HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

umudum oldun beebeeekkkkkkk:)))) sigaranın yerini neyle doldurdunnn??

Sutle yumurtayla meyveyle falann:)))yanii tabii sigara ictigim kadar yemiyorum bunlari ama sutu agzina surmeyen bi insandim simdi sabah aksam yumurta 3 ayda bir falan yerdim hergun yiyorum insan bebegi icin neler yapabiliyomus kendime sasiriyorum valla bana dr hastasin bunlari yemen lazim dese yiyemezdim ama simdi hersey onun icin merak etme kuzum aninda birakirsin sende 1 dk bile dusunmeden bu bebekleri biz cok istiyoruz sonucta zehirleme gibi bi hakkimiz yok oyle dusun:))))

ewt cnm ınsallah gecsın hemen bu hafta

İnsallah canim valla adet gununu say dr gununu say gunlerimiz hep saymayla beklemeyle geciyo:))biran once gecsin insallah gunlerde adet gunu gelenler bebis oldugunu ogrensin,kese gormeye gidenler gorsun,kalp atisi duymaya gidenler duysun hersey cok guzel olsun insallahhh tum topigimiz icin:)))

kesinlikle cnm bırakırım allahın izniyle de çok ararmıyım die düşünüodm öle olmuomuş sevindmmmm :)) benm bat a 3 gün kaldı gelmes inş... kırmızılaaarrrr dua edin bana daaaaa.... hady bana bi kaç belirtini yaz da kendimde zorla bulayım o belrtileriiii

Cimcimem bak gor dr sana hic biseyin yok degerler dusmus baslayabilirsin calismalara dicek aklindan cikmamasi cok normal acin cok taze daha ama hersey duzelicek en yakin zamanda kuzumm azcik daha sabir cok az kaldi:)?

inşallah kızlar inşallah yarın doktor beni mutlu edecek haberi verir bende yine uçarak gelirim buraya

geçmiş olsun canım peki doktor sana korunma süresi verdimi. ya da düşükten sonra değerlerin düşmesi için iğne kullandınmı.
ya benim bir arkadasım düşük yaptı kasımda doktor onada önümüzdeki ay kalabilirsin problem yok demişti iğne kullanıp kullanmadığını hatırlamıyorum ama ben iğne kullandım başka bi topikte gördüğüm kadarıyla dış gebelikte herkese en az 3 ay verilmiş korunma süresi.
offf 3 ay çok uzun ben hemen başlamak istiyorum hemen üzerimdeki ölü toprağını atıp kelebeklerimle bahara gireyim istiyorum sonra kese görünsün sonra pıtırtıyı duyayım sonra kucağıma alayım istiyorummmm

İnsallah gelmez kirmizilar kuzum da bebis gelir:))ayaklarim cok usuyodu benim adet oncesi bi turlu isinmiyodu kasiklarimda batma vardi adet agrisi daha farkli bu farkliydi goguslerde acima adetten oncede oldugu icin cok ayirt edemedim bacaklarimda romatizma varmis gibi bi agri ve bel agrisi vardi kuzum baska aklima gelmeyenler olabilir ama bu ay ozserde yazmis ya ayni sekilde kendimi cok degisik hissettim adet olmucagima ve hamile olduguma emindim garip bi sekilde cok degisik bi duygu yaa:)))

guzel mantık ama kesın uzerınden konusuruz hafta ıcı olsun daha cok merak eden vardı

canım gözün aydın cok sevindım adına rabbim saglıklıca kucagan almayıda nasıp etsın 9 ay göz acıp kapayıncaya hemen gecsın canım benımm..... benım yıne hüsran benim yine acı dolu bir boşluk yine olmadı cok ters şeyler oldu kalktık test yaptık sonra eve geldım bır bel agrısı bır kasık agrısı anlatamam size bu arada negatif test cok kötü oldum hic ben agrı sancı cekmezdım ılkdefa agrı cekıyorumyanı yıne melegım benım bıraktı tek olmadı olmadı olmadı ooooofff offff işte öyle benden parca parca kan döküldü ilk olarak gece cok az 1 2 damla geldı sabah ilk saatlerde birşey yoktu ama sonrakı saatlerde başladı halım coook fecı

uzulme canim..Rabbim once hayirlisini nasip etsin insallah..hem daha yeni evlileriz biz,olur merak etme.yeter ki hayirlisi olsun..uzulmek yok tamam mi

canimciklarim bana yardimci olur musunuz?benim adeti nomalde 21 gunde bir olurdu.evlendikten sonra degisti,gene ay 26 gune cikti.simdi normalde 18inde olmam gerekiyordu(21 gun gecmis oldu) bugün 27 gun oldu hala tik yok.hafif bir sekilde ilk defa goguslerim acidi.birazcik belim agryor.onun haricinde baska bir sey yok.test de yapmadim.:26::26: hamilelik belirtisi de yok ki.almanyada tek basina doktora bile gidemiyorum yaa

CANIM YAA.. NASIL 21 GÜNDE REGL OLUYOSUN SEN YAAA.. DEMEK ÇOK DOĞURGANSIN :)

NEYSE normalde 26 gün olanregliye göre bugun adet günün daha bişey yoksa sabah hemen test al yap.... silik falan çıkar büyük ihtimal...

tamam canım bende incir deniyorum bakalım.pko var bende.çok ilerlemiş hali olmasada var biraz.takvimide moral olsun diye yaptım

evet canım yaa kuzenimin bebeğine hediye falan götürück.. küçük bıcırıkla vakit geçirdim birazzz bende kesinlikle istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…