HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

he nasıldı bende hatırlayamadım. yazsana kız faydalanalım bizde

neydiki o hatırlayamadım? 3. misafir gibi bişiy geldi aklıma ama omuydu? nasılsdı?

benimmm fikrimi dağıtmışınızz amaaaa
şaka şakaaaaaaaa
dur ben anlatım 1. ağızdannnn
eş gündüzden aranp akşama mişafir var denilcekk
3 kişilik maşa kurulcaakkkkk ve beklenmeye başlancakkk gelen olmayınca koca kızcaak nerdeleer kım gelıo dıe şöylenmeye dicem şana bir paket geldi bugüün kocaman bir paket yapcam içine emzik ve mektup yazcam en duyguşalından ve üştüne babacım 9 ay daha bekleticem şeni yazacammmmmmmmmmmmmmmmm

benım eşimdede vardı amalıyat olacaktıkı tanıdık dr vardı o bıze bır ilac soyledı kulandı hareket sayısı 2.5 katına cıktı cok işe yaradı canım benım

adı ney kız ilacn ??

Hangi ilaçtı canım? bugün gidip kendime incir eşime keçi boynuzu alacağım.
Kızlar bu incir kürünü hangi gün başlayım adetimin??

keçiboynuzu bu ay denedim benim kocişe bende hayıt tohumu içtim sadece ama bıraktım 3 gün önce falan..

peki canım bildiğin için soruyorum bendede çıkıyor yani iş bitince ayaklarım havada oluyor öyle bekliyorum silkelettimde ama bacaklarımı indirince yada havadayken bazen spermler çıkıyor bu normalmi yani..

cok güzel bir süpriz canım yaaa kocışın aglar benden söylemesı canımm

bir nevi öyle ben oramında çalıştım hatta gördük mikroskopta inceledik okadar hızlı hareket ediyorlarki aklınız durur sağ sol bi oyana bi buyana

hehehehe sipoşlara bak hele... hareketsiz olanlarda ozaman ne yöne gitsem diye düşünüyorlar.. bekleme yapma çekil kenara demek lazım...

her şerde bir hayır var derler mutlaka bundada bizim bilmediğimiz hayırlar gizlidir canım..belkide Allah sana hamile kalabildiğini göstermiştir...

bana doktorun dediğine göre söylüyorum şuan 23 şubatta kanda çıkma ihtimali %95
battan tam 1 ay sonra bakılması uygun demişti bana

bende 24 unde yapım kan testını dıom ıste
bakalım
bu arada haketmemısım deme lutfen bole dusunme

ağlaşııınnnnn ama mutluluktan cnm bebişiiimiz gelşin ben razıyım mutluluktan aglamaya 8 aydır korunmuozzz umudum git gide gidioorrr :26:

umudunu bır yere bırakma canım benım rabım herkeze tatdıracak bu duyguyu canım benım hıc morelını bozma olurmu tatlım benım

benım esıme nbunu yapsam sorular soyle baslardı
kım gelcek nıye gelcek kımle gelcek kac kısı gelcek yemegemı gelcek cayamı gelcek
sole bıterdı llanett olsun all all gebeyım ben der elıne tıkıstırıdım
sorularla canımı bezer

ooyyy ooyy çok duygusal yaaa..süppersin valla..
inş Allah ım o günleride göstersin..
kız bide o kadar plandan sonra ağzımızdan bi çırpıda kaçırıvermermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…