- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.421
Derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim, inşallah hep beraber hepimizin halayını çekeriz inşallah :)rabbim herseyin hayırlısını versin
Tebrikler canııımm Allah tamamına erdirdin darısı olmayanlara inşallah!!!şuan çocuk gbi ağlıyorummmmmmm hala inanamıyorummm benm halayım m mı bu şmdiiiiii??? meğer nasıl beklemişim bebeğimiiii sinirlerm boşaldıııı... allahııımmm hepinize ama hepinize yaşatsınnnnn çok başkaymışş yaaa yaşayın innşaaalllaaaaahhhhhhhhh hepiniizzzzzzzzzzzz... inanamıorummm ikonum değişti yaaaaaaaaaabuna bu kadar ağlıcam aklıma gelmezdiiii sevinçten elim ayağıma dolaştııııı.... dualarla kızlarrrrrrrrrrr dualarlaaaaaaaaaaa......
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
Cok gecmis olsun canim sakin uzme kendini en kisa zamanda sagligina kavusucaksin bebisinde gelicek sen kendinde ne guzel soylemissin hayirlisi iste hamile olsaydin daha zor olabilirdi simdi tedaviden sonra hamilelik hersey cok guzel olucak:)))
canım benim. rabbim dermansız dert vermesin. umutsuzluk, moralsizlik yok. testlerini yaptırırsın ilaçlarını kullanırısn ve inşallah sonrasında da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. benim senin durumunda bir arkadaşım vardı. tedavisi bitti 2 ay sonraydı sanırım hamile kaldı. şimdi çok güzel bir bebişi var. merak etme. sabır ve dua et. herşey Allahtan canım. üzme hırpalama kendini bu kadar.
Yaa kim hamile bugün kizlarrrr((
Yaa kim hamile bugün kizlarrrr((
eğer tam adresini biliyorsan ben halledebilirim gitmene gerek kalmadan kuzucum
slm kızlar nasılsınız bakalımmmm....
Ayy canım yaa kayıvalidemden çıkmadan sabah görseydim bu yazdığınııbu halimle telekom müdürlüğüne gittim uğraştım vallaa:/
keşke önceden görseydim neyse artık çok saol yinede kuşuumm yarın bi sorun olursa yazarım sana :)
tebrikler canimm
slm kızlar nasılsınız bakalımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?