- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.181
ben önden hazırlık yaptım ya melegın senınle merak etme tatlım yaaa
KIZLAAAAAAAAAR yaa artık sinir olcaksınız biliyorum bana ama benim ağzımın tadı yok yaaa tadı yerine gelsin diye çikolata yiyorum yesemde garip bi tat var ağzımdaa daha doğrusu tatsızlık varkaşık yalamışım gibi aynı
KIZLAAAAAAAAAR yaa artık sinir olcaksınız biliyorum bana ama benim ağzımın tadı yok yaaa tadı yerine gelsin diye çikolata yiyorum yesemde garip bi tat var ağzımdaa daha doğrusu tatsızlık varkaşık yalamışım gibi aynı
minik bir delikten gecmis olamaz heralde diye dusunuyorum canim,hayirlisi...ay hamile olsam ne guzel olur...eyyyyyyyyyyyyyyyyy vat didin gülüm korundugun halde günün geçti :44:
2 gun gecti tatlim...ne kadar gectı cnm
rüyanda gördüğünü yazmışsın benimde cok rüyalarıma girdi yawrum. anne kurtar beni diye diye en son rüyama girdiğinde kardeşlerime iy, bak dedi ve bir daha görmedim. bugünlerde doğacaktı yaşasaydı nasip değilmiş.
Allah ım eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin tek olsun sağlıklı olsun.
gözü açık bir spermse geçer geçer hemde öyle bi geçerkiii
canim cok gecmis olsun...toparla kendini olur mu,Rabbim hayirlisi ne ise onu versin...insallah her sey gonlune gore olsun tatlim...
en fazla 3 ay sonra yeniden hamiş kaldığında kızın olcak bak gör sen benim içime öyle doğuyor genelde tuttururum... kızz bakarsın aynı anda hamiş kalırızz
peki bakalım seni rahatlatacaksa dök tuzlu sularını...
seviyorum kız seni canım arkadaşım dün gece dua ettim sana bu arada her daim her zaman aklımdasın...:13:
slm kızlar nasılsınız? cimcimesultancığım çok üzüldüm,acıyı yaşayan bilir ama buradaki kardeşlik öyle bir bağki sanki biz yaşamışız gibi üzülüyoruz,yada sevince eşlik ediyoruz,rabbim hayırlısıyla enyakın zamanda senden aldığı meleğin acısını unutturup sağlıklı bir şeklde daha büyük mutluluklar yaşatacak bir melek daha versin canım hepimiz farklı yerlerde olsakta senin yanındayız
yapmadim canim,korunyrz cunku.
eyyyyyyyyyyyyyyyyy vat didin gülüm korundugun halde günün geçti :44:
gözü açık bir spermse geçer geçer hemde öyle bi geçerkiii
guzelim oyle deme,ben de cok istiyorum aslinda;ama biraz daha bekleyelim dedik...nasıl yani yaffff korunmasız ilişki olmasımı hiç 1 günse bişey olmas ama 3 güne kadar olmassa doktora git derim...
canim delikten kacmissa,bikac gun bekleyecegim bakalim hayirlisi...
eğer bu hatun korunduğu halde hamileyse kendimizi atak camdan
nasıl yani yaffff korunmasız ilişki olmasımı hiç 1 günse bişey olmas ama 3 güne kadar olmassa doktora git derim...
allah razı olsun bitanem duaların kabul olsun inşallah. birlikte büyütürüz o zaman kız bebekleri
en sonunda dün annelere söyledik haberi yoktu onların biz gebelik kesinleşince ikisinede birer emzik alıp götürecektik ama nasip değilmiş kürtajı söylemek zorunda kaldık annem o gece rüyasında erkek bebeğim olduğunu ama çok sorunlu olduğunu sonrasında ikimizinde hasta olduğunu görmüş. olsaydı çok sorun yaşıcaktınız dedi. annemin rüyaları %100 doğru çıkıyor bu arada. ben kız istemiştim hep belki ondan olmamıştır erkek olacaksa bünyem kabul etmemiştir rahmimeiyice kafayı yedim biliyorum rabbim sağlıklı evlat versinde kız olursa kızım erkek olursa oğlum derim
nasıl yani yaffff korunmasız ilişki olmasımı hiç 1 günse bişey olmas ama 3 güne kadar olmassa doktora git derim...
bende ne yapcam biliyonmu yumurtlama günümde ilaç almayacam ertesi günü alacam olurmu olur ayyy boş atış oluyo deyerlensin diye hani yoksa hapı unutasımdan deelll
ayyy ınsallah be canım sabırıszlanmalarım hıc bıtmıo
bende ne yapcam biliyonmu yumurtlama günümde ilaç almayacam ertesi günü alacam olurmu olur ayyy boş atış oluyo deyerlensin diye hani yoksa hapı unutasımdan deelll
:)) yok artık
cam kesmez kopruden atla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?