- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.101
çokkkk sevindimmmmsağlıkla hayırlısıyla bir an evvel kucağına alman dileğiyle tatlım...bizlere duanı eksik etme emi?
Ozsercim insallah canim hamilelerin duasi daha cok kabul olur derler. unutma canim...bu gec dollenme nasi oluyor... qnlatir misin ben hic bilmiyorum. yum. haftasi olmuyo mu yqni sonraki hafta yumurta olmadan nasi dolleniyo. bilgin var mi canim
Hadi ya. Bnm yumurtalarımın biri 18 buçuk biri 20 oldu bn de ümitlendim biraz. Aşılamayla hamile kalan var mı diye merak ediyorum çok
Sayfalarda asilama topigi var oraya bi bak istersen
Ozsercim insallah canim hamilelerin duasi daha cok kabul olur derler. unutma canim...bu gec dollenme nasi oluyor... qnlatir misin ben hic bilmiyorum. yum. haftasi olmuyo mu yqni sonraki hafta yumurta olmadan nasi dolleniyo. bilgin var mi canim
Oy oy cancazimmm. katir cilvesiiii yaniii. Olsun canim yola cikmadan bi mik mik ativer ortaya...bi bak bakalim profipe foto ekledim ugurlu gelir insallah...
slm kızlar benide ekleyin aranızaa bende temmuzdan beri uğraşıp sonuç alamayanlardanımm....
hoş geldin canım.listeyle nesrin ilgileniyor.pazartesi gelir o da.bat ını yaz ekler seni.
Anladim. demek ben iki gundur bosa duruyorum. adet persembe bitti. dahq tik olmadi. bende calismya baslim mi diyosun. tel.den girdigim icin utanma isareti koyamiyorumm. kih kih.kih
He ya. 30. tane ovl. testimde var unutuyorum onlariii. hic kullanmadim ya....
hoş bulduk cnaım bat 2mart..inş gelmez ama buay
allah gönlüne göre versin.inş bebişin senledir.kaçıncı denemendesin?
slm gecen ay bende ovu.testi kullandım neredeyse hergün yaptım ama bi işe yaramadıı.bu ay kızdım hiç yapmadım
Anladim. demek ben iki gundur bosa duruyorum. adet persembe bitti. dahq tik olmadi. bende calismya baslim mi diyosun. tel.den girdigim icin utanma isareti koyamiyorumm. kih kih.kih
canım ben bu ay adet bıttı sonra gun asırı hergun ılıskı oldu ve her ılıskıden sonra sabah dus aldım butun gece onunla yattım sonuc hamıleyım bence sende fırsatı kacırma bız sadece reglıme 4 5 gun kala bıraktık oda bebek varsa rısk olmasın dıe artık kondom kullanmak gerekıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?