HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

nie sinir olaımkız. yok sen delisin. nerden buluyon bu terimleri. kaşık yalamışım gibi ha. Allah iyiliğini versin senin. kız hamileysen anca belirtiler haftaya başlar du bi hele. senin bat 24 müydü 3 güne dayancan artık

hmılelık belırtısı canım benım ya tat alama canım en yakın zamanda gebelık test yap tatlım yaaa cünkü hamılesın

eyyyyyyyyyyyyyyyyy vat didin gülüm korundugun halde günün geçti :44:
minik bir delikten gecmis olamaz heralde diye dusunuyorum canim,hayirlisi...ay hamile olsam ne guzel olur...
ne kadar gectı cnm
2 gun gecti tatlim...

Rabbim hayirlisiyla kucaginiza aldiginiz gunleri de gosterir insallah...

sımdı senı zorla teste getıresım geldı yemın ederım
bu ne kız boleee bıde aserıyorum de sımdı

canim cok gecmis olsun...toparla kendini olur mu,Rabbim hayirlisi ne ise onu versin...insallah her sey gonlune gore olsun tatlim...

çok teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum elimden geldiğince bu topik olmasa tek başıma kafayı yerdim heralde sizinle paylaşıp rahatlıyorum

allah razı olsun bitanem duaların kabul olsun inşallah. birlikte büyütürüz o zaman kız bebekleri
en sonunda dün annelere söyledik haberi yoktu onların biz gebelik kesinleşince ikisinede birer emzik alıp götürecektik ama nasip değilmiş kürtajı söylemek zorunda kaldık annem o gece rüyasında erkek bebeğim olduğunu ama çok sorunlu olduğunu sonrasında ikimizinde hasta olduğunu görmüş. olsaydı çok sorun yaşıcaktınız dedi. annemin rüyaları %100 doğru çıkıyor bu arada. ben kız istemiştim hep belki ondan olmamıştır erkek olacaksa bünyem kabul etmemiştir rahmime iyice kafayı yedim biliyorum rabbim sağlıklı evlat versinde kız olursa kızım erkek olursa oğlum derim

evet burdaki kardeşlik çok kuvvetli ve sizin sayenizde ayaktayım bende

guzelim oyle deme,ben de cok istiyorum aslinda;ama biraz daha bekleyelim dedik...

nasıl yani yaffff korunmasız ilişki olmasımı hiç 1 günse bişey olmas ama 3 güne kadar olmassa doktora git derim...

eğer bu hatun korunduğu halde hamileyse kendimizi atak camdan

bende ne yapcam biliyonmu yumurtlama günümde ilaç almayacam ertesi günü alacam olurmu olur ayyy boş atış oluyo deyerlensin diye hani yoksa hapı unutasımdan deelll

hehehe kızım çatlaksın sen sen gibi cimcime bi kızın olur inşl. evet kızz birlikte büyütürüzz hatta cinsiyetleri farklı olursa beşşik kertmesi yapak :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…