HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

iyide canım batım bugun ve bu 4. testım halıyle tez canda gayet ıyıym
ben pazar yapcam cnm ıns kan testı
deger yuksek cıksın korkmayım dıe
ama her gun ıdrar testıne devam koyulasmayı gorcem ıns

mantıklı aslında canım hayırlısı inşallah güzel haberlerini bekliyorum. canım bu arada testin markası ne

canım bu pko ve kıstlere bır an once cozumbul bence bunlar senın sansını gıttıkce azaltıyor
ınsallah cıkar ama cıkmazsada hhemen cozum bul derım

cnm benm hormonlarım gyett ii hatta şüper bnm şadece yumurtlama şorunumm var dr konrolündeyim zaten dr olur ştreş yapma dıoor şadece eşimin şorunu yok şükür herşey normal ondada Amannnn daha aşımda genç 21 yaşındayım 10 aylık evliyimmm Herşey allahtaan Elbet vardır zamanııı

anacım sen yarın kan testi yaptır. idrarda çıkmayabilirde kanda çıkar gibime geliyor. yap da kurtulak anacım. yoksa gebelik belirtilerine sen her gün yeni bi şeyler ekliyceksin

üzülüosun stres yapıorsun ondan dedım yoksa bencede 1 seneden once dusunme bıle derdım ama karar sızın tabı

Kızlar herkese merhaba ,ben yeniyim buralarda ,hamile olanları tebrik ediyorum darısı bekleyen bizlerin başına ,benim Bat 6 mart beni de ekler misiniz

hoşgeldin cnaım nekadarlık evlisin hangi şehirdensin ? ne kadardın istiyorsunuz çocuk bu sorularımızı cevaplarsan sevinirim :))

öyleyimdirde bi çocukta hızlı olamdım ekledim bilem

heheehehehe kızzz hazirandan sonra jet nesrin diyeces sana inşl. :13:

bu arada göğsüm şişşşşş damarlarım belli, ucunda ara ara hafif sızı oluyor dünden bu yana 2 kez başım döndüüü yeri öpüyordum nerdeyse... sağ kasığımdada batma vardı ama geçti...

umutlanmak istemiyorum ama hadi bakalım daha batıma 10 gün falan varr

üzülüosun stres yapıorsun ondan dedım yoksa bencede 1 seneden once dusunme bıle derdım ama karar sızın tabı

ben zamana bırakmaya karar verdim böle burda yazdıma bakmaaa Ben normalde 3 yıl korunmayı düşüodum ama pko oldumu gorendımde bıraktım dedım olurşa olurrr iştiorum cok fazla hiç olmazşa korkuşundan burda ama eminim herşeyin zamanı varrr Allahım bana ve işteyen herkeze bu duyguyu tatırşııııın Inş. şenin bebişin vardır bizlere dua ederşin :13:

inşallah canım ederım tabıkı

canım bılmıorum ama bır kac marka vardı ıste
pembe pakette bısı bebe tıme degıl ama

anladım canım bebe tıme iyi değil zaten yanıltıyo ben ilk yaptığımda cok azda silik vardı gecen gün tekrar başka markadan yaptım oda negatif çıktı güvenemedim

anladım canım bebe tıme iyi değil zaten yanıltıyo ben ilk yaptığımda cok azda silik vardı gecen gün tekrar başka markadan yaptım oda negatif çıktı güvenemedim

duymustum bebetımeın kotu oldugu almıyoruz cnm ondan baska ıkı marka vardı ıste
bırı rc mı ne ydıde bu pembe olanı hatırlamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…