HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cimcimeee geçmiş olsun canım yaa.. Üzülme desek de elbette üzüleceksin ama en azından zaman geçmeden farketmişler baksana iç kanama bile olabilirmiş geç kalınsaydı...
Daha gençsiniz baksana hamile kalabiliyorsun en azından bu yönünden bak olaya.. İnşallah tez zamanda rüyalarındaki tatlı kıza kavuşacaksın...

bir de ben buraya geleli yaklasik 3 ay olacak,ilk 2 ay esimin anne ve babasiyla turkiyede kaldim.neyse hatirlamak bile istemiyorum... neyse canim yani o yuzden hemen bebis dusunmedik.aslinda cok istiyorum ben;ama zamana ihtiyacim var

bencedee cnm hemen dusunme sen
gıtsınler onlar 3 5 ay kocanla keyfını cat gez dolas ye ıc
sonra yap bebısını bence

kızlar benım kocışım gece yatmamiş heyecendan karnına agrılar gırmıs canımcanım ya benonu coook sevıyom ölem ona ben

canım sokturucu olarak o ılacı bılmıorum ama ben tarlusal ıle 4-5 gune baslayıp sakır sakır oluyrdum

ağlayınca rahatlıyorum biraz sonra o beni 3-5 saat idare ediyor

çok teşekkür ederim canım kendimi salmamam gerektiğini biliyorum çünkü 4 ay sonra yine hamile kalacağım ve o zaman daha sağlıklı bebeğim olacak onuda stresle hasta edemem dün iğneden geldim temzilik yaptım kafamı dağıtmak için. kafayı dağıtayım derken beyin hücrelerimi dağıttım sanırım doktor istirahat et demişti o değilde ilk defa kocam bu sabah çıkarken sakın temizlik falan yapma yat bugn dedi. iğneledimi yoksa gerçekmi söyledi anlamadım

aynen öyle ağlaki rahatla. yoksa içinde kalacak. tutma içinde. yaşadım biliyorum. içine atınca geçmiyor. kat kat büyüyor. ağla anlat bağır çağır . içini dök.

batın ne zamandı satın ne zamandı :44:

benide her gördüğümde ağlar sen beni istemedin der kaçardı benden ilk defa bu sabah yine ağladı sen beni istemedin dedi bende olurmu ben seni çok istedim ama vermediler seni bana dedim tamam o zaman dedi geldi öptü beni sarıldı gitti

hehehe kızım çatlaksın sen sen gibi cimcime bi kızın olur inşl. evet kızz birlikte büyütürüzz hatta cinsiyetleri farklı olursa beşşik kertmesi yapak :13:

kerteriz kız dünür oluruz

kesinlikle katiliyorum...her gun giremiyorum bazen.malum kv ve kple ayni evdeyiim.ama buraya girince herkesin sevinciyle mutlu oluyorum,uzulenlerle ben de uzuluyorum...hepiniz icten geliyorsunuz

burada o kadar farklı hikayeler varki insan asla olmaz dediğiyle burda karşılaşıyor ben dünyada bir bende var sanırdım ama meğersem herkesde olabiliyormuş eğer burası olmasaydı aklıma bile gelmezdi araştırmak ama burda gördüm dış gebelik geçirip tekrar hamile olanları. eee benim neyim eksik bende olabilirim 4 ay sonra

gebelik testi yapmadanmı verdi canım

tam üstüne bastın okadar yap yat birde benmi girdirecem yumurtaya

benim de pek bir bilgim yok canim;ama bugün adet olursan pazartesi git sen yine.doktor bilir en iyiini

merhaba kısslarr sohbet yine koyu oku oku bitiremedim özser sanırım hamile ne güzel gelsin hamile haberleri,bende hamileyim diye müjdemi veririm inş ben sanırım bu ayda tutturamadım hiç bir belirti yok ne göğüs acıması ne başka bişey...

o bi geldin zaten ısırcam onu sorcam bakalım neden kızdı bana bu kadar. olsun ben onun gönlünü alırım ama

canım sokturucu olarak o ılacı bılmıorum ama ben tarlusal ıle 4-5 gune baslayıp sakır sakır oluyrdum

ben bu hapı kullanalı 10gün olmak üzere henüz olmadım belirtilerimde bu durumda olunca ve progestan aynı zamanda gebeliğe yardımcı olan bir hap olunca bu belirtiler yerlesme lekelenmesi olabilir mi diye düsünmeden edemiyorumm

bencedee cnm hemen dusunme sen
gıtsınler onlar 3 5 ay kocanla keyfını cat gez dolas ye ıc
sonra yap bebısını bence
sagol canim,haklisin
olur şekerim bir iğne alır enjektede ederim aşılama bi an hayal ettimde elimde ayna bir elimde şırınga oyyyyyyyyyyyyyyyy
yumurtalara isabet etmeyi unutma canim
evet canim bir suru hikaye,burda insan butun gercekleri goruyor.Rabbim herkese sabir versin...insallah gonlune gore olur canim.guzel,saglikli bir bebis nasip etsin Rabbim sana da

İNŞALLA canım benım...... annesı belkım sesız sedasız gelıyo melegın kırmızıyı görene kadar ümit kesme olurmu canım benım

Herkese merhabalar
Cimcime sultan geçmiş olsun Tatlım işallah hayırlı zamanda hayırlı evlat sağlık ve sıhatle
Yeni hamilelikler var sanıyorum Allah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip eder işallah Arkadaşlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…