HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Derdi veren rabbim dermanıda verir inşallah, desteğiniz için teşekkür ederim, inşallah hep beraber hepimizin halayını çekeriz inşallah :)rabbim herseyin hayırlısını versin

canım benim. rabbim dermansız dert vermesin. umutsuzluk, moralsizlik yok. testlerini yaptırırsın ilaçlarını kullanırısn ve inşallah sonrasında da sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. benim senin durumunda bir arkadaşım vardı. tedavisi bitti 2 ay sonraydı sanırım hamile kaldı. şimdi çok güzel bir bebişi var. merak etme. sabır ve dua et. herşey Allahtan canım. üzme hırpalama kendini bu kadar.

Tebrikler canııımm Allah tamamına erdirdin darısı olmayanlara inşallah!!!

Cok gecmis olsun canim sakin uzme kendini en kisa zamanda sagligina kavusucaksin bebisinde gelicek sen kendinde ne guzel soylemissin hayirlisi iste hamile olsaydin daha zor olabilirdi simdi tedaviden sonra hamilelik hersey cok guzel olucak:)))

çok teşekkür ederim,şimdi artık daha büyük umutla bekliyorum, alternatif tıbbada bakıcam hem doktorun verecegi ilacı kullanacağım hemde keten tohumu çalışmasına yardımcı oluyormuş, benimki durmus çünki,hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin inşallah iyiki eşim, ailem ve siz manevi kardeslerim varsınız

teşekkür ederim canım, peki tedavisi çok mu uzun sürdü , bebişimi biraz ertelemek çok üzdü beni ama eşim ve sizler sayesinde şimdi daha iyiyiym umutluyum

eğer tam adresini biliyorsan ben halledebilirim gitmene gerek kalmadan kuzucum

Ayy canım yaa kayıvalidemden çıkmadan sabah görseydim bu yazdığınııbu halimle telekom müdürlüğüne gittim uğraştım vallaa:/
keşke önceden görseydim neyse artık çok saol yinede kuşuumm yarın bi sorun olursa yazarım sana :)

neyse canım bir daha herhangi bir sorunda yazabilirsin çekinmeden yardımcı olurum seve seve... sen daha online dın yazdığımda ama herhalde saniye farkıı ile kaçırdık... hayırlısı böyleymiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…