HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Tamam tatlim hamisleri degistir sen en kisa zamanda da kendini ve geriye kalan herkesi de degistir insallah bebis ikonuyla:))

bisoluk hayırlı olsun canımmm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

[video=youtube;5kmgQ486SZA]http://www.youtube.com/watch?v=5kmgQ486SZA[/video]

ah yavrularımmmm ne zorluu yolculuk yapıyo yav bunlarrrr

ah yavrularımmmm ne zorluu yolculuk yapıyo yav bunlarrrr[/QUOTE]

Ayy aynisini gecen gun bende izledim hic bilmiyodum bu kadar zor oldugunu zaten o spermin yumurtaya girisi tam bir mucize hadi girdi diyelim dollenme olayi da cok garip biz normal hayatimizi surdururken icimizde neler olup bitiyomus megerse allahin mucizesi super yaa:))

konunun başlığını görünce yazmadan edemedim, 1.5 yıldır anne olma aşkıyla yanıp 1 yıl öncede 6 haftalık düşük yapan biri olarak, her ay çift çizgiyi bekliyorum...

tamadııırr ne güzel listemiiiizz

evet yaaa diyorki kendi boyutlarına göreee dünya ile ay arası kadar mesafe kat ediyorlarmış... birde vücudumuzz onlara zorluk çıkarıyoruş.. yılllar yıllar önce national geograpich yaşama yolculuk diye yapmıştı belgesel an be an gösteriyor belgeselde... eşinle izle kız..

delibando sana katılıyorum bende 1.5 yıldır evliyim . ayımda hamile kaldım haftalıkken bebeğimi kaybettim şimdi her ay umutla bekliyorum o muhteşem anı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…