- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.381
ayy canım bak bende heyecanlandım şimdi..
inş vardır sendede şu yerleşme kanaması dediklerindendir..çar ya da per bi test daha yaparsın o zaman çıkar inş..
biz çok çalışamadık bu ay ondan umut yok
ama nasip Allah tan.. hayırlısı
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
hahahahbal gibide hamilesin canım Allah keseyi görmeyi kucağına almayı nasip etsinnn
sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????
Eki Görüntüle 641462
canıııımmm tebriik ederimm...hamilesiin seeennn
haydii halay başlasıınnnnn Allah kucağına almayı nasip etsin inş
Şanslısın şekerim bebeğin nazlı olmayacak belli kendini iki gün öncesinden gösterdiğine göre..yarında kan verirsin olur biter hadi gözün aydın olsun inşallahh
Tebrikleeeeeeeeeeeeer, hayırlı olsun arkadaşım...
şuan çocuk gbi ağlıyorummmmmmm hala inanamıyorummm benm halayım m mı bu şmdiiiiii??? meğer nasıl beklemişim bebeğimiiii sinirlerm boşaldıııı... allahııımmm hepinize ama hepinize yaşatsınnnnn çok başkaymışş yaaa yaşayın innşaaalllaaaaahhhhhhhhh hepiniizzzzzzzzzzzz... inanamıorummm ikonum değişti yaaaaaaaaaabuna bu kadar ağlıcam aklıma gelmezdiiii sevinçten elim ayağıma dolaştııııı.... dualarla kızlarrrrrrrrrrr dualarlaaaaaaaaaaa......
sevineyim mi yani kesin mi sevinebilirmiyimm salak gbi oldum benm bat a daha 2 gün vardı da ondan brazda...beynim durdu kızlaaarrrrrrrrrr ne yapaym ben şmdiiii?????
ayyy canım bende duygulandım yazdıklarını okuyunca :2:
ne güzel bebişin erkenden ben burdayım demiş maaşallah
şimdi düşün bakalım babasına nasıl söyleyeceksin..
tebrik ediyorum canım allah kucağına almayı nasip etsin
haydiiiiiiiiiiiii halaya şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii hoooppppaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 641462
hahahahbal gibide hamilesin canım Allah keseyi görmeyi kucağına almayı nasip etsinnn
EVETTTT SUPERRRR HAMILESIN SEKERIM :)
canım tebrik ederim bencede hamilesin ve gayet net çıkmış.. bence git hemen kan testi yaptır daha çabuk belli olur..idrarda bu kadar koyuysa kandada baya bir yüksek çıkar sonucun.. benim ilk öğrendiğimde idrarda belli belirsizde çünkü.. tekrar tebrik ederim canım..
BENCE SEN YARINDA BIR TEST YAP CNM ONDAN SONRA DA KAN TESTI INS
ne yapayıımmmm beeeeeennnn şiiimdddiiiiiii akıl verin bana durdu kafammmm
ayy canım nasılda heyecanlısın..ne güzel..
ama dur önce bi sakin ol.. bu haberi keyifle ver tadını çıkar.. güzel bi sofra hazırlayabilirsin ya da yemeğe gidin, orda söyle ayyy çook heyecanlııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?