- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.201
çok teşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum elimden geldiğince bu topik olmasa tek başıma kafayı yerdim heralde sizinle paylaşıp rahatlıyorum
allah razı olsun bitanem duaların kabul olsun inşallah. birlikte büyütürüz o zaman kız bebekleri
en sonunda dün annelere söyledik haberi yoktu onların biz gebelik kesinleşince ikisinede birer emzik alıp götürecektik ama nasip değilmiş kürtajı söylemek zorunda kaldık annem o gece rüyasında erkek bebeğim olduğunu ama çok sorunlu olduğunu sonrasında ikimizinde hasta olduğunu görmüş. olsaydı çok sorun yaşıcaktınız dedi. annemin rüyaları %100 doğru çıkıyor bu arada. ben kız istemiştim hep belki ondan olmamıştır erkek olacaksa bünyem kabul etmemiştir rahmimeiyice kafayı yedim biliyorum rabbim sağlıklı evlat versinde kız olursa kızım erkek olursa oğlum derim
evet burdaki kardeşlik çok kuvvetli ve sizin sayenizde ayaktayım bende
bu konuda sabırszlanma yersiz degıl bence canım benım inşallag önlündeki şey gercek olmuştur
kesinlikle katiliyorum...her gun giremiyorum bazen.malum kv ve kple ayni evdeyiim.ama buraya girince herkesin sevinciyle mutlu oluyorum,uzulenlerle ben de uzuluyorum...hepiniz icten geliyorsunuz
nerden olursa farkedermi burası ankara burda köprü yok camdan atlarımm
rus ruleti oynıcam diyorsun yaniii 12 den vurursan görürüm senii heheheee
sen bene garantı olsun ıkı uc gun unut sonra devam
yaw benim ki belki psikolojiktir...burda hep okuyorum ya.milyonda bir ihtimal veriyorum hamile olduguma...atlamayin bir yerden,siz daha guzel bebisler doguracaksiniz
aynen kız benmi vuracam spermler vuracak anam ben yapar yatarım gerisi onlara kalmış
kız 2 gün almazsam 3 ye adet olurum ayyy offf zatren başladı agrılar kesin gelcek test yaptıkya sabah sanki kuması günülüyo
kızzz bacım inşl yakın zamandaaa kendi evin olur kv ve kp başında olmadan güzel bir hayat sürerrsiinnnnnnnnnn
hatunlar benim soru kaynadı arada
aynen kız benmi vuracam spermler vuracak anam ben yapar yatarım gerisi onlara kalmış
yilda 5 ay boyle olacak canim malesef.nisanda turkiyeye donecekler.ama buraya geldigimden sanki yil gecti heesagol canim guzel dileklerin icin
neydi cnm senin sorunhatunlar benim soru kaynadı arada
insallah canim insallaholurmu olurr kız o bir sensindir belki.. tabi şakası bir yana rabbim hayırlısını versin...
inşl . hepimizin nur topu gibi sıpaları olurr...
kuma bellemıs kendıne testlerı kardes de cıcı de sevdır sen onları
kaçderecede kaynadı neydiki sorun şekerim
tam üstüne bastın okadar yap yat birde benmi girdirecem yumurtaya
o bes ayda ılk evlılık zamanına mı denk geldı ya :S
bu arada erken ya yas kac bılmıorm ama 1 yıl da anca evlılıkoturuyor bence
yilda 5 ay boyle olacak canim malesef.nisanda turkiyeye donecekler.ama buraya geldigimden sanki yil gecti heesagol canim guzel dileklerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?