HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım benım eşim keçi boynuzu pekmesı yedı cok fena rahatsızlandı yaa ısal oldu yaa

aynen benımkıde oldu kıyamadımda adamda bısı yoksa bosuna ugrasıyor dıye
yeme dedım gectı yumurtlamam dedım olmazsa onumuzdekı ay denersın yıne dedım bıraktırdım

canımmmmmmmmmmmmmm o güzel cümleyi kuran ağzını yerim senin bi garip tat var metal desem tam değil sadece şöle anlatabılırım çikolata yememe ragmen tadı gelmıyo agzımın hani ne bilim çok çekirdek yemiş gibi uyuşukumsu bişey batıma 4 gun var daha çok test yapsam çıkmaz ama yarın sabah yaıcam

canım benım inşallah bebişin senınledır ama cok erken yapam ya test bırazdaaha bekle olmazmı canım benım ama sen bılıyon canım benımm

ya kızlar bı cok forma yazdım ama aranızda hıc soğan kürü kullanıp hamile kalan oldumu veya incir kürü :)) kafaya taktım o bebek olucak 1 sene oldu pfff

ben kullanıyorum canım soğan kürü bende bişey olmadı ama hamile kalan arkadaşlar var.ben bu kür bitince incir kürüne başlicam bakalım hayırlısı artık...

aynen benımkıde oldu kıyamadımda adamda bısı yoksa bosuna ugrasıyor dıye
yeme dedım gectı yumurtlamam dedım olmazsa onumuzdekı ay denersın yıne dedım bıraktırdım

ama cok etkılı bılıyonmu bende yıyodum pekmeze çörek otu katyarak yıyodum bende kötleştim yaa bende bıraktım tek çörek otu yedım bende ne yapayım care tükenmez bizde

ben bu ay corekotu tarcın bal karısımı yedım
cam fıstıgı yedım

bende nincir süt cevız tarcın çörek otu neler neler bırde coook dualar edıyorum canım bu yaptıgımızın karsılıgını rabbım verır inşallah....aaaaa tabı ben ılac kulandım seropene kulandım yumurtalarım cccooook kalıtelı oldugunu soylmıştı inşallah bu ay başardık yaa

kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu

canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah senin adına cok sevindim inan. bu topik hepimize uğurlu gelcek inşallah bana çok uğurlu gelcekmiş gibi hissediyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin

allahım yaaacanım yaa vallah ben denedım kocaman bır boşluk vardı daha artık bılemıyorum canım benım:82:

Allah bana oyle bır mıde vermıskı 5 km otedekı koku ıcın burada kusarım yada seneler once olan bırseyı hatırlasam sımdı kusarım ole sokamam parmagı falan

kız lar meraba dünden giremedim özledim sizleri yaa :)) bu arada hamiş olan arkadaşlar tebrik edrim sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle arısı başımıza inşallah

evet bızde bır ara senı soruyorduk gorunmuyor dıe
nasılsın ne var ne yok

napim canım ya anca açtım bilkgisayarı açmaya bile üşeniyorum bilk halsizlik var sorma. canım yazıları takip etmeye çalışıyorum baya sayfa atlamışsınız dünden yinede okudum sayılır yazdıklarınızı. sen naptın adet olmadın demi daha

yok cnm sılık cızgı gordum bu sabah resmıde vardı gorursun belkı
var galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…