- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.261
he nasıldı bende hatırlayamadım. yazsana kız faydalanalım bizde
neydiki o hatırlayamadım? 3. misafir gibi bişiy geldi aklıma ama omuydu? nasılsdı?
evet 3. misafir olayı..anlatımda pek iyi değilimdir aslında ben ama gene de anlatmaya çalışayım.. misafir gelcek diyoz sofrayı kuruyoz sona bekliyoz büyük bi kutuyla geliyoz içinede not
ben onu ana göre değiştircem hatta direk kutu hazırlıycam içine not yazıcam hediye gibi vericem kocişime
benım eşimdede vardı amalıyat olacaktıkı tanıdık dr vardı o bıze bır ilac soyledı kulandı hareket sayısı 2.5 katına cıktı cok işe yaradı canım benım
Hangi ilaçtı canım? bugün gidip kendime incir eşime keçi boynuzu alacağım.
Kızlar bu incir kürünü hangi gün başlayım adetimin??
hep bareber o sahadayız maçlara devam penaltı olmsın ama
ya canım ben ortamında çalıştım tamam boşalır ama sper en ufak birşeyde başka bir şeyle temas ettiği anda ölür çok hijyenik olmak gerek hem deyişen neki yine içine sıkıyo en canlılarını seçerek enjekte etmek var birde spermler önce yogun olur 30 dk ayrışır o sıktıgında yine kalanı dışa çıkar oan çıkmsa 1 saat sınra yada sabah hava olayı zaten oluyo şey girip çıkarken
birde spermler ortalama 150 200 km de yüzer 100 200 milyon spermden ancak bir kaç yüzü ulaşır geri kalanı çıkar
peki canım bildiğin için soruyorum bendede çıkıyor yani iş bitince ayaklarım havada oluyor öyle bekliyorum silkelettimde ama bacaklarımı indirince yada havadayken bazen spermler çıkıyor bu normalmi yani..
çıkmamamsını isityosandaha basit yolu var tıpa yapp
adı ney kız ilacn ??
pycnogenol(solgar) canım benım
çıkmamamsını isityosandaha basit yolu var tıpa yapp
weheuuehueehheheheeeonlar abartmış olayııı oha artıkkk kendilerine aşılama yapıyorlar demekki kız nesrinnn
benimmm fikrimi dağıtmışınızz amaaaa
şaka şakaaaaaaaa
dur ben anlatım 1. ağızdannnn
eş gündüzden aranp akşama mişafir var denilcekk
3 kişilik maşa kurulcaakkkkkve beklenmeye başlancakkk gelen olmayınca koca kızcaak nerdeleer kım gelıo dıe şöylenmeye dicem şana bir paket geldi bugüün kocaman bir paket yapcam içine emzik ve mektup yazcam en duyguşalından ve üştüne babacım 9 ay daha bekleticem şeni yazacammmmmmmmmmmmmmmmm
bir nevi öyle ben oramında çalıştım hatta gördük mikroskopta inceledik okadar hızlı hareket ediyorlarki aklınız durur sağ sol bi oyana bi buyana
hehehehe sipoşlara bak hele... hareketsiz olanlarda ozaman ne yöne gitsem diye düşünüyorlar.. bekleme yapma çekil kenara demek lazım...
inşallah canım çok sağol rabbim herkese nasip etsin
bana doktorun dediğine göre söylüyorum şuan 23 şubatta kanda çıkma ihtimali %95
battan tam 1 ay sonra bakılması uygun demişti bana
çok teşekkür ediyorum canım rabbim hakeden herkese nasip etsin anne olmayı. ben henüz haketmemişim anneliğe uygun değilmişimki rabbim aldı benden. vardır bir hikmeti. şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız
cok güzel bir süpriz canım yaaa kocışın aglar benden söylemesı canımm
bugün bi geçsin ondan sonra,ama gelde bana sor zaman geçmiyor çakıldı kaldı sanki
ağlaşııınnnnnama mutluluktan cnm bebişiiimiz gelşin ben razıyım mutluluktan aglamaya 8 aydır korunmuozzz umudum git gide gidioorrr :26:
şaka şakaaaaaaaa
3 kişilik maşa kurulcaakkkkkve beklenmeye başlancakkk gelen olmayınca koca kızcaak nerdeleer kım gelıo dıe şöylenmeye dicem şana bir paket geldi bugüün kocaman bir paket yapcam içine emzik ve mektup yazcam en duyguşalından ve üştüne babacım 9 ay daha bekleticem şeni yazacammmmmmmmmmmmmmmmm
adı ney kız ilacn ??
keçiboynuzu bu ay denedim benim kocişe bende hayıt tohumu içtim sadece ama bıraktım 3 gün önce falan..
şaka şakaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?