- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.401
olurmu öyle sey kuzum yaa bayılırmıyız hiç senden ben bi ara temizlik yapmak için çıktım o aralarında hepsini okuyamadım ama kızlarında bayıldıgını sanmam yani biliyosun seviyoruz hepimiz senii valla hamilesin bence sen yarın kızlaaarrr testte cift cizgi cıktı diye geliceksin içime öyle doguyo yarın cıkmazsa da pazar ptesi cıkıcak testte bak gör
kızlar iğneden sonra 11 gün geçti sizce test yapsam belli olur mu ya adetime 5 gün var ne diyosunuz sabah mı yapsam ya da hayır okadar ağrı oluyo ki arada diyorum şimdiden belirti olamaz healde sacaba iğnenin etkisiyle sonradan gelişen yumurtalar da mı çatlıyo onun ağrısı olabilir mi gerçi belim de ağrıyo
bebekimmmmmmmmmmmmmmmm inşallah canımmmmmm, Canım şaka yapıyorum bende hepinizi çooook seviyorum burda ne için varız sonucta birbirimizin heycanını yaşamak için varız benimkisi kapris ayyy bakın bi belirti daha çok alıngan oldumbilmem şaka bi yana ama yarın yapmaktan vazgeçer gibi oldum bile aslında gununde yapayım yaa ortalıgı bu kadar karıştırdım bi de negatif çıkıcak şimdi gereksiz gundem mesgul etmiş olcam ben en ıyısı ayy bugunde şu belirtim oldu diye burda heycan yarataım
canım çıkar sonuç ama tam olarak net çıkar mı bilemiyorum bence sabredebilirsen bekle yinede sen bekleyemem diyorsan az da olsa bi netice verir
inan gün sayınca geçmiyo ya ne zor beklemek en iyisi habersiz hamile kalmakmış ya böyle planlayıp olunca resmen gün sayıyoruz ve stres daha da artıyo belirti arıyoruz bi de her daim
ayy ben cok heyecanlıyım ama nasıl beklicez 3 gün dahaaaaaaa
Canlarımmmm ben geldimmm taşındık dün ancak yerleşti bitti sonundaa :)
ne var ne yok biri bana anlatırmı lütfenn:)
okuyamadım dünden beri 100 syf olmuş azcık az konuşsaydınız ya :):)
hamişler var sanırımm tebrik ediyor ve kutluyorum onlarıı
canım karamsarlığa kapılma aynen dedğin gibienim bi tanıdık ablam var oda hamile şuan doktora gitti doktor 7 haftalık olduğunu söyledi ama hesapladığımıza göre 8 haftalık olması lazımdı özele gitti sonra dediğimiz çıktı gerçektende 8 haftalıkmış oda aynısını söyledi ultrasyonları eski olduğundan öyle çıkmış hiç canını sıkma imkanın varsa bi özele git bence
Icimi rahatlattin canim saol ozele gittim bende halic hospital netten baktim da bir kac kisi aletlwrin eskiliginden bajsetmis bende ona yordum
hoşgeldiiinn sefalar getirdin canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş.
Canlarımmmm ben geldimmm taşındık dün ancak yerleşti bitti sonundaa :)
ne var ne yok biri bana anlatırmı lütfenn:)
okuyamadım dünden beri 100 syf olmuş azcık az konuşsaydınız ya :):)
hamişler var sanırımm tebrik ediyor ve kutluyorum onlarıı
hoş geldin canım
aynen aynen bende ilk öyle yapardım sabırsızlıkla beklerdim ama artık stres sıkıntıyı kestim canım en iyisi böyle oluyo inan bana. kendini oyala başka şeylerle ak 1 hafta nasıl geçiyo. sen ne zamanda beri düşünüyorsun canım bebek.
ayy ben cok heyecanlıyım ama nasıl beklicez 3 gün dahaaaaaaa
hoşbbuldumm canımmm :)
adet oldunmu tatlımm doktora gittinmi durum nedir:)
canım ben de 5 aydır korunmuyordm iki aydırda dikkatle çalışmamıza rağmen olmadı ve klomen ve çatlatma iğnsei ile beklemekteyim son 5 gün işte canım beklemedeyiz
canım gebelik testi yaptım negatif malesef daha adet olmadım haftaya bugün gibi randevüm var gitçem 2 aydan beri adertim böyle niyeyse artık
negatf olduğunu biliyorum canımm neden adet olmuyosun acaba git bakalım umarım bişey yoktuur ya
teşekkürler canımmm benim çokk saoll :)özledim burayııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?