HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok canım kızmıyorumm

orası öle tabi nesrinim ama işte düşününce insan bi kötü oluyo.. Rabbim hayılısını versin tabi bende iyi bi anne iyi bi kayınvalide olurum artık

bire bir şahit oldugum öyle kayınvalideler varki oğlum diye ölen biten arada çocuk olsa bile evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapan ve ayıran sonrada torun morun ne arayan ne soran.

bire bir şahit oldugum öyle kayınvalideler varki oğlum diye ölen biten arada çocuk olsa bile evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapan ve ayıran sonrada torun morun ne arayan ne soran.

öyle canım bende biliyorum hem yaşadımda allahım hayırlısını versin hepimize allah korkusu olanla karşılastırsın

kızllarrr hadi söyleyin bakalım hamiş haberinizi kocanıza nasıl söyleyeceksiniz?
ps: kendimi avutuyorum

hiç düşünmemiştim. hımm. valla benimkinde romantizm sıfır olduğu için ne yapsam anlamaz. ya direk söylerim. ya da test sonucunu yatagın başucuna bıraksam anlarmıki. ahaa bilemedim şimdi.

hiç düşünmemiştim. hımm. valla benimkinde romantizm sıfır olduğu için ne yapsam anlamaz. ya direk söylerim. ya da test sonucunu yatagın başucuna bıraksam anlarmıki. ahaa bilemedim şimdi.

al bendende o kadar..kesin anlamz test sonucunu çift çizgiymiş oymuş buymuş kırk saat açıklayana kadarda hevesim kaçar sinir olurum kesin

ben aralık ayında düşük yaptığımda sabahın 5 inde test yapmıstım evde ama çok ağrım vardı eşime sen baksana ne çıkmıs demiştim ben kıvranıyorum o arada 2 . çizgi çıkmısmı demiştim evet çıkmıs o ne demekki demişti bana.Bende gebelik oldugu anlamına geldiğini söylediğinde yanağından süzülen 2 damla yaşı görmüştüm ve çok etkilenmiştim.

al bendende o kadar..kesin anlamz test sonucunu çift çizgiymiş oymuş buymuş kırk saat açıklayana kadarda hevesim kaçar sinir olurum kesin

aynen aynensadece bende yokmus boyle koca.o yüzden sinirimi bozupda hevesimi hiç kursağımda bırakamam. direk söylerim. hamileyim der çıkarım işin içinden . ah ahh benim gibi romantik hatuna yapılırmı bu.

Zeyneli var ya onun bi fikri vardı onu yapıcam ben

aynen aynensadece bende yokmus boyle koca.o yüzden sinirimi bozupda hevesimi hiç kursağımda bırakamam. direk söylerim. hamileyim der çıkarım işin içinden . ah ahh benim gibi romantik hatuna yapılırmı bu.

demii yaaa..harcanıyoruz bu adamların elinde valla ve emin ol sadece sende yok en azından bende de var

ay canım ya. duygusalmış senin adam şanslısın.

neydiki o hatırlayamadım? 3. misafir gibi bişiy geldi aklıma ama omuydu? nasılsdı?

evet 3. misafir olayı.. anlatımda pek iyi değilimdir aslında ben ama gene de anlatmaya çalışayım.. misafir gelcek diyoz sofrayı kuruyoz sona bekliyoz büyük bi kutuyla geliyoz içinede not
ben onu ana göre değiştircem hatta direk kutu hazırlıycam içine not yazıcam hediye gibi vericem kocişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…