HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

heheheheheheeee yalnız değilsin canım toplucanaa yedik kafayı... zaten hepimizz piskolojik hamileyizz..

ayy böylede olmasa geçmez valla azda unutalım diye ben sürekli bişi arıyoz gır gır şamata maksat rahatlamak amaçlı

gebelik testi yaptı negatif çıktı ama hala kırmızılarkayıp anlayamadım,

gelir gelir yarın takan şeyi allamya bırak kız stres yapma bak bana yapıyommu

Yehhuuu kızlar eşim test yaptırmıştı hareketsizlik var ameliyat olabilirsin dedilerdi bugün gittiği başka doktor hiçbir sıkıntı yok bu değerler normal demiş. Yani şu bat geçsin durmak yok yola devam tam gazzzzzz Mart'ta dönüyoruz sahalaraaa

olur şekerim bir iğne alır enjektede ederim aşılama bi an hayal ettimde elimde ayna bir elimde şırınga oyyyyyyyyyyyyyyyy

kız sen öyle söyledinde yapanlar var biliyomusun başka topikde okudum,kadının biri eczaneden enjektör almış ilişkiyye girdikten sonra kocası dışarı temiz bir yere boşalmış spermleri enjektöre çektirmiş belini yukarı gelecek şekilde bir yere dayamış ve spermleri enjektörle bir seferde içine boşaltmış ve bir kaç saat öyle durmuş...normal yolla spoşların bir kısmı dışarı çıkıyor o buna izin vermemk için enjektör yöntemini kullanmış ve hamile kalmış bir kaçarkadaşıda öyle hamile kalmış,bu arada enjektöre spoşların tamamını çektikten sıonra birazınıda havayla doldurmuşki daha çabuk ileri gitsin diye benden söylemesi hatta denemeyi bile düşünüyorum

sagol cnm tesekkur ederım ınsallah sende bende hamıssızdır
tum ısteyenlere nasıp etsın rabbım

ayy böylede olmasa geçmez valla azda unutalım diye ben sürekli bişi arıyoz gır gır şamata maksat rahatlamak amaçlı

aynen şekerim aynennnn iyiki şurası vardı gırgır yapıyosss

ohhhhhhhhhhhh :13:

yok artık daha neler :) ciddi misin,denemek lazım zafere giden yolda hersey mübahmıs

gecmis olsun canim..hadi bakalim insallah martta hamis haberini aliriz

aaa ozamana hemen doktora gt cnm suphelerın varsa rıske atma derım

benım eşimdede vardı amalıyat olacaktıkı tanıdık dr vardı o bıze bır ilac soyledı kulandı hareket sayısı 2.5 katına cıktı cok işe yaradı canım benım

benım eşimdede vardı amalıyat olacaktıkı tanıdık dr vardı o bıze bır ilac soyledı kulandı hareket sayısı 2.5 katına cıktı cok işe yaradı canım benım

Hangi ilaçtı canım? bugün gidip kendime incir eşime keçi boynuzu alacağım.
Kızlar bu incir kürünü hangi gün başlayım adetimin??

hep bareber o sahadayız maçlara devam penaltı olmsın ama

ya canım ben ortamında çalıştım tamam boşalır ama sper en ufak birşeyde başka bir şeyle temas ettiği anda ölür çok hijyenik olmak gerek hem deyişen neki yine içine sıkıyo en canlılarını seçerek enjekte etmek var birde spermler önce yogun olur 30 dk ayrışır o sıktıgında yine kalanı dışa çıkar oan çıkmsa 1 saat sınra yada sabah hava olayı zaten oluyo şey girip çıkarken
birde spermler ortalama 150 200 km de yüzer 100 200 milyon spermden ancak bir kaç yüzü ulaşır geri kalanı çıkar

Hangi ilaçtı canım? bugün gidip kendime incir eşime keçi boynuzu alacağım.
Kızlar bu incir kürünü hangi gün başlayım adetimin??

pycnogenol(solgar) canım benım bıtgısel ılac bu bılgın olsun yan etkısı felan yapmadı benım eşımde tatlım bılgın olsun eczanede satılıyo 54tl fıyatı

inşallah canım çok sağol rabbim herkese nasip etsin

batın ne zamandı satın ne zamandı :44:

bat 21 subat
sat 23 ocaktı cnm

bana doktorun dediğine göre söylüyorum şuan 23 şubatta kanda çıkma ihtimali %95
battan tam 1 ay sonra bakılması uygun demişti bana

canım benim yaa okuyunca gördüm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin sana bak hamile kalabiliyosun oda güzel...

çok teşekkür ediyorum canım rabbim hakeden herkese nasip etsin anne olmayı. ben henüz haketmemişim anneliğe uygun değilmişimki rabbim aldı benden. vardır bir hikmeti. şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…