- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.121
evet 3. misafir olayı..anlatımda pek iyi değilimdir aslında ben ama gene de anlatmaya çalışayım.. misafir gelcek diyoz sofrayı kuruyoz sona bekliyoz büyük bi kutuyla geliyoz içinede not
ben onu ana göre değiştircem hatta direk kutu hazırlıycam içine not yazıcam hediye gibi vericem kocişime
aslında pek belli etmez ama çok yufka yüreklidir.3. yılımız dolacak evliliğimizde istediğimiz bir bebek olunca duygusallaşmıştı.Bence eşlerinize haksızlık etmeyin onlarda o kadar çok sevinir,değişirki siz bile tanıyamazsınız.
evet 3. misafir olayı..anlatımda pek iyi değilimdir aslında ben ama gene de anlatmaya çalışayım.. misafir gelcek diyoz sofrayı kuruyoz sona bekliyoz büyük bi kutuyla geliyoz içinede not
ben onu ana göre değiştircem hatta direk kutu hazırlıycam içine not yazıcam hediye gibi vericem kocişime
kızllarrr hadi söyleyin bakalım hamiş haberinizi kocanıza nasıl söyleyeceksiniz?
ps: kendimi avutuyorum
yok canım haksızlık etmem kocama. sadece romantik değil ne yapalım bizimkilerde böle işte. kocişimi seviyorum ben yanlış anlaşılmasın.
eğerki ben yarın silikte olsa bi çizgi görürsem gider yavru kartal tulumu alırım ben sana asıl aldıgım hediyeyi vermeyi unutumuşum diye vericem yeni geldimya yoldan:)))) canım benim hayal edebiliyorum nasıl gozelerinin parlayacagınııı ayy bi garip oldum
biz iyiyiz canım sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım özser hamilesin sanırım hayırlı olsun rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
başka varmı hamile olan
64: ben şimdiden başlamak istiyorum. bugün de test yapıcakmısın. gaza getirmek için söylemiyorum.
ozser bu sanaydı. nesrinim senin için de cekicez hem de en şaaşalısından
günaydın kızlar nasılsınız
sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım özser hamilesin sanırım hayırlı olsun rabbim sağlıklı evlat versin inşallah
başka varmı hamile olan
ayy canım hadi inş Allah gönlüne göre versin..
nasıl şaşırır kimbilir valla..allah bizede yaşatsın inş..
benim öyle özel bişiy gelmiyor aklıma belki sizinkilerden kopya çekerima
ama tek istediğim bizim eşimle çok sevdiğimiz fırsat oldukça yıldönümü olsun d.günü olsun özel günlerde gitmeyi tercih ettiğim,z bi yer var en azından orada söylemeyi hayal ediyorum..
tabi ikna edebilirsem, azcık tuzluda o rası
buaralar hastaya bide moral olur belki..
slm kızlar benım belım kasıklarım cok acıyo ama yıne hasta olmadıminşallah olmam bana dua edermısınız canlarım yaa
başka varmı hamile olan
başka varmı hamile olan
ay ay ınsallah hayırlı haberlerle gelımde cekelım kız
ay mendıll salayan ellerınız dert gormesın
canım sanırım hafta sonu kan testı yapıcam
ama yarın sabahta ıdrar testı yapcam koyulasmayı gorecem
hadi inşallah canımmmm ne zamandı senin bat???
19 şubat yada 20 şubat olacaktı ama olmadım inşallah bebiş vardır canım benım isteyen herkeze rabbim tez zamanda yasatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?