HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah gözünden dökülen yaşların sebepleri hep mutluluktan olsun arkadaşım... allahım kucağına almayı nasip etsin.... çok sevindim adına... darısı bizlere...

yapılması gerekeni yapmışsın sen zaten... seni çok sevdiğimin bir ispatıdır de ver hediyesiniiii....

gecms olsun cnm kesınlıkle dogru yavrun gelmeden sen saglıgına kavuskı bebegın de saglıkla gelsın demı ama
hıc bır fıkrım yok ama alternatıf tıp baslıgı altında belkıde varrdır dıe dusunuyorum

nıye sacma olsn cnm bence ıcınden geldıgı gıbı yap
en guzel seklı o olur
yaz babacıgım dıe hıtapet kesın cok cok cok mutlu olur

canım evde olacaksanız sofrayı kur, eşin sofya otursun aa sana bi paket geldi de testi paket yap dediğin gibide bi not yaz..sonra eşine ver ve seyrret..
nie saçma olsun ki canım eşinde çok mutlu olacaktır eminim hadi hayırlı uğurlu olsun

inşallah gözünden dökülen yaşların sebepleri hep mutluluktan olsun arkadaşım... allahım kucağına almayı nasip etsin.... çok sevindim adına... darısı bizlere...

32 diş yazdıklarınızı okuorum cnmmm çççççççççooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk teşekkürr edermmm o kadar iyi geldnz ki bana anlatamam yaaaa:))) aminn cnm amiiinnnn rabbim hepinizi yaşatsınnn yarın sabaha koşa koşa gdicem kan tahliline dua edin de bebğim gerçekten benmle olsuuunnnnnnnnn

aynen cnmmm kargo diyim dimiiii:)))) tatm ben gidiom sofrayı kurcamm.... dua edin ama bana yarn kan tathlilimde de bebeğim benmle olsun inşşşşşşşşşşşşşalllahhh:))) saol cnm buarada kafam durmuştu ii oldu:)))))

mrb canım çook çook geçmiş olsun..şükürler olsun ki dermansız dert değil, allah ın izniyle ilaçlarla kısa sürede atlatacaksın..insanın canı sıkılır haklısın ama sabretmekten başka çare yok, şükürki bebek yokmuş belkide o ilaçlar onu etkileyecekti..Allah ım inş güzel zamnda bebiş verecek sanada bizede..bak bizde bekliyoruz beraber müjde veririz inş..moralini yüksektut ki defolsun gitsin o guartmıdır nedir tamammı canım

Canımmmmm o kadar çok sevindim ki allahım kucağına almayıda nasibetsin inşallah

saol tatlım inşallah benmledr bebeğimmm... rabbim sizlerede nasip etsinn martta hamiş haberleryleee bombalayalm burayıııı:) allahım sana bol ve acil şifalar versn ki martın sonu da olsa haberini alalım inşaalllahhhh sağlıklaa cnmmmm

afıyet olsun
Evınıızn mınık mısafırının varlıgını bıle bıle ılk aksam yemegınız

Derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim, inşallah hep beraber hepimizin halayını çekeriz inşallah :)rabbim herseyin hayırlısını versin

Derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim, inşallah hep beraber hepimizin halayını çekeriz inşallah :)rabbim herseyin hayırlısını versin

Cok gecmis olsun canim sakin uzme kendini en kisa zamanda sagligina kavusucaksin bebisinde gelicek sen kendinde ne guzel soylemissin hayirlisi iste hamile olsaydin daha zor olabilirdi simdi tedaviden sonra hamilelik hersey cok guzel olucak:)))

ne yapayıımmmm beeeeeennnn şiiimdddiiiiiii akıl verin bana durdu kafammmm

CANIM ÖNCELİKLE TEBRİKLER.
Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
sonra ilk iş kan testi yaptır bence. bu arada idrarda bu kadar net çıktığına göre kan değerinin 1000 üzeri olmasını bekliyorum. bu durumda 1 haftaya keseyi de görebileceğini düşünüyorum. tabi en doğrusunu doktorun söyler. önce kan testi canım. ve evet bugün 2. halayımız. oh yandan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…