HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bebekimmmmmmmmmmmmmmmm inşallah canımmmmmm, Canım şaka yapıyorum bende hepinizi çooook seviyorum burda ne için varız sonucta birbirimizin heycanını yaşamak için varız benimkisi kapris ayyy bakın bi belirti daha çok alıngan oldum bilmem şaka bi yana ama yarın yapmaktan vazgeçer gibi oldum bile aslında gununde yapayım yaa ortalıgı bu kadar karıştırdım bi de negatif çıkıcak şimdi gereksiz gundem mesgul etmiş olcam ben en ıyısı ayy bugunde şu belirtim oldu diye burda heycan yarataım

canım çıkar sonuç ama tam olarak net çıkar mı bilemiyorum bence sabredebilirsen bekle yinede sen bekleyemem diyorsan az da olsa bi netice verir

ayy ben cok heyecanlıyım ama nasıl beklicez 3 gün dahaaaaaaa

canım çıkar sonuç ama tam olarak net çıkar mı bilemiyorum bence sabredebilirsen bekle yinede sen bekleyemem diyorsan az da olsa bi netice verir

inan gün sayınca geçmiyo ya ne zor beklemek en iyisi habersiz hamile kalmakmış ya böyle planlayıp olunca resmen gün sayıyoruz ve stres daha da artıyo belirti arıyoruz bi de her daim

Canlarımmmm ben geldimmm taşındık dün ancak yerleşti bitti sonundaa :)
ne var ne yok biri bana anlatırmı lütfenn:)
okuyamadım dünden beri 100 syf olmuş azcık az konuşsaydınız ya :):)

hamişler var sanırımm tebrik ediyor ve kutluyorum onlarıı

inan gün sayınca geçmiyo ya ne zor beklemek en iyisi habersiz hamile kalmakmış ya böyle planlayıp olunca resmen gün sayıyoruz ve stres daha da artıyo belirti arıyoruz bi de her daim

aynen aynen bende ilk öyle yapardım sabırsızlıkla beklerdim ama artık stres sıkıntıyı kestim canım en iyisi böyle oluyo inan bana. kendini oyala başka şeylerle ak 1 hafta nasıl geçiyo. sen ne zamanda beri düşünüyorsun canım bebek.

hoşgeldiiinn sefalar getirdin canım yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş.

Icimi rahatlattin canim saol ozele gittim bende halic hospital netten baktim da bir kac kisi aletlwrin eskiliginden bajsetmis bende ona yordum

hoş geldin canım

canım ben de 5 aydır korunmuyordm iki aydırda dikkatle çalışmamıza rağmen olmadı ve klomen ve çatlatma iğnsei ile beklemekteyim son 5 gün işte canım beklemedeyiz

ayy ben cok heyecanlıyım ama nasıl beklicez 3 gün dahaaaaaaa

Valla bana birden bi sakinlik geldi anlatamam sanırım negatifi görmek istemıyorum ona mı karar verdim bilemedim pazar gunu yapayım en iyisi dayanabilirmiyim yarın bilmiyorum ama kendimi kandırmış olmayı görmekten çekiniyorum sanırım bu arada cidden ağzımdaki şey demir yalamışım gibi bi his

canım ben de 5 aydır korunmuyordm iki aydırda dikkatle çalışmamıza rağmen olmadı ve klomen ve çatlatma iğnsei ile beklemekteyim son 5 gün işte canım beklemedeyiz

canım bende 7 aydır korunmuyorum doktor 9 ay sonra olmassa gelin dedi ama bende artık geç olmadan tekrar eşime ve kendime test yaptırcam. çatlatma iğnesini az cok duydum ama klomen ne oluyo anlatabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…