HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sabah doktora yumurta takıbıne gıttığımde yumurtamın 18 mm olduunu ve kendi içinde sönme eğiliminde olduunu soledi birazcık büzüşmüş ve hemen çatlatma iğnesi yaptı. 3 aydır yumurta takıbıne gıdıyoorum hıç böle olmamıştı, ne umutlarla gıtmıştım oysaki
yumurtan çatlamayabilir dedi cmtesi kontrol edecek,

kızlar yumurtam çatlamaz mı sızce başına bole bıse gelen var mı ki,
geçen ayda kımyasal gebelık geçirdiğimden bi hayli moralim bozuldu bu duruma..

kızlarrr ya bişiy sorcam benim iki gündür ayaklarım buz gibiiii
ısıtamadım bir türlüü deli olacağım yaa
noldu nie böyle hasta değilim ama

canım hic üzülme birşeycık olmaz allahın izniyle tatlım... yumurta cogaltıcı ilacmı kulandın canım

umudunu bır yere bırakma canım benım rabım herkeze tatdıracak bu duyguyu canım benım hıc morelını bozma olurmu tatlım benım
bazen umudum kayboluo bazen yeşerioorr
benımkıde şorar ama şöylemem şüpriizz yada bırını rim ark. driiim
ooyyy ooyy çok duygusal yaaa..süppersin valla..
inş Allah ım o günleride göstersin..
kız bide o kadar plandan sonra ağzımızdan bi çırpıda kaçırıvermermeyelim

ayy ondan benden korkuom bukadar bekle bekle şonucu öğren ve telde şöleeee

aynen canım yaa..
deli ediyo beni ısıtamadım gitti nie olabilir peki senin bi fikrin var mı?

canım benım yaa benımde oyle yataga gırınce eşım corap giyin dıyıyo ama ben corab batık bantıf gıyınıyom ama hanı yıne soguk aynı dertden muzdarıpım vallah

kızlarrr ya bişiy sorcam benim iki gündür ayaklarım buz gibiiii
ısıtamadım bir türlüü deli olacağım yaa
noldu nie böyle hasta değilim ama

Şekerparem aynı şey bende de vardı kaç gündür.. ama bugün iyi ayaklarım.. acaba üşüttüm mü diyorum. bi üşüyo bi ısınıyo. anlamadım bende

ooyyyyy yerim senin adaylığınııııçok sevimli geldi yazdıkların sarılasım geldi sannaaaa güzell anne

inş adaylıktan resmiyete geçersin inşşşşş canım

ay canımsın ya
cok sagol cnm sende ole buradakı herkes cana yakın kardes olduk bırbırmıze
ınsallah canım pazar kan testı ıns:)

canım benım yaa benımde oyle yataga gırınce eşım corap giyin dıyıyo ama ben corab batık bantıf gıyınıyom ama hanı yıne soguk aynı dertden muzdarıpım vallah

bende öyleyim canım yaa..beynim uyuşuyor resmen sinir oldum.. inş hasta olmam tamda regl öncesi ağrım artar

Şekerparem aynı şey bende de vardı kaç gündür.. ama bugün iyi ayaklarım.. acaba üşüttüm mü diyorum. bi üşüyo bi ısınıyo. anlamadım bende

seninkisini bebiş yapıyor olmasın

inş inş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…