- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.341
canım hamılelıkde işin cok senın yaaa vallah canım benım yaaallah yardımcın olsun
kız lar meraba dünden giremedim özledim sizleri yaa :)) bu arada hamiş olan arkadaşlar tebrik edrim sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle arısı başımıza inşallah
Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz
yok cnm sılık cızgı gordum bu sabah resmıde vardı gorursun belkı
var galıba
Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz
mehaba canım benım
ayy merak ettim heycanlandım şimdi dur bi bakim :)
şaatide 5 ettik heeeAyyy akşam olşun da evime gidip dinleniiim birde akşam teşt yapcam yok ama genede bir umuuuuttt Günüm 4 gün gecti batda kanda cıkmadı olşa cıkardı dioruummm :26: Bu pko bnı buhallere şokuoo günüm gecmeşi kıştlerınde şebebi olabılırrr Ama akşam akmı karamı cıkcak
merhaba canım hosgeldınnnnnn
ne kadardır ıstıyorsunuz bebıs varmı bır sorun anlat bakalım hıkayenı
nesrıncıgım ekler senıde
Nesrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
bak bakalım senne dıcen duruma
hoşbulduk,eylülde miyom ameliyatı oldum ayriyetten çikolata kisti de vardı alındı ,5 -6 ay oldu denemeye başlayalı,hormon testleri falan hsg çekildi ,normal gibi ,bakalım artık deniyoruz ,ama kısmet artık ,her ay insan regl olunca çok hayal kırıklığı oluyor ,beklemek çok zor,ümitlenmek ,sonra olmayınca insanın beynini kemiriyor acaba olmayacak mı diye,ama burası çok güzel bir ortam ,bana damdan düşeni getirin hesabı,eşler çok anlayamıyor bu steri
hoşbulduk,eylülde miyom ameliyatı oldum ayriyetten çikolata kisti de vardı alındı ,5 -6 ay oldu denemeye başlayalı,hormon testleri falan hsg çekildi ,normal gibi ,bakalım artık deniyoruz ,ama kısmet artık ,her ay insan regl olunca çok hayal kırıklığı oluyor ,beklemek çok zor,ümitlenmek ,sonra olmayınca insanın beynini kemiriyor acaba olmayacak mı diye,ama burası çok güzel bir ortam ,bana damdan düşeni getirin hesabı,eşler çok anlayamıyor bu steri
hoşgeldin canım ekleiyorumkızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim bat 6 mart beni de ekler misiniz
eyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzzz ne bagırıyon el kadar sıpayamerhaba canım hosgeldınnnnnn
ne kadardır ıstıyorsunuz bebıs varmı bır sorun anlat bakalım hıkayenı
nesrıncıgım ekler senıde
nesrınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)
evet cnmbız burada kardes olduk bırbımıze ne mutlu
acımıza aglyıp mutlulugumuzda halaylar cekıyoruz
ve topıgımız ugurludur nesrınımız sagolsun :)
ınsallah sanada ugur getırır
ve cok gecmıs olsun bıdaha yasatmasın rabbım
tatlım bakar bakmaz heycan bastı ya beni silik çizgi yarında yapsan tam çizgi gözükçek yani bu durumda hamile gözüküyosun kan testini ne zaman yapcan canım bide bana meraksız diyodunuz yhaa :) hayırlı uğurlu olsun diyelimn artık inşallah
mehaba canım benım hoş geldın bacım
hoşgeldin canım ekleiyorum
eyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzzz ne bagırıyon el kadar sıpaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?