HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

güzel fikirmiş.Allah bu sevinçleri yaşamayı eşlerimize yaşatmayı hepimize nasip etsin inşallah.Evlatlarımızda sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Vallahi ağlattınız beni anılarım depreşti.

yok canım haksızlık etmem kocama. sadece romantik değil ne yapalım bizimkilerde böle işte. kocişimi seviyorum ben yanlış anlaşılmasın.

he güzelmiş iyi fikir yapılabilir.

kızllarrr hadi söyleyin bakalım hamiş haberinizi kocanıza nasıl söyleyeceksiniz?
ps: kendimi avutuyorum

eğerki ben yarın silikte olsa bi çizgi görürsem gider yavru kartal tulumu alırım ben sana asıl aldıgım hediyeyi vermeyi unutumuşum diye vericem yeni geldimya yoldan:)))) canım benim hayal edebiliyorum nasıl gozelerinin parlayacagınııı ayy bi garip oldum

yok canım haksızlık etmem kocama. sadece romantik değil ne yapalım bizimkilerde böle işte. kocişimi seviyorum ben yanlış anlaşılmasın.

canım eminim burdaki herkes kocasını seviyordur, sevmesek değer vermesek ömrümüzü geçirmek istermiyiz?
ben de zaten sadece romantiklik açısından demiştim..
hepimizin eşi eminim her yazamn yanımızdadır
kimse haksızlık yapmaz yani kocişinee

günaydın kızlar nasılsınız

sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım özser hamilesin sanırım hayırlı olsun rabbim sağlıklı evlat versin inşallah

başka varmı hamile olan

slm kızlar benım belım kasıklarım cok acıyo ama yıne hasta olmadım inşallah olmam bana dua edermısınız canlarım yaa

ayy canım hadi inş Allah gönlüne göre versin..
nasıl şaşırır kimbilir valla..allah bizede yaşatsın inş..
benim öyle özel bişiy gelmiyor aklıma belki sizinkilerden kopya çekerima
ama tek istediğim bizim eşimle çok sevdiğimiz fırsat oldukça yıldönümü olsun d.günü olsun özel günlerde gitmeyi tercih ettiğim,z bi yer var en azından orada söylemeyi hayal ediyorum..
tabi ikna edebilirsem, azcık tuzluda o rası
buaralar hastaya bide moral olur belki..

amin canım hepimizin inşallah... evde başbaşayken söyleyecegım kesin ama pllanlama yapıyoruz aslında ama o heycanla ansıl soylıcez kimbilir o kadar serin kanlı olup ona hiçbişe solemeden evden cıkıp alışveriş yapıp akşama kadar soylemeden durabılırmıyım o da merak konusuyeterki guzel haberi biz alalımda önce zaten haberin kendisi çok özel oldugu için özel bı olaya gerek yok haber vermek için
slm kızlar benım belım kasıklarım cok acıyo ama yıne hasta olmadım inşallah olmam bana dua edermısınız canlarım yaa

hadi inşallah canımmmm ne zamandı senin bat???

sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım özser hamilesin sanırım hayırlı olsun rabbim sağlıklı evlat versin inşallah

başka varmı hamile olan

iiiz canım sen nasılsın??

başka varmı hamile olan

canım emın degılım halaa ama ınsallah oyledır
sılık cızgım ıkıdır cıktı ıste hafta sonu kan testı yaptırcam ıns

sen nasıl oldun?

ay mendıll salayan ellerınız dert gormesın
canım sanırım hafta sonu kan testı yapıcam
ama yarın sabahta ıdrar testı yapcam koyulasmayı gorecem

canım hadı gözün aydın tatlım benım yenı formu actım tek tek okuyordumkı senı gördüm hadı allah utandırmasın canım benım 21:

evrim nerde kızlar. bugün hic görmedimde merak ettim. bugün doktoramı gitcekti.
evrim gelince yaz kıs merak ettim valla. gamsız dedik uğraştık senle biraz ya.

hadi inşallah canımmmm ne zamandı senin bat???

19 şubat yada 20 şubat olacaktı ama olmadım inşallah bebiş vardır canım benım isteyen herkeze rabbim tez zamanda yasatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…