HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kocaman bi hic dun gece atesim 38.5lara cikti bogazlarimdan ahhimi acamadim bugun baska bi doktora gittim ultrasonda keseyigoremedi nasil olur gorunmustu dedim bwn goremiyorum dedi istersen alttan bakalim dedi yok dedim haftaya cagirdi kafamkarmakarisik

nasıl ya saka mı bu bence haftaya yı bekleme derım baska bı yere gıt derım

inşallah canım bir sorun çıkmaz sen strese girme sakın olumlu düşün beslenmenede dikkat et

nasıl ya saka mı bu bence haftaya yı bekleme derım baska bı yere gıt derım

allahım yaa bu aralar kadın doğumcu dktrlar da kafayı sıyırdı her yerde aynı doktor sorunları bizim burda kadın doğumcuların nesli tükenmekte onlarda suratsız bişey yapmıyolar illa doktor doktor gezdircekler bizi

ayy sen hamilesin bence canımm yaa metal tadı gibi dimi hamileligin en önemli belirtisiii

Valla bende kotuyum karninda cok gaz var gorunmuyo dedi onceki doktor gordumu dedi ewet 9mm oldugunuda soyledi dedim 5haftanin icindesin bekleyelim dedi acaba diyom ultrason lari eskiondan mi acaba goremedi

belkıde eskı sıstemse nıye aynı doktoruna gıtmedınkı
sen dıkkat et rabbım korusun sızlerı cnm
optum sımdılık cıkıyorumben

:)) yap anam da yarın bızde ogrenek valla senden cok merak eder olduk :)

canım benım inşallah bebişin senınledır ama cok erken yapam ya test bırazdaaha bekle olmazmı canım benım ama sen bılıyon canım benımm[/QUOTE]

anacım sen yarın kan testi yaptır. idrarda çıkmayabilirde kanda çıkar gibime geliyor. yap da kurtulak anacım. yoksa gebelik belirtilerine sen her gün yeni bi şeyler ekliyceksin

ben dedim işte bak kızmışsınız bıkmışsınız artık benim belirtilerimden yapmicam yarında yapmicam test pazar günü yapcam, burda 1 ay once herkese nolur batın geçsin öle yap dıyodum kendi sözümde durucam pazra gunu yapıcam sizede hiç belirtilerimden bahsetmicem işte

Valla bende kotuyum karninda cok gaz var gorunmuyo dedi onceki doktor gordumu dedi ewet 9mm oldugunuda soyledi dedim 5haftanin icindesin bekleyelim dedi acaba diyom ultrason lari eskiondan mi acaba goremedi

canım karamsarlığa kapılma aynen dedğin gibienim bi tanıdık ablam var oda hamile şuan doktora gitti doktor 7 haftalık olduğunu söyledi ama hesapladığımıza göre 8 haftalık olması lazımdı özele gitti sonra dediğimiz çıktı gerçektende 8 haftalıkmış oda aynısını söyledi ultrasyonları eski olduğundan öyle çıkmış hiç canını sıkma imkanın varsa bi özele git bence

kızlar iğneden sonra 11 gün geçti sizce test yapsam belli olur mu ya adetime 5 gün var ne diyosunuz sabah mı yapsam ya da hayır okadar ağrı oluyo ki arada diyorum şimdiden belirti olamaz healde sacaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar da mı çatlıyo onun ağrısı olabilir mi gerçi belim de ağrıyo

ayy sen hamilesin bence canımm yaa metal tadı gibi dimi hamileligin en önemli belirtisiii

canım yaa metal tadı gibi mi bilemedim ne yesem tadını alamıyorum bi garip sanki ağzımın içini başka bişeyle kaplamışlar gibi tatsız çikolata yemem ragmen yıne tatsız , tyemek yıyorum yıne tatsız dün yediğim bişey dokundu heralde dedim ama bugunde aynı his bilemedim bu belirtimi ama kızlar bana kızıyo ben belirtileri saydıkça o yuzden susuyorum artık pazar gununu beklicem herkesi baydım burda çünkü bugün

canım benim hayırlı sağlıklı olsun inşallah senin adına cok sevindim inan. bu topik hepimize uğurlu gelcek inşallah bana çok uğurlu gelcekmiş gibi hissediyorum allahım hepimizin gönlüne göre versin

tesekkür ederim canımmkesinlikle topigimiz cok ugurlu ve herkese ugurlu gelicek en kısa zamanda güzel haberlerinizle halaylar cekicez insallahh

olurmu öyle sey kuzum yaa bayılırmıyız hiç senden ben bi ara temizlik yapmak için çıktım o aralarında hepsini okuyamadım ama kızlarında bayıldıgını sanmam yani biliyosun seviyoruz hepimiz seniivalla hamilesin bence sen yarın kızlaaarrr testte cift cizgi cıktı diye geliceksin içime öyle doguyo yarın cıkmazsa da pazar ptesi cıkıcak testte bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…