HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ya kızlar bı cok forma yazdım ama aranızda hıc soğan kürü kullanıp hamile kalan oldumu veya incir kürü :)) kafaya taktım o bebek olucak 1 sene oldu pfff

20 şubatta yani dün adet olmam laızmdı olmadım

15 şubatta kan talılı yaptırdım negatif
21 şubatta yanı bugun erken gebelik testı yaptım fortel marka negatif yine

halbuki bu çok umutluydum belirtilerimde vardı kasıklarda ara ara batma bacak agrısı sızı şeklinde ve göğüslerde hassasiyet

her ay birsürü test yapıyorum oldu olacak diye hep hüsran ..

canım bunu sabredemezsen bilemezsin ki. belki sen erken öğrenen annelerden olmuycaksın. geç döllenme olmuş olabilir o yüzden kanda çıkmaması normal. bekle biraz günün geçsin.. eğer yine gelmezse testini yaparsın yada kan testine gidersin. önce sabret.. gelişmeleri bize yazarsın..

kızlar ben çıkıyorum..hepinizi öpüyorumm..
yarın görüşürüz inş.
akşamda giremem sanırım k.v olacağız

size iyi sohbetler

bol mik mikler

canım 2 3 gün bekle cenım benım stresden olmamıssındır.... birde bazı bayanlarda hemen bellı etmeye bılır bırazdaha bekle cenım benım

ya kızlar bı cok forma yazdım ama aranızda hıc soğan kürü kullanıp hamile kalan oldumu veya incir kürü :)) kafaya taktım o bebek olucak 1 sene oldu pfff

canım sogan kuru degık am incir kuru elıf58 bırtana arkadaşımız vardı o hamıle kalmıştı canım ben sade incir yedım kürü yapmadım yanı

benım es de kecıboynuzu duymus aktardan kurunu almıs ama ıcemedı 2 3 gun sonrasında ıshal ettı

ehheehe benimkinin bünye öküz gibi maşallahhh bi sorun oluşturmadı... sen kürü aldı demişsin kürü almayacaksın.

keçiboynuzunu alacaksın 6 -7 tane kıracaksın küçük küçük kaynayan suda 3 - 4 dk kaynatacaksın sonra altını kapatıp 20 dk sinlendireceksin.. demlendikten sonra süzeceksin sabah aç karna akşam yatağa girerken içecek şekerim

bence kan testını cok erken yapmıssın
ve fortel hakkında ıı oldugu kadar kotude yorum okuyorum cok fazla
buyuzden en guzelı bence yarınıda gecırıp sonra kan testı yaptırman bzen tum belırtıler olsada olmuyor ıste:S

ben demedım gıdıp kendı almıs ben karısmam olduysa oldu zaten ama ıshal ettı o kesın
zaten kecı boynuzu faydalarında kabızlıgı gıdeır yazıodu

zaten 22 şubata kadar muhtemel adet balangıcı diye diye düşündüm yarında olmazsa ya cumartesi yada pazartesı tekrar test yapıcam kanda , sonucu aldığımda pozitif yazısını görmek yada idrar testlerınde o 2 çizgiyi görmek istiyorum artık

inşallah canım :)

hamilelik belirtilerinden biride ağızdaki metalimsi tat.....bilmem anlatabildimmi:)

baharımmm anlattın anlatmasına da metalimsimi tatsızlıkmı bilemedim bi garip bişey oldugu kesin 2 gundur dün başladı heralde yediğim bişe yaptı dedim bugunde geçmedi çikolata yedim yine tatlanmadı agzım bilemedim
kız sen hamilesinn

nesrinim ağzın bal yesinnn ama yaaa psikoljıktir diye düşünüyorum bende ne belirtiler vardı geçen ay ohooo mutfaga bakamamalar falan ama bu ay hepsinden farklıydı bakalım bu ay nolcak

ay sabahta beri deli deli sorular sordum durdum durup durup bişe çıakrıyorum ama uykum ve göz kararmasını soylesem daha da gulersiniz diye söylemıyorum

hmılelık belırtısı canım benım ya tat alama canım en yakın zamanda gebelık test yap tatlım yaaa cünkü hamılesın

canımmmmmmmmmmmmmm o güzel cümleyi kuran ağzını yerim senin bi garip tat var metal desem tam değil sadece şöle anlatabılırım çikolata yememe ragmen tadı gelmıyo agzımın hani ne bilim çok çekirdek yemiş gibi uyuşukumsu bişey batıma 4 gun var daha çok test yapsam çıkmaz ama yarın sabah yaıcam
sımdı senı zorla teste getıresım geldı yemın ederım
bu ne kız boleee bıde aserıyorum de sımdı

zorlama özserimmm götür beni teste yok yaa tamam bişe demiyom hiçbişeyim yok turp gibiyim pazarı beklicem desemde inanmaama cidden vallaha da billaha agzımın tadı yok ayol

:)) yap anam da yarın bızde ogrenek valla senden cok merak eder olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…