HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Sen bilirsin canim, valla ben gece kimse yokken yzdim anca girebilmistim. Sonra herkese 351 safada tek tek anlattim dedim.. Kizlar okumuslar.. :)))

Kizlar motive oliim diye 7 aylik hamile halimle dogum yaptigim ilk gunun fotosunu koydum bi bakiiinnn allahim o gunleri tekrar gosteror insallahhh. cumlemizeeeee

aynen canım ben de bugün test yaptım çıkmadı adetime 3 gün var bekliyorm sen de umudunu yitirme çünkü çoğu kişi adeti geçince öğreniyo en iyisi sabretmek ama zor biliyorum ben de öleyim

Aynen canım ya umudumu yitirmiycem biz bu yola baş koyduk durmak yok önümüzdeki aya devam yeni umutlarla

Hosgeldin canim, Ozer Hamis doktora gitti bugun :)))))

yaaa ne güzel ooohh ohhh vallah bende dayanamıyıp şimdi devler acılıne gıdıp bakacam bebiş varmı dıye 4 gün geciktı duaa edın lütfen bana melegım benımle olsun canım sen hamılesınde bana dua et ne olursun senın duan 2 kişilik ve 1tanenız daha melek neolur bana dua edın gelınce sonuc ne olursa sıze yazacam iyi geceler coook korkuyorum....

uzun zamndr gremiodm forum a ama en son baktıımda 12 hamişimiz vardı şimdi 10 tane ben mi yanlış hatırladm acaba?? tac_yaprak yazını okudum harika ve çok açıklayıcı olmuşş :)) kim ne derse desin ama yakınlarımızın bile anlatmadığı veya açık açık soramadığı bi çok şeyi herkes burdan rahat rahat öğrenio bizi bizden daha ii anlayan bi Allah birde biziz:))) benm bat a 4 gün kaldı heycan yapıorm göğüslerde acıma dışında hiç bir belirti yok.birde ayaklarım buz gbi ısınmıo sanki ne yapsam... inş.. hayrlısıyla görmem o kırmızılarıııııııı bide benm kasık ağrılarım adetime 1 hafta önceden başlardı bukez hiç ağrı fln yokk hayret.... aman aman bebiş gelsinde belirtisi olmasada olurrr

Kis Bisoluk nerelerdesin, ne var ne yok ? Senin calismalar bitmistir artik dimi bata az kaldi ..
hiç sorma cnm ya inanılmaz bir misafir trafiği vardı buğün tam 25 kişiyi ağırladmmmm.. kaynanam sağolsun o yetmezmiş gbi bde kayınpederim demez mi bizde akşama geliyorz die kaynım fln toplanıp geldiler yemeğimde yoktu apar topar yaptm bişiler sonra çay servisi flnn gündüz ayrı gece ayrı yoruldm bayyaaaa ayaklarıım koptu artk hissetmiorm şmdi de laptopu aldm pijamalarımı gydm hemen forum a grdm... salon toplancak ama hiç halm yokkk:84::84::84::84::84::84: bittim anlıcaanızzzzz

Kis korma hadi kazamiz mubarek olsun ins. senin meleginde annecigi ile birliktedir.. Haberlerini bekliyoruz.. Evde test yaptin mi ?

kızlar ya hastaneden geldim şimdi bissürü antibiyotikler ilaçlar verdi doktor bebek dşünüyosan iyileşene kadar ertele çok sakıncalı ilaç kullanırken dedi.tam bu hafta çalışmalar başlicaktı herşey mahvoldu aptal gibi gittim hasta oldumm ya çokk mutsuzummmbu ay yattı yanii bizim bebişş

Oooo bundan ala belirtimi olur benimde ayaklarim cok usuyordu ve hic sancim fln olmadi.. Ins bebis gelmistir anecigine adetin bir gun gecikince yaprsin testi benim oyle bile silik cikmisti :)))

Canim ne yazik ki cimcimenin bebis rahime yerlesmemis doktor hamileligi iptal etmis ama su an cok sukur iyi bu ay adet gorukte sonra sogan kuru fln yapicak sonra tam gaz calismalara devam ..

Kis uzulme bebis saglikli elsinde varsin azcik gec gelsin, bu kis hastaligin atlatmis olursun bebisin dogan kadar ins. saglikla gecer hamileligin . Bak benim kaynimin kiz arkadasi soguk alginli yuzunden dusuk yapti..Allah hepimizi korusun, sen iyi ol guc ol onceki bebisin gelince siki siki tutunabilsin..

Tekrar gecmis olsun canim, uzme kendini gec olsun temiz olsun :)))

üzülmeee canım.her işte vardır bir hayır diye düşün.nasip değilmiş.iyileşmene bak sen.ben de bu ay olmadı marta olsun diyordum.şimdiden nisana kaldı hayallerim.nisandaki mik mik programını bile yaptım şimdiden.beraber takılırız tatlımmm.

haklısın canım dinleniyim bari bu ay çok yorgunum aslında zaten taşınma işi falan vardı nisana geç olsun temiz olsuunn :)

anlaştıkk canımmmmmm napalım ya kısmeet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…