HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kesinlikle katiliyorum...her gun giremiyorum bazen.malum kv ve kple ayni evdeyiim.ama buraya girince herkesin sevinciyle mutlu oluyorum,uzulenlerle ben de uzuluyorum...hepiniz icten geliyorsunuz

bu konuda sabırszlanma yersiz degıl bence canım benım inşallag önlündeki şey gercek olmuştur

:)))) ben bal tarcın corekotu kullanırken bır topıc actım faydalı yapın dıe oraya yzdım dmın kızın bırı ne kadr sakınsın masallah demıs daha adam gıbı bısıyokken ay bende mı garıplık var deım ya

kesinlikle katiliyorum...her gun giremiyorum bazen.malum kv ve kple ayni evdeyiim.ama buraya girince herkesin sevinciyle mutlu oluyorum,uzulenlerle ben de uzuluyorum...hepiniz icten geliyorsunuz

kızzz bacım inşl yakın zamandaaa kendi evin olur kv ve kp başında olmadan güzel bir hayat sürerrsiinnnnnnnnnn

rus ruleti oynıcam diyorsun yaniii 12 den vurursan görürüm senii heheheee

aynen kız benmi vuracam spermler vuracak anam ben yapar yatarım gerisi onlara kalmış

sen bene garantı olsun ıkı uc gun unut sonra devam

kız 2 gün almazsam 3 ye adet olurum ayyy offf zatren başladı agrılar kesin gelcek test yaptıkya sabah sanki kuması günülüyo

yaw benim ki belki psikolojiktir...burda hep okuyorum ya.milyonda bir ihtimal veriyorum hamile olduguma...atlamayin bir yerden,siz daha guzel bebisler doguracaksiniz

olurmu olurr kız o bir sensindir belki.. tabi şakası bir yana rabbim hayırlısını versin...

inşl . hepimizin nur topu gibi sıpaları olurr...

kuma bellemıs kendıne testlerı kardes de cıcı de sevdır sen onları

o bes ayda ılk evlılık zamanına mı denk geldı ya :S
bu arada erken ya yas kac bılmıorm ama 1 yıl da anca evlılıkoturuyor bence

bir de ben buraya geleli yaklasik 3 ay olacak,ilk 2 ay esimin anne ve babasiyla turkiyede kaldim.neyse hatirlamak bile istemiyorum... neyse canim yani o yuzden hemen bebis dusunmedik.aslinda cok istiyorum ben;ama zamana ihtiyacim var

sizlere birsey soracağım adetim gelmediği için doktor gitmistim progestan adet söktürücü verdi kullanıyordum, dünden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama adet gibi değilim ara ara şeffafımsı acıkkahverengi leke geliyor oda çok afedersiniz peçete ile silince (çok özür dilerim açık açık yazdığım için,utandım bian) , acaba haptan dolayı adetim tam sökülmediği için mi böyle yoksa bu başka bişey mi kafama takıldı yaaa offff, ablam biraz daha bekle diyor, bide adet olursam 3. günü doktora gideceğim hormonlarıma baktırmak için gitmem gerek bugun adet olursam haftasonuna denk gelecek tahliller için birsonraki ayımı bekleyecegim ben,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…