- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.321
canım benım eşim keçi boynuzu pekmesı yedı cok fena rahatsızlandı yaa ısal oldu yaa
ya kızlar bı cok forma yazdım ama aranızda hıc soğan kürü kullanıp hamile kalan oldumu veya incir kürü :)) kafaya taktım o bebek olucak 1 sene oldu pfff
aynen benımkıde oldu kıyamadımda adamda bısı yoksa bosuna ugrasıyor dıye
yeme dedım gectı yumurtlamam dedım olmazsa onumuzdekı ay denersın yıne dedım bıraktırdım
ama cok etkılı bılıyonmu bende yıyodum pekmeze çörek otu katyarak yıyodum bende kötleştim yaa bende bıraktım tek çörek otu yedım bende ne yapayımcare tükenmez bizde
ben bu ay corekotu tarcın bal karısımı yedım
cam fıstıgı yedım
ben bu ay corekotu tarcın bal karısımı yedım
cam fıstıgı yedım
canım can fıstıgın ne faydası var canım benım
yumurtlamayı kolaylastırıomus
yumurtlamayı kolaylastırıomus
kızlar kendiime dua ederken herzaman hepinize ediyorum bundan sonra da aynen öyle yapmaya devam edicem hepiniz cok degerlisiniz benim için tek tek iyi haberlerinizi alıcam eminim çünkü bu topik cok cok ugurlu
waaav waaaav bunuda yenı ögrendım canım benım yaaa
sen parmak testı yaptınmı canım benım
yok cnm yapamamda :S
mıdem kalkıo ole sey dusununce bıle
allahım yaaacanım yaa vallah ben denedım kocaman bır boşluk vardı daha artık bılemıyorum canım benım:82:
kız lar meraba dünden giremedim özledim sizleri yaa :)) bu arada hamiş olan arkadaşlar tebrik edrim sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle arısı başımıza inşallah
evet bızde bır ara senı soruyorduk gorunmuyor dıe
nasılsın ne var ne yok
Allah bana oyle bır mıde vermıskı 5 km otedekı koku ıcın burada kusarım yada seneler once olan bırseyı hatırlasam sımdı kusarım ole sokamam parmagı falan
napim canım ya anca açtım bilkgisayarı açmaya bile üşeniyorum bilk halsizlik var sorma. canım yazıları takip etmeye çalışıyorum baya sayfa atlamışsınız dünden yinede okudum sayılır yazdıklarınızı. sen naptın adet olmadın demi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?