- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.401
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
şuan çocuk gbi ağlıyorummmmmmm hala inanamıyorummm benm halayım m mı bu şmdiiiiii??? meğer nasıl beklemişim bebeğimiiii sinirlerm boşaldıııı... allahııımmm hepinize ama hepinize yaşatsınnnnn çok başkaymışş yaaa yaşayın innşaaalllaaaaahhhhhhhhh hepiniizzzzzzzzzzzz... inanamıorummm ikonum değişti yaaaaaaaaaabuna bu kadar ağlıcam aklıma gelmezdiiii sevinçten elim ayağıma dolaştııııı.... dualarla kızlarrrrrrrrrrr dualarlaaaaaaaaaaa......
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
yemeğimi hazırladm cnm sofrayı kurayım mı kurmadan mı söleyim bide gebelik testini hediye paketi yaptım şimdi bi not yazaym diorm bebeğin dilinden fln nasıl olur?? saçma mı oldu yaaa?? sakin olabilsem düşüncem de olamıorm ki yaaa
Slm kuzular nasılsınz ? Benim moralim bozuk biraz ;'( bugun hormon testi yapptıracağımı söylemiştim hastaneden geldim şimdi, guatrım cok yüksek çıktı,doktor acilen dahiiliyeye git troid bezlerin durmuş hiçbi şekilde çalışmıyor dedi,bu durumdayken enaz biray bebek düşünme çok buyuk sıkıntılar lur çocukta dedi , yarın dahiliyede tekrar kan vereceğim sonra ilaç yazacaklar, böyle bir durumdaolup doğal ilaç kullanıp bana önerebileceğiniz bişey varmmı,aslında çok üzüldüm ama bide şöyle düşündüm ; ya hamiş olsaydım ve ilaç kullanmam gerektiği için bebimde srun olsaydı dedim. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. Dualarınızı bekliyorum verilecek ilaç olumlu sonuç versin,1ayda normala dönsün ve meleğim bana gelsin
yemeğimi hazırladm cnm sofrayı kurayım mı kurmadan mı söleyim bide gebelik testini hediye paketi yaptım şimdi bi not yazaym diorm bebeğin dilinden fln nasıl olur?? saçma mı oldu yaaa?? sakin olabilsem düşüncem de olamıorm ki yaaa
inşallah gözünden dökülen yaşların sebepleri hep mutluluktan olsun arkadaşım... allahım kucağına almayı nasip etsin.... çok sevindim adına... darısı bizlere...
amiiiinnnnnn cnmmmm rabbim sana da yaşatsınnn cnmmm tüm isteyenlereeeee... kocam gelcek brazdan ne yapym yardım eddiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
canım evde olacaksanız sofrayı kur, eşin sofya otursun aa sana bi paket geldi de testi paket yap dediğin gibide bi not yaz..sonra eşine ver ve seyrret..
nie saçma olsun ki canım eşinde çok mutlu olacaktır eminim hadi hayırlı uğurlu olsun
Slm kuzular nasılsınz ? Benim moralim bozuk biraz ;'( bugun hormon testi yapptıracağımı söylemiştim hastaneden geldim şimdi, guatrım cok yüksek çıktı,doktor acilen dahiiliyeye git troid bezlerin durmuş hiçbi şekilde çalışmıyor dedi,bu durumdayken enaz biray bebek düşünme çok buyuk sıkıntılar lur çocukta dedi , yarın dahiliyede tekrar kan vereceğim sonra ilaç yazacaklar, böyle bir durumdaolup doğal ilaç kullanıp bana önerebileceğiniz bişey varmmı,aslında çok üzüldüm ama bide şöyle düşündüm ; ya hamiş olsaydım ve ilaç kullanmam gerektiği için bebimde srun olsaydı dedim. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. Dualarınızı bekliyorum verilecek ilaç olumlu sonuç versin,1ayda normala dönsün ve meleğim bana gelsin
Canımmmmm o kadar çok sevindim ki allahım kucağına almayıda nasibetsin inşallah
aynen cnmmm kargo diyim dimiiii:)))) tatm ben gidiom sofrayı kurcamm.... dua edin ama bana yarn kan tathlilimde de bebeğim benmle olsun inşşşşşşşşşşşşşalllahhh:))) saol cnm buarada kafam durmuştu ii oldu:)))))
afıyet olsun
Evınıızn mınık mısafırının varlıgını bıle bıle ılk aksam yemegınız
Eki Görüntüle 641462
mrb canım çook çook geçmiş olsun..şükürler olsun ki dermansız dert değil, allah ın izniyle ilaçlarla kısa sürede atlatacaksın..insanın canı sıkılır haklısın ama sabretmekten başka çare yok, şükürki bebek yokmuş belkide o ilaçlar onu etkileyecekti..Allah ım inş güzel zamnda bebiş verecek sanada bizede..bak bizde bekliyoruz beraber müjde veririz inş..moralini yüksektut ki defolsun gitsin o guartmıdır nedir tamammı canım
Derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim, inşallah hep beraber hepimizin halayını çekeriz inşallah :)rabbim herseyin hayırlısını versin
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:)afıyet olsun
Evınıızn mınık mısafırının varlıgını bıle bıle ılk aksam yemegınız
ne yapayıımmmm beeeeeennnn şiiimdddiiiiiii akıl verin bana durdu kafammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?