HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ozsercim insallah canim hamilelerin duasi daha cok kabul olur derler. unutma canim...bu gec dollenme nasi oluyor... qnlatir misin ben hic bilmiyorum. yum. haftasi olmuyo mu yqni sonraki hafta yumurta olmadan nasi dolleniyo. bilgin var mi canim

doktor ya daha gec yumurtladın yada yumurtan vaktınde oldu fakat bır haftayı buldu spermle dollenmesı dedı

Hadi ya. Bnm yumurtalarımın biri 18 buçuk biri 20 oldu bn de ümitlendim biraz. Aşılamayla hamile kalan var mı diye merak ediyorum çok

Sayfalarda asilama topigi var oraya bi bak istersen

esranın da dediği gibi aşılamayla ilgili topikler var;oradan bilgi edinebilirsin.aşılamayla hamile kalan pek çok kişi var elbette;ama gene de bu olaya fazla anlam yüklememek lazım.çünkü doğal yoldan çok bir farkı yok.spermler laboratuvar ortamında meniden arındırılıyor,yumurtalar ilaçla (klomen-ganopen vs.)büyütülüyor.gerekirse çatlatma iğnesi yapılıyor.sonra temizlenen spermler,yumurtlama olduğunda rahme enjekte ediliyor.sperm yumurtayı döllerse ve yumurta tutunursa bebiş oluyor.süreç doğal yolla aynı.

Ozsercim insallah canim hamilelerin duasi daha cok kabul olur derler. unutma canim...bu gec dollenme nasi oluyor... qnlatir misin ben hic bilmiyorum. yum. haftasi olmuyo mu yqni sonraki hafta yumurta olmadan nasi dolleniyo. bilgin var mi canim

canım biz normalde bat dan 14 gün önce yumurtluyoruz ;ancak bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyor.yani bat 14 gün öncesinde değil de bat a bikaç gün kala bile yumurtlayabilirsin.illa her zaman ortalara denk gelmek zorunda değil.bu nedenle ovülasyon testi ya da yumurta takibi yaptırmak lazım.ben bunu bilmediğim zamanlarda reglime 1 hafta var zaten olmaz diyordum;ama şimdi biliyorum ki reglden hemen sonra da regle bikaç gün kala da yumurtlama olabilir.ayrıca yumurta olmadan bebek olması söz konusu değil.

Oy oy cancazimmm. katir cilvesiiii yaniii. Olsun canim yola cikmadan bi mik mik ativer ortaya...bi bak bakalim profipe foto ekledim ugurlu gelir insallah...

baktım tatlım.kuzucun da çok şeker.tıpkı senin gibi.maşallah ikinize de.rabbim bize de tattırsın bu duyguyu.sana da tekrardan inş.

Anladim. demek ben iki gundur bosa duruyorum. adet persembe bitti. dahq tik olmadi. bende calismya baslim mi diyosun. tel.den girdigim icin utanma isareti koyamiyorumm. kih kih.kih

Anladim. demek ben iki gundur bosa duruyorum. adet persembe bitti. dahq tik olmadi. bende calismya baslim mi diyosun. tel.den girdigim icin utanma isareti koyamiyorumm. kih kih.kih

canım bu senin ilk ovülasyon testi kullanışın.test de çokmuş zaten.çoğunlukla bat dan 14 gün önce yumurtluyoruz.ama sen gene de şansa bırakmamak için yarın bi test yap bakalım.hiiiç çizgi çıkmazsa ertesi gün yapmana gerek yok.2 veya 3 gün sonra testi tekrarlarsın.boşuna da harcama.sonra lazım olacak.

allah gönlüne göre versin.inş bebişin senledir.kaçıncı denemendesin?

cok saol allahım herkezün gönlüne göre versin.inş benimledir.bizim biraz karısık oldu temmuzda başladık çalışmalara bi aksilik oldu eylülde apandisit patladı.2ay bişi olmadı sonra yine hiç korunmadık ..sen hesap et artık....

canım ben bu ay adet bıttı sonra gun asırı hergun ılıskı oldu ve her ılıskıden sonra sabah dus aldım butun gece onunla yattım sonuc hamıleyım bence sende fırsatı kacırma bız sadece reglıme 4 5 gun kala bıraktık oda bebek varsa rısk olmasın dıe artık kondom kullanmak gerekıyor cunku

aaa sen hamilemisin.geçenlerde test yapan sendin heralde.gözün aydın canım

Günaydın kizlarr bakalım bugün kimlerin haberini alacaz:) sayfa uğurlu my geliyor ne?
Ozlemm ovulasyon testi yapmış miydin canım sen? Benim bat iki gün geçti. Adet olsam bitse de baslasam biran önce çalışmalara. Test aldım internetten sonra incir keçiboynuzu ceviz bal bütün yolları deneyeceğim hu ay:))

Gunaydin kizlarrr:))ozsercim canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kuzucum:))sana dedim ya silik cizgi de ayni benim gibi kucuk demekki daha diye benim degerim de 102 cikti adetten 1 gun sonra dr goremedi keseyi hatta kan tahlili yapmadan keseye bakti erken gelmissindir rahim duvari kalinlasmis dedi ayni sana dedigi gibi sonra ben kan degeri sonucumu alinca drla bile konusamadim bi daha kizlarda normal degerlerin dediler rahatladim ayni stresi bende yasadim kuzum banada haftaya gel dedi carsamba gitmistim ama cmtesi gidicem tekrar dra garanti olsun diye insallan bebislerin kesesini goruruz bi problem cikmaz insallah ama ben kendimi rahatlattim biraz dusunmekten sevincimi yasayamamistim sende oyle yap kuzum bebegin seninle su an mutluluk zamani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…