- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.161
test yapmadınmııııııııııııııı?
çok teşekkür ederim kızlar nasıl olayım toparlanmaya çalışıyorum
allah beterinden saklasın ama bu bile beni dağıtmaya yetti cinsiyetini öğrenip kalp atışlarını duysaydım onunla birlikte bende ölürdüm heralde
sağolsunlar herkes arıyor yada eve geliyor salı gününden beri bende insanlara anlatarak rahatlamaya çalışıyorum biraz ama kimse kalmayınca açılıyor yine çeşmeler. sabah ağlayarak uyanıyorum akşam ağlayarak yatıyorum eşimde perişan oldu baba olmayı yarım saatliğine hayal etti ama sonu hüsran oldu o benim gibi değil daha umursamaz davranmaya çalışıyor ama dün gece arkadaşıyla konuşurken duydum kürtaj sonrası internette araştırma yapmış en doğru kararı verdim zaten sorumluluğu ben aldığım için biraz yanlışmı yaptık diye düşünmüştm ama internette ölüm oranlarını okuyunca kesinlikle doğru karar olduğunu anladım cimcime çok üzgün kafasını dağıtmak için elimden geleni yapıyorum artık dedi.
ben ondan saklıyorum o benden saklıyo ara yolu buluyoruz ama ben yalnızken hıçkıra hıçkıra ağlıyorum yalan yok hatta şuan bile ağlıyorum
yaşamayan bilemez kızlar evet çok yeni farkedildiği için mutluyum ama insan evde beslediği kuş bile öldüğünde yokluğunu hissedip ardından gözyaşı döküyor benim canımı aldılar.
bide unutkanlık başladıki sormayın. tabi kafa başka yerde dün kapıyı kilitlemeden çarşıya gitmişim. yemek yapıyorum diye tencereyi koymuşum ateşe gidip yatmışım tabi yemek diye bişey yok hepsi kömürallahtan ablam gelmiştide o yaptı sağolsun yemeğimi
3 ay sonraki batımı yazdırsammı acaba
sagolasın cnm henuz resmı bır acıklama yapmadım halay ckmedık kan testınden sonra cekıcez
ıns benımledır yavrum ya
vücudumda ödem olmuş tuzlu su atıyorum karışmayın bana
rüyamda hep kız gördüm zaten o günden beri. hep ağladı zavallım sen beni istemedin diye. bu sabah biraz içim geçmiş yine gördüm dünya tatlısı siyah saçlı beyaz tenli ela gözlü tombiş bi kızım vardı ilk defa bugün öptü beni hep kaçardı
canım herşey Allahtan.bende 20 eylül 2012 de bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.dünyam yıkıldı sandım ağlamaktan helak oldum yataktan cıkamadım.ama işe gitmek zorundaydım 1 hafta sonra işe başladım ve kendimi işle oyaladım hep. şimdi senin yazını okuyunca yine kötü oldum. üzülme desemde boş biliyorum. eşinde sen daha çok üzülme diye sana bişey demiyordur. inşallah Allah ım bize ikiz ikiz hayırlı evlatlar nasip etsin.
kizlar bu arada hepinize selamlar.nasilsiniz?bisey soracagim benim bat gecikti,hayatimda ilk defa goguslerim aciyor...
test yaptınmı canikommmm test yap kızzz
yemeği yedim geldim ,gitmeden ağla gel ağla neler yazmıssınız yarım saatte.cimcime ağla ağlaki rahatla 1 ay önce düşük yapmıs biri olarak söylüyorum ağlamazsan bir tuhaflık vardır zaten.Ama sonra alışacaksın mecburen hayata tutunmak zorundayız.Allah yar ve yardımcın olsun.
yaaaaaavv bak zopalıcam şimdi sen bana üzülmeyi bırak kendi sevincini yaşa ben çok sevindim bak seni duyunca. üzülmemek elde değil üzülüyorum ama geçiyo sonra vallaha bak
vücudumda ödem olmuş tuzlu su atıyorum karışmayın bana
inşallah canım benim inşallah rabbim hepimizi bebekle müjdelesin. bugünden sonra inşallah herşey çok farklı olacak
bak beni dinle git biran önce. hep diyoruz bekle diye. banada hep dediler bekle diye ama ben duramayıp gittim iyiki gitmişim eğer bekliyor olsaydım biliyorsun sonunu. kimse konduramıyor milyon sene düşünsem aklıma böyle bişey yaşayacağım gelmezdi düşünki ben benim derdimi ilk kez duydum dünyada ilk bende var sandım. doktor erken gelerek en doğrusunu yapmışsın dedi.
sen git kan tahliline kafan rahat etsin ebbeğim. olduda çıkmadı üzülme o zaman p.tesi tekrar gidersin ama geç kalma lütfen:26:
rüyamda hep kız gördüm zaten o günden beri. hep ağladı zavallım sen beni istemedin diye. bu sabah biraz içim geçmiş yine gördüm dünya tatlısı siyah saçlı beyaz tenli ela gözlü tombiş bi kızım vardı ilk defa bugün öptü beni hep kaçardı
yapmadim canim,korunyrz cunku.
KIZLAAAAAAAAAR yaa artık sinir olcaksınız biliyorum bana ama benim ağzımın tadı yok yaaa tadı yerine gelsin diye çikolata yiyorum yesemde garip bi tat var ağzımdaa daha doğrusu tatsızlık varkaşık yalamışım gibi aynı
kizlar bu arada hepinize selamlar.nasilsiniz?bisey soracagim benim bat gecikti,hayatimda ilk defa goguslerim aciyor...
çok üzüldüm geçmiş olsun. seni nasıl iyi anlıyorum şimdi. doktor kürtaj dediğinde o hastane yıkıldı başıma kaldım enkaz altında. şok oldum zaten doktor bişeyler söylüyo alınması lazım hemen diyo ben hala ordada büyüyemezmi diyorum en sonunda doktor sen beni ne söylesemde anlamayacaksın eşinle konuşaym ben dedi eşimi çağırdı o şuan şokta duymuyor beni sizinle konuşalım dedi o an oradan kaçasım geldi sanki kimselerin görmediği biyerde 9 ay saklansam o bebeği doğurup bakın ben doğurdum diyecektim ama rabbim o an aklıma ilk bir arkadasımı getirdi 2 defa kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldu ve sonunda ikiz bebekleri oldu iksiide çok sağlıklı o zaman ona demiştim bak rabbim 2 tane aldı ama daha sağlıklı geri verdi sana diye. o an aklıma diğer çocuğumun daha sağlıklı olacağı geldi ve tamam deyip kabullendim. inşallah rabbim dualarını kabul eder ikiz bebeklerimiz olur sağlıklı olsunda bitaneye razıyım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?