyo zorla halbusi ben severim ikisinide illa ısrarcı olacak ya kozalak işte :))
evet valla yolunda dedi herşeyi. ben ayrıntılı ultrason yapıyomuydunuz dedim aslında bakmıyoruz ama istersen içinde kalmasın git dedi. ama ben gördüm burada idrar torbasına kadar herşeyi dedi. parmaklarını filn hep saydı :) içim rahatladı yani ne yalan söliim.
fotolarınızı da merakla bekliyoruz .. İnsan hevesleniyo valla siz böle hazırlanırken :)
Sensee.. ben 15 haftalıkken hissetmiştim. hatta özleme yazmıştım çook hafif bi kıpırdanma var diye.. :)
Kızlar hadi şimdi bide yemek fikri verin bakalım :)
Buzluktan kemikli dana eti çıkarttım yarına pişireyim diyorum ama nasıl pişirsem karar veremedim. var mı sizden gelecek güzel lezzetli fikirler
telefon geldi de muhabbette daldım cnm ya k. bakma
etli nohut tarifini bnde çok iyi bilmiom ama düdüklüde yapıo annemde genelde. bi internetten yapılışına bak bakalımm
gece gece ne menü ama :)
anne. Patatesle pişirir. Ben sevmez yemezdim ama evdeki herkes yerdi :)
Cok sevindim bi sorunun yokmus...esjn hic gorundu mu dr a.. bide o gorunse eger dr hic gitmediyse..
Skmdi ikinizdede saglik sorjnu yoksa stres cok etkili stresi yeneceksiniz canin..
Gunaydin kizlar,
Aksam dokturmusunuz ayy ben ne yemek yapsam bgn acep.. Bir dus alip gitcem alisverise kozalakta isten cikinca gelir alir tasiyamam iki otobus poset, hem deterjan alis verisi flnda yaparim bebisin kiyafetleri yikamak lazim :))
Eee napiyorsunuz bakalim bgn kizlar ?
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
esımde de sorun yok cok sukur stresı yenemıyoruz ıste
sabah sabah maaşallahh büyük bi iştahla uyandmmmüşenmedm de bi kahvaltı hazrladm 1 saat yedim yaniii kndime şaşıorm ben bu hamilelikte yaa ahh bu bebişler neler yaptrıolar annelerinee yiyemicem die ödüm kopmuş sanki günlerdr aç kalmışımm tipp oldum heeee hep senn yüzündeenn
Selam
Sezggi cnm benim dun kontrol varmis .... okudum ama ozamn yazamamistim... hadi gecmis olsun.. Masallah sizeseker testinde guzel cikicaktir insallah...
bu arada esinede iyi olmus... herseye bir fikirleri var masallah.. hep dr lar onlari desteklemicek ya
pufff daha cok varmis yaa hissetmeye ozmna kadar pimpiriklenmeye devam
bu arada yemek muhabbeti almis basini gitmis .... 2 gundur nohutlar dolapta beni bekliyor pisirmek icin.. bu aksamda yalan oldu annemlere gidicez kismetsek ancak yarin aksambnmde menum belli nohut pilva cacik tursu........
aman kayinvalideler oyle azcik... bnmkinin herkes yemeklerini over ama bi kendi cocuklari begenemz .. hele kayinbirader bize gelince ne yaparsam ertesi gun annesine anlata anlata bitiremez sonra kayinvalide bnde yapiyorum evde ama yemez diye kendini savunurhuy iste... belki bizde oyle olcaz...
OVÜLASYON TESTİ YARDIMMM
Kızlar su an regliyim ovu testini merak ettim ve bir tane yaptım :) çift çizgiyi de gördüm sonunda :))))) ama benim anlamadıgım içinizde bunu kullanan varsa cevap versin bana pek anlamadım şimdi kullanım klavuzunu okudum t çizgisi c çizgisinden daha koyu olunca ya da aynı olacak renk diyo da bunlar hemen hemen aynı gibi çok saçma geldi bana ya bunu kullanmak çok zor boşuna aldım galiba ya siz nasıl anladınız bununla yumurtladıgınızı?
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ben 2 aydır falan girmiyorum ama bazı kopukluklar olmuş galiba üzüldüm yazmasamda okuyup seviniyordum hallerinize bazende üzülüyordum sizinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?