- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.381
ooo balım malım biz burda neyiz hıhh
aşşk olsun ablacım ya senin yerin başka sen bizim topik annemizsin :)) sana anne diyebilir miyim ? :)))))
Kocaman bi hic dun gece atesim 38.5lara cikti bogazlarimdan ahhimi acamadim bugun baska bi doktora gittim ultrasonda keseyigoremedi nasil olur gorunmustu dedim bwn goremiyorum dedi istersen alttan bakalim dedi yok dedim haftaya cagirdi kafamkarmakarisik
di kızz
Kocaman bi hic dun gece atesim 38.5lara cikti bogazlarimdan ahhimi acamadim bugun baska bi doktora gittim ultrasonda keseyigoremedi nasil olur gorunmustu dedim bwn goremiyorum dedi istersen alttan bakalim dedi yok dedim haftaya cagirdi kafamkarmakarisik
nasıl ya saka mı bu bence haftaya yı bekleme derım baska bı yere gıt derım
inşallah canım bir sorun çıkmaz sen strese girme sakın olumlu düşün beslenmenede dikkat et
nasıl ya saka mı bu bence haftaya yı bekleme derım baska bı yere gıt derım
KIZLAAAAAAAAAR yaa artık sinir olcaksınız biliyorum bana ama benim ağzımın tadı yok yaaa tadı yerine gelsin diye çikolata yiyorum yesemde garip bi tat var ağzımdaa daha doğrusu tatsızlık varkaşık yalamışım gibi aynı
Valla bende kotuyum karninda cok gaz var gorunmuyo dedi onceki doktor gordumu dedi ewet 9mm oldugunuda soyledi dedim 5haftanin icindesin bekleyelim dedi acaba diyom ultrason lari eskiondan mi acaba goremedi
:)) yap anam da yarın bızde ogrenek valla senden cok merak eder olduk :)
anacım sen yarın kan testi yaptır. idrarda çıkmayabilirde kanda çıkar gibime geliyor. yap da kurtulak anacım. yoksa gebelik belirtilerine sen her gün yeni bi şeyler ekliyceksin
Valla bende kotuyum karninda cok gaz var gorunmuyo dedi onceki doktor gordumu dedi ewet 9mm oldugunuda soyledi dedim 5haftanin icindesin bekleyelim dedi acaba diyom ultrason lari eskiondan mi acaba goremedi
belkıde eskı sıstemse nıye aynı doktoruna gıtmedınkı
sen dıkkat et rabbım korusun sızlerı cnm
optum sımdılık cıkıyorumben
ayy sen hamilesin bence canımm yaa metal tadı gibi dimi hamileligin en önemli belirtisiii
canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah senin adına cok sevindim inan. bu topik hepimize uğurlu gelcek inşallah bana çok uğurlu gelcekmiş gibi hissediyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin
tesekkür ederim canımmkesinlikle topigimiz cok ugurlu ve herkese ugurlu gelicek en kısa zamanda güzel haberlerinizle halaylar cekicez insallahh
canım yaa metal tadı gibi mi bilemedim ne yesem tadını alamıyorum bi garip sanki ağzımın içini başka bişeyle kaplamışlar gibi tatsız çikolata yemem ragmen yıne tatsız , tyemek yıyorum yıne tatsız dün yediğim bişey dokundu heralde dedim ama bugunde aynı his bilemedim bu belirtimi ama kızlar bana kızıyo ben belirtileri saydıkça o yuzden susuyorum artık pazar gununu beklicem herkesi baydım burda çünkü bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?