HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

olmassa taa Cuma'ya yaparım.. yeterki çift çıksın valla canım öle çok çalışamadık filn hikaye Rabbim istesin olur.. İnşallahta vardır...

Eki Görüntüle 641462

kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa

hahahah bal gibide hamilesin canım Allah keseyi görmeyi kucağına almayı nasip etsinnn

hahahah bal gibide hamilesin canım Allah keseyi görmeyi kucağına almayı nasip etsinnn [/QUOTE]

sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????

hahahah bal gibide hamilesin canım Allah keseyi görmeyi kucağına almayı nasip etsinnn

sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????[/QUOTE]

canım tebrik ederim bencede hamilesin ve gayet net çıkmış.. bence git hemen kan testi yaptır daha çabuk belli olur..idrarda bu kadar koyuysa kandada baya bir yüksek çıkar sonucun.. benim ilk öğrendiğimde idrarda belli belirsizde çünkü.. tekrar tebrik ederim canım..

sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????

Şanslısın şekerim bebeğin nazlı olmayacak belli kendini iki gün öncesinden gösterdiğine göre.. yarında kan verirsin olur biter hadi gözün aydın olsun inşallahh

canıııımmm tebriik ederimm...hamilesiin seeennn
haydii halay başlasıınnnnn Allah kucağına almayı nasip etsin inş

şuan çocuk gbi ağlıyorummmmmmm hala inanamıyorummm benm halayım m mı bu şmdiiiiii??? meğer nasıl beklemişim bebeğimiiii sinirlerm boşaldıııı... allahııımmm hepinize ama hepinize yaşatsınnnnn çok başkaymışş yaaa yaşayın innşaaalllaaaaahhhhhhhhh hepiniizzzzzzzzzzzz... inanamıorummm ikonum değişti yaaaaaaaaaa buna bu kadar ağlıcam aklıma gelmezdiiii sevinçten elim ayağıma dolaştııııı.... dualarla kızlarrrrrrrrrrr dualarlaaaaaaaaaaa......

Şanslısın şekerim bebeğin nazlı olmayacak belli kendini iki gün öncesinden gösterdiğine göre.. yarında kan verirsin olur biter hadi gözün aydın olsun inşallahh

Tebrikleeeeeeeeeeeeer, hayırlı olsun arkadaşım...

çok teşekkür edermm kızlaaaaaarrrr iyiki varsınız yaaaaaa harikasınızzz :))) kelime bulamıorummmm rabbimmm en kısa zamanda hepinizi müjdelesnnn inşşşşşş................... nese halaya devaaaaaaaaaammmmmmm:))))

ayyy canım bende duygulandım yazdıklarını okuyunca :2:
ne güzel bebişin erkenden ben burdayım demiş maaşallah

şimdi düşün bakalım babasına nasıl söyleyeceksin..

tebrik ediyorum canım allah kucağına almayı nasip etsin

haydiiiiiiiiiiiii halaya şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii hoooppppaaaaaaaaaaaa

canım tebrik ederim bencede hamilesin ve gayet net çıkmış.. bence git hemen kan testi yaptır daha çabuk belli olur..idrarda bu kadar koyuysa kandada baya bir yüksek çıkar sonucun.. benim ilk öğrendiğimde idrarda belli belirsizde çünkü.. tekrar tebrik ederim canım..[/QUOTE]

yarın sabah ilk işim kan tetsi yaptrmak ztn cnmm ... çok teşekkür ederm cnm rabbim sennkinide hayrlısıyla kucağına almayı naasip etsnnn... çok mutluyumm ama ağlıyorummmm aptallaştımm

amiiiinnnnnn cnmmmm rabbim sana da yaşatsınnn cnmmm tüm isteyenlereeeee... kocam gelcek brazdan ne yapym yardım eddiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????[/QUOTE]

BENCE SEN YARINDA BIR TEST YAP CNM ONDAN SONRA DA KAN TESTI INS

yarın sabah ilk işim kan tetsi yaptrmak ztn cnmm ... çok teşekkür ederm cnm rabbim sennkinide hayrlısıyla kucağına almayı naasip etsnnn... çok mutluyumm ama ağlıyorummmm aptallaştımm[/QUOTE]

AMA HEMEN GOREMEZSEN UZULME OLURMU CNMBENDE 2 GUN GECTI GTTIM AMA KESEYI GOREMEDIK
AMA KANDA TESCILLERSIN EN AZINDAN

BENCE SEN YARINDA BIR TEST YAP CNM ONDAN SONRA DA KAN TESTI INS

tamam cnm öle yapaym en iisii:) saol tatlmm[/QUOTE]

yanı bende ozellıkle bekledım cunku cok kucuk ıken gıdıceksın kan sonucu bu kez korkutucak kı bende yınede korkuyorum ıste nıe bu kadar dusuk
falan fılan ama bıraz buyusun ama sen her gun ıdrarla bebısının buradayım demesıne ızın ver

Slm kuzular nasılsınz ? Benim moralim bozuk biraz ;'( bugun hormon testi yapptıracağımı söylemiştim hastaneden geldim şimdi, guatrım cok yüksek çıktı,doktor acilen dahiiliyeye git troid bezlerin durmuş hiçbi şekilde çalışmıyor dedi,bu durumdayken enaz biray bebek düşünme çok buyuk sıkıntılar lur çocukta dedi , yarın dahiliyede tekrar kan vereceğim sonra ilaç yazacaklar, böyle bir durumdaolup doğal ilaç kullanıp bana önerebileceğiniz bişey varmmı,aslında çok üzüldüm ama bide şöyle düşündüm ; ya hamiş olsaydım ve ilaç kullanmam gerektiği için bebimde srun olsaydı dedim. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. Dualarınızı bekliyorum verilecek ilaç olumlu sonuç versin,1ayda normala dönsün ve meleğim bana gelsin

ayy canım nasılda heyecanlısın..ne güzel..
ama dur önce bi sakin ol.. bu haberi keyifle ver tadını çıkar.. güzel bi sofra hazırlayabilirsin ya da yemeğe gidin, orda söyle ayyy çook heyecanlııı

yemeğimi hazırladm cnm sofrayı kurayım mı kurmadan mı söleyim bide gebelik testini hediye paketi yaptım şimdi bi not yazaym diorm bebeğin dilinden fln nasıl olur?? saçma mı oldu yaaa?? sakin olabilsem düşüncem de olamıorm ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…