HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın canımmmmm
evet cnm senın degerınde geldı aklıma normal demstı doktorun ınsallah ıkı doktorda bosuna normal demıor ya dıye dusundum bende ne bılım bı yanımda ???? devam edıyor bı yandan da cok muyluyum :)
Sen kac gun sonra gıtmıstın teste cnm battan
ayın 2 sınde gıtcen demı doktora

cok tesekkur ederım sagol :)))

evet cnm hamıleyım cok sukur :)) sagolasın ınsallah hayırlı saglıklı bır hamılelık olur her ısteyene nasıp etsın mevlam

amin canım inşallah.nasıl kaldın kızz bana çok zor geiyo bu hamilelik işi yaaa :26: tabi rabbim ol deyince olur o ayrıda.herhangi kür falan yaptınmı canım?

amin canım inşallah.nasıl kaldın kızz bana çok zor geiyo bu hamilelik işi yaaa :26: tabi rabbim ol deyince olur o ayrıda.herhangi kür falan yaptınmı canım?

canım bu arada hamılelık takvımını gordum :)))))))) degısık olmus
valla canım nedır takdırı bılmem ama bısıler denedım yarın toplu olarka yazacagım ınsallah herkes gorsun cok soran vardı gerıde kaynamasın ıstıyorum

canım hadi gözünzydın,rabbim sağlıkla kucağına almak nasibetsin inşallah
yarın gündüz giremem hormon testi için tahlil vermeye gideceğim ancak akşam gelip okuyabilirim çalışmaların açıklamasını , banada dua edin herşey yolunda olsun bebiş için tüm şartlar uygun olsun ki çalışmalara başlaybileyimmm[/QUOTE]

sagol canım amınnn

tmm cnm yarın hersey burada olacak halaylar cekecegız sende aksaamına okursun

ınsallah hersey senın ıcınde yolunda olur ve yavrun senın ıcınde gelır gobusune konar

sagol canım amınnn

ınsallah hersey senın ıcınde yolunda olur ve yavrun senın ıcınde gelır gobusune konar[/QUOTE]

amin inşallah canımm, hamiş haberleri aldıkça sanki ben hamişmişim gibi heyecanlanıyorum,:) en yakın zamanda benimde halayımı çekelim hep beraber inşallah

sagol canım amınnn

ınsallah hersey senın ıcınde yolunda olur ve yavrun senın ıcınde gelır gobusune konar

amin inşallah canımm, hamiş haberleri aldıkça sanki ben hamişmişim gibi heyecanlanıyorum,:) en yakın zamanda benimde halayımı çekelim hep beraber inşallah [/QUOTE]

ay ınsallah zaten burada herkes bırbırıne kendı gıbı dua edıp sevınıor
sızler ıcın de dua edıoyorum ve ıns bebıs tgeldıgındede cok sevınecegım

Evet kuzum 2 si oluyo bi daha gidicegim tarih aslinda cok normal bebisler kucuk ee degerlerde 1500 un ustunde degilki kese gorunmedi diye stres yapalim ama iste insan yinede bi stres oluyo cok iyi anliyorum seni insallah bi daha gidisimizde sorunsuz bi sekilde keseleri gorucez hersey cok guzel gidicek canim:))sen bi daha ne zaman gidiceksin??benim adetten sonra 12.gun oluyo

bana haftaya gel dedı 10 gun gecmıs olacak battan cnm
ınsallah dedıgın gıbı olur hersey ıı olur cnm bebıslerımızıkucagımıza almayı nasıp etsın yıcem yıcem onu

bana haftaya gel dedı 10 gun gecmıs olacak battan cnm
ınsallah dedıgın gıbı olur hersey ıı olur cnm bebıslerımızıkucagımıza almayı nasıp etsın yıcem yıcem onu

Olucak olucak hersey yolunda olucak bebislerimizde saglikli olucak insallahhh:)))aslinda bana da haftaya gel dedi carsamba gunu ama ben iyice gecsin dedim ustunden yine goremeden gelmiyim (sen benden once gidiceksin o zaman guzel haberlerle gel insallahh:))

yok cnm bende cumartesı gıtmıs olacagım aynı gun ınsallah gorecegız :)

normalde 30-31 gün arası ama bu ay ilk defa 37, gün adet oldum. hamileyim zannettim hatta ama sanırım stresten oldu... şimdi erkenden teste başladım normalde 15, gün başlamam lazım ama şimdi daha 11. gündeyim... acaba ondan mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…