- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.041
Canim annenin gelmesi.cok onemli cunku ilk bir ay gizli depresyon oluyor insanin nazini ancak annesi cekiyor.. o donem bende agresiflik. cocuga baglilik oldu.. her gun agliyordum ben simdi biyere gitsem ne olacak bu. cocuk; gibi degisik takintilar olmustu bide bi gun annem carsiya cikti dedimki git hemen gel cocuk uyuyodu. uyanirsa ben ne yapari. hadi emerken bogulursa.. amaaan simdi kendim bile inanamiyorum bu hareketlerime...yani sadece annee cekiyor. anneme az bagirmadim. ndur oyle tutma bebegi dur. soyle etmeee. Annecim hep cekti. kayinvalide olsa kesin gonul koyardi..
ozser cok sevindim hayatimm saglikla kucagina al ins.
Canim degerin gayet iyi. daha cok yeni. yarin 200e yaklasir. obur gun1000 e diye tahmin ediyorum
Esraa canım bende yok gelişme valla. Adetimin dün bugün olması gerekti ama yok daha. Test yaptım dün ama negatif yine. Umudum yok gerçi stresten belki bilemedim ki
Tacyaprak nasıl gidiyor hamilelik? O duyguyu tatmak nasıl:)
Annesi deyince mi...:)
Sağol canım inşallah hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize
Ayy valla yapmicam canım. Umutlanip boşa çıkıyor sonra. Zaten eşim yoktu 3 gün ard arda olmuştu mik mik. Bu ayı geçtim benAnnesi deyince mi...:)
su sisesi du bakalim canim bi test faha varsa yarinda yap bakalim benim cok fena olmustu . bes gun gecti battan ben artik krsin gozuyle bakmaya basladim.. sonra test yaptim neg. aksamina adet oldum. Normalde boyle gecikme olmazdi.. stres etkilemis galiba
Aycanim benim allahim esirgesin....insan kendini kanguru gibi hissediyor. surekli iki kisi geziyosun findigin ve sen.
selam kızlar kan testı yaptırdım sonuc hamıleyım ama cok yenı ımıs gec dollenmedır dedı 91 cıktı degerım 1,5 haftalık anca dedı haftaya tekrar gıdecegım. Asagıdan baksak goruruz dedı ama ben musade etmedım karından baktı rahım kalınlıgın gayet ıyı bebek ıcın hazırlıklar tamam ıcerde kesemızı ıns haftaya goruruz dedı
ben su anda 2 gun gecmıs oldum korkuyorum deger cok dusuk dıye sızce?
Kızlar bende az önce test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktıaslında daha 2 3 gün var regl ime ama bakalım umudumu yitirmiycem ya salı gününe kadar regl olcam Yada tekrar test yapıcam :/
Canım hadi hayırlı olsun bat nezamandi seninki
Ooooo Hayili olsun canim, korma sakin korkarsak basimiza gelir.. Guclu ol ki bebisinde guclensin.. Benim doktor hic sormadi valla direk asagidan bakti ama tehlikesi yok zaten dusun erkek cinsel organinin bile tibben bebegin geistigi rahme ulasmasi imkansiz. Asagida muayenede hemen kapinin agizindan bakiyorlar zaten.. Neyse bebisin seninle ins haftaya kesenizide gorursunuz. Ben kesemi gordugum halde doktor hamilelik kesinlenmis oldu ama bebegin canliligida onemli 8 . haftada kalk atislarini duyunca asil o zaman kesin olucak dedi..
Coookkkk sevindim hayatim stres fln yapma acaba oylemi boylemi ya soyle ya boyle olrsa diye. Dinlen yemene icmene dikkat et Allahim kucagimizada almayi nasip etsin ins... :))
Haydi simdi halaya.....
Canım hadi hayırlı olsun bat nezamandi seninki
Yaaaaa telefondan giriyorummmm halay cekemiyoruuuuuummmm benide aranizda bilin canlarimmmmmmmm teyzesi yemis bu findiklariiiii ohhhh. yandannnn
aynen canım ben de bugün test yaptım çıkmadı adetime 3 gün var bekliyorm sen de umudunu yitirme çünkü çoğu kişi adeti geçince öğreniyo en iyisi sabretmek ama zor biliyorum ben de öleyim
Peki idrar testini kaç gün sonra yaptın çıktı? Ben telden giriyorum ya hiç resimleri falan göremiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?