- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.361
hoşgeldin canım ekleiyorum
eyyyyyyy kızzzzzzzzzzzzzz ne bagırıyon el kadar sıpaya
Sağolasın ,tşk ederim ,umarım sen de hamilesindir ,öyle gibi silikte olsa yarın daha belirgin olur inşallah
tşk ederim nesrin çok hızlısın :))
iyide canım batım bugun ve bu 4. testım halıyle tez canda gayet ıyıym
ben pazar yapcam cnm ıns kan testı
deger yuksek cıksın korkmayım dıe
ama her gun ıdrar testıne devam koyulasmayı gorcem ıns
canım bu pko ve kıstlere bır an once cozumbul bence bunlar senın sansını gıttıkce azaltıyor
ınsallah cıkar ama cıkmazsada hhemen cozum bul derım
baharımmm anlattın anlatmasına da metalimsimi tatsızlıkmı bilemedim bi garip bişey oldugu kesin 2 gundur dün başladı heralde yediğim bişe yaptı dedim bugunde geçmedi çikolata yedim yine tatlanmadı agzım bilemedim
nesrinim ağzın bal yesinnnama yaaa psikoljıktir diye düşünüyorum bende ne belirtiler vardı geçen ay ohooo mutfaga bakamamalar falan ama bu ay hepsinden farklıydı bakalım bu ay nolcak
ay sabahta beri deli deli sorular sordum durdum durup durup bişe çıakrıyorum ama uykum ve göz kararmasını soylesem daha da gulersiniz diye söylemıyorum
canımmmmmmmmmmmmmm o güzel cümleyi kuran ağzını yerim seninbi garip tat var metal desem tam değil sadece şöle anlatabılırım çikolata yememe ragmen tadı gelmıyo agzımın hani ne bilim çok çekirdek yemiş gibi uyuşukumsu bişey batıma 4 gun var daha çok test yapsam çıkmaz ama yarın sabah yaıcam
zorlama özserimmm götür beni testeyok yaa tamam bişe demiyom hiçbişeyim yok turp gibiyim pazarı beklicem desemde inanma ama cidden vallaha da billaha agzımın tadı yok ayol
mantıklı aslında canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorum. canım bu arada testin markası ne
cnm benm hormonlarım gyett ii hatta şüper bnm şadece yumurtlama şorunumm var dr konrolündeyim zaten dr olur ştreş yapma dıoor şadece eşimin şorunu yok şükür herşey normal ondadaAmannnn daha aşımda genç 21 yaşındayım 10 aylık evliyimmm Herşey allahtaan Elbet vardır zamanııı
Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz
öyleyimdirde bi çocukta hızlı olamdım ekledim bilem
üzülüosun stres yapıorsun ondan dedım yoksa bencede 1 seneden once dusunme bıle derdım ama karar sızın tabı
ben zamana bırakmaya karar verdim böle burda yazdıma bakmaaaBen normalde 3 yıl korunmayı düşüodum ama pko oldumu gorendımde bıraktım dedım olurşa olurrr iştiorum cok fazla hiç olmazşa korkuşundan burda ama eminim herşeyin zamanı varrr Allahım bana ve işteyen herkeze bu duyguyu tatırşııııın Inş. şenin bebişin vardır bizlere dua ederşin :13:
canım bılmıorum ama bır kac marka vardı ıste
pembe pakette bısı bebe tıme degıl ama
anladım canım bebe tıme iyi değil zaten yanıltıyo ben ilk yaptığımda cok azda silik vardı gecen gün tekrar başka markadan yaptım oda negatif çıktı güvenemedim
hoşgeldin cnaım nekadarlık evlisin hangi şehirdensin ? ne kadardın istiyorsunuz çocuk bu sorularımızı cevaplarsan sevinirim :))
Hoşbulduk sunshine,ben 8 aylık evliyim ,istanbuldanım ,5_6 denememiz oldu ama olmadı henüz,ama öncesinde miyom ameliyatı olmuştum ,bir kaç ay korunduk ,şimdi bilmiyorum deniyoruz işte ben biraz pesimistim sanırım
anacım sen yarın kan testi yaptır. idrarda çıkmayabilirde kanda çıkar gibime geliyor. yap da kurtulak anacım. yoksa gebelik belirtilerine sen her gün yeni bi şeyler ekliyceksin
hoşgeldin cnaım nekadarlık evlisin hangi şehirdensin ? ne kadardın istiyorsunuz çocuk bu sorularımızı cevaplarsan sevinirim :))
Hoşbulduk sunshine,ben 8 aylık evliyim ,istanbuldanım ,5_6 denememiz oldu ama olmadı henüz,ama öncesinde miyom ameliyatı olmuştum ,bir kaç ay korunduk ,şimdi bilmiyorum deniyoruz işte ben biraz pesimistim sanırım
olmadı form eksik kalmış nezamn evlendin nasıl tanıştın eşinin burcu uyumlumu deyilmi(odunmu- romantikmi)ayrımı oturuyon birmi kaynanan nasıl çalışıyonmu kaçta kalkan kaçta yatan meraklımısın test yapmaya ........................................
şak şaka
balım naber özledim seni kız :)
olmadı form eksik kalmış nezamn evlendin nasıl tanıştın eşinin burcu uyumlumu deyilmi(odunmu- romantikmi)ayrımı oturuyon birmi kaynanan nasıl çalışıyonmu kaçta kalkan kaçta yatan meraklımısın test yapmaya ........................................
şak şaka
Yeni evliyiz ,pek romantik sayılmaz,öküze daha yakın :)))Çalışıyorum ,hatta şu an işten çıkmak üzereyim ,eve gidip yemek yapacağım ,ne yapsam diye düşünüyorum ,test konusu: çok meraklı ve sabırsızım ,gebelik testi değil de yumurtlama testi yapıyorum ,ama doktor o testlere çok güvenme dedi kafam karıştı ,sizce ?
Yeni evliyiz ,pek romantik sayılmaz,öküze daha yakın :)))Çalışıyorum ,hatta şu an işten çıkmak üzereyim ,eve gidip yemek yapacağım ,ne yapsam diye düşünüyorum ,test konusu: çok meraklı ve sabırsızım ,gebelik testi değil de yumurtlama testi yapıyorum ,ama doktor o testlere çok güvenme dedi kafam karıştı ,sizce ?
ben yapmıyorum gün aşırı çalışma yapıyorum aynı sayılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?