HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hadyy yhaa üzüldm... nese cnm yne olur inşş.... hayırlı zamanda versn rabbim hepimizee... aaaayyy cnmmm yaaaaa innnşşşşşşş... ben 22 gnde bir oluorm ya daha geçte çıkabilir testte. nese farketmess yeterki 2 çizgi göreym beklermm beennnn:))))

Hayirdir canim niya nisana erteledin ?

canım iş dolayısıyla yurt dışına çıkmam gerekiyor.1 hafta yokum.o haftada tam yımırtlamama denk geliyor maalesef.ben istedikçe 2 aydır yımırtayı tutturamıyorummmm.nisanı kaçırmasam bare.seni örnek aldım.nisanda çok çalışıcamm.sen kaç aydır korunmuyordun canım?

Canim bende ara ara giriyorumbakiyorum kimse yok cikiyorum... herkes yumurtlamada mi

yok yaf ne yımırtası bacım.şahsım adına ben,benim camışla kavga etmekle meşguldüm.sinirden etrafı biraz dağıtmışım daa karar verdim bundan sonra cam çerçeve indirmiycem.sonra toplaması çok zor oluyor.bi de onun temizliğine sinir yapıyorum.kendin dağıt kendin topla!ondan uğrayamadım buralara datlummm.

9 aydir korunmuyorum canim, ama son 3 aydir calisiyoruz, ondan once braz dogal yolla korunduk diyebilirim. Doktor ilaci biraktigin andan itibaren dogurganlini kazanirsin ama acele etme vucudun biraz dinlensin demisti. Sende Nisan programini yapmissin super ole iki gunde bir denedik ilk iki ay olmadi sonra bebgi olan bir arkadasim hergun yapican demsti ne kadar iceri o kadar garanti demisti bende hemen hemen hergun calistim bu ay Kiyafetler kucuk oyunlar fln aslinda cok guzel bir aydi bebiste geldi cok sukur..

çokkkk sevindimmmm sağlıkla hayırlısıyla bir an evvel kucağına alman dileğiyle tatlım...bizlere duanı eksik etme emi?

Sorma valla kendin yapp kendine ediyorsun bende vazgectim o stilden.. Son donemler telefon kirar oldum esim dogum gunumde yeni almisti ekimde gecen ay bizimki pubtayim arkadaslarla eve gec kalcam deyince sinirimden firlattim, paramparca . Eskisiyle idare ediyoz gene yani napsak kendimize onlara olan bisi yok ...

her gün her gün.adam kaçmasa bare . adama fındık,fıstık,ceviz bişeyler aliim yok hatta ben bi aşure kaynatayım içinde hepsi olur.valla nasipse nisanda ben de üstüne düşücem,gerekirse adama tecavüz edicem.napiiim bacım,bebiş istiooommm ben.

Canim gozumuz yollarda kaldii nerelerdesin. hayirdir adamla neden tartistin.. yanlis hatirlamiyorsam senin yum. vaktinin yarisinda yine evde oluyodun

Kızlar merhaba aranızde aşılama yaptıran var mı. Pazartesi aşılamam olucak merk içindeyim konuşmaya ihtiyacım var

canım ben hiç aşılama yaptırmadım ama bu konuları araştırmaktan çift anadal okumuş kadar oldum.korkulacak bişey yok aşılamada ;ama fazla ümit de bağlama.doğal yollardan %10-15 daha fazla şansın oluyor,o kadar.neyi merak ediyorsun?

Canim gozumuz yollarda kaldii nerelerdesin. hayirdir adamla neden tartistin.. yanlis hatirlamiyorsam senin yum. vaktinin yarisinda yine evde oluyodun

maşallah akıl küpüm benim,nasıl da hatırlar.evet tatlım bi ihtimal bikaç günle yumurtlamayı tutturma ihtimalim var.ama fazla da umut bağlamak istemiyorum.zaten stresli olucam.uğraşmıycam bu ay mik mikle falan.denk gelirse olsun diyorum,takmıycam.sıkıldım don kontrolü yapmaktan,pakize geldi mi geliyo mu gelecek mi?heee bu arada seni de özlemişim yafff.
bizim camışla kavgamız üfürükten tayyare..önemsizdi.yurt dışına çıkıyorum ya domuz eti yenilmeli mi yenilmemeli mi gibi salakça bir tartışmaa.konu bulamıyoruz da tartışacakkk,yeni bir gündem yaratalım dedik

Son düzenleme:
Peki idrar testini kaç gün sonra yaptın çıktı? Ben telden giriyorum ya hiç resimleri falan göremiyorum:)
Bu arada beni de alin halaya ama halay başı olurum ben:)))

canım ılk 2 gun once yaptıgımda gec cıktı yanı sabah gormedım aksam gordum
ertesı sabah hemen sabah cıktı
sonra bu sabha dahıl her saba cıkrı ıste 4 kere sılık cızgı yanı

sagol cnm halay bası sen ol

Oy oy cancazimmm. katir cilvesiiii yaniii. Olsun canim yola cikmadan bi mik mik ativer ortaya...bi bak bakalim profipe foto ekledim ugurlu gelir insallah...

canım oyle dusunmebak ben yumurtama haftamda hamıle kalmamısım mesela
benım tahmınıme gore 2 -8 hafta arası yumurtlama haftamdı megerse 1 hafta sonra olmus
sen dusun

Ozsercim insallah canim hamilelerin duasi daha cok kabul olur derler. unutma canim...bu gec dollenme nasi oluyor... qnlatir misin ben hic bilmiyorum. yum. haftasi olmuyo mu yqni sonraki hafta yumurta olmadan nasi dolleniyo. bilgin var mi canim

Son düzenleme:

Hadi ya. Bnm yumurtalarımın biri 18 buçuk biri 20 oldu bn de ümitlendim biraz. Aşılamayla hamile kalan var mı diye merak ediyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…