HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

buyuk olasılıkla bos ozman cnm ama benden hep tavsıye su 2 gnde bır olsun ılıskı kesın olsun yumurtaları karsılıcak sperm hep ıcerde olsun

canım tebrik ederim rabbim hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebek versin inşallah. sen canını sıkma değerim düşük diye. extra bi durum olsaydı doktorun söylerdi zaten. baksana o daha 1,5 haftalık annesi

maşallah forum çok uğurlu geldi herkes patır patır dökülüyo hamileyim diye...

ben erken düştüm ama sert düşmüşüm kafa göz dağıldı çakıldım yere

cimcime canım şimdi nasılsın biraz daha iyisindir umarım....

bisoluk aynen canım allah böyle sınamasın bizi

bilmiyorum yaa yalnız kaldığımda sürekli ağlıyorum hemde öyle böyle değil küçük çocuklar gibi sesli ağlıyorum baya bi
akşam arkadaşlar vardı haberleri yoktu yaşadıklarımdan.
çay servisi yaparken eşim geldi elimden aldı tepsiyi bunlar ooo aşka bak falan dediler biz önce güldük sonra eşim biraz rahatsız dedi benim çeşmeler yine açıldı başladım ağlamaya o zaman söylemek zorunda kaldık konuşurken rahatlıyorum artık insan yanı falan demeyip ağlıyorum sonra geçiyo rahatlıyorum ama hala hazmedemiyorum neden ben diye düşünmeden edemiyorum bazen.

inşallah yarın doktor bana duymak istediğim en güzel müjdeyi verirde biran önce toparlanırım.
ne kadar takmıyorum desemde içimdeki yara hala kanıyor ve hiçbir zaman kapanmayacak

canımm yaaaa sakın öle düşünme yani neden ben deme bizler bilemeyiz hikmetini.. her şerde bi hayır, her hayırda da bi şer olabilir.. dua edicez bol bol ve sabır isticez allah tan sıkma canını rabbim hayırlı zamnade hayırlı bir evlat nasip etsin sana ve tüm bekleyenlere... rabbim bidaha yaşatmasın ve en kısa zamanda müjdelesin seni de... gör bak matta ta sen bize vericen müjdeyi inşaalllahhh ben hepinize dua ediorm snrada kendm için istiyorum... duası kabul olan arkadaşlarn hürmetine hepimizinki kabul olur inşaalllahhh ama umutsuzluk yok!! bu forum çok bereketlii görüceksn bak rabbim verecek hepimize dualarla olucaz hepimiz böle lütfen ağlama artıkkk( sevinirken nasıl herkes mutluluğunu paylaşıosa üzülürkende bizler burdayız yanındayz hiç strese sokma kendini umudumuzu yitirmiyoruz bizzzzzz

kürtaj esnasında da hep Allahım vardır bir hikmetin sabır ver bana diye dua ettim zaten ama beşeriz şaşarız arada böyle saçma düşüncelere dalıyorum. inşallah ama inşallah doktor hiçbir problem yok der de hemen başlarım çalışmalara. Rabbime yalvarıyorum bebeğimi sağlıkla versin kucağıma. ilkinde yapmak nasip olmadı ikincisinde yapayım hamilelik takvimini.
beebeek le aynı tarihi veriyordu banada. dış gebelik olmasaydı bende 26 ekimde doğum yapacaktım ama olmadı nasip değilmiş şimdi onunkini okuyorum hergün.

kendine de yeni olacak bebeğine de haksızlık etme bence bi an önce sağlığına kavuş ki rabbim de sana sağlıklı tonton bi bebiş nasip etsin.. güclü olmak zorundayız hele biz kadınlar... insanlar neler neler yaşıo rabbim yaşatmasın kimsselere... sen bu azimle yaparsın cnm yeterki umutsuzluk olmasınn... sağ elini kasıklarına koyup bol bol ''ya şafii'' zikrini çek.. bak gör tertemiz dicek doktor:))) hemen başlarsn çalışmalara:))) tarih meselesine gelince rabbim bizi bizden daha iyi tanıo o en güzel zamanı kararlamıştır cnnmmm m.etme:)))bende 3 aydr çalışıom ama olmayınca olmuo umudum 4. ayyy:))))

beebeekk yaa şu cimcemesultan a bişi söleee karaları bağlamış ağlıomuşş ağlamasınn bizide üzüooooo eğer dış gebelik olmasaymış sennle aynı gün doum yapcakmışş her gün seni takip ediomuşş mış mış ta mış mışşş! sen kız ona beebeek hem beebeek le olmadıysa martta benmle olurr innşaaaallllaaaaaaahhhh:))) beni beğenmiormusun??????

Cimcimem bak gor dr sana hic biseyin yok degerler dusmus baslayabilirsin calismalara dicek aklindan cikmamasi cok normal acin cok taze daha ama hersey duzelicek en yakin zamanda kuzumm azcik daha sabir cok az kaldi:)?

tesekkur edeırm cıcı teyzesı :)

canım bende bır dusuk yasadım belkıde yasamamız gerekıyor sorgulamamak lazım ben 2 ayda atlattım rabbım sana daha kısa zamanda atlatmyı ve hemen cocuk sahıbı olmayı nasıp etsın
eevett ya topıgımız cok ugurlu geldı masallah

Tabii yaa martta o kadar cok bebis haberi alicaz ki kimbilir kac kisinin ayni gune gelicek ohoooo:))))

Yaaa kizlar carsamba gunu yabancilar polisinde randevum var Mayista oturma iznim bitiyor uzatmak icin. Evraklari topliyim dedim evde hersey yerli yerinde, Is yeri kontrati evlilik cuzdani , sigorta evraklari falan fistan ama en onemlisi yok ortada Pasaportu bulamiyorum. En son esimle TR gelirken kullanmistik onunki kutuda benim ki yok ortada. Saytan aldi goturdu satamadan getirdi diye donuyorum evde ama yok (( Ins. cikar bir yerden, hic dagnikta degilimdir ama niye boyle oldu acil bulmam lazim ... (((((
:18::18::18:

ya kızlar sigara kullanan bi arkadaş vardı ama kmdi unuttum sigarayı bırakmak kolay oldumu hamile kalınca die sorcaktım???

Ben ben ben:))aninda biraktim o kadar kolay olduki sanki hayatim boyunca hic sigara icmemisim gibi:)))sigara icmedigimin bile farkinda degilim:)))

Allahım buyuktur o kadıncagız nasıl umutlarla yavrusunu tasırken bu duyguyu yasatmıs ya dahaa ne dıyım :s

Canim bende okudum o konuyu gecen aksam, Allah buyuk elbet karsiliksiz birakmaz bu aciyi.. Allah dusman basina vermesin, o arkadasada sabir versin, bebegi icin o serefsizi Allah`a havale etsin .. ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…