- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.081
üzülmeee canım.her işte vardır bir hayır diye düşün.nasip değilmiş.iyileşmene bak sen.ben de bu ay olmadı marta olsun diyordum.şimdiden nisana kaldı hayallerim.nisandaki mik mik programını bile yaptım şimdiden.beraber takılırız tatlımmm.
Oooo bundan ala belirtimi olur benimde ayaklarim cok usuyordu ve hic sancim fln olmadi.. Ins bebis gelmistir anecigine adetin bir gun gecikince yaprsin testi benim oyle bile silik cikmisti :)))
Canim ne yazik ki cimcimenin bebis rahime yerlesmemis doktor hamileligi iptal etmis ama su an cok sukur iyi bu ay adet gorukte sonra sogan kuru fln yapicak sonra tam gaz calismalara devam ..
Hayirdir canim niya nisana erteledin ?
Canim bende ara ara giriyorumbakiyorum kimse yok cikiyorum... herkes yumurtlamada mi
canım iş dolayısıyla yurt dışına çıkmam gerekiyor.1 hafta yokum.o haftada tam yımırtlamama denk geliyor maalesef.ben istedikçe 2 aydır yımırtayı tutturamıyorummmm.nisanı kaçırmasam bare.seni örnek aldım.nisanda çok çalışıcamm.sen kaç aydır korunmuyordun canım?
ay canım Allah razı olsun ınsallah dedıgın gbıı olur
dedıgın dogru belkıde asagıdan muayene ıcın ama oldum olası sevmem ve korkarım o yuzden acıkcası razı olmadım.
Neyse haftaya gorucez ınsallah
doktorumuda cok sevdım benı hakıkaten rahatlattı aslında
kızlar merak edıyordu belırtı ve calısmalarımı ama barı pazartesı anlatım sımdı hafta sonu kımse yok kaynar arada demı
yok yaf ne yımırtası bacım.şahsım adına ben,benim camışla kavga etmekle meşguldüm.sinirden etrafı biraz dağıtmışım daakarar verdim bundan sonra cam çerçeve indirmiycem.sonra toplaması çok zor oluyor.bi de onun temizliğine sinir yapıyorum.kendin dağıt kendin topla!ondan uğrayamadım buralara datlummm.
9 aydir korunmuyorum canim, ama son 3 aydir calisiyoruz, ondan once braz dogal yolla korunduk diyebilirim. Doktor ilaci biraktigin andan itibaren dogurganlini kazanirsin ama acele etme vucudun biraz dinlensin demisti. Sende Nisan programini yapmissin super ole iki gunde bir denedik ilk iki ay olmadi sonra bebgi olan bir arkadasim hergun yapican demsti ne kadar iceri o kadar garanti demisti bende hemen hemen hergun calistim bu ay Kiyafetler kucuk oyunlar fln aslinda cok guzel bir aydibebiste geldi cok sukur..
yok yaf ne yımırtası bacım.şahsım adına ben,benim camışla kavga etmekle meşguldüm.sinirden etrafı biraz dağıtmışım daakarar verdim bundan sonra cam çerçeve indirmiycem.sonra toplaması çok zor oluyor.bi de onun temizliğine sinir yapıyorum.kendin dağıt kendin topla!ondan uğrayamadım buralara datlummm.
Kızlar merhaba aranızde aşılama yaptıran var mı. Pazartesi aşılamam olucak merk içindeyim konuşmaya ihtiyacım var
Canim gozumuz yollarda kaldii nerelerdesin. hayirdir adamla neden tartistin.. yanlis hatirlamiyorsam senin yum. vaktinin yarisinda yine evde oluyodun
Peki idrar testini kaç gün sonra yaptın çıktı? Ben telden giriyorum ya hiç resimleri falan göremiyorum:)
Bu arada beni de alin halaya ama halay başı olurum ben:)))
Sen bilirsin canim, valla ben gece kimse yokken yzdim anca girebilmistim. Sonra herkese 351 safada tek tek anlattim dedim.. Kizlar okumuslar.. :)))
Kizlar motive oliim diye 7 aylik hamile halimle dogum yaptigim ilk gunun fotosunu koydum bi bakiiinnn allahim o gunleri tekrar gosteror insallahhh. cumlemizeeeee
maşallah akıl küpüm benim,nasıl da hatırlar.evet tatlım bi ihtimal bikaç günle yumurtlamayı tutturma ihtimalim var.ama fazla da umut bağlamak istemiyorum.zaten stresli olucam.uğraşmıycam bu ay mik mikle falan.denk gelirse olsun diyorum,takmıycam.sıkıldım don kontrolü yapmaktan,pakize geldi mi geliyo mu gelecek mi?heee bu arada seni de özlemişim yafff.
bizim camışla kavgamız üfürükten tayyare..önemsizdi.yurt dışına çıkıyorum ya domuz eti yenilmeli mi yenilmemeli mi gibi salakça bir tartışmaa.konu bulamıyoruz da tartışacakkk,yeni bir gündem yaratalım dedik
kızlar ya hastaneden geldim şimdi bissürü antibiyotikler ilaçlar verdi doktor bebek dşünüyosan iyileşene kadar ertele çok sakıncalı ilaç kullanırken dedi.tam bu hafta çalışmalar başlicaktı herşey mahvoldu aptal gibi gittim hasta oldumm ya çokk mutsuzummmbu ay yattı yanii bizim bebişş
canım ben hiç aşılama yaptırmadım ama bu konuları araştırmaktan çift anadal okumuş kadar oldum.korkulacak bişey yok aşılamada ;ama fazla ümit de bağlama.doğal yollardan %10-15 daha fazla şansın oluyor,o kadar.neyi merak ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?