- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.221
cimcimeee geçmiş olsun canım yaa.. Üzülme desek de elbette üzüleceksin ama en azından zaman geçmeden farketmişler baksana iç kanama bile olabilirmiş geç kalınsaydı...gebeliğim sonlandırıldı kızlar
dün akşam başka bir doktora gittim o doktorda vajinal ve batından muayene yaptı ama kese tüplerimde göründü. doktorum isterseniz sakin kafayla düşünün isterseniz başka doktora gidin ama ne olursa olsun bu gebeliği en geç yarın sonlandırmanız lazım tüp aşırı şişmiş damarını baskılıyor biraz daha geç kalınırsa iç kanama olabilir hayati tehlike söz konusu dedi.
hamile olduğumu öğrenmemle onu kaybetmem bir oldu.
dün akşamki operasyonda 4 tüp kan boşaltıldı içimden 2 tüpü patolojiye gönderildi sonra tekrar kan aldı doktor bhcg değerlerime bakılacaktı.
yarın 12 de sonuçları öğrenebiliriz ve duruma göre tedaviye yön vermemiz lazım eğer yükselme olursa ameliyat söz konusu olabilir dedi.
ve bilin bakalım ne oldu...
p.tesi 1600 olan değerim salı 2900 olmuş.
sabah doktorum aradı değerlerin yükselme gösteriyor hemen vereceğim iğneyi yaptırman lazım iğneyi en kısa zamanda yaptırıp istirahat et çarşamba günü de tekrar gel kan sayımı yapacağız dedi.
sabah salya sümük eczaneye gidip iğneyi aldım vurdurdum ve şuan yatıyorum.
bana dua eden ilk günden beri yanımda olan herkese desteği için teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun tüm derdimi sevincimi sizinle paylaşıyorum hepinizi çok seviyorum...
her işte bir hayır vardır bunda da vardır bir hayır rabbim bunu uygun görmüş bana.
anneliğe daha hazır değilmişim demekki.
bir de ben buraya geleli yaklasik 3 ay olacak,ilk 2 ay esimin anne ve babasiyla turkiyede kaldim.neyse hatirlamak bile istemiyorum...neyse canim yani o yuzden hemen bebis dusunmedik.aslinda cok istiyorum ben;ama zamana ihtiyacim var
kızım senin yumurtan koku salgılıyor sipoşlar ona doğru koşuyor tabi senind ekatkın varrr... yok öyleee yangel yat osman
sizlere birsey soracağım adetim gelmediği için doktor gitmistim progestan adet söktürücü verdi kullanıyordum, dünden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama adet gibi değilim ara ara şeffafımsı acıkkahverengi leke geliyor oda çok afedersiniz peçete ile silince (çok özür dilerim açık açık yazdığım için,utandım bian) , acaba haptan dolayı adetim tam sökülmediği için mi böyle yoksa bu başka bişey mi kafama takıldı yaaa offff, ablam biraz daha bekle diyor, bide adet olursam 3. günü doktora gideceğim hormonlarıma baktırmak için gitmem gerek bugun adet olursam haftasonuna denk gelecek tahliller için birsonraki ayımı bekleyecegim ben
yemeği yedim geldim ,gitmeden ağla gel ağla neler yazmıssınız yarım saatte.cimcime ağla ağlaki rahatla 1 ay önce düşük yapmıs biri olarak söylüyorum ağlamazsan bir tuhaflık vardır zaten.Ama sonra alışacaksın mecburen hayata tutunmak zorundayız.Allah yar ve yardımcın olsun.
cimcimesultan bu yazım sana. Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı yumuk yumuk gözlü bi bebeiş versin sana. bu acını unutacaksın o zaman. şu günlerinde kafanı başka şeylerşe meşgul etmeye çalış. düşünmemeye çalış. ne kadar zordur bilirim ama düşünmemeye çalış. unut demiyorum sana çünkü unutulmuyor. inan çok üzgünüm keşke yaşamasaydın böyle bi şey. ama Allahın takdiri işte. bizim de sınavımız bu. canım benim dikkat et kendine. salma kendini tamammı.
aynen öyle ağlaki rahatla. yoksa içinde kalacak. tutma içinde. yaşadım biliyorum. içine atınca geçmiyor. kat kat büyüyor. ağla anlat bağır çağır . içini dök.
canımsın yaa ay ödemını fazla atma ama olurmu sana aglama desem dınlemıcen onu bılıyorum ama sen yınede hırpalama kendını olurmu canım
ama net cıkmadı canım cızgıya sılık ıdı o yuzden deıdm bekleyıp dıe sımdı deger cıkıcak 100 200 doktorlar kucuk dıcek yollucak
rüyanda gördüğünü yazmışsın benimde cok rüyalarıma girdi yawrum. anne kurtar beni diye diye en son rüyama girdiğinde kardeşlerime iy, bak dedi ve bir daha görmedim. bugünlerde doğacaktı yaşasaydı nasip değilmiş.
Allah ım eli ayağı düzgün sağlıklı evlat nasip etsin tek olsun sağlıklı olsun.
hehehe kızım çatlaksın sen sen gibi cimcime bi kızın olur inşl.evet kızz birlikte büyütürüzz hatta cinsiyetleri farklı olursa beşşik kertmesi yapak :13:
kesinlikle katiliyorum...her gun giremiyorum bazen.malum kv ve kple ayni evdeyiim.ama buraya girince herkesin sevinciyle mutlu oluyorum,uzulenlerle ben de uzuluyorum...hepiniz icten geliyorsunuz
sizlere birsey soracağım adetim gelmediği için doktor gitmistim progestan adet söktürücü verdi kullanıyordum, dünden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama adet gibi değilim ara ara şeffafımsı acıkkahverengi leke geliyor oda çok afedersiniz peçete ile silince (çok özür dilerim açık açık yazdığım için,utandım bian) , acaba haptan dolayı adetim tam sökülmediği için mi böyle yoksa bu başka bişey mi kafama takıldı yaaa offff, ablam biraz daha bekle diyor, bide adet olursam 3. günü doktora gideceğim hormonlarıma baktırmak için gitmem gerek bugun adet olursam haftasonuna denk gelecek tahliller için birsonraki ayımı bekleyecegim ben,
olur şekerim bir iğne alır enjektede ederim aşılama bi an hayal ettimde elimde ayna bir elimde şırınga oyyyyyyyyyyyyyyyy
tam üstüne bastın okadar yap yat birde benmi girdirecem yumurtaya
sizlere birsey soracağım adetim gelmediği için doktor gitmistim progestan adet söktürücü verdi kullanıyordum, dünden beri adet olacakmışım gibi belim ağrıyor ama adet gibi değilim ara ara şeffafımsı acıkkahverengi leke geliyor oda çok afedersiniz peçete ile silince (çok özür dilerim açık açık yazdığım için,utandım bian) , acaba haptan dolayı adetim tam sökülmediği için mi böyle yoksa bu başka bişey mi kafama takıldı yaaa offff, ablam biraz daha bekle diyor, bide adet olursam 3. günü doktora gideceğim hormonlarıma baktırmak için gitmem gerek bugun adet olursam haftasonuna denk gelecek tahliller için birsonraki ayımı bekleyecegim ben
olur şekerim bir iğne alır enjektede ederim aşılama bi an hayal ettimde elimde ayna bir elimde şırınga oyyyyyyyyyyyyyyyy
allahhh acılın nesrin hemşire gelıyoooallah iyiligini versi hemi
cimcimeee geçmiş olsun canım yaa.. Üzülme desek de elbette üzüleceksin ama en azından zaman geçmeden farketmişler baksana iç kanama bile olabilirmiş geç kalınsaydı...
Daha gençsiniz baksana hamile kalabiliyorsun en azından bu yönünden bak olaya.. İnşallah tez zamanda rüyalarındaki tatlı kıza kavuşacaksın...
kerteriz kız dünür oluruz
canım sokturucu olarak o ılacı bılmıorum ama ben tarlusal ıle 4-5 gune baslayıp sakır sakır oluyrdum
açmaya ne kullanacam onu bulamadım pozisyona bakarmısın allahımyaa
sagol canim,haklisinbencedee cnm hemen dusunme sen
gıtsınler onlar 3 5 ay kocanla keyfını cat gez dolas ye ıc
sonra yap bebısını bence
evet canim bir suru hikaye,burda insan butun gercekleri goruyor.Rabbim herkese sabir versin...insallah gonlune gore olur canim.guzel,saglikli bir bebis nasip etsin Rabbim sana daağlayınca rahatlıyorum biraz sonra o beni 3-5 saat idare ediyor
çok teşekkür ederim canım kendimi salmamam gerektiğini biliyorum çünkü 4 ay sonra yine hamile kalacağım ve o zaman daha sağlıklı bebeğim olacak onuda stresle hasta edemem dün iğneden geldim temzilik yaptım kafamı dağıtmak için. kafayı dağıtayım derken beyin hücrelerimi dağıttım sanırım doktor istirahat et demiştio değilde ilk defa kocam bu sabah çıkarken sakın temizlik falan yapma yat bugn dedi. iğneledimi yoksa gerçekmi söyledi anlamadım
batın ne zamandı satın ne zamandı :44:
benide her gördüğümde ağlar sen beni istemedin der kaçardı benden ilk defa bu sabah yine ağladı sen beni istemedin dedi bende olurmu ben seni çok istedim ama vermediler seni bana dedim tamam o zaman dedi geldi öptü beni sarıldı gitti
kerteriz kız dünür oluruz
burada o kadar farklı hikayeler varki insan asla olmaz dediğiyle burda karşılaşıyor ben dünyada bir bende var sanırdım ama meğersem herkesde olabiliyormuş eğer burası olmasaydı aklıma bile gelmezdi araştırmak ama burda gördüm dış gebelik geçirip tekrar hamile olanları. eee benim neyim eksik bende olabilirim 4 ay sonra
umurumdamııı dünyaaaaaaaaaa.....
evet bizde sen tecrübelisin diye aşılamaya sana geliriz artık ozaman napakkk..
merhaba kısslarr sohbet yine koyu oku oku bitiremedim özser sanırım hamile ne güzel gelsin hamile haberleri,bende hamileyim diye müjdemi veririm inş ben sanırım bu ayda tutturamadımhiç bir belirti yok ne göğüs acıması ne başka bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?