- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.121
Heheee kiz kullan testleri hastalanirsam bende baslicam hemen..He ya. 30. tane ovl. testimde var unutuyorum onlariii. hic kullanmadim ya....
aaa sen hamilemisin.geçenlerde test yapan sendin heralde.gözün aydın canım
Gunaydin kizlarrr:))ozsercim canim cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kuzucum:))sana dedim ya silik cizgi de ayni benim gibi kucuk demekki daha diye benim degerim de 102 cikti adetten 1 gun sonra dr goremedi keseyi hatta kan tahlili yapmadan keseye bakti erken gelmissindir rahim duvari kalinlasmis dedi ayni sana dedigi gibi sonra ben kan degeri sonucumu alinca drla bile konusamadim bi daha kizlarda normal degerlerin dediler rahatladim ayni stresi bende yasadim kuzum banada haftaya gel dedi carsamba gitmistim ama cmtesi gidicem tekrar dra garanti olsun diye insallan bebislerin kesesini goruruz bi problem cikmaz insallah ama ben kendimi rahatlattim biraz dusunmekten sevincimi yasayamamistim sende oyle yap kuzum bebegin seninle su an mutluluk zamani:)))
Gunaydin kizlar, benim bebis bu sabah hic kalkmak istemiyor valla :))) kocis dsarda kar temizliyor ben yatiyom, en az 1 metre ka yagmis gece :))
Heheee kiz kullan testleri hastalanirsam bende baslicam hemen..
Ozoooooooo kiz cok sevindim suanda telden bakiyorum halay cekemedim ama pazartesi hep beraberrr haydeee
evet cnm hamıleyım cok sukur :)) sagolasın ınsallah hayırlı saglıklı bır hamılelık olur her ısteyene nasıp etsın mevlam
canım ılk 2 gun once yaptıgımda gec cıktı yanı sabah gormedım aksam gordum
ertesı sabah hemen sabah cıktı
sonra bu sabha dahıl her saba cıkrı ıste 4 kere sılık cızgı
canım hadi gözünzydın,rabbim sağlıkla kucağına almak nasibetsin inşallah
yarın gündüz giremem hormon testi için tahlil vermeye gideceğim ancak akşam gelip okuyabilirim çalışmaların açıklamasını, banada dua edin herşey yolunda olsun bebiş için tüm şartlar uygun olsun ki çalışmalara başlaybileyimmm
amin canım inşallah.nasıl kaldın kızzbana çok zor geiyo bu hamilelik işi yaaa :26: tabi rabbim ol deyince olur o ayrıda.herhangi kür falan yaptınmı canım?
sagol canım amınnn
tmm cnm yarın hersey burada olacak halaylar cekecegız sende aksaamına okursun
ınsallah hersey senın ıcınde yolunda olur ve yavrun senın ıcınde gelır gobusune konar
Günaydın canımmmmm
evet cnm senın degerınde geldı aklıma normal demstı doktorun ınsallah ıkı doktorda bosuna normal demıor ya dıye dusundum bende ne bılım bı yanımda ???? devam edıyor bı yandan da cok muyluyum :)
Sen kac gun sonra gıtmıstın teste cnm battan
ayın 2 sınde gıtcen demı doktora
cok tesekkur ederım sagol :)))
Evet kuzum 2 si oluyo bi daha gidicegim tarih aslinda cok normal bebisler kucuk ee degerlerde 1500 un ustunde degilki kese gorunmedi diye stres yapalim ama iste insan yinede bi stres oluyo cok iyi anliyorum seni insallah bi daha gidisimizde sorunsuz bi sekilde keseleri gorucez hersey cok guzel gidicek canim:))sen bi daha ne zaman gidiceksin??benim adetten sonra 12.gun oluyo
bana haftaya gel dedı 10 gun gecmıs olacak battan cnm
ınsallah dedıgın gıbı olur hersey ıı olur cnm bebıslerımızıkucagımıza almayı nasıp etsın yıcem yıcem onu
Olucak olucak hersey yolunda olucak bebislerimizde saglikli olucak insallahhh:)))aslinda bana da haftaya gel dedi carsamba gunu ama ben iyice gecsin dedim ustunden yine goremeden gelmiyim(sen benden once gidiceksin o zaman guzel haberlerle gel insallahh:))
kızlar ovul. testi yaptım tek çizgi çıktı. adetin 11. günü... boş mu geçireyim bugünü hiç havamda da değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?