HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım hamılelıkde işin cok senın yaaa vallah canım benım yaa allah yardımcın olsun

hakıkaten oyle ınsallah cocugumda asarım bu sorunu kusucak alt acılcak ama yaprım cocugum olursa herhalde ya
ben kendım kusscam bunu nasıl temızlıcem dıe bı postada aglıorum ve genelde kendım temızleyemıorum

Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz

Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz

merhaba canım hosgeldınnnnnn
ne kadardır ıstıyorsunuz bebıs varmı bır sorun anlat bakalım hıkayenı

nesrıncıgım ekler senıde
Nesrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

şaatide 5 ettik heee Ayyy akşam olşun da evime gidip dinleniiim birde akşam teşt yapcam yok ama genede bir umuuuuttt Günüm 4 gün gecti batda kanda cıkmadı olşa cıkardı dioruummm :26: Bu pko bnı buhallere şokuoo günüm gecmeşi kıştlerınde şebebi olabılırrr Ama akşam akmı karamı cıkcak

canım bu pko ve kıstlere bır an once cozumbul bence bunlar senın sansını gıttıkce azaltıyor
ınsallah cıkar ama cıkmazsada hhemen cozum bul derım

12 üye acık sobet bıttı kızzzlaar nerdesız yaaaaa allllllllllllloooooooooooooooo piiişşştttt36:

nesrıncıgım ekler senıde
Nesrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

hoşbulduk,eylülde miyom ameliyatı oldum ayriyetten çikolata kisti de vardı alındı ,5 -6 ay oldu denemeye başlayalı,hormon testleri falan hsg çekildi ,normal gibi ,bakalım artık deniyoruz ,ama kısmet artık ,her ay insan regl olunca çok hayal kırıklığı oluyor ,beklemek çok zor,ümitlenmek ,sonra olmayınca insanın beynini kemiriyor acaba olmayacak mı diye,ama burası çok güzel bir ortam ,bana damdan düşeni getirin hesabı,eşler çok anlayamıyor bu steri

bak bakalım senne dıcen duruma

tatlım bakar bakmaz heycan bastı ya beni silik çizgi yarında yapsan tam çizgi gözükçek yani bu durumda hamile gözüküyosun kan testini ne zaman yapcan canım bide bana meraksız diyodunuz yhaa :) hayırlı uğurlu olsun diyelimn artık inşallah

evet cnmbız burada kardes olduk bırbımıze ne mutlu
acımıza aglyıp mutlulugumuzda halaylar cekıyoruz
ve topıgımız ugurludur nesrınımız sagolsun :)

ınsallah sanada ugur getırır

ve cok gecmıs olsun bıdaha yasatmasın rabbım

canım nekadarlık evlısın sen canımm

kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim bat 6 mart beni de ekler misiniz
hoşgeldin canım ekleiyorum

nesrıncıgım ekler senıde
nesrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
eyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzzz ne bagırıyon el kadar sıpaya

Sağolasın ,tşk ederim ,umarım sen de hamilesindir ,öyle gibi silikte olsa yarın daha belirgin olur inşallah

iyide canım batım bugun ve bu 4. testım halıyle tez canda gayet ıyıym
ben pazar yapcam cnm ıns kan testı
deger yuksek cıksın korkmayım dıe
ama her gun ıdrar testıne devam koyulasmayı gorcem ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…