- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.361
özser Allah bebeğini kucağına almayı da nasip etsin,vallahi değil sabaha kadar 3 gün kalkmasam yerimden bende işe yaramaz gibi geliyor o kadar umutsuza bağladım bugün itibariyle:)Hamileler sakın yanlış anlamayın.Ben herkesin mutlu olmasını isteyen biri oldum her zaman.Gazeteyi açıyorum bilmem kim 2 aylık hamile yabancılar hele habire hamileler:)Şirkete gelen sürekli müşteriler var.Adamın eşi ikinciye hamileymiş daha ilki 1,5 yasında.Eşim dün dısardan geldi onunda arkadasının eşi hamileymiş.Yarabbim bizi de gör ,hakkımızda hayırlısını nasip et.
ne güzel bi duygudur kim bilir allahım tez zamanda bizede nasip et ne olur .....
inşallah canım hayırlısı ıle sızde bebegınız alırsınız bu ısler kader ısıaslında bız delı gıbı ıstıyoruz ama mevlam bılır takdırını sıkma canını dua et ınsallah en kısa zamanda sızde alırısnız bebısınızı kucagınıza
evet canım cok farklı bır duygu daha once yasanmıslara benzemıor
mrb kızlarr nasılsınız?
kaç gündür giremedim özledim sizleri?
doktordu kurstu derken fırsat bulamadım hiç
ne var ne yok hamiş var mı hamiş
canııımmm tebrik ederim yenii görrdüümmmmmm...............
Allah ım bizede nasip etsin, seninkinide sağlıkla kucağına aldırsın inş..
iyiyizz canım sen napıyorsun evet bir süred.r görünmüyordun bugunde çok sessizz zaten...
mrb canım napayım ya eşim hasta keyfimiz yok dr gidiyoruz sık sık giremiyorum o yüzden..
özer hamileymiş çok sevindim darısı bize inş..
sen nasılsın?
topic boş kalmış
aynen şekerim baya boş bugun topiikk... hayırdır tatlım ne hastanesi kızz?? neyi var geçmiş olsun bebeğim... amin amin allahım tez vakitte darısını bizlere versin inşallah.
sağ ol canım, ben değil eşim rahatsız atlatamadık bir türlüsindirim sistemi sıkıntılı, çarşmb kolonoskopi olacak.. o da gergin bende bakalım hayırlısı..
ayy bi bebik olsaydı sever mıncıklar dikkatimizi dağıtırdık..
Allah ım aratma yarabbi..
bunaldım azcık buaralar dr dr geziyoruz
mrb kızlarr nasılsınız?
kaç gündür giremedim özledim sizleri?
doktordu kurstu derken fırsat bulamadım hiç
ne var ne yok hamiş var mı hamiş
napıosun canımm ... geçmiş olsun bende senden haberler bekliyodum. Hatta yazdım sordum bikaç kez ama gelmedin görmedinseninde umutlar bidaki aya mı kaldı yoksa?
canım ya kusura bakma nolur giremedim kaçgündür görmemişim..
canım valla 23 ünde bekledim gelmediler bugün 25 i oldu hala yoklar..ama umutlanmanmıyorum çok stesli günler geçirdim ve geçiriyorum belki ondan geçikmiştir..
umutlanmıyorum diyorum ama gelirken test aldımiyikide umutlanmamışım yani
yarın sabh eşimden gizli yapcam
sen naptın kırmızılar geldimi?
Nesrinim nerde yaw, özledim :/
bende özledim sormaaa
bişimi olduki normalde gelirdi işe de gitmemiş olabilir mi ??
yok kuzum ne kusuru yahu
Heycan yaptım şimdi ben canım benim inşallah vardır yaa.. inşallah bebek yüzünden gecikmiştir... bende yok bişeyler yani eminde değilim ama umutlanmakta istemiyorum... normalde 24ünde olcaktım yani dün ama 23ünde geldi biraz. bugün sabaha kadar az az geliyodu. (Ped'in 4/1 ini doldurcak kadar..) ama şimdi kesilmiş. öğlende test yaptım ama neg. çıktı. normal tarihim 24 olduğu için çıkmaz bekle diyenler var ama bilmiyorum hayırlısı Allah'tan.. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?