- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.161
Oo supermis o zamannn:))ikimizde guzel haberlerle gelicez ayni gun:))
Ben ben ben:))aninda biraktim o kadar kolay olduki sanki hayatim boyunca hic sigara icmemisim gibi:)))sigara icmedigimin bile farkinda degilim:)))
umudum oldun beebeeekkkkkkk:))))sigaranın yerini neyle doldurdunnn??
ewt cnm ınsallah gecsın hemen bu hafta
Sutle yumurtayla meyveyle falann:)))yanii tabii sigara ictigim kadar yemiyorum bunlari ama sutu agzina surmeyen bi insandim simdi sabah aksam yumurta 3 ayda bir falan yerdim hergun yiyorum insan bebegi icin neler yapabiliyomus kendime sasiriyorum valla bana dr hastasin bunlari yemen lazim dese yiyemezdim ama simdi hersey onun icin merak etme kuzum aninda birakirsin sende 1 dk bile dusunmeden bu bebekleri biz cok istiyoruz sonucta zehirleme gibi bi hakkimiz yok oyle dusun:))))
kendine de yeni olacak bebeğine de haksızlık etme bence bi an önce sağlığına kavuş ki rabbim de sana sağlıklı tonton bi bebiş nasip etsin.. güclü olmak zorundayız hele biz kadınlar... insanlar neler neler yaşıo rabbim yaşatmasın kimsselere... sen bu azimle yaparsın cnm yeterki umutsuzluk olmasınn... sağ elini kasıklarına koyup bol bol ''ya şafii'' zikrini çek.. bak gör tertemiz dicek doktor:))) hemen başlarsn çalışmalara:))) tarih meselesine gelince rabbim bizi bizden daha iyi tanıo o en güzel zamanı kararlamıştır cnnmmm m.etme:)))bende 3 aydr çalışıom ama olmayınca olmuo umudum 4. ayyy:))))
Cimcimem bak gor dr sana hic biseyin yok degerler dusmus baslayabilirsin calismalara dicek aklindan cikmamasi cok normal acin cok taze daha ama hersey duzelicek en yakin zamanda kuzumm azcik daha sabir cok az kaldi:)?
tesekkur edeırm cıcı teyzesı :)
canım bende bır dusuk yasadım belkıde yasamamız gerekıyor sorgulamamak lazım ben 2 ayda atlattım rabbım sana daha kısa zamanda atlatmyı ve hemen cocuk sahıbı olmayı nasıp etsın
eevett ya topıgımız cok ugurlu geldı masallah
kesinlikle cnm bırakırım allahın izniyle de çok ararmıyım die düşünüodm öle olmuomuş sevindmmmm :)) benm bat a 3 gün kaldı gelmes inş... kırmızılaaarrrrdua edin bana daaaaa.... hady bana bi kaç belirtini yaz da kendimde zorla bulayım o belrtileriiii
guzel mantık ama kesınuzerınden konusuruz hafta ıcı olsun daha cok merak eden vardı
canım gözün aydın cok sevindım adına rabbim saglıklıca kucagan almayıda nasıp etsın 9 ay göz acıp kapayıncaya hemen gecsın canım benımm..... benım yıne hüsran benim yine acı dolu bir boşluk yine olmadı cok ters şeyler oldu kalktık test yaptık sonra eve geldım bır bel agrısı bır kasık agrısı anlatamam size bu arada negatif test cok kötü oldum hic ben agrı sancı cekmezdım ılkdefa agrı cekıyorumyanı yıne melegım benım bıraktı tek olmadı olmadı olmadı ooooofff offff işte öyle benden parca parca kan döküldü ilk olarak gece cok az 1 2 damla geldı sabah ilk saatlerde birşey yoktu ama sonrakı saatlerde başladı halım coook fecı
canimciklarim bana yardimci olur musunuz?benim adeti nomalde 21 gunde bir olurdu.evlendikten sonra degisti,gene ay 26 gune cikti.simdi normalde 18inde olmam gerekiyordu(21 gun gecmis oldu) bugün 27 gun oldu hala tik yok.hafif bir sekilde ilk defa goguslerim acidi.birazcik belim agryor.onun haricinde baska bir sey yok.test de yapmadim.:26::26: hamilelik belirtisi de yok ki.almanyada tek basina doktora bile gidemiyorum yaa
evet cnm hamıleyım cok sukur :)) sagolasın ınsallah hayırlı saglıklı bır hamılelık olur her ısteyene nasıp etsın mevlam
canım bu arada hamılelık takvımını gordum :)))))))) degısık olmus
valla canım nedır takdırı bılmem ama bısıler denedım yarın toplu olarka yazacagım ınsallah herkes gorsun cok soran vardı gerıde kaynamasın ıstıyorum
Canim cok sevindim hayirli olsun :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?