- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.241
ayy allahımya elinizde birer şisede sperm biri kanül sırayla geçç töbe tööbeee kafayı yedimmm
gebelik testi yapmadanmı verdi canım
heheheheheheeee yalnız değilsin canım toplucanaa yedik kafayı... zaten hepimizz piskolojik hamileyizz..
gebelik testi yaptı negatif çıktı ama hala kırmızılarkayıp anlayamadım,
olur şekerim bir iğne alır enjektede ederim aşılama bi an hayal ettimde elimde ayna bir elimde şırınga oyyyyyyyyyyyyyyyy
merhaba kısslarr sohbet yine koyu oku oku bitiremedim özser sanırım hamile ne güzel gelsin hamile haberleri,bende hamileyim diye müjdemi veririm inş ben sanırım bu ayda tutturamadımhiç bir belirti yok ne göğüs acıması ne başka bişey...
ayy böylede olmasa geçmez valla azda unutalım diye ben sürekli bişi arıyoz gır gır şamata maksat rahatlamak amaçlı
Yehhuuu kızlar eşim test yaptırmıştı hareketsizlik var ameliyat olabilirsin dedilerdi bugün gittiği başka doktor hiçbir sıkıntı yok bu değerler normal demiş. Yani şu bat geçsin durmak yok yola devam tam gazzzzzz Mart'ta dönüyoruz sahalaraaa
kız sen öyle söyledinde yapanlar var biliyomusun başka topikde okudum,kadının biri eczaneden enjektör almış ilişkiyye girdikten sonra kocası dışarı temiz bir yere boşalmış spermleri enjektöre çektirmiş belini yukarı gelecek şekilde bir yere dayamış ve spermleri enjektörle bir seferde içine boşaltmış ve bir kaç saat öyle durmuş...normal yolla spoşların bir kısmı dışarı çıkıyor o buna izin vermemk için enjektör yöntemini kullanmış ve hamile kalmış bir kaçarkadaşıda öyle hamile kalmış,bu arada enjektöre spoşların tamamını çektikten sıonra birazınıda havayla doldurmuşki daha çabuk ileri gitsin diye benden söylemesi hatta denemeyi bile düşünüyorum
Yehhuuu kızlar eşim test yaptırmıştı hareketsizlik var ameliyat olabilirsin dedilerdi bugün gittiği başka doktor hiçbir sıkıntı yok bu değerler normal demiş. Yani şu bat geçsin durmak yok yola devam tam gazzzzzz Mart'ta dönüyoruz sahalaraaa
ben bu hapı kullanalı 10gün olmak üzere henüz olmadım belirtilerimde bu durumda olunca ve progestan aynı zamanda gebeliğe yardımcı olan bir hap olunca bu belirtiler yerlesme lekelenmesi olabilir mi diye düsünmeden edemiyorumm
o bi geldin zaten ısırcam onu sorcam bakalım neden kızdı bana bu kadar. olsun ben onun gönlünü alırım ama
benım eşimdede vardı amalıyat olacaktıkı tanıdık dr vardı o bıze bır ilac soyledı kulandı hareket sayısı 2.5 katına cıktı cok işe yaradı canım benım
kız sen öyle söyledinde yapanlar var biliyomusun başka topikde okudum,kadının biri eczaneden enjektör almış ilişkiyye girdikten sonra kocası dışarı temiz bir yere boşalmış spermleri enjektöre çektirmiş belini yukarı gelecek şekilde bir yere dayamış ve spermleri enjektörle bir seferde içine boşaltmış ve bir kaç saat öyle durmuş...normal yolla spoşların bir kısmı dışarı çıkıyor o buna izin vermemk için enjektör yöntemini kullanmış ve hamile kalmış bir kaçarkadaşıda öyle hamile kalmış,bu arada enjektöre spoşların tamamını çektikten sıonra birazınıda havayla doldurmuşki daha çabuk ileri gitsin diye benden söylemesi hatta denemeyi bile düşünüyorum
İNŞALLA canım benım...... annesı belkım sesız sedasız gelıyo melegın kırmızıyı görene kadar ümit kesme olurmu canım benım
Hangi ilaçtı canım? bugün gidip kendime incir eşime keçi boynuzu alacağım.
Kızlar bu incir kürünü hangi gün başlayım adetimin??
aaa ozamana hemen doktora gt cnm suphelerın varsa rıske atma derım
Herkese merhabalar
Cimcime sultan geçmiş olsun Tatlım işallah hayırlı zamanda hayırlı evlat sağlık ve sıhatle
Yeni hamilelikler var sanıyorum Allah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip eder işallah Arkadaşlar .
batın ne zamandı satın ne zamandı :44:
bat 21 subat
sat 23 ocaktı cnm
canım benim yaa okuyunca gördüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana bak hamile kalabiliyosun oda güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?