HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canim cok gecmis olsun...toparla kendini olur mu,Rabbim hayirlisi ne ise onu versin...insallah her sey gonlune gore olsun tatlim...

en fazla 3 ay sonra yeniden hamiş kaldığında kızın olcak bak gör sen benim içime öyle doğuyor genelde tuttururum... kızz bakarsın aynı anda hamiş kalırızz

peki bakalım seni rahatlatacaksa dök tuzlu sularını...

seviyorum kız seni canım arkadaşım dün gece dua ettim sana bu arada her daim her zaman aklımdasın... :13:

çok üzüldüm geçmiş olsun. seni nasıl iyi anlıyorum şimdi. doktor kürtaj dediğinde o hastane yıkıldı başıma kaldım enkaz altında. şok oldum zaten doktor bişeyler söylüyo alınması lazım hemen diyo ben hala ordada büyüyemezmi diyorum en sonunda doktor sen beni ne söylesemde anlamayacaksın eşinle konuşaym ben dedi eşimi çağırdı o şuan şokta duymuyor beni sizinle konuşalım dedi o an oradan kaçasım geldi sanki kimselerin görmediği biyerde 9 ay saklansam o bebeği doğurup bakın ben doğurdum diyecektim ama rabbim o an aklıma ilk bir arkadasımı getirdi 2 defa kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldu ve sonunda ikiz bebekleri oldu iksiide çok sağlıklı o zaman ona demiştim bak rabbim 2 tane aldı ama daha sağlıklı geri verdi sana diye. o an aklıma diğer çocuğumun daha sağlıklı olacağı geldi ve tamam deyip kabullendim. inşallah rabbim dualarını kabul eder ikiz bebeklerimiz olur sağlıklı olsunda bitaneye razıyım ama

slm kızlar nasılsınız? cimcimesultancığım çok üzüldüm,acıyı yaşayan bilir ama buradaki kardeşlik öyle bir bağki sanki biz yaşamışız gibi üzülüyoruz,yada sevince eşlik ediyoruz,rabbim hayırlısıyla enyakın zamanda senden aldığı meleğin acısını unutturup sağlıklı bir şeklde daha büyük mutluluklar yaşatacak bir melek daha versin canım hepimiz farklı yerlerde olsakta senin yanındayız

yemeği yedim geldim ,gitmeden ağla gel ağla neler yazmıssınız yarım saatte.cimcime ağla ağlaki rahatla 1 ay önce düşük yapmıs biri olarak söylüyorum ağlamazsan bir tuhaflık vardır zaten.Ama sonra alışacaksın mecburen hayata tutunmak zorundayız.Allah yar ve yardımcın olsun.

gelmesin o pis kırmızılarrrrr geeelllmessiinnnn bebiş gelsin bebiişş[/QUOTE]

inşallah canım ya kırmızıyı artk gelmesını istemıyorum canım benım bebişim gelsın melegım benımle olsun cok istiyorum yaa

cimcimesultan bu yazım sana. Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı yumuk yumuk gözlü bi bebeiş versin sana. bu acını unutacaksın o zaman. şu günlerinde kafanı başka şeylerşe meşgul etmeye çalış. düşünmemeye çalış. ne kadar zordur bilirim ama düşünmemeye çalış. unut demiyorum sana çünkü unutulmuyor. inan çok üzgünüm keşke yaşamasaydın böyle bi şey. ama Allahın takdiri işte. bizim de sınavımız bu. canım benim dikkat et kendine. salma kendini tamammı.

KIZLAAAAAAAAAR yaa artık sinir olcaksınız biliyorum bana ama benim ağzımın tadı yok yaaa tadı yerine gelsin diye çikolata yiyorum yesemde garip bi tat var ağzımdaa daha doğrusu tatsızlık var kaşık yalamışım gibi aynı

aynen öyle ağlaki rahatla. yoksa içinde kalacak. tutma içinde. yaşadım biliyorum. içine atınca geçmiyor. kat kat büyüyor. ağla anlat bağır çağır . içini dök.

canımsın yaa ay ödemını fazla atma ama olurmu sana aglama desem dınlemıcen onu bılıyorum ama sen yınede hırpalama kendını olurmu canım
ama net cıkmadı canım cızgıya sılık ıdı o yuzden deıdm bekleyıp dıe sımdı deger cıkıcak 100 200 doktorlar kucuk dıcek yollucak

hamilelik belirtilerinden biride ağızdaki metalimsi tat.....bilmem anlatabildimmi:)

rüyanda gördüğünü yazmışsın benimde cok rüyalarıma girdi yawrum. anne kurtar beni diye diye en son rüyama girdiğinde kardeşlerime iy, bak dedi ve bir daha görmedim. bugünlerde doğacaktı yaşasaydı nasip değilmiş.
Allah ım eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin tek olsun sağlıklı olsun.

sizlere birsey soracağım adetim gelmediği için doktor gitmistim progestan adet söktürücü verdi kullanıyordum, dünden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama adet gibi değilim ara ara şeffafımsı acıkkahverengi leke geliyor oda çok afedersiniz peçete ile silince (çok özür dilerim açık açık yazdığım için,utandım bian) , acaba haptan dolayı adetim tam sökülmediği için mi böyle yoksa bu başka bişey mi kafama takıldı yaaa offff, ablam biraz daha bekle diyor, bide adet olursam 3. günü doktora gideceğim hormonlarıma baktırmak için gitmem gerek bugun adet olursam haftasonuna denk gelecek tahliller için birsonraki ayımı bekleyecegim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…