HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım hadı gözün aydın tatlım benım yenı formu actım tek tek okuyordumkı senı gördüm hadı allah utandırmasın canım benım 21:

sagolasın cnm henuz resmı bır acıklama yapmadım halay ckmedık kan testınden sonra cekıcez
ıns benımledır yavrum ya

canım emın degılım halaa ama ınsallah oyledır
sılık cızgım ıkıdır cıktı ıste hafta sonu kan testı yaptırcam ıns

sen nasıl oldun?

canım ben kaçırmışım kusura bakma
canım inş hamilesindir, ama diyolarki hamiş olmayınca çizgi silik bile çıkmıyormuş diyorum veeeee başlıyorum

hadi inşallah canımmmm ne zamandı senin bat???

19 şubat yada 20 şubat olacaktı ama olmadım inşallah bebiş vardır canım benım isteyen herkeze rabbim tez zamanda yasatsın inşallah

gelmesin o pis kırmızılarrrrr geeelllmessiinnnn bebiş gelsin bebiişş

haydı ınsallah ya deddıgınız gıbı olur ıns bu 2 sılık cızgı ama ılkı bıldıgın hayalettı

biz iyiyiz canım sen nasılsın

hoşgeldin canımm..
iyiyiz şükür sen nasılsın?

iiiz canım sen nasılsın??

canım emın degılım halaa ama ınsallah oyledır
sılık cızgım ıkıdır cıktı ıste hafta sonu kan testı yaptırcam ıns

sen nasıl oldun?

çok teşekkür ederim kızlar nasıl olayım toparlanmaya çalışıyorum
allah beterinden saklasın ama bu bile beni dağıtmaya yetti cinsiyetini öğrenip kalp atışlarını duysaydım onunla birlikte bende ölürdüm heralde
sağolsunlar herkes arıyor yada eve geliyor salı gününden beri bende insanlara anlatarak rahatlamaya çalışıyorum biraz ama kimse kalmayınca açılıyor yine çeşmeler. sabah ağlayarak uyanıyorum akşam ağlayarak yatıyorum eşimde perişan oldu baba olmayı yarım saatliğine hayal etti ama sonu hüsran oldu o benim gibi değil daha umursamaz davranmaya çalışıyor ama dün gece arkadaşıyla konuşurken duydum kürtaj sonrası internette araştırma yapmış en doğru kararı verdim zaten sorumluluğu ben aldığım için biraz yanlışmı yaptık diye düşünmüştm ama internette ölüm oranlarını okuyunca kesinlikle doğru karar olduğunu anladım cimcime çok üzgün kafasını dağıtmak için elimden geleni yapıyorum artık dedi.
ben ondan saklıyorum o benden saklıyo ara yolu buluyoruz ama ben yalnızken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yalan yok hatta şuan bile ağlıyorum

yaşamayan bilemez kızlar evet çok yeni farkedildiği için mutluyum ama insan evde beslediği kuş bile öldüğünde yokluğunu hissedip ardından gözyaşı döküyor benim canımı aldılar.

bide unutkanlık başladıki sormayın. tabi kafa başka yerde dün kapıyı kilitlemeden çarşıya gitmişim. yemek yapıyorum diye tencereyi koymuşum ateşe gidip yatmışım tabi yemek diye bişey yok hepsi kömür allahtan ablam gelmiştide o yaptı sağolsun yemeğimi

3 ay sonraki batımı yazdırsammı acaba

Canım benim allah yardımcın olsun meleğin seni cennet kapılarında karşılasın, bugunlerde geçecek elbet vardır bir sebebi biliyorum bize konuşması kolay uzaktan ama dualarım seninle ve tüm canı yananlarla allahım tez zamanda canının yanmasını gönül ferahlıgına dönüştürsün inşallah

bir yansdan hamile haberi alınca seviniyoruz bir yandan üzüloruz ne garip bir dünya.cimcimem anlıyorum seni aynı duyguyu bende tattım zor ama birde 7 8 aylık oldugunu düşün ozman daha acı olurdu allahım göstermesin şimdi bir an önce kendini toplamaya bak başka şeylere odaklan uğraş bul kendineki diyer hamileliğine hazırlayabilesin

offf Allahım bekleyen herkese tattırsın annelik duygusunu yarabbim.düşmanıma vermesin bu derdi.ne kadar zormuş.tombiş tombiş minicik bi bebek.of hayali bile ne kadar masum ya...artık kendi çocuklarımızı severiz inşallah...

canım yaa su anda cok kotu oldum ve bende aglıyorum
rabbım daha buyuk dert vermesın
ınsallah tez zamanda saglıgına kavusur ve yavrunu alırsın herseyın hayırlıs
rabbım sanada yasatıcaktır ınanıyorum ıcındekı bu merhamet duygusu bu ınsanlık duygusu ve cocuk sevgısı varken senıde bunlara ac bırakmaz

canım yaşadıkların kolay değil inanki çok üzüldüm..Rabbim güzel bebeklerle müjdelesin seni..biraz dışarı çık dolaş bi uğraş bulup oyalanmaya çalışki kafan dağılsın..yoksa bebiş için nasıl mik mik yapıcaksın sonra
hazırlığını tam gaz yapmalısın yazdır 3 ay sonrasına inş yeniden bebişin gelicek

selam kızlarrr geldim sonunda... ay nasıl bir ağırlık var üzerimdeee varya uykum geldi tatlı tatlı...

maşallahh ne muhabbetler dönmüş yine hepsini okuyamadım varmı önemli bir gelişme...

canım benim yaa ağlamak birşeye çare olmuyor biliyorum üzülüyorsun yaşadığın durumda hiç kolay bir durum değil.. ne olurs aolsun neticede evlat acısı...

ama sende toparlamaya çalış kendini bebeğim... dediğin gibi ya kalp atışlarını duysaydın daha fazla zaman geçseydide kaybetseydin ozaman yıkılırdın toparlanamazdın.. bu durumun iyi bir yanı yok ama yinede iyi yanından bakmaya çalışmak lazım..

ben inanıyorum yakın zamanda hamiş kalcaksan ve bu kezz senin gibi cimcimee bi kızın olcakkk...

amin inşallah canım allah razı olsun dualarınızla ve tesellilerinizle bana destek olduğunuzu hissediyorum buradaki kardeşlik bambaşka birarada olamasakta tuşlar bizi biraraya getiriyor ben inanıyorum 4 ay sonra hamileyim diye çığlık çığlığa yine ilk buraya koşacağım hatta yine kocam ilk söylediğimde şoka girecek ve yine gelip burada dert yanacağım odunluğundan

ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar ben seni sen beni çok iyi anlıyoruz. Rabbim beterinden korusun diyoruz zaten sürekli eşimle. kuzenimin 6 aylık bebeği kalbi durduğu için alındı. onun 6 ayının değerini ben şimdi anlıyorum benim yarım saatim vardı ama şimdi doktor bugün deseki yanlış yapmışız keseyi rahmine yerleştirirsek bebeğin yaşar diye varımı yoğumu verip hiç düşünmeden yatarım o masaya. bugün tekrar gideceğim değerlerimi kontrol edecek düştüğü anda tekrar başlayacağım umutlarımı yeşertmeye. ama dün yapılan iğne kanser tedavisinde kullanılıyormuş kemoterapi iğnesiymiş oda vücuttan 3 ayda atılıyormuş bu sitede okudum. doğruysa 3 ayım var önümde. bende bu 3 ayı en iyi şekilde değerlendireceğim beslenmeme dikkat edeceğim her ay doktor kontrolüne gideceğim stresten uzak durmaya çalıacağım sonraaaaaaa batımı yazdırıp yine beklemeye başlayacağım haziranda 5 aylık olacaktım ama inşallah haziranda yine buraya hamileyim diye geleceğim

canım herşey Allahtan.bende 20 eylül 2012 de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.dünyam yıkıldı sandım ağlamaktan helak oldum yataktan cıkamadım.ama işe gitmek zorundaydım 1 hafta sonra işe başladım ve kendimi işle oyaladım hep. şimdi senin yazını okuyunca yine kötü oldum. üzülme desemde boş biliyorum. eşinde sen daha çok üzülme diye sana bişey demiyordur. inşallah Allah ım bize ikiz ikiz hayırlı evlatlar nasip etsin.

su anda nokta kadardır herhalde

cımcımeye cok uzuluuyorum ınankı dusundukce aglıyorum rabbım sbır versın onada sevınemıyorum yemın ederım

yaaaaaavv bak zopalıcam şimdi sen bana üzülmeyi bırak kendi sevincini yaşa ben çok sevindim bak seni duyunca. üzülmemek elde değil üzülüyorum ama geçiyo sonra vallaha bak
vücudumda ödem olmuş tuzlu su atıyorum karışmayın bana

inşallah canım benim inşallah rabbim hepimizi bebekle müjdelesin. bugünden sonra inşallah herşey çok farklı olacak

oyle olmasın dıe hemen kan testı yaptırmayım dıorum ama bılmıorum yanlıs mı dusunuyorum 3-4 gun daha gecsın ıstıorum kan ıcın sonrada doktor ıns

bak beni dinle git biran önce. hep diyoruz bekle diye. banada hep dediler bekle diye ama ben duramayıp gittim iyiki gitmişim eğer bekliyor olsaydım biliyorsun sonunu. kimse konduramıyor milyon sene düşünsem aklıma böyle bişey yaşayacağım gelmezdi düşünki ben benim derdimi ilk kez duydum dünyada ilk bende var sandım. doktor erken gelerek en doğrusunu yapmışsın dedi.
sen git kan tahliline kafan rahat etsin ebbeğim. olduda çıkmadı üzülme o zaman p.tesi tekrar gidersin ama geç kalma lütfen:26:

rüyamda hep kız gördüm zaten o günden beri. hep ağladı zavallım sen beni istemedin diye. bu sabah biraz içim geçmiş yine gördüm dünya tatlısı siyah saçlı beyaz tenli ela gözlü tombiş bi kızım vardı ilk defa bugün öptü beni hep kaçardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…