HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sagol canım amın ınsallah ama kuskularım bıtmıyor :S

Annesi deyince mi...:)

su sisesi du bakalim canim bi test faha varsa yarinda yap bakalim benim cok fena olmustu . bes gun gecti battan ben artik krsin gozuyle bakmaya basladim.. sonra test yaptim neg. aksamina adet oldum. Normalde boyle gecikme olmazdi.. stres etkilemis galiba

Son düzenleme:
Tacyaprak nasıl gidiyor hamilelik? O duyguyu tatmak nasıl:)

Valla canim hicbir degisiklik hissetmiyorum, ne mide bulantim var ne agrim sizim .. Aklimdan hic cikmiyor ama belli etmesede orda oldugunu bilmek harika birsey.. Allahim sizlerede nasip eder ins, bebislerimiz siki siki tutar annelerini hic birakmazlar omur boyu..

Ayy valla yapmicam canım. Umutlanip boşa çıkıyor sonra. Zaten eşim yoktu 3 gün ard arda olmuştu mik mik. Bu ayı geçtim ben
Bende de gecikme olmazdı ama sanırım bu ay 31 güne tamamlanacak.. Hayırlısı olsun hakkımızda. Sen tatmissin o duyguyu biz ilkini de bilmiyoruz...

Aycanim benim allahim esirgesin....insan kendini kanguru gibi hissediyor. surekli iki kisi geziyosun findigin ve sen.

sımdı fındık kadar bıle yok yaa ayy canım yaa cok garıp bı duygu ımıs hanı hep dıyoruz ya hamıle kalmdan bu kez farklı hıssedıyorum falan dıye asıl hamıle olunca cok daha farklı hıssedılıyormus bu ay bunu anladım gecen ay %99 hamıleyım dıordum reglımden once agrı sancı hıs ıste duygusal falan sonra regl oldum sonra bu ay hakıkaten o gecen ay kı hıslerın hurafe oldugunu anladım resmen otobuste otururken bıle gobegımı tutuyorum sankı bısı olsa yavrumu korucam :)

Ooooo Hayili olsun canim, korma sakin korkarsak basimiza gelir.. Guclu ol ki bebisinde guclensin.. Benim doktor hic sormadi valla direk asagidan bakti ama tehlikesi yok zaten dusun erkek cinsel organinin bile tibben bebegin geistigi rahme ulasmasi imkansiz. Asagida muayenede hemen kapinin agizindan bakiyorlar zaten.. Neyse bebisin seninle ins haftaya kesenizide gorursunuz. Ben kesemi gordugum halde doktor hamilelik kesinlenmis oldu ama bebegin canliligida onemli 8 . haftada kalk atislarini duyunca asil o zaman kesin olucak dedi..

Coookkkk sevindim hayatim stres fln yapma acaba oylemi boylemi ya soyle ya boyle olrsa diye. Dinlen yemene icmene dikkat et Allahim kucagimizada almayi nasip etsin ins... :))

Haydi simdi halaya.....

Kızlar bende az önce test yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı aslında daha 2 3 gün var regl ime ama bakalım umudumu yitirmiycem ya salı gününe kadar regl olcam Yada tekrar test yapıcam :/

aynen canım ben de bugün test yaptım çıkmadı adetime 3 gün var bekliyorm sen de umudunu yitirme çünkü çoğu kişi adeti geçince öğreniyo en iyisi sabretmek ama zor biliyorum ben de öleyim

Yaaaaa telefondan giriyorummmm halay cekemiyoruuuuuummmm benide aranizda bilin canlarimmmmmmmm teyzesi yemis bu findiklariiiii ohhhh. yandannnn

ay canım Allah razı olsun ınsallah dedıgın gbıı olur
dedıgın dogru belkıde asagıdan muayene ıcın ama oldum olası sevmem ve korkarım o yuzden acıkcası razı olmadım.
Neyse haftaya gorucez ınsallah
doktorumuda cok sevdım benı hakıkaten rahatlattı aslında

kızlar merak edıyordu belırtı ve calısmalarımı ama barı pazartesı anlatım sımdı hafta sonu kımse yok kaynar arada demı

aynen canım ben de bugün test yaptım çıkmadı adetime 3 gün var bekliyorm sen de umudunu yitirme çünkü çoğu kişi adeti geçince öğreniyo en iyisi sabretmek ama zor biliyorum ben de öleyim

Oooo daha uc gun varmisss du bakalim canim.... insallah hayirlisi ile hamilesindirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…