HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah tazebahar arkadasım biliyorum insan isteyince ama zamana bırakalım yok ayaklarını havaya dikecen cok yarım saat kalkmıcan allah istedikten sonra hepsi boş

taç-yaprak sen napıyosun taze anne adayı... durumlar nasıl tatlım... gurbet elerdeee..

Merhaba canim, nolsun iste bgn biray stresli gecti. Kocisle tartistik biraz . Iste arcamalarimiza dikkat edelim biriktirmeye calisalim biraz fln dedim, oda yeter ama hamile kalcam diye ayri stres yaptin kaldin baska stres yapcak yer aliyor . Hamileligin tadini cikar gezelim eglenelim daha bebis dogmadan dedi. Oyle tartistik biraz, anladi galiba socukta boyle hafif adet sancisi gibi agrim var yattim tv serediyordum. Sizler nasilsiniz kizlar ne var ne yok? Umarim hafta sonunuz iyi geciyordur.. :)

sonradan anladım cnm kususra bakma

Bencedecanim. bebek olmadan gezin tozun.. yok hava soguk cocuk hasta olur yok hava sicak cocuk terler deyip fazla disari cikilmiyor.. ozelliklefe ilk iki yil. gez eglen.dogumda kim gelecek yanina....dogum sonrasi da zor geciyor cunku ...

Son düzenleme:
Kızlar bende az önce test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı aslında daha 2 3 gün var regl ime ama bakalım umudumu yitirmiycem ya salı gününe kadar regl olcam Yada tekrar test yapıcam :/

Bencedecanim. bebek olmadan gezin tozun.. yok hava soguk cocuk hasta olur yok hava sicak cocuk terler deyip fazla disari cikilmiyor.. ozelliklefe ilk iki yil. gez eglen.dogumda kim gelecek yanina....dogum sonrasi da zor geciyor cunku ...

Ayin 27si yabancilr polisinde randevum var oturma iznim 5 seneydi ve mayista bitiyor. Hem onu uzaticam hemde arastiricaz bakalim. Annem nasil gelicek diye. Annem 2 yil once bir kez geldi ama max 2 hafta izin verdiler. Ben en az 2 3 ay kalsin istiyorum. Ins. kismet olur, yoksa esimin annesine guvenmiyorum pek. Ayni bahcede oturuyoruz hasta oldugmda calmadi bir kere kapimi nasilsin diye, aksam esim geldikten yarim saat sonra gelir brde aaa bir kere daha burcuya bakmaya gelmistim oglum ama sen gelmissin derdi. Herhalde bebege bakar ama bana bakicagini sanmam.. Annecim ins gelebilir, kardesimle anneannemde gelsin istiyorum doguma ama annecim kalsin benle biraz. Olmazsa 7 aylikken kacarim valla TR ye esimede derim dontor seyahati thlikeli buluyor anca dogumdan sonra gelebilirim derim kalirim anacigimin yaninda. Bu sefer bari torun askina gelirler TRye belki bak 8 senedr beraberiz esimle ailesi 1 kere gelmedi benim annemi ziyarete.. Neyse bakalim hayirlisi neyse o olsun ins.. :)))

Kızlar bende az önce test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı aslında daha 2 3 gün var regl ime ama bakalım umudumu yitirmiycem ya salı gününe kadar regl olcam Yada tekrar test yapıcam :/

Canim benim regl iki gun gectikten sonra bile ikinci cizgi cok belirsizdi. Idrarda gec gozukur sikma canini. Kirmizilar fosur fosur gelmedikc umudunu kaymetme demisti kizlar aynen oyleymis.. Sabret hayatim az kalmis bata.. :))

kizlar iyi aksamlar ben geldim ama tekrar cikiyorum bir iki gun daha yokum hepiniziq tek tek opuyorum

Canim benim regl iki gun gectikten sonra bile ikinci cizgi cok belirsizdi. Idrarda gec gozukur sikma canini. Kirmizilar fosur fosur gelmedikc umudunu kaymetme demisti kizlar aynen oyleymis.. Sabret hayatim az kalmis bata.. :))

Aynen az kaldı kuzum ama merak işde her ay acaba tuttumu diye. İçim içimi yiyor ya ay başını beklemek sorun deilde böle regl ye 3 4 gün kala hiç geçmiyor ya heyecandan :)

herkese merhabaaa:)
nasılsınız kızlarr ? ben çok hastayıımm iyice gribim ilerledi eşimi bekliyorum hstaneye gtcez tamda yumrtlama haftamdı

nasılsınız kızlarr ? ben çok hastayıımm iyice gribim ilerledi eşimi bekliyorum hstaneye gtcez tamda yumrtlama haftamdı

Gecmis olsun canim, uzme kendini herseyi hayirlisi, sakin bebis dusunme, simdi kendini dusunme zamani sen saglikli mutlu ol ki bebinde oyle olsun..Ne guzel bak bu seneki gribi latiyorsun, emin ol hamis olunca hasta olsaydin daha zor. Olumlu yonunden bak daha siki calismak icin iyilesnce guc topla .. :))

saolun canlarımm beniimm :)
evet haklısın ama bugünü çok beklemiştim yaa neyse artık nisana kaldı bizim bebişş

Canimcok agir atlatmiyorsan degerlendir gunu. ama ilacsiz gecmez diyorsan bekle... ben grip oldum mu hic ilac almiyorum. nane limon vebolca dinlenmeee

su sisesi sen nasilsin canim... senden haberler var mi

Son düzenleme:
Canimcok agir atlatmiyorsan degerlendir gunu. ama ilacsiz gecmez diyorsan bekle... ben grip oldum mu hic ilac almiyorum. nane limon vebolca dinlenmeee

su sisesi sen nasilsin canim... senden haberler var mi

saol canım ama ağır geçiriyorum her sene 1 kere.geçen kış 10 penisilin olmuştum sen düşün artık :)

selam kızlar kan testı yaptırdım sonuc hamıleyım ama cok yenı ımıs gec dollenmedır dedı 91 cıktı degerım 1,5 haftalık anca dedı haftaya tekrar gıdecegım. Asagıdan baksak goruruz dedı ama ben musade etmedım karından baktı rahım kalınlıgın gayet ıyı bebek ıcın hazırlıklar tamam ıcerde kesemızı ıns haftaya goruruz dedı
ben su anda 2 gun gecmıs oldum korkuyorum deger cok dusuk dıye sızce?

Canim annenin gelmesi.cok onemli cunku ilk bir ay gizli depresyon oluyor insanin nazini ancak annesi cekiyor.. o donem bende agresiflik. cocuga baglilik oldu.. her gun agliyordum ben simdi biyere gitsem ne olacak bu. cocuk; gibi degisik takintilar olmustu bide bi gun annem carsiya cikti dedimki git hemen gel cocuk uyuyodu. uyanirsa ben ne yapari. hadi emerken bogulursa.. amaaan simdi kendim bile inanamiyorum bu hareketlerime...yani sadece annee cekiyor. anneme az bagirmadim. ndur oyle tutma bebegi dur. soyle etmeee. Annecim hep cekti. kayinvalide olsa kesin gonul koyardi..

ozser cok sevindim hayatimm saglikla kucagina al ins.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…