- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #4.441
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
hoşgeldinn canımmmm iç güveysinden halliceyis işte...
hosgeldin iyiyiz,idare ederizz
ne güzel demişsin öyle valla pzts.hiç çekilmiyo yahuuu...bu arad bişi sorucam listeyi arkadaş nezman yeniliyor..
Eki Görüntüle 641462
kızlarrr ben şimdiiiii hamilemiyiiimmmm yyaaaannniiiiiiiiii???? şok geçiriorum şuan daaaaa
neyse canım bir daha herhangi bir sorunda yazabilirsin çekinmeden yardımcı olurum seve seve... sen daha online dın yazdığımda ama herhalde saniye farkıı ile kaçırdık... hayırlısı böyleymiş demekki
evet tatlımmm çok teşekkürler düşünmen yazman yeteer
nidemek şekerim bu akşamında tadı yok hiç ayolll çoğu kişi yok...
al benden de okadar canikom ya hiç çekilmiyor pazartesileri sevmiyorummm
normalde bugun yenilerdi ama bi durum var herhalde bugun giremedi internete...
çok teşekkür ederim,şimdi artık daha büyük umutla bekliyorum, alternatif tıbbada bakıcam hem doktorun verecegi ilacı kullanacağım hemde keten tohumu çalışmasına yardımcı oluyormuş, benimki durmus çünki,hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin inşallahiyiki eşim, ailem ve siz manevi kardeslerim varsınız
se nekadardır bebk istiyorsunn
bu ay 6. ayımız tatlım... akışına bırakmıştık ama 6 aydır yooooooooooooook
sen 2 yılı geçmişsin varmı çocuk yada düşünüyormusun
listeyi ben güncelleyebilirim kızlaar bisoluk hamile yapılcak başka neyi değiştiriym yazınız lütfenn :)
Ozserde hamile kuzucum bide eklenicekler vardi ama kizlar tekrar hatirlatirlarsa iyi olur kaynadi arada(
evleneli 2buçuk yıl oldu ama temmuzdan beri bebek istiyoruz.ama ondada bi talihsizlik oldu eylülde acil ameliyat oldum.kasımdan beri korunmuyourz ama dediğin gibi hala bişi yokkk
Heyooooo kızlarrr size sordumm yahulisteyi güncelliyim benn ne değişcek söylermisiniiizzz:)
Heyooooo kızlarrr size sordumm yahulisteyi güncelliyim benn ne değişcek söylermisiniiizzz:)
hayırlısı olsn canım yaa aynısı bizdede mevcut hoşgeldin diyorum aramıza... geçmiş olsun ne ameliyatı geçirdin kuzum
geç olsunda güç olmasın ama rabbim fazlada bekletmesinn:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?